Myös Uppsalassa rakettisodankäynti käyntiin

Myös Uppsalassa rakettikaaos on pyörähtänyt käyntiin. Uppsalan poliisin mukaan heillä on puhelin pirissyt taukoamatta lauantaista asti, kun miehet ampuvat raketeilla kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta.

Sotatoimet keskittyvät Uppsalassa Gottsundan ongelmalliseen maahanmuuttolähiöön. Myös kahdella muulla ongelmarintamalla Gränbyssä ja Stenhagenissa uusruotsalaiset ampuvat raketeilla ihmisiä ja rakennuksia.

Pt-median Uppsalan kirjeenvaihtaja kertoo, että ne viimeiset viisi vuotta kun hän on asunut kylällä, niin sama virsi joka vuosi.

– Mitä lähemmäs uuden vuoden vaihdetta mennään, niin sitä kiimaisemmaksi kehitysmaista tulleet miehet tulevat. Paikallisradiossa poliisi on kehottanut vanhempia puhumaan teineille asiasta, mutta kuka puhuisi niille aikuisille miehille?

– Olen nähnyt aiempina vuosina, kun aikuisista miehistä koostunut lauma parkeerasi kerrostalon eteen asemiin ja sitten he aloittivat joku 15 minuuttia kestävän aivan järjettömän tulituksen. Kaikki raketit ammuttiin päin kerrostalon ikkunoita ja parvekkeita. Samalla ne huusivat sitä ”illallallaa lallallaa” kuin raivotautiset, Uppsalan kirjeenvaihtaja kertoo.

Sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Etukäteen voi aavistella hieman, että missä rintamalinjat liikkuvat. Oma veikkaukseni on juuri Uppsala ja Trollhättan. Siellä on ollut koko syksyn niin vaikeaa, että se varmasti huipentuu järjettömään paukutukseen.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
28.12.2020 19:05

Kehitysmaista tulee kyllä tosi mukavaa porukkaa. Safka on sairaan hyvää ja kaikki muukin on aivan kipeen makeeta. Kulttuuri sen kun rikastuu. Siihen vähän allah-räppiä lisukkeeksi, niin johan on mellakka.

juha II
juha II
28.12.2020 19:12

Ruotsi oli joskus hienohko maa, vaikka vihan sekainen silloin aikoinaan tunnustus olikin. Vai liekö mukana enemmänkin kateutta?

Nyt viimeisimmän tiedon mukaan lasketaan EU:n vaarallisimmaksi maaksi. Ruotsalaisella EU-komissaarilla ei kuitenkaan päätä palele. Oli huvittavaa katsella kun englantilainen uutisankkuri haastatteli ”sisäänheitto komissaaria” ja kysyi Tukholman ”raiskaus-pääkaupungista”. AUTS!!!

Pirtsakka
Pirtsakka
28.12.2020 21:42
Vastaa...  juha II

Missä tuo ohjelma esitettiin?

Gulermo
Gulermo
28.12.2020 19:31

paistaa näiden ”uusruotsalaisten” älykkyysosamäärä läpi niiden leikeistä… ai perkele sentään sitä monikulttuurin ihanuutya

Prozac
Prozac
28.12.2020 20:26

Konstaapeli Artturi Reinikainen: ”uppsala tarkoittaa suomeksi, että uskalsipa pojat salaa”

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.12.2020 21:30

Monikulttuuristumisen myötä meidän tulee vain tottua uudentyyppiseen tapaan nähdä ilotulitus. Mitäpä siitä, että joltain lähtee henki ja joltain toiselta näkö. Taikka sitten, jos korttelillinen idyllistä yliopistokaupunkia palaa poroksi, kunhan vain ei olla rasisteja. Ja ainahan joku promille näistä uudenvuoden juhlijoista työllistyy taksikuskeina.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
29.12.2020 02:53

Lapuallakin ilotulitettiin menemään, vaikkei maahanmuuttajista ollut vielä tietoakaan. Nämä bileet menivät oikein hyvin, eikä ketään sattunut pahasti. Otetaan mallia heistä.

Xxcx
Xxcx
29.12.2020 00:16

Eikö Ruotsissa ole joku rakettikielto?
Ei myyntiä? ei taida tehota?

helsingissäkin raportoitiin jo – pikku juttu, jossa mamu alkoi uhittelemaan, kun huomautettiin liian aikaisesta paukuttelusta ja koirien säikyttelystä. ”Ammuntoja kohti” jne. Ja kuulemma seurasi kotiovelle. Varmaan oli voittajaolo

Kukavaan
Kukavaan
29.12.2020 02:55
Vastaa...  Xxcx

Seuraajia ei saisi päästää Suomeen ja jo päässeet tulisi poistaa. Ihminen on paitsi yksilö myös ryhmänsä jäsen. Siksi pääsykiellon ja poistamisen tulisi koskea koko ryhmää riippumatta yksilön ominaisuuksista.

Edellinen jäänee unelmaksi. Mutta jos ei ole edes unelmia, parempaa tulevaisuutta ei saada.

Minä
Minä
29.12.2020 02:25

Tuollaista rakettileikkiä harrastettiin Rinkebyn ja Tenstan suunnilla jo 90-luvulla. Alkoi pienestä ja siitä se sitten on paisunut. Koskakohan hankkivat raketteja Hisbollahilta?

Last edited 3 months ago by Minä
T
T
29.12.2020 08:18

Itselleni on vaikeaa ymmärtää mitä näiden raketti-insinöörien päässä liikkuu. Rakettiharrastus ei sinänsä haittaa itseä, mutta tuo sivullisten ihmisten pelottelu/häiriköinti kyllä. Ikäänkuin näillä ihmisillä olisi merkittäviä häiriöitä henkisessä kehityksessä.

Jokohama Humahuta
Jokohama Humahuta
29.12.2020 09:17
Vastaa...  T

Siinä taidetaan harjoitella kunnon jihadia varten. Aloitetaan ilotulitteilla ja edetään sitten kevyisiin kertasinkoihin, kunhan oppi-isät saavat järkättyä niitä. Puretaan pojilta pahin ensijännitys pois harjoitteluaseilla ja korostetaan oppia, jonka mukaan vääräuskoiset eivät ole ihmisiä ensinkään vaan oikeauskoisten leikkikaluja.

Antaa palaa
Antaa palaa
29.12.2020 10:01

Ampuisivat vaan niin perkeleesti ja polttaisivat muutama sata autoa ja rakennusta mukana.
Pääasia etteivät turhaannu ja tunne näköalattomuutta ja sen myötä masennusta. Hienoja nuoria miehiä ja euroopan tulavaisuutta.

punainen pimppi palli
punainen pimppi palli
29.12.2020 10:58

Jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan, painoi kanteen kovan viestin –
 ”Lopeta tämä hulluus”
Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomalle ei kelvannut New York Post paljastus jutut Hunter Bildenin 
huume ja talous sekoiluista läppärin sisältö eikä se kelpaa vieläkään

mutta katso kun kyseessä on *trumph negaatio* juttu

 koko suomen valtamedialle käykin kiimaisena

New York Postin jutut 
*eikä milloinkaan muulloin

fox news uutisia käytetään vain ja ainoastaan suomen valtamedioiden lähde tietona jos ne ovat anti thrumph akendaan sopivia 

mutta ne kaikki DD Puolustus jutut jätetään pimentoon

 suomen valtamedioissa

 eikä lähde tiedoksi kelpaa New York Post tai fox news

esim itse yle
9.11.2020
Käänsikö Fox News kelkkansa Trumpin suhteen? Kanavalla on esitetty viikon aikana hämmentäviä väitteitä mutta myös ärsytetty Trumpia

Miksi he eivät kerro esim tätä fox newsiä käyttäen 
tämä on tuoreempi juttu 
24.12.2020

#FoxNews
High level DOJ officials weigh Hunter Biden special counsel: Sources

tai läppäri uutisen ensimmäisenä paljastanut 
*New York Post
Facebook and Twitter accused over 
***New York Post**** article on Biden and Ukraine | 9News Australia

ei kelpaa *New York Post juttu ylelle IS IL MTV3 HS
 päin vastoin he pimittävät sen 100 p
mutta heti kun 
Jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan,

jopas ampparin lööpit kuumina 
*joka* suomen valtamedian jutuista aiheesta

jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan,

puolueeton suomen valtamedia
 siis missä 
saatan,,,, liberaali viher vasemmistolaiset 
suomen kartelli valtamedian propagandisti runk….

ja joku punapäinen suvakki demla mediatutkija
 väittää juuri viher vasemmistolaisussa

suomen kuvaledessä ylesä Hs IS IL Mtv 3

 eli näissä öhöm todella puolueettomissa medioissa 

että suomen valtamedia on puolueeton ja luotettava

tosi uskotavaa eikö totta