Stefan Löfven: Sossut ja vihreät ovat tehneet Ruotsista paremman maan

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven loihe lausumaan Instagramissa, että hänen puolueensa Sosiaalidemokraatit yhdessä vihreiden kanssa ovat tehneet Ruotsista paremman maan.

Pääministeri Löfven onnittelee Instapäivityksessään toista hallituspuoluetta Miljööpuoluetta eli vihreitä, jotka ovat valinneet on uuden puhemiehen, tai siis naisen Märta Stenevin. Löfven sanoo, että hallituspuolueiden hyvä yhteistyö jatkuu.

Lisäksi Löfven kertoo:

– Puolueemme, Sosiaalidemokraatit ja Miljööpuolue ovat nyt johtaneet maatamme kohta seitsemän vuotta, ja tehneet Ruotsista paremman maan. Vielä on paljon tehtävää, sillä koronakriisi on osoittanut, että Ruotsin pitää valmistautua vielä. Me emme luovuta vaan rakennamme Ruotsista entistä paremman maan, Löfven jyrisee.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari
Puosuvaari
1.2.2021 14:10

Nenä kasvaa – kuten kuvasta näkee..

Pirtsakka
Pirtsakka
1.2.2021 19:10
Vastaa...  Puosuvaari

Viinin lipittämisestä vaiko valehtelusta, kuten Pinokkiolla…?

riisinkeittotieteiden akateemikko
riisinkeittotieteiden akateemikko
1.2.2021 14:17

Onko tuo pääministerinä ruattia ”paremmaksi” (lue: pahemmaksi) maaksi hääräilevä miesoletettu hullu vai tyhmä, vaiko molempia…

jupi
jupi
2.2.2021 02:58

on eri käsityksiä paremmuudesta

Johan
Johan
3.2.2021 00:18

Stefan Löfven on valehtelija kun väittää, että hän on ”tehnyt Ruotsista paremman maan”! Nyt maassa asustelee ennätysmäärä hyväksikäytettyjä pimeästi työskenteleviä ihmisiä ilman virallista maassaololupaa. Ammuskelujen määrä on huipussaan ja sairaalatkin joutuvat palkkaamaan henkilökuntaa ilman sairaanhoitajakoulutusta. Todella valtavia parannuksia!

Stefan Löfven on toiminut pääministerinä 3. lokakuuta 2014 lähtien. Hän on luvannut EU:n alhaisimman työttömyyden, maailman parhaan terveydenhuollon ja koulun, mutta mikään näistä ei ole toteutunut. Stefan on tehnyt Ruotsista epävarmemman, pirstaleisemman ja polarisoituneemman kuin koskaan.

Löfvenin hallituksen oikeusministeri Morgan Johansson twiittaa, että konservatiiviset puolueet ovat uhka demokratialle, joten hän tekee aivan kuten Hitler, joka kuvasi opposition uhkana maalle ja järjesti vallankaappauksen. Historialla on ikävä tapa toistaa itseään.

KORREKTUURI
KORREKTUURI
1.2.2021 14:59

Tässä se oikea versio:

” Puolueemme, Sosiaalidemokraatit ja Miljööpuolue ovat nyt johtaneet maatamme kohta seitsemän vuotta, ja tehneet Ruotsista paskareikämaan. Vielä on paljon tehtävää, sillä koronakriisi on osoittanut, että Ruotsin pitää vajota vielä lisää. Me emme luovuta vaan rakennamme Ruotsista entistä pahemman maan, Löfven jyrisee.

rellinen
rellinen
1.2.2021 19:43
Vastaa...  KORREKTUURI

Totisesti. Ei voi kuin ihmetellä kuinka nämä tuholoiset voivat ja kehtaavat vääristellä asiat ympäriämpäri. Nurinkurin. Päälle päätteeksi oikein vittumaisesti virnistellen, että ”ähäkutti siitäs saitte”. Pohjolan beirutisoijat.

Antti Tifa
Antti Tifa
1.2.2021 15:00

Oi ihanaa. Nyt rakastankin sosiaalidemokraatteja ja varsinkin miljööpuoluetta.
Pieraisen rienaavasti onnentoivotukset molemmille.
Suurimmalle ja toiseksi pienimmälle joka voi jo ensivaaleissa pudota pois valtiopäiviltä. https://europeelects.eu/sweden/

Screenshot_2021-01-20 Finland - Europe Elects.png
Last edited 1 month ago by Antti Tifa
Antti Tifa
Antti Tifa
1.2.2021 15:11
Vastaa...  Antti Tifa

Hupsis. Tuli Suomen keskimääräinen kannatusgrafiikka. Tässä Svedustanin ja linkki on oikein.

Screenshot_2021-02-01 Sweden - Europe Elects.png
pah
pah
1.2.2021 15:00

Mistä näitä osaajia sikiää?

Jos tällekkin moni-osaajalle olisi siunaantunut enemmän järkeä, niin hän olisi kuulema voinut valmistua ihan oikeaksi hitsaajaksi, sen kesken jääneen 8kk hitsarikurssin jälkeen, mutta kuten näistä näytöistä huomaa, niin ymmärtäähän sen ettei hän siitäkään koettelemuksesta kunnialla selvinnyt joten hitsarin ura vaihtui PM-postiin. Onnea Ruotsi ja ruotsalaiset.

Ulla Tienhaara
Ulla Tienhaara
1.2.2021 15:30

Onnea vaan hitsarille lähellä olette, sitä ”parempaa” maata. Klaanithan siellä jo huseeraa kun saatte vielä sen islamilaisen puolueen maan johtoon niin avot, siinä se on unelma, Islamilainen kalifaatti… No tietty Ruotsistahan siinä ei enää ole kyse, se kansankoti on poissa, olihan se liian turvallinen, sivistynyt, tasa-arvoinen demokratia…kukapa semmoista maata haluaa…..Hitsari vaan unohti että hänekin päivänsä ovat silloin luetut….

Dorkness Descends
Dorkness Descends
1.2.2021 16:14

Onkos semmoisella mielenvikaisuuden muodolla jossa sokeasti uskotaan omia valheitaan nimikin? On tolla jätkällä legopalikat sekaisin jumalauta..

Dickie
Dickie
1.2.2021 17:03

tuo ämmä vaikuttaa paikalliselta imbesililtä Titty Tippuriselta

Kompetenssi on pahasta Ruåtsissa
Kompetenssi on pahasta Ruåtsissa
2.2.2021 13:46
Vastaa...  Dickie

Tytti Tippurinen on vasta 44v. (kuvitelkaa harmaa tukka päähän nin lopputulos on 74v.) ja ollut poliitikassa vain 7-8 vuotta, entinen kirjakauppa-apulainen tms.

Nyt tehnyt rakettikarriäärin rakettitutkijapuolueessa ja hänestä ollaan tekemässä varapääministeri. Tällaista voi tapahtua vain Ruotsissa jossa koulutus ja osaaminen ovat halveksittavia ominaisuuksia. Ollaan vaan kaikki puolivalmiita hitsareita niin hyvin menee!

Minä
Minä
1.2.2021 17:13

Rikollisuus kasvaa kohisten, elättien määrä on kasvanut kestämättömälle tasolle, koululaitos on katastrofisessa kunnossa jne.

Että on sossut ja vihreät tehneet Ruotsin paremmaksi? No, mitäpä muuta tuollaisen poliitikon suusta voisi mulahtaa…

kanander
1.2.2021 17:28

Työ on vielä kesken. Vasta 11 000 koronavainajaa ja vain 1,5 miljoonaa matua. Ja tätä se kehtaa kehua.

Hilta Kuppu
Hilta Kuppu
2.2.2021 14:47
Vastaa...  kanander

Eiköhän niitä matuja ole jo 2 miljoonaa eli 20% väestöstä.

Mielenkiintoinen juttu muuten että Unkarin ja Ruotsin vainajaluvut ovat melkein samat ja samat myös suhteessa väkilukuun. Unkari rokottaa Puten Sputnikilla, onkohan siinäkin mikrosiruja? Tai vessaharjasta irronneita kultahippuja?

Dina utvalda länder
Använd stjärnan för att välja
Sverige
11 591
avlidna totalt
+2 864
(281 / miljon)
rapporterade dödsfall senaste 30 dagarna
+1 268 (125 / miljon) senaste 14 dagarna
11 591 avlidna
566 957 konstaterade fall
1 138 avlidna och 55 676 konstaterade fall per miljon invånare
Ungern
12 578
avlidna totalt
+2 797
(286 / miljon)
rapporterade dö

sellaista saa
sellaista saa
1.2.2021 17:32

SDPn jäsen määrä Ruotsissa vuonna 2020 laski 90 000 maksavasta jäsenestä 75 000n.
Siis 15 000 jäsentä lähti.
Puoluesihteeri väittää syyn olevan koronassa.
He eivät ole voineet tehdä kenttätyötä ja värvätä uusia jäseniä.
Väärin ajateltu!
Siinä hän on oikeassa,että korona syy jäsen katoon;kuolema korjannut vanhat demarit.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
2.2.2021 01:12
Vastaa...  sellaista saa

Eivät ole netistä kuulleet. Tai kannattajat elävät savupirteissä. Oot juuri syömässä turnipsikeittoa, kun sisään astuu SDP:n veronkantaja. Saatana, jäi ovi pönkäämättä, mutta silloin se olisi polttanut turvekammin ja perhe joutunut pakenemaan hankeen ja metsiin.

Valtsu
Valtsu
1.2.2021 18:55

No joo, kyllähän tuo sossujen pitää paikkansa – jonnekin 90-luvun loppuun asti.

juhaII
juhaII
1.2.2021 19:50

Kumpi on Löfven?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
1.2.2021 21:54

Perinteisen tuttua ja tuuheaa lööperiä taas.

Hyvin menee
Hyvin menee
1.2.2021 22:14

No varmasti, kuten näkyy ”en tiedä mitä allekirjoitan”, Joe Bidenkin tekevä USA:sta paremman paikan. Nyt oli myös sekoillut esim. koronarokotuksien kanssa. Mainitsemalla: ”saamme 100-miljoonaa rokotetta ja voimme rokottaa 300-amerikkalaista”. Tuostakin on video olemassa.

Lisäksi Suomenkin, Sanna Marin jäi jälleen kiinni satujen tarinoimisesta, tämän pakkotestauksen kanssa. Kiitos Sanna. Saamme todellakin paremman Suomen. Tuollakin että tuhositte turveteollisuuden. SDP puhuu aina niin totta kuin osaa, lukea siitä lunttauslapusta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
2.2.2021 01:22

Jos miljoonat eivät olekaan kuolleet, miten elät syyllisyytesi kanssa?

Periaatteessa olisi kansantaloudellista tappaa myrkyllä varsinkin vanhukset, sitten muut eläkeläiset ja vaikka pakolaiset. Sitten työttömät ja sairaat. Kuitenkaan viitteitä moiseen toimintaan ei taida olla. Kolahtikohan jossain uuninluukku…

Hmmm
Hmmm
2.2.2021 03:49

Olen aina miettinyt minkälaisen luonteen vaatii ihmiseltä, että puhuu paskaa silmät ja suun täyteen ja uskoo siihen vielä itse vankasti. Tosin poliitikoissa on paljon näitä harhaisia valehtelijoita. Onko se jokin sairaus vai onko todellisuus vain niin vääristynyt kun on viettänyt ikänsä pois arkitodellisuudesta ja normaalien työssäkäyvien ihmisten maailmasta, ettei enää itse huomaa että seinät palaa ja katto on romahtamassa. Itse sanon tätä mielentilaa hitler-syndroomaksi ja joka tuntuu vaivaavan Ruotsin vallassa olevia poliitikkoja tänä päivänä. Toista oli esim. sota-aikana Ruotsissa, silloin vallassa olevat pyrkivät hyötymään oman maan hyväksi ja ottamaan hyödyn kun maailma paloi ympärillä.

Jake
Jake
2.2.2021 06:43

Vieneet maata kohti islamisaatiota ja nostannut rikostilastot ennen näkemättömiin lukemiin. Onhan se jotakin sekin.

Big l
Big l
2.2.2021 08:45

Pitäisköhän toi avohoitopotilas pistää sinne suljetulle min tuo kuuluu. Hourailut on kyl aika pahoja