Valtamedia rakensi Bornholmin taposta rasistisen murhan

Veljekset laidoilla, uhri keskellä.
Eteläisellä Itämerellä sijaitsevalla Tanskan saarella Bornholmissa tapahtui kesällä surmatyö, jota tanskalaiset rasisminvastustelijat käyttivät melko surutta hyväkseen saadakseen hyvää mainosta itselleen ja black lives matter-agendalleen.

Tapahtumat alkoivat kesäkuun loppupuolella kun kaksi veljestä, 23- ja 26-vuotiaat bornholmilaiset tanskalaiset houkuttelivat 28-vuotiaan afrikkalaistaustaisen miehen metsäretkelle.

Metsän siimeksessä afrikaano pahoinpideltiin niin vaikeasti, että kun veljekset jättivät tämän metsään, niin mies löydettiin aamulla kuolleena.

Veljekset tuomittiin taposta 14 vuoden vankeuteen, ja tämä on herättänyt blm-aktivistien raivon.

Veljekset myönsivät teon. He ovat kertoneet, että motiivi pahoinpitelylle oli se, että afrikaanoa piti läksyttää. Veljekset ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan hyvin, he olivat olleet pitkään kavereita, mutta veljesten mukaan välit tulehtuivat, kun afrikaano oli raiskannut veljesten äidin. Tästä seurasi läksytys.

Veljekset myönsivät kuolemantuottamuksen, mutta eivät tappoa ja vielä vähemmän murhaa.

Blm-aktivistien mielestä teko oli rasistinen murha ja siitä pitäisi antaa kovennettu elinkautinen. Teon motiivi oli aktivistien mielestä tietenkin se, että kun uhri oli musta, niin tämä piti murhata ihonvärinsä takia.

Seuraavaksi kuvaan mukaan astui valtamedia. Se keksi, että totta kai murha oli rasistinen. Mitä muuta se voisi olla, jos uhri oli musta ja tekijät valkoisia. Valtamedia tarinoi miten veljeksillä oli yhteyksiä äärioikeistoon. Veljeksillä kerrottiin olevan hakaristi-tatuointeja ja he olivat kovia heilaajia. Väitteet oikeistokytkennöistä ja hakaristi-tatuoinneista olivat kuitenkin täysin tuulesta temmattuja.

Bornholmin kylänraitilla blm-aktivistit ja antifa huusivat aikansa hoosiannaa, mutta lopulta juttu unohtui ja se jäi elämään historiaan rasistisena murhana, josta rasistinen oikeuslaitos ei tuominnut elinkautiseen vaan vuosituomioon taposta.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä
Särmääjä
26.12.2020 20:45

Suomessa suvakit olisi verrannu 30-luvun muilutuksiin ja joukko narkkeja olis julistanu ton suojelupyhimykseksi.

juha II
juha II
26.12.2020 20:53

Veljekset toimivat kuten kaikkien valkoisten pitäisi, sillä musumaanithan nimenomaan halveksuvat alimpaan viemäriin valkoisia, jotka eivät puolusta äitejään ja siskojaan sekä vaali perheen kunniaa tavalla, jossa verta ei säästellä, kuten ei neitokaisten takapuolileikkauksissakaan!

Tyypillinen ”vankila koodi” ja kun kyseessä oli äiti, jonka kunnia ja koskemattomuus turmeltiin karkealla rikollisella tavalla tanskalaiset taas osoittivat olevasa vestetty eri puusta kuin ruotsalaiset menturoivat miehettäret.

Sanomattakin on selvää on normijärkiselle kunnon kotikasva’tuksen saaneelle pottunokalle se, ettei rodulla ole väliä vaan myös valkoinen raisksaaja olisi ollut ”oikeutettu” samanlaiseen pieksentään.

Suomessa murjaanit eli nuo ”styrangit” Kaivopuistossa potkivat kuoliaaksi 19-vuotiaan juuri valnistuneen ylioppilaan enemmän kuin tahallaan ”kunnon rivipoliisien” menturoidessa samaan aikaan maijassa näköyhteyden päässä!

Hävettikö Suomen esivaltaa ja lehdistöä? No EI YHTÄÄN!!

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
26.12.2020 21:12

Saatana, jos äitini (joka ei tosin enää elä) tai siuskoni tai joku muu läheiseni raiskattaisiin, niin enpä takaisi ko afrikaanon / arabiperkeleen turvallisuutta! Vaikka kiven sisään, niin tekonsa on kostettava!!!

Minä
Minä
27.12.2020 02:38

Kostokultuuri johtaisi lukemattomiin syyttömien teilaamisiin ja mielivaltaisuuteen siitä, että mistä syystä pistetään joku manan maille.

Rullattu
Rullattu
27.12.2020 08:07
Vastaa...  Minä

Toiset vain ei alistu, kannattaa muistaa tuo seuraavan kerran kun läpsy kävelee jälleen ylittesi.

Osman Käämi
Osman Käämi
27.12.2020 08:47
Vastaa...  Minä

Vastikkeeton positiivinen syrjintä on eräs asia mikä ruokkii kostokulttuuria. Silloin ihmiset näet kokevat että ”asiat” on tehtävä itse koska viranomaiset ovat puolueellisia.

Minä
Minä
27.12.2020 10:08
Vastaa...  Osman Käämi

Hämmästyttävän moni kaipaa lynkkausaikoja arkielämään.

Pitää taistella oikeuslaitoksen korjaamiseksi, ei lynkkausperiaatteen herättelemiseksi. Pitää nousta vastarintaan valtiovaltaa kohtaan ja heittää kadulle ongelmien maahantuojat sekä pistää oikeuslaitos ja poliisi remonttiin ja tehdä niistä oikeasti riippumattomia, poliittisesti sitoutumattomia oikeuden palvelijoita, eikä nykyisen tapaisia politiikan jatkeita.

Nykytilaan nähden on suorastaan absurdia, että Suomi ja monet muut eurooppalaiset maat ovat oelvinaan oikeusvaltioita. Eivät ne ole vähääkään. Ne ovat olevinaan oikeusvaltioita, mutta niiden oikeuslaitokset poliiseineen ovat politiikan jatkeita, vähän kuin politrukkeja.

On lyhytnäköistä elvyttää kostokulttuuri, joka ei ole koskaan johtanut mihinkään hyvään. Se johtaa omavaltaisuuksiin ja mielivaltaisiin tuomioihin, jossa koston aiheeksi kelpaa mikä vaan ja todisteeksi riittää mutu. Sitä yhteiskuntaa ei kukaan halua, mutta sellainen voi tulla, jos sille tielle lähdetään.

Last edited 3 months ago by Minä
Ace
Ace
27.12.2020 13:24
Vastaa...  Minä

Fiksuja sanoja.

Rullattu
Rullattu
27.12.2020 23:22
Vastaa...  Minä

Jos omaiselle joku tekee väkivaltaa, niin helvetti, pitäsikö kääntää pää poispäin ja antaa omaisen kuolla jonkun perkeleen läpsyn käsissä, näe unta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.12.2020 02:38
Vastaa...  Minä

Minä Eipä taida raiskaaja tulla kostamaan, vaikka sille pää jätettiinkin. Voi toki odottaa 300 vuotta, josko äiti saisi oikeutta ja raiskaaja vuoden vankeutta.

Sinällään olet oikeassa, mutta lainsäätäjät nauravat äidillesi, ei niitä kiinnosta.

Kukavaan
Kukavaan
31.12.2020 01:25
Vastaa...  Minä

Kostokulttuuri on reaktiivista eli reagointia tapahtuneeseen. Parempi olisi proaktiivinen eli ennakolta ikäviä tapahtumia estävä kulttuuri.

Kyse on muustakin kuin lainsäädännöstä, joka estää ikävyyksien maahan pääsyn. Pitää luoda kulttuuri, jossa kansalaiset eivät pidä hyveenä tulla muukalaisten uhreiksi ja jossa kansalaiset arvostavat itseään ja maataan ollen valmiit puolustautumaan viimeiseen hengenvetoon saakka. Vasta tällainen kulttuuri mahdollistaa ongelmat estävän lainsäädännön.

Juuda
Juuda
26.12.2020 21:13

Miksi jättää jälkiä?

Kukavaan
Kukavaan
26.12.2020 23:46
Vastaa...  Juuda

Tilanne on ollut pojille uusi ja stressaava.

Jaaha
Jaaha
26.12.2020 21:34

Varsin onnellinen tarina kaikin puolin. Mukavaa, että Jouluksi tällaista.

Last edited 3 months ago by Jaaha
Jaaha
Jaaha
26.12.2020 21:36
Vastaa...  Jaaha

No siis Äidin osalta tarina olisi voinut mennä onnellisemmin tietenkin.

Jukka palmu
Jukka palmu
26.12.2020 23:03

Veljesten teolle löytyy täysi oikeutus siitä, kun tämä tummaihoinen oli raiskannut heidän äitinsä. Toisinaan tuntuu et tämä talio-periaate eli koston laki olisi paikallaan täällä länsimaissakin.

Huru-ukko
Huru-ukko
26.12.2020 23:31
Vastaa...  Jukka palmu

Pojat oli väärän värisiä kunniakulttuurin toteuttajiksi.

Minä
Minä
27.12.2020 10:24
Vastaa...  Jukka palmu

Oli teolle ymmärrettävä oikeutus. Vähän vähempikin olisi tosin riittänyt. Koston laki ei tuo mitään hyvää, mutta nykypolitiikka on sellaista, että sitä ”ymmärretään”, kunhan tekijät ovat tuotilemmikkejä.

Mikäli koston laki alkaa nousta yleisen oikeustajun ohjenuoraksi, tulemme elämään helvetissä, jossa mikä vaan syy riittää hakatuksi tai tapetuksi tulemiselle, eikä todisteita edes kaivata.

Koston laki ei ole suomalaisille luonteva juttu, mutta nykypolitiikka voi johtaa siihen, koska kansalla voi keittää yli ja sitten ollaan siinä.

Valtiovallan toimet ovat sellaisia, että valtiovalta suosii suvakkien lemmikkejä, jotka elävät suomalaisten laskuun ja sekoilevat oman kulttuurinsa tavoin. Heillä ei ole aikomustakaan sopeutua tai kyetä elättämään itsensä. He vetoavat suvakkien opettamilla sanoilla siihen, että heillä on oikeus kaikkeen, vaikka tosiasiassa he8illä ei ole mitään oikeuksia minkään mittarin mukaan siihen mitä vaativat.

Varsinainen syyllinen on valtiovalta, poliitikot, jotka ovat tahallisesti huiputtaneet kansaa jo vuosikymmeniä maahanmuuttoretoriikallaan ja salailulla. Kansalle on siis törkeästi valehdeltu ja luvattu kaikkea kaunista, vaikka oli ennakkoon tiedossa, että se politiikka johtaa helvettiin.

Pitää kaataa valtiovalta, laittaa oikeuteen pahimmat kusettajapoliitikot ja palauttaa maahan halli9nto, joka ajaa kansan asiaa, sillä valta on kansalla, jota hallinnon tulee edustaa.

rellinen
rellinen
27.12.2020 12:19
Vastaa...  Minä

Todennäköisesti kyseinen ”uusi kansan asiaa ajava hallintokin” olisi edellisen kusettajahallinnon perillinen. Juhlapuheiden jälkeen kusetus jatkuisi vain päivitetyin, kieroimmin ja parannelluin versioin.

Minä
Minä
27.12.2020 16:57
Vastaa...  rellinen

Täysin mahdollinen juttu, että kuten sanotaan: ”joku varastaa vallankumouksen”.

Kukavaan
Kukavaan
26.12.2020 23:44

Ehkä jossain arabimaassa veljeksiä ei olisi rangaistu.

Riku Laine
Riku Laine
27.12.2020 00:08

PT-media, ehkä tuo kommentti pitäisi kuitenkin poistaa ja sorry. pisti niin vihaksi.

Valtsu
Valtsu
27.12.2020 08:37

Ilmeisesti aiempi ystävyys ja äidin raiskaus eivät olleet minkäänlaisia argumentteja Oikeamielistölle?

Valtsu
Valtsu
27.12.2020 08:39
Vastaa...  Valtsu

Kavereiden äidin raiskauksesta en kyllä ole koskaan ennen kuullut, mutta kehitysmaalaiset paikkasivat tämänkin vajeen.

Rikastettua tietoutta
Rikastettua tietoutta
28.12.2020 09:19
Vastaa...  Valtsu

Vuosi sitten en ollut koskaan kuullut, että pesutuvassa mummotkin raiskataan, mutta niin tämäkin vaje on paikattu.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
27.12.2020 08:45

Niin no joo, tarkoitus oli kait läksyttää, mutta sattui kuolemaan. Luulisi jo BL-ämmienkin tajuavan, että mentiin tietyn rajan yli!

negromantikko
negromantikko
27.12.2020 09:05

Vihervasemman laidan tunneälykköjen mielestä kaikki valkoisten pigmentoituneisiin kohdistamat teot ovat automaattisesti rasistisia, kun puolestaan pigmentoituneiden keppostelut johtuvat epätoivosta, rakenteellisesta rasismista, näköalattomuudesta jne.

Ts. mistä tahansa muusta kuin pigmentoituneiden pottunokkia kohtaan tuntemasta rasismista ja valheellisesta, yhteistoimintahuorienkin ruokkimasta ylemmyydentunteesta.

Nykypäivän journalismin ohjenuorankin kun on, että totuus ei ole tärkeää, vaan hyvä tarina. Niin mitäpä voi odottaa tästäkin tapauksesta uutisoivilta vastuullisen median edustajilta. Kas kun eivät syyllistä äitä raiskauksesta – antoi rasistisesti ymmärtää, muttei ymmärtänyt antaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.12.2020 09:30
Vastaa...  negromantikko

Valkoiset ovat yksiselitteisesti pahoja. Muut vaan ’oireilevat’. Valkoiset eivät muuksi muutu. Muut muuttuvat automaattisesti parhaimmiksi versioikseen, kunhan rahaa on poltettu tarpeeksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.12.2020 14:39

Tuo keskellä oleva hahmo on ulkonäöltään afrikkalaiseksi hieman epätyypillisen näköinen. Melkoinen temppu raiskata kaveriensa äiti. Ei uskoisi, mutta vanhaksihan tässä on jo eletty ja maailma on muuttunut. Tervetuloa 2020- luvulle. Ei rasismille!!

Pelkäänpä, että rasisminvastustelijoille kulttuuri-ihmisiä pitää ymmärtää, eikä raiskaus ole mikään syy olla pitämästä heidän kulttuuriaan parempana kuin omaamme. Mikään kulttuuri ei hyväksyne raiskausta, mutta ehkäpä uhrissa oli jokin vika, jonka vuoksi häntä saattoi kohdella noin? Oliko kyseessä väärä uskonto tai väärä vaatetus? Mene ja tiedä.

Kukavaan
Kukavaan
27.12.2020 20:21
Vastaa...  Suomi Finland

”Melkoinen temppu raiskata kaveriensa äiti.”

Kulttuurit ovat erilaisia. Ehkä tuo oli hyväksyttävää normimeininkiä tekijälleen.

Pohjoismaissa kyläpaikassa on OK käydä vessassa. Saa istua pöntölle ja vääntää tortut. Isäntäväki hyväksyy tällaisen helpotuksen hakemisen.

Avaruusaivokirurgien kulttuurissa kuka tahansa nainen voi olla vessan pönttöön rinnastatettavaa käyttöomaisuutta. Ja kun oli hyvää kaveria poikien kanssa, ei mieleen ehkä juolahtanutkaan, että teki väärin helpottaessaan hätätilaansa poikien äidillä.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.12.2020 00:53
Vastaa...  Kukavaan

https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000007705403.html

Aika moinen temppu tämäkin? Kulttuuri ei ole tässä tapauksessa saapunut Ähtäriin. Vaan Lähi-itään. Ja se on tullut jäädäkseen, jos me juntit emme pidä varaamme.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.12.2020 02:48
Vastaa...  Suomi Finland

Kumpikohan oli lopulta uhri? Lähiö saattoi tappaa tyttären, isä ei voinut lopulta pelastaa tätä.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.12.2020 09:21
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Isä todennäköisesti tappoi tyttärensä raskain sydämin. Pyyteli tekoaan anteeksi ja yritti tehdä asian mahdollisimman tuskattomasti. Yhteisön isään kohdistama paine teon tekemiseen vain kasvoi liian suureksi ja jos isä ei olisi suostunut, niin useampi suvun nainen olisi tapettu lähiössä.

Nämä kun leviävät kaikkialle maailmaan, niin 2080- luvulla, kun suvakit ihmettelevät, kun tyttäriä kuolee kuin kärpäsiä, niin saavat näiltä vastauksen, että tervetuloa 2080- luvulle – maailma on muuttunut – hyväksykää se tai tulkaa jonon jatkoksi.

Nimetön
Nimetön
27.12.2020 18:33

Väittääkö lehdistö että taipumus raiskaamiseen on rodullinen ominisuus?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.12.2020 02:50
Vastaa...  Nimetön

BLM on samaa mieltä! Valkoinen raiskaa pahuuttaan, joku toinen vaistomaisesti. Moista rasismia meidän ei tarvitse sietää.

T
T
30.12.2020 13:53

Veljekset ovat sankareita.