Trollhättanissa poliisipartio rakettikeskitykseen, Mullsjössä yksi sairaalaan

Sotatoimet eri rintamilla jatkuvat kiivaina. Maanantai-illan ja yön aikana rakettitulitus onkin ollut kovanpuoleista. Tuleen ei toistaiseksi ole vastattu.

Trollhättanin ongelma-alueeksi luokitellussa maahanmuuttajalähiössä Kronogårdenissa odotusten mukaan oli räiskettä ja räminää. Poliisipartio yritti yöllä klo 00.30 aikaan pysäyttää henkilöauton. Lyhyen takaa-ajon jälkeen auto pysähtyi ja sieltä juoksi karkuun kolme miestä.

Kun poliisiauto oli nyt pysähdyksissä ja poliisit ulkona autostaan, niin noin parikymmentä miestä avasi rakettitulituksen poliisipartiota kohtaan.

Auto oli varastettu, joten on luultavaa, että autossa olleet henkilöt vain yrittivät saada poliisin huomion, jolloin voitiin pysäyttää sopivaan ansapaikkaan, jossa taas rakettipataljoona oli väijyssä.

Partion jouduttua rakettikeskitykseen otettiin radio ja siihen  huudettiin hätäinen: “Mayday, mayday, tilanne näyttää nyt todella, todella pahalta”, jolloinka kaikki Trollhättanin partiot saapuivat paikalle.

Yön aikana kaksi henkilöä otettiin kiinni järjestyshäiriöiden takia ja muutama käskytettiin pois paikalta. Myös yksi aikuinen mies otettiin kiinni paikalta, koska hän ajeli varastetulla mopedilla. Asiasta kirjoitti mm. paikallislehti Ttela.

Kyseessä on siis jo toinen yö Kronogårdenissa. Kuten eilen ennustin, niin Trollhättanissa tulee kiivas ja uneton tuleva viikko.

Myös Jönköpingin rintamalohkolla oli kiivasta tulitusta. Mullsjön kunnassa nuorukaiset ampuivat yön aikana kaikkea liikkuvaa kohti. Kymmeniä puhelinsoittoja hälytyskeskukseen, joiden mukaan nuorukaiset ampuvat päin ihmisiä ja rakennuksia.

Pahin tilanne tällä lohkolla oli se, kun ohiajavasta mopoautosta heitettiin kohti ohikulkijaa voimakas räjähde. Henkilö joutui hakeutumaan sairaanhoitoon kuulovaurioiden ja pääkivun takia, kerrotaan poliisin raportissa.

Lista jatkuu uudella jutulla kohtapuoliin.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kuningaskunta saa nyt nauttia joka ikinen vuosi näistä karkeloista. Onnea! Toivottavasti en ole enää itse näkemässä sitä hetkeä, kun meillä on samanlaista.

Qroquius Kad

Eikä vain Ruotsin kuningaskunta:

https://samnytt.se/spansk-polis-varnar-for-kriminella-gang-fran-sverige/

Uuden ajan viikinkejä? Vai kenties ja mahdollisesti jopa jotain ihan muuta…

T

Tajukangas olisi kivaa nähdä välillä monokulttuurissa.

Fatwantarkistaja

Vapauttakaa Paavo! Vuoden vika ja kaikkea. Eikä siellä varttia kauempaa tartte öyhöttää, jollei tahdo.

Veteran

Hienoa lukea edes jostain, sotakirjeenvaihtajan raportointia etulinjasta. Elämästä monikultuurisesta tulituksesta eturintaman juoksuhaudoista.

Vesa

Ihana seurata tätä rakettiriemua. Koko ajan olen sanonut, että kunhan vain annetaan mahdollisuus, niin kyllä ne näyttävät, mitä osaavat. Ja moni osaa, siitä tuskin kenellekään jää varteenotettavaa epäilyä. Että turha on aina puhua vain kuohkeasta riisistä. Riks-räks-poks! Työtä syntyy ja kansantuote nousee: poliisi, lääkärit, lasitusliikkeet, siivoajat. Tässä pidetään hauskaa ja luodaan työtä yhtä aikaa!

Pah

On siinä ruotsalaiset vielä ihmeissään jos kaikki tämä hulluus on laskettu sen varaan että Natoon pyrkiessään nämä omaan selustaan lasketut kehitysmaiden idioottilaumat tiukan paikan tullen jotenkin AUTTAISIVAT heitä sodassa silmille tulevaa ryssää vastaan.

No. Eihän sinne Natoon mikään pakko ole yrittää väkisin vääntäytyä, etenkin kun maa on jo valmiiksi lähes sotatilassa. Veikkaan että näistä rikastajista tulee olemaan yhtä vähän hyötyä Ruotsille ja ruotsalaisille kuin suomalaisista, meistä Ruotsin ikiomalle miinakentälle asumaan asettuneesta hölmölän väestä.

Anna-Maria Korhonen

Oman jännityksensä näytelmään antaa seurata kuinka kauan pystytään teeskentelemään, että kaikki on hyvin. Aikuiset miehet suorittavat peruskoulututkintoja, aikuiset naiset opiskelevat kieltä ja käyvät päivisin myös maahanmuuttajanaisille suunnatuissa kerhoissa. Joku on työllistynyt siivoojaksi ja kertoo kokemuksistaan maahanmuuttajana. Kaikesta muusta valtamedia vaikenee tai puhuu etnisesti profiloimatta ikäänkuin kulttuurimme olisi muuttumassa ja rikollisuus ja raaka väkivalta lisääntyisivät.

Lähiöiden ilme muuttuu vähitellen, kun kantaväestö muuttaa pois ja tilalle tulee maahanmuuttajia. Ilmapiiri muuttuu pelonsekaiseksi, turvattomaksi, jännittyneeksi ja vihamieliseksi. Tämän itse olen omakohtaisesti kokenut.

T

Ruotsi oli 1950-1980 maailman paras valtio. “Swedish exceptionalism”. Ruotsi oli monessa asiassa pitkään maailman ykkönen. Kun on pitkään ollut maailman huipulla, on hyvin vaikeaa myöntää itselleen että alas ollaan tultu ja lujaa. Nykyinen Ruotsi on vain varjo entisestään. Vielä 90-luvulla ajattelin että Ruotsi on Suomea reippaasti edellä ja kun tulin Suomeen takaisin ehkä viikon Ruotsin matkan jälkeen, vaikutti että oli tullut kehittyneestä maasta vähemmän kehittyneeseen maahan takaisin.

Varg Vikerneskin on tehnyt videon “I miss you Sweden”

Särmääjä

Nyt on jo vuosi 2020 ja vieläkin Ruotsissa saa vapaasti saastuttaa ilmastoa raketeilla! How dare you!

Fatwantarkistaja

Ihan ajatusleikkinä funtsin sellaista skenaariota, jossa lapsille kuskataan pakettiautollinen kertasinkoja ja annetaan jotain rähinähuumetta. Olisiko se näille jo liikaa, vai riittäisikö leikkimieltä. Ehkä kompromissina nappaisivat kantamukset olalle ja onnesta soikeina kiikuttaisivat vaatekomeroihinsa pahan päivän varalle. Noin ainakin itse toimisin, jemmaan vaan, vaikka narulla puuhun.

Kilttimies

Rouva tuossa pirautti puhelun Tukholman sedulla asustelevalle serkkutytölleen, 74 v. vanginvartija evp., ja joka on ollut jo vuosikymmenet ammattinsa sairastuttamana raikashenkinen rasi..eikun realisti. Pamppu evp. kauhisteli, että nyt on Kanarian saarilta ilmasilta Ruotsiin. Lisää värinää, Varsågod.