Tunnelmakuvaa monikulttuurisesta kaupungista

En mielelläni käytä sanaa väestönvaihto, koska silloin ideaan tulee mukaan ikään kuin joku mystinen taho, joka vaihtelee väestöä kuin lautapelin nappuloita. Ja tavalliset ihmiset eivät näe koskaan tätä salaista toimijaa ja vain harvaan valitut valaistuneet tietävät mistä tahosta on kyse.

Joka tapauksessa kävin tänään pitkästä aikaa Tukholman Kista Galleriassa. Paikkaa voisi verrata Helsingin Itiksen ostelukeskukseen, Espoon Selloon tai vastaaviin jättimäisiin ostoskeskuksiin. Vaikka olen aiemmin asunut Kistassa, matkaa Galleriaan 100 metriä, ja olen tiennyt, että Gallerian asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi Rinkebyn, Tenstan, Husbyn ja muiden lähialueen maahanmuuttajien suosima ostelupaikka, niin jotenkin tilanne on edennyt muutaman vuoden takaisesta aivan silmiin pistäväksi.

Joskus 10-luvun alussa Galleriassa saattoi nähdäkin ihan yleisesti valkoisia ruotsalaisia ja viimeksi kun asuin Kistassa 2016, niin silloinkin Galleriassa saattoi nähdä valkoisia ihmisiä.

Nyt tilanne oli toinen. Kävin syömässä Gallerian Food Gardenissa, jossa on asiakaspaikkoja satoja. Kun 45 minuuttia järsin riisi- ja lohitikkuannostani, niin en huomannut satojen asiakkaiden joukosta kuin yhden ainoan sellaisen valkoisen, joka olisi mennyt ruotsalaisesta. Nainen oli kuitenkin suomalainen. Tämäkin nainen oli aviossa afrikaanon kanssa ja naisella oli valkoisia käkkäräpäisiä lapsia. Yhtään ainoaa valkoihoista miestä, siis sellaista pohjoismaalaisen näköistä en väkimassasta erottanut.

Alla lyhyt filminpätkä paikalta, jos kiinnostaa miltä monikulttuurisuus näyttää. Kaikki alueen kymmenet ravintolat mainostavat nykyään halal-ruokaa, paitsi kreikkalainen, josta hain oman annokseni. Olen kysynyt ja kreikkalainen omistaja sanoo, että ei myy halal-ruokaa niin kauan kuin hän omistaa baariin. Jos filmi tuntuu hyppivän, niin laita välillä pausselle ja yritä etsiä valkoihoisia.

 

Miltä tuntuu, kun on väkimassassa ainoa valkoihoinen? Ei miltään, sillä tiedän, että tälle kehitykselle ei ole enää mitään tehtävissä, eikä ole sellaisia vakavasti otettavia tahoja, jotka siihen puuttuisivat. Koskee koko Länsi-Eurooppaa.

Subscribe
Notify of
guest
90 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie

Tämä touhu vastaa ”vieraslajien” levittymistä luontoon, mitä Virheet kovasti vastustaa…mutta näköjään tämä elintilan valtaaminen ihmisten kohdalla se vain kovasti rikastuttaa, mutta kasvien ja eläinten kohdalla ”köyhdyttää”

MattiS

Kasvit ja eläimet kuitenkin huomattavan vaarattomia verrattuna ihmisiin vieraslajeina.

Ihmettelen vain ettei Paavosta tunnu miltään tuo. Vähän sama kuin puolalaiset olisivat sanoneet – 39 kun Saksa vyöryy lännestä, NL idästä, ettei tunnu miltään kun eihän tälle minkään mahda.

MattiS

Ei sentään kaikki isänmaalliset ole niitä pölvästejä, ennemminkin pieni osa, mutta valitettavan kovaääninen.

Itse koitan vielä uskoa että tämä vielä iloksi muuttuisi, mutta tiedostan että se vaatisi rajuja muutoksia politiikkaan, ja niitähän ei ole näköpiirissä..

En tiedä, vaikea se olisi sanoa vain että me ollaan hävitty tää sota ja jatkaa elämää. Tässähän kuitenkin Suomi ja suomalaisuus menossa viemäristä alas.

En tosiaan kaikesta kanssasi samaa mieltä ole, Paavo, eikä onneksi tarvikaan olla. Hyvää duunia teet.

Qroquius Kad

Sinä puhutkin isäm maam puallustajista, noista elämäm koullun kalluista.
Me puhumme isänmaallisista.

Jälkimmäiset voittaisivat, kun kansalaiset vaivautuisivat tekemään edes minimin:
että äänestäisivät heitä.

Ensinmainituista ei ole kehityskelvottomina kenellekään mitään hyötyä.
Sitäkin enemmän haittaa, koska heidät sotketaan jatkuvasti isänmaallisiin.
Joskus erehdyksessä, turhan usein tahallaan.

munattomuuteen kypsynyt

Aivan. Olet tuhannen oikeassa. Jaaritellaan joka ilta jossain striimillä tyhjänpäiväisyyksiä. Ilta illalta sairaampaa salaliittoteoriaa pukkaa. Jos yrittää edes nostaa keskustelua ja palauttaa maan pinnalle, niin korkeintaan saa moden kimppuunsa.

pzkw

Missä esim? Oikeasti kysyn.

Nationalisti

Mielestäni koronarokotteesta on syytä puhuakin kriittiseen sävyyn.
Paavo on hyvä ja menee ottamaan sen koronapiikin, niin voi jatkaa moraaliposeerausta.

Molski s

No huh huh. Hienot oli vaatteetkin canadian Mooses yms. Ja varaa syödä ulkona, haistakaa Ruotsi paska.

Joku

Sama meno nykyisin Itiksessä. Siellä voi mennä paikalliseen ketjukahvilaan ja olla ainoa valkoinen.

Veetuuntunut

Siellä päin kun liikutte niin käykää ihmeessä myös Kontulassa, saatte yhdellä metromatkalla koko värisuoran.

Kahvi mustana

No käväsin treella jokin aika sitten. Ratina ja koskari. Väkeä oli mustanaan kahviloissa. Ja kummituksiakin oli. Eipä siinäkään montaa kalpeanaamaa ollut kun ylihintaista sumppia join. Suomi tulee hyvin perässä!

h44

Nyt oli kyllä tummat lasit päässä. Tampereella on silmiinpistävän vähän ulkomaalaisia esim. Itäkeskukseen verrattuna.

Kahvi mustana

Olet kyllä oikeassa jos itäkeskukseen verrataan. Mutta joka tapauksessa hyvä oli edustus kolmansista maista..

Aleksi Stupukka

Tampere on Suomen kommunistisin keidas ja siten kiihkeästi mustumaan päin. Helssinki menee edellä vain koska viherkommunismi on vielä stallarikommunismiakin kiihkeämpää matuttamista.

Sääli, Tampere oli joskus leppoisa kaupunki kokoisekseen. Nyt siitä on hyvää vauhtia tulossa BokoHaram Finlandiae.

jurtsi

no mene töihin niin siellä on valkosii.

jurtsi

eli siis en väitä että et olisi töissä mutta kun kantikset painaa hommia… kun pakko…

Särmääjä

Itis alkaa ainakin olla samaa tasoa eikä sielläkään muutaman vuoden päästä enää nää yhtään suomalaista.

juha II

Ruotsin valkoisten työssäkäyvien veromaksajien selkänahka on pohjaton kenties poislukien sen suomalaisen (tyypillisen suomalaisnaisen) musta mies, jonka suomalainen nainen elättää!

Valkoinen ”turhapurohan” on dumpattava looseri, joka ei käy laatuun ollenkaan!

Aappa

Luulin näkeväni yhden alkupuolella, sen verran valot häikäisi.

Timi

Minä bongasin koko filmiltä vain kaksi ihmistä.

Johan

Muinoin Ruotsissa asuessani kuulin vitsailtavan tuosta paikan nimestä, että ”det är trångt att bo i Kista”, (kirstussa on ahdasta asua). Nykyään tuo näyttää enemmänkin ahdistavalta paikalta.

Ali Kessu

Kävinmme vaimon kanssa aikoinaan 90-luvulla itisksessä tekemässä jouluostokset, nyt en sinne enää mene. Mulle koko paikka on bannassa. ON titenkin hyvä, että sumputtuvat johonkin, niin ei ole kaikki ostarit näitä täynnä.

Aleksi Stupukka

Me vedämme rajan tätä nykyä kehari III kohdalle. Poikkeustilanteissa voi nopealla asialla päiväsaikaan poiketa kehari II rajalla.

Jaaha

Miksi tämä pitää tollasella angstaavalla kiukuttelulla väestönvaihdosta aloittaa? Onko EU joku suuri salarakas Paavolle, jota nyt sitten pitää puolustaa viimeiseen asti? Ei se kenellekään salaisuus ole, että EU:n jatkuvuudelle väestönvaihto on ehdoton edellytys ja siksi EU:n jatkuvuutta ja imperialismia tukevat ja siitä hyötyvät tahot, keitä sitten ovatkaan tietenkin toivovat sen suuntauksen jatkuvan, koska väestönvaihto takaa kansallisten identiteettien ja moraalin rapautumisen, joka taas tukee imperialismia, ylikansallisen rakenteen vetämistä ratkaisuksi kansallisten valtioiden sijaan. Ei se mitään salatiedettä ole.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuosta Mama Merkelkin on saanut Kalergipalkinnon.Tuntuu vain ihmisille olevan epäselvää mikä on Kalergi-suunnitelma.

Minä

Mistä tiedät, mitkä tahot ovat vaikuttaneet? Ei mitenkään itsestäänselvää, että koko homma olisi ruotsalaisten oma idea alunperin.

Kansainvälistä vaikuttamista on paljon, eikä se ole mikään uutinen kenellekään. Sitä vaikuttamista harrastetaan miellyttämällä, lahjomalla ja uhkailemalla, kuten aina ennenkin.

On tietysti helpompaa ajatella, että ihan on ruotsalaisten omaa keksintöä, eikä ole ulkopuolisia vaikuttajia, koska se on yksinkertaisempi selitys. Mutta miksi se sama ilmiö on myös monissa muissa maissa, ihan sama ilmiö ja samat ongelmat sekä salailu ja selitykset?

Koulutusta kyllä löytyy

Voisikohan jostakin hakea Kalergi-suunnittelijan paikkaa?

Minä

EU pyrkii kyllä pakottamaan Puolaa ja Unkaria ottamaan vastaan suvakkien lemmikkejä. Samoin EU pyrkii vaikeuttamaan Kreikan tiukkaa rajavalvontaa siten, että pitää ottaa turvapaikanhakijoita ja on arvostellut Italiaakin pelastusalusten työn hankaloittamisesta. Tuo oli vain pieni vilkaisu asiaan.

Totta kyllä, että ei tuo peli muutu, vaikka EU lakkaisi olemasta, koska EU on vain väline tuon politiikan levittämisessä pitkin Eurooppaa. Mikä on se varsinainen taho, joka aiheuttaa tämän hulluuden, on hyvä kysymys, johon tarjotaan monia vastauksia.

On joka tapauksessa selvästi nähtävissä, että se mitä toteutetaan, on kulttuurimarxismia. Se selviää, jos tutustuu kulttuurimarxismiin ja sen tavoitteisiin sekä taktiikkaan. Ovat ihan julkista tietoa, joten ei ole mitään vaikeutta selvitellä tosiasioita.

Nationalisti

Nyt et Paavo selkeästikään tiedä mistä puhut. Kyllä sitä Ruotsia pakotetaan ja painostetaan samalla tavalla vastaanottamaan tunkeutujia kuin muitakin EU:n jäsenvaltioita.
Luuletko tosiaan, että kulisseissa ei tapahdu mitään?

aAa

kiljuskineille on täysin mahdotonta uskoa siihen että tätä touhua ajavat valkoiset itse ihan ilman mitään maagisia juutalaisten illuminaatteja ja 5g mielenhallintatorneja

Senkku

Jos kiljuskineillä viitataan Punavuoren ja Kallion viherstallareihin niin ymmärrän mitä tarkoitat.

P.S kommunismi ja marxilaisia sekä globalismi eivät ole ihmisen ihonväriin viittaavia määreitä, joten haistappa sinä uusstallari-vihernatsi-rasisti pitkä homeinen Halosen vittu.

Kukavaan

Niinpä. Valkoisessa väestössä osa on omiensa häviämistä haluavia. Tosin samaa voivat haluta myös ulkopuoliset.

Jones

Kuva on kuin Helsingin asematunnelista. Itikseen en viitsi edes mennä. Kuuluiko halventavia pilkkanimityksiä, kun olit ainoa valkolainen joukossa?

h44

Tämä ”paikan ainut valkoinen” vaikutelma voi korostua joulun aikaan, musulmaanit parveilevat shoppailemassa, kristityt ovat kotonaan potemassa ähkyä.

Koin jotain hyvin vastaavaa aikoinaan Amerikassa, Mall oli täynnä pääosin kiinalaisia ja intialaisia Tapaninpäivänä.

Vesa

Jos haluaa yhdistää länsimaisen shoppailun ja Afrikka- / Lähi-itä-turneen, niin nythän se onnistuu erittäin ilmastovastuullisesti: ei muuta kuin Tukholmaan ja Kista Galleriaan. Kohta sama jopa yhden metromatkan päässä Helsingissä. Olisiko matkailuvaltiksi suvakeille?

Senkku

Savannin jännityksen vaaroineen ja villieläimineen voit nyt kokea Mankkaan metsissä?

Onko tuo 2025 Aurinkomatkojen esitteen otsikko?

het

Se minkä huomasin, oli se, että kasvomaskeja ei ollut juuri kenelläkään. Hyvä Ruåtsi….

VMP

Niin, mutta se on ruotsalaisten rasistien vika jotka eivät ole näille KERTONEET koronasta vieläkään.

Tupunainen

Saman havainnon tein. Eikä turvaväleistä tietoakaan. Eipä tarvitse ihmetellä. Nyt kun Ruotsiin tuli Britanniasta se herkemmin tarttuva korona, niin sairastuvuusluvut tulevat nousemaan tuolla meiningillä.

Fatwantarkistaja

Tuotiin se tauti Suomeenkin.. tahallaan. Kiitti ihan **tosti taas.

Sherlokki suvakko

Antaa ruotsin olla Ruotsi ja suomen Suomi. MUTTA jos leikittäs talvisota nyt leikkiä, niin montakohan matua seisois torrakko kädessä puolustamassa kelaetuuksia suomen puolesta? Tulee vaan mieleen eräs suomen leijonat mainos, jossa yllättäen on mustaa väkeä kannustamassa suomalaisia, muka! Etoo tuo mainos ihan pohjaan saakka!

Aivopesua

Joo olen kyllä naureskellut kyseiselle mainokselle ja monelle muullekkin. Lätkähän on niin suomalainen juttu, että täytyyhän siihenkin sitä värinää saada. Jostain syystä ei ole mainoksessa esim kiinalaista, japanilaista, intialaista jne. On vain mustapekkaa.

Senkku

Tähän on pakko kommentoida.

Mulle ei ole koskaan merkinnyt, eikä tule koskaan merkitsemään mitään se minkä verran jollain on rusketusta.

Ongelma tulee siitä että jonkun asian pakkosyöttäminen aiheuttaa vitutusta, aina.

Vielä suurempi ongelma on se että nyt kun tämä väestönvaihto on menossa niin sieltä Afrikasta ym. Lähtee liikkeelle ensimmäisenä islamistit, kusipäät, rikolliset, laiskat, onnenonkijat ja muut vittupäät. Eivät ne ahkerat mukavat ja kunnolliset vaan juuri päin vastoin. Syyt on helppo päätellä jos on aivot siunattu.

Ja tästä seuraa se että meille muodostuu kuva afrikkalaisista, arabeista jne. tämän tarkkaan valikoidun paskasakin perusteella… mikä on omiaan synnyttämään negatiivisia kokemuksia ja mielikuvia ja siten aiheuttamaan rasistisiakin tuntemuksia, jotka siis voivat tässä tilanteessa perustua vallitseviin faktoihin.

Ihan sama jos Suomesta lähetettäisiin johonkin vain tsadin viherkommunisteja niin kyllä tulisi siellä suomalaisista tyhmä ja kusipäinen kuva vai mitä?

VMP

Näyttää tosi oudolta nuo isot mainostekstit ruotsiksi, eihän niitä noista kukaan osaa lukea. Ihan absurdi video, valkoinen mies joutuu salaa kuvaamaan ettei muutama tuhat muslimia haukkuisi rasistiksi.

Fatwantarkistaja

Tuo on taas jostain Dubaista kuvattu, Ruattissa ei väestö vaihdu.

Nationalisti

Jutussa lukee ”eikä ole sellaisia vakavasti otettavia tahoja, jotka siihen puuttuisivat”. Tuosta olen eri mieltä, Ruotsissa toimii PVL ja he todellakin uskaltavat seistä tätä kehitystä vastaan. Se on ihmisten omasta sokeudesta ja ehkä myös laiskuudesta kiinni, jos eivät tajua ja jaksa puuttua meneillään oleviin asioihin.

Nationalisti

Kyllä siellä on mukana enemmän kuin ”muutama marginaalityyppi”.
Oletko ikinä edes ollut paikanpäällä heidän tapahtumissaan?
Mitä sitten vaikka kaikkia soraääniä huudettaisiin ”natseiksi”? Siinähän huutavat, miksi se sinua pelottaa niin kovasti?
Sinun tekemisistä Paavo mitään pois ottamatta, mutta NMR sentään toimii muualla kuin pelkästään nettifoorumilla.
Vastarintaliikkellä on kyllä edellytyksiä kasvaa suuremmaksikin järjestöksi, ihan turha sitä on vähätellä.
Ihmiset pitää ihan ensiksi saada ymmärtämään se, että muutaman vuoden välein numeron raapustaminen äänestyslipukkeeseen ei ole riittävä teko.

Nationalisti

No, ei kai kukaan voi edes vitsillä verrata Vastarintaliikettä ja SKE:tä.
SKE:hen pääsee kuka tahansa luuseri mukaan ilman minkäänlaista taustaselvitystä ja jäsenvalintaa.

Realisti

Sillä ”suuremmalla järjestöllä” vaan ei tule olemaan politiikan linjojen kanssa mitään merkittävää tekemistä. Ainoa millä on merkitystä (tällä hetkellä tarkasteltuna) on SD-johtoinen hallitus, mutta nekin voivat vain tehdä niin vähän ja mitä he oikeastaan tekisivät? Kansanpuhdistuksen? Keskittymisleirejä?

Tilanne Ruotsissa vaan on jo niin pitkällä kuten Taju jo kirjoitti ja suurimmat kaupungit Suomessakin tulevat toistamaan lähitulevaisuudessa PK-seudun mallia ellei jotenkin maagisesti sosiaalietuuksien maksamista pystyttäisi olemaan maksamatta ns. muualta tulleille uuskansalaisille, mutta sekään tuskin tullee tapahtumaan, koska joku on keksinyt tulkita perustuslakia, että se koskee KAIKKIA.

Ainoa harva laillinen ja mahdollinen keino millä olisi vaikutusta on rahahanojen sulkeminen, mutta politiikalla sen muuttaminen on vaikeaa ja tälläkin enimmäkseen koskisi uutta tulijaa. Mitenkäs ne lukuisat, jotka ovat jo maassa? Kyse tässä on enemmän vain siitä, että mikä on toteutumisvauhti.

NMR-pohjainen toiminta ei tule ikinä istumaan valtiopäivillä.

Nationalisti

SD-johtoinen hallitus kun ei tule tekemään mitään. Heidän suurin ”saavutus” tulisi olemaan vain ”maahanmuuton rajoittaminen”, mikä tarkoittaa sitä, että tulijoita tulee edellisten lisäksi, mutta hieman vähemmän.
Sillä politiikalla ei voita mitään.

”NMR-pohjainen toiminta ei tule ikinä istumaan valtiopäivillä”.
Joo, ei hyvältä vaikuta, jos muillakin on samanlaisia asenteita kuin sinulla.
Voihan sitä luovuttaa jo valmiiksi ja antaa asioiden tapahtua…

Master

Väkihän on monipuolisen näköistä, mutta vaikuttaisi olevan monikulttiaste. Eli kuinka länkkäriläisittäin siellä käyttäydytään?

Piksen Laaka

Kantisten pitää käydä töissä jotta tulijat voivat istua Kista Galleriassa päivät pääksytysten. Toisaalta, kun kantiksella vihdoinkin on vapaapäivä, hän tokko haluaa pilata sitä menemällä Kista Gallerian mölinään?

Tällainen on ruotsalainen perhe joka elää pelkästään instagrammista ja tubettamalla. Perheeseen kuuluu myös Hassan. En tiedä onko hän lapsenlikka vai mikä hänen roolinsa on:

https://m.youtube.com/watch?v=MCaWfwQPHMQ

KKi

Hehe, siinähän oli pikkurouva touhunnut itselleen oikein pontevan pikku palleron. Aikanaan pallero sitten kyllä pontevasti rikastaa koko perheen kulttuurin. Yleensä niin käy näiden palleroiden päästessä toteuttamaan kulttuuriaan.

Ja juu äbäläwäbälä ählämsähläm mölinä on todella sen verran rasittavaa, ettei noissa kultturelleissa keskuksissa viitsi käydä. Etenkään näin korona aikana ei liene kovinkaan hyvä idea olla tekemisissäkulttuurin kanssa. Äbäläwäbälöillä kun tahtoo se ihana yhteisöllisyys olla turhankin halittelua.

Pipsen Laaka

Ihmetyttää tuo Hassanin rooli, että mitä ihmeen virkaa. Jospa Hassan on sellainen rouvan satisfaieri?

KKi

Ruotsissa palleroita harrastavalle naistyypille on ihan oma nimike. ”Battiikinoidiksi” ymmärtääkseni kutsuvat noita heikoimmassa asemassa olevien kolimikymppisten alaikäisten seksuaalisen hätätilan helpottajia.

Onhan Paavokin kirjoittanut noista. Parhaimmilaan pullerot ovat antaneet palleroiden pallitella omia lapsiaan, ettei vai raSSismi.

No niin tietenkin ja eipä tietenkään

Taustainen poliisi kirjoittaa debattiartikkelin Expressenissä:

”Se on Ruotsin vika että maahanmuuttajista tulee rikollisia. Kukaan ei ole rikollinen tullessaan”.

https://www.expressen.se/debatt/folk-har-inte-flytt-hit-for-att-leva-i-kriminalitet/

KKi

No hyvänen aika.
Sittenhän pitää tyystin kieltää Ruotsin muuttaminen. Kamala maa kun rikollisuuteen pakottaa.

Senkku

”Kukaan ei ole rikollinen tullessaan…”

Huoh. Tuohon tiivistyy suvakismin imbesilli ydin.

Vaikka sitten Jammu setä tai Osama Bin Lahden, Jack The Rippeet tai itse Aldolf Hitler siis muuttuu valtionrajan yli kävellessään enkeliksi.

Juuri tämä, pysähtykää miettimään… Irakissa vankila täynnä raiskaaja-murhaajia pommitetaan sodassa rikki, vangit pääsevät lipettiin ja luonnollisesti maa polttaa jalkojen alla ja mieli halajaa lisää raiskattavaa ja murhattavaa. Irakissa se ei onnistu, joten ei muuta kuin matka pohjoiseen, hurrien tai Sipilän maahan, missä rahat tulee seinästä ja kun raiskata saa minkä jaksaa! Palkaksi saa vielä asunnon ja poliisitkin vakuuttavat että KUKAAN EI OLE RIKOLLINEN TULLESSAAN. Eipä…

Last edited 3 vuotta sitten by Senkku
Fatwantarkistaja

Ei raiskaajamurhaaja ole rikollinen, se on poliisin virallinen kanta. Ruotsi on rikollinen, sen joutaa tuhota.

Saa varmaan vielä eläkkeenkin Ruotsista?

Luin (NyheterIdag) espanjalaisesta, Teneriffalla asuvasta ukosta joka jo 80- luvulta lähtien on elättänyt itseään tyhjentelemällä ruotsalaisia kirkkoja ja kotiseutumuseoita esineistä joita sitten myy antiikkikauppiaille.

Ukolla on elinikäinen poistumiskielto, silti hän on tehnyt ryöstöreissujaan 30-40 vuotta koska ei lennä suoraan Ruotsiin vaan esim. Norjaan, Tanskaan tai Suomeen ja vuokraa sieltä auton jolla köröttelee ryöstöhommiin.

Kukaan ei pistä äijälle lopullista stoppia ilmeisesti siksi kun kulttuurimme aiotaan muutenkin hävittää joten mitäpäs niitä kirkkokalleuksia ja kansanperinnettä turhaan vahtimaan?

Esa nahka

Juutalaiset Paavo vapaamuurarit

kilministeri

Haha, ruotsista on tullut arabien ja afrikaanojen lomakohde, osana kehitysmaiden koalitiota, jossa orja-kantaväestö tarjoaa täyden ylläpidon. Tyhmyydestä pitääkin toki joutua maksamaan.

Noname

miten talous alkaa toimimaan, kun kantaruotsalaiset häviää etnisten tulijoiden välistä? Eikö ruotsi ole sen sortin sekasotku tulevaisuudessa, etteivät ne keskenään pysty pitämään hommaa kasassa? Lähi-itäiset ja afrikkalaiset tekemässä syyrialaisten kanssa politiikkaa kun jugoslaavit näyttää valkoista naamaansa?
onko jossain maassa vastaavaa tilannetta jossa väestön muutos olisi noin monista eri lähtömaista?

Sossuasiakas Matumamma upporikas huumekauppias

Matumamma eli sossuavustuksella ja velkaa oli yli 400.000. MM oli joskus töissä jäätelökioskissa ja myi myös joskus kodittomien lehteä ”Situation Stockholm”. 
Mutta kun poliisi alkoi salakuunnella tilasi mamma 24 elokuuta 80.000kr kauneusleikkauksen ja sanoi maksavansa käteisellä. Seuraavaan päivänä matumamma pidätettiin.

Asunnosta löytyi 400.000kr rahaa, kultaa, Rolex ja Louis Vuittonin väskyjä. Matumamma oli matkustellut tiuhaan tahtiin Espanjaan, Turkkiin ja Irakkiin. Luksusmatkat maksettiin koko perheen huumekaupparahoilla, ja raha todella virtasi, runsaat 2,3 milj.kr kesäkuussa, 1,4 milj.kr, kolme Rolexia ja koruja elokuussa. (Expressen)

Pidetäänkö meidän huväuskoisia suvakkomaitamme aivan narreina? Kyllä!!! 👍

K J

Vihreät ovat muuttuneet ympäri läntistä maailmaa reilun parin kymmenen vuoden aikana ja todella paljon. Nyt he omalta osaltaan lobbaavat muita puolueita / säätiöitä – moni heistä arvatenkin ymmärtämättä edes mitä tekevät tuon sairaaksi ideologiaksi muuttuneen pyhän liberalismin liiton varjolla.

Vihreää liikettä tutkimalla saa tälle ns. kansanvaihdolle monia tuloksia. Itse kutsun kansanvaihtoa kansan sekoittamiseksi mistä olen saanut tuloksen mm. Kalergi-suunnitelman hengissä pitämiseksi. Se on tietty muuttunut vastaamaan nykypäivää.

Vihreä Vallankumous monine apureineen (Antifa, BLM, Mustien Pantterien eri jaokset, mediat mitkä eivät löydää näistä mitään raportoitavaa ja useista muista toimijoista liberalismin sekä korkealentoisen humanismin saralta) pitää useita päätöksentekijöitä pihtiotteessa. Jopa hallituksien sisällä.
Sisäministeriö Suomessa on jo näyttänyt kyntensä. Esimerkkejä löytyy muualtakin

Kysymys, mistä vastausta voi alkaa hakemaan, on rahoitus. Korvamerkitty raha vaihtaa omistajaa rahoituslaitoksien suotuisalla avulla.

Voisin muutaman nimenkin tässä luetella, mutta vanha tuttumme George Soros vaikutti aikoinaan nykyisenlaisen kehityksen nopeampaan kasvuun, ja kun hänestäkin kun aika jättää, säätiöt jatkavat sekasorron luomista, eikä näitä pysäytä edes tämä pandemia. Hidastanut on, mutta ei ole pystynyt halvaannuttamaan tätä tiekarttaa uuteen maailmanjärjestykseen.

Hänen kasvavat säätiönsä ovat nopeasti löytäneet hyvän jalansijan eri liittoutumissa.

Ken osaa tutkia, miten raha kulkee ja minne se menee, saa siitä kiinnostavan harrastuksen itselleen. Sivutuotteena saa foliohatun leiman ja salaliittoteorioitsijan merkinnän.

Näistä asioista julkisemmissa alustoissa keskusteleminen ei ole enää pelkkää unta, että meidän kaltaisista ihmisistä kerätään rekisteriä.

Asia on haudan vakava, mutta kukaan tätä kehitystä ei pysty torppaamaan, kuin valtiotasolla toimivat johtajat. Näitä maita ei esim. EU:sta montaa löydy ja niillekin tulee lankeamaan järkyttävät sanktiot. Jossain vaiheessa.

Jospa vielä 20 vuotta pysyisin kärryillä tässä, niin näkisin suuren joukon ihmisiä, ketkä ovat ymmärtäneet yskän. Sensuuri, sananvapaus ja vapaa tiedonhaku tulee väistämättä loppumaan.

Loppukaneettina se, että ehkä tämän kuuluu mennäkin näin…

Suomi Finland

Pankkisalaisuuden vuoksi en ole uskonut voivani tutkia, miten raha liikkuu. Vai voiko rahan liikkeitä tutkia jotenkin muuten, jotta pääsee selville näistä isommista kuvioista?

K J

Profiiliin sopii muutkin kuin juutalaiset. On monia ”koulukuntia”, keillä on eri teorioita tähän asiaan. Ennen olisin syyttänyt sionistijuutalaisia välittömästi, mutta he eivät pystyisi (ainakaan yksin) organisoimaan tällaista muutosta koko maailman valtioiden silmissä. Pohja on pudonnut jo siltä, että he olisivat vastuussa. Kaikkien ketkä asiaa pohtii, kannattaa pitää muitakin ovia avoinna. Totuutta ei ehkä saada ikinä selville. Kentällä on useampi peluri, ketä tällainen hyödyttää.

Luulen silti, etten ole harhaatikko, jos sanon että rahaa seuraamalla voi löytää vihjeitä tästä uudesta maailmanjärjestyksestä, mihin kuuluu eittämättä sekasorron luominen.

K J

Aivan. Samaa mieltä. Olenhan mä joskus sanonutkin, ettei tämä alusta ole kaikkein paras paikka näistä puhumiseen.

Mutta vielä tämä, että näkeehän sen aika selvästi, että itsekin olet ajatellut mistä tämä kaikki kumpuaa ja miksi.

Mutta nyt vielä siis tuosta itse uutisesta. Onpa aika kummalliseksi mennyt. En ole ikinä ollut tuollaisessa paikassa. Tuntisin oloni aika orvoksi. Siellä ei varmaan kannata poikittaista sanaa näille pelinappuloille sanoa, ettei tule pataan. Suomessa taitaa olla enemmän lähi-itäläisiä sukankuluttajia ja Ruotsissa taaseen afrikkalaisia multitalentteja.

Toivon kaikille hyvää uutta vuotta. Näkyillään!

Mainitse 10 kohtaa

Kun kävin Kista Galleriassa vuonna 2007, se oli vielä valkoinen paikka. Toki sielä oli aasialaisia ja muutama afrkkalainenkin, mutta se oli valkoisten ostosparatiisi. Seuraavan kerran kävinkin sielä 2016 ja paikka oli muuttunut tarskuvarkaiden ja huumeiden myyjien paratiisiksi. Keskellä käytäviä oli vielä muutama vaaleita ruotsalaisia neitoja myymässä puhelinliittymiä ja he mielellään keskustelivat kanssani vaikka saivat heti tietää että olen ulkomaalainen. He vaikuttivat olevan henlpottuneita kun olin paikalla.

Jo silloin ihmettelin ruotsalasiten, norjalaisten ja tanskalaisten takkien napitusta kaulaan asti, olihan ulkona seitsemän plus astetta. Takki vetskarilla kiinni ja napit perään. Minä olin ainoa joka kulki takki auki, niinkuin Suomessakin.

Nykyisin olen sanonut että en mene enää Ruotsiin koulutuksiin. Koko maa on muuttunut niin paljon viimeisinä vuosina. En enää edes aja sen läpi eurooppaan, mitä tein paljon aikaisemmin. En edes pävällä.

Mutta Pate, sanoista tekoihin. Lueskelin tuolta alempaa (ylempää) kommenttejasi siitä että tilanteen muutokseen suhtaudutaan siten että kohdistetaan mielenkinto vääriin asioihin. Tämä on aina ollu median ja johtajien ”hajoita ja hallitse” menetelmä.

Nyt Pate, mitkä olisivat mielestäsi ne 10 kohtaa joihin ihmisten pitäisi keskittää voimavarnsa jotta tilanne muuttuisi parempaan? Saa niitä olla enemmänkin. Mutta noista 10:stä löytyy varmasti jotain jokaiselle jonka kautta pystyy itse muuttamaan tilannetta parempaan päin.

Kirjoita ”Uudenvuodenpuhe” tai ”Paten 10 käskyä”, ihan miten vaan, mielipidekirjoituksena, älä tiedonvälittäjänä. Me jokainen jotka olemme olleet liian kauan omssa piireissämme, meitä vaivaa näköalattomuus. Juuri siksi olen kosiskellut Ruotsissa asuvia sukulaisiani Suomeen. Me tarvitsemme lisää näkäkantoja, kontakeja ja uusia metodeja tehdä töitä. Niitä kaikkia pystyvät esim. Ruotsinsuomaliset meille tarjoamaaan. Ja me voimme tarjota tällä hetkellä vain kaksikielisen maan koko ajan halpenevine omakotitaloineen.

Suomi Finland

Samat poliittiset tahot, jotka edistävät vähemmän hyödyllistä maahanmuuttoa, ajavat myös kiihkeästi gendermonimuotoisuusasioita. En kannata minkäänlaista syrjintää näitä genderryhmiä vastaan, mutta suoraan sanoen jo kyrpii, että ko agendaa tungetaan väkisin eetteriin nykypäivänä vähän joka paikassa.

On hyödyllistä asiaamme kohtaan, jos vihreät sössivät oman kannatuksensa liiallisella öyhöttämisellä, olipa öyhöttämisen syy mikä tahansa.

Suomen liiallinen panostaminen hiilidioksidiseikkailuun ei pelasta maapalloa, ja Suomen liiallinen solidaarisuus kehitysmaita kohtaan pilaa kyllä Suomen, muttei pelasta kehitysmaita.

Kun 600- luku ja megalomaaninen väestönkasvu kohtaavat, maailma tuhoutuu, ellei tätä yhteyttä nähdä ja tunnusteta sekä aleta tekemään jotain sellaista, että 600- luku pikakelattaisiin nykypäivään ja väestönkasvu saataisiin lopultakin loppumaan.

RIP Pentti Linkola

Suomi Finland

Islamilainen terrori-isku kotimaassamme olisi tapahtuma, jolloin maltillisten kannatus vähenisi ja äänet valuisivat ääripäihin. On nimittäin tahoja, joiden mielestä maailma ei ole tarpeeksi tasa-arvoinen, ennen kuin terrorismin määrä on kaikkialla sama. Tosin ne tahot äänestävät jo nyt hengenheimolaisiaan.

Tosin terrori-iskun täytyisi olla sellainen, jota ei voitaisi kuitata eriarvoisuuden aiheuttamana oireiluna. Muuten sisäministeri ei tee paljon muuta kuin sanoo, ’ettei yksittäisen tapahtuneen pidä missään nimessä lisätä rasismia’. Sellaista iskua en tietenkään toivo tulevan. En myöskään toivo kenenkään joutuvan maatuksi edes puoli leikillään ilman kirjallista suostumusta.

Mainitse 10 kohtaa

Ikävä kyllä, suomalaiset ovat lampaita. Vaikka Suomessa tapahtuisi mitä, niin ihmisen äänestävät kuten ennenkin. Mikään ei muutu, olen sen huomannut.

Paten kommenttiin haittamahanmuuton ongelmien esille tuomisesta… Joo, niitä ovat etuilut asuntojonoissa, veronmaksajien rahojen tuhlaukset, raiskaukset, pahoinpitelyt, ryöstöt, tulkkikustannusket. sekupuolitaudit. alentunut kansallinen ÄO, koulujen opetusvaikeudet, epäkunnioitus kantaväestöä (ruokkijoita) kohtaan, sosiali- ja mielenterveysongelmat ja lopuksi kantaväestön sukupuuttoon kuoleminen. Oliko tämä sitä listaa jota Pate tarkoitit?

Katsos, ei hämäläinen ole hidas mutta sitä ei saa hoputtaa.

Tämäkin on asia joka suomalaisten pitäisi ymmärtää. Pohjanmaalla sanotaan ”hyvää koitetaan tehdä mutta priimaaa pukkaa tulemaan”. Hämäläisen hitauden toinkin jo esille. Ja olikos se rannikolla kun sanotaan ”Minä se en ole mittään mutta tuo naapuri ei senkään vertaa”. Suomalaisten tsetuntoon pitäisi saada kunnon piristysruiske.

Rullattu

Kerro nyt viimein edes yksi hyvä asia eu:ssa olossa.
Jätetään kokonaan lpsyt pois lässytksestä.
Kyse on nyt siitä että eu ei ole tehnyt mitään hyvä suomen eteen vaan tuhonnut itsenäisyyden mikä rakennettiin suomen kansan verellä.
Hautala kertoo mitä kaikki eu vastaiset on jo tienneet siitä asti kun eu paskaan liityttiin, itsenäisyys täytyy tuhota eikä saa ajatella suomen etua misään, tuon toi hautala julki ja sen tulee sienaamaan koko suomen hallitus, siinä sitä eu ”jauhamista” sinulle, mutta sehän on liikaa ja takuulla pavelle täysin salalittohourailuja.

Helsingissä on tilaa

On hienoa että isoissa kaupungeissa on kansainvälistä värinää ja heidän hienoja tapoja. Helsinkiin ainakin sopii vaikka kuinka vielä, joten ehdottomasti noilta leireiltä on tuotava heti ensivuoden alusta 100 000 lisää, siis aluksi. Sitten pitkin vuotta vaikka puoli miljoona, jokohan nuo määrät tyydyttäsivät kovemmankin ”meillä on tillaa” tyypin. EU:ta kyllä saa rahaa tähän ja Suomen maine kasvaa suvaitsevana valtiona, jopa ruotsi jää toiseksi. Pistän heti vuoden alusta meiliä hallitukselle ja esitän toiveeni.

Suomi Finland

Alle 100.000 Herzin värähtely ei ole yhtään mitään. Pitää olla MHz tai GHz, niin sitten alkaa tapahtua.