Rakettisodankäynti alkoi jo ainakin Trollhättanissa

Uuden vuoden rakettikaaos on alkanut ainakin Trollhättanin ongelmallisella maahanmuuttaja-alueella Kronogårdenissa. Sitä melko tavallista.

Kun veronmaksaja iltauutisten aikaan pysähtyi istumaan ja katsomaan kuningaskunnan tärkeitä asioita tv:stä, niin Kronogårdenin uusruotsalaisilla oli kepposjekut mielessä.

Alueelta oli varattu tätä käyttöä varten iso kerrostalo ja sen parvekkeen puoleinen sivu. Nuorukaiset ampuivatkin kymmeniä ilotulitteita päin rakennusta ja raketteja sinkoili parvekkeille ja sinne sun tänne.

Kun poliisisedät saapuivat paikalle, niin heitäkin kohti ammuttiin raketteja. Paikalle jouduttiin hälyttämään vahvistusta, muuten olisivat nuorukaiset saaneet yliotteen ja poliisi olisi ehkä kokenut saman kohtalon kuin ryssä Raatteen tiellä tammikuussa 1940.

Tulitus jatkui kiivaana pari-kolme tuntia, kunnes turnauskestävyys loppui ja sotatoimet olivat ohi. Poliisin arvion mukaan vihollisjoukoissa oli joukkueellinen miehiä eli parisenkymmentä.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeenä ”blåljussabotage”, eli sinisen_vilkkuvalo_viranomaistoiminnan sabotaasina ja räjähdysainerikoksena. Ketään ei ole putkautettu.

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sosiologi

Syrjäytynyt nuoriso oirehtii.

Sandaaliprofessori

Löyhä kaveriporukka tekemässä epätoivoisia tekoja.

Dan Wesson

Täytyy siinä olla korona-ahdistustakin mukana. Yksittäistapaus joka tapauksessa.

Vesa

Nuoriso harrastaa kansalaisaktivismia. Ottaa kantaa sen puolesta, että hauskanpitoa olisi syytä jakaa tasaisemmin ympäri juhlakautta.

Poliisit olisivat tehneet hyvin kun olisivat vastanneet rakettituleen omin paukkuinensa, tarkoitan tietenkin iloisia raketteja. Toisaalta kyynelkaasu olisi saattanut kirvoittaa mukaan ilon kyyneleitä ja ryhmien välistä läheisyyttä, kun poliisi ja nuoriso olisivat voineet käydä paiskaamassa kättä veljellisen aselevon merkiksi leikin päättyessä.

diskuterande polisen

Tulevien joukkohäiriöiden ehkäisemiseksi poliisin pitäisi kai ottaa kiinni ja asiallisesti kurmottaa vähintään 20 % rähinöivästä joukosta. Vasta silloin alkaisi sana kiertää.

Musta makkara

Ihmisoikeuksien tinkimättömän toteutumisen kannalta rakettien ampumista ei pidä rajoittaa. On lisäksi rasismia, jos kunnollisia taistelukärkiä ei sallita tai jos rakettien vaakasuorassa ampumistavassa nähdään jotain vikaa.

Pojat ovat poikia.

Aika tunnustaa tosiasist

Tämä todistaa sen kuka Ruotsia johtaa. Ns. yhteiskunta ei pysty edes valvomaan tällaista toimintaa satti estämään sitä. Murhista, ampumiisista, riaksuksista ja ryöstöistä puhumattakaan. Ruotsalainen hyvinvontiyhteiskunta on romahtanut ja kantaväestö odottaa parempaaa tulevaisuutta.

…jota ei ole tulossa kun tilanne pahenee koko ajan.

T

Ja silti ylivoimainen enemmistö äänestää oman tuhoutumisensa puolesta. AfS olisi oikeastaan ainoa ratkaisu nykytilanteessa. SD on laimentunut melko turhaksi puolueeksi.
Ruotsi on hyvä esimerkki miten demokratia ei toimi tyhmien ja laiskojen ihmisten muodostamassa yhteiskunnassa.
Itsepähän ruotsalaiset ovat oman tuhoutumisensa äänestäneet. Ikävä kyllä. Mieluummin näkisin Suomen naapurina sen 1960-luvun Ruotsin balkanisoituneen epäonnistuneen valtion sijaan.

Suomi Finland

Uusia jännittäviä tapoja viettää uuden vuoden juhlaa. Asialla lienee vankka tilastollinen korrelaatio aikasarjassa lähtien 1970- luvulta eräiden yhteiskunnallisten ilmiöiden kanssa.

Julkaistaankohan Ruotsissa enää tietoja siitä, moneltako menee näissä karkeloissa näköaisti vituralleen? Jos sellaista tapahtuu rakettien normaalin käytön yhteydessä muutamia joka uusi vuosi, niin luulisi, että moninkertainen määrä näkövammoja syntyy, kun raketeilla lähdetään sotimaan. Tarkat tiedot ovat eittämättä kiusallisia, joten en ihmettelisi, jos tietojen julkaisua pyrittäisiin rajoittamaan ja jos joku taho onnistuu tietoja julkaisemaan, niin rasismihuuto alkanee välittömästi.

Hommanmaksaja

Voi, toivottavasti ei ilmennyt RASISMIA raukkaparkoja kohtaan 💥💥💥💣💣💣

Fatwantarkistaja

Komeettapommeja ikävä. Sellainen jaksaisi kantaa lisälatauksenkin ja kaikilla olisi monin verroin juhlavampi mieli. Tässä on korjattavaa.