Uddevallassa useita puukotuksia

Uddevallassa tapahtui tiistai-iltana hyvin merkillinen väkivallan tekojen sarja, joissa kuoli yksi henkilö ja yksi loukkaantui vakavasti puukon iskuihin.

Tapahtumasarja alkoi illalla joskus kymmenen aikaan. Sivulliset hälyttivät ambulanssin Södra Hamniin, kadulta oli löytynyt vakavia puukon viiltoja saanut henkilö. Henkilö menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Seitsemän minuuttia tästä saatiin samankaltainen hälytys Uddevallan keskustaan, jossa kahden henkilön päälle oli käyty puukolla sohien. Toinen oli saanut useita puukon pistoja selkään. Toisen henkilön oli pelastanut paksu takki, eikä puukko ollut mennyt takin läpi. Tekopaikka on ensimmäisen tekopaikan läheisyydessä.

Myöhemmin saatiin kolme samanlaista ilmoitusta, jossa puukkomies oli uhannut ihmisiä, mutta näissä tapauksissa henkilöt olivat pystyneet pakenemaan paikalta ilman puukon osumia ja vammoja.

Poliisi julisti tapahtuman heti illalla erityisesksi tapahtumaksi (särskild händelse), eli poliisi sai lisävoimia tilanteen tutkintaan ja tekijän etsintään. Teosta on pidätetty yksi 35-vuotias henkilö epäiltynä murhasta ja murhan yrityksestä. Lisäksi tekoihin epäillään osallistuneen vielä yksi henkilö, jota etsitään.

Poliisi ei tällä hetkellä tiedota asiasta enempää.

Se mitä tiedetään on se, että tiettävästi kaikissa teoissa on ollut yksi ja sama tekijä tai tekijät. Poliisin mukaan uhrit eivät tunteneet toisiaan eikä heillä kellään ole sellaista rikostaustaa, että tekojen motiivi voisi olla vaikkapa velka tms. alamaailman kostotoimi.

Göteborgs Postenin mukaan poliisilla on muutama teoria tapahtumien kulusta. Yksi on se, että kyse oli jonkinlaisesta jengitappelusta. Tätä ei tue toisaalta se tieto, että uhrit eivät olleet rikollisia. Toinen teoria on se, että alun alkaen kyse oli pystyryöstöstä. Ensimmäinen meni pieleen, jonka jälkeen tekijä tai tekijät ikään kuin jotenkin kilahtivat ja aloittivat amokin juoksun.

Alamaailma ei tunne uhreja eikä tekijöistäkään ole tietoa.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rasistimies
Rasistimies
3.2.2021 20:24

Kieroutuneeseen mieleen tuli taas outoa sisältöä; etteihän vain terroristinen yksittäistapaus.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.2.2021 03:04
Vastaa...  Rasistimies

Terroristin soisi olevan nopeampi löytämään väärän värisiä. Ehkä huumerahoja kaivannut ripeään tahtiin. Silloin kai tekee vähemmän harkittuja tekoja, kun se olo heikkenee nopeasti. Tämä oma pohdintani, en sotke tutkintaa enempää. Mahdollinen rikoskumppani samassa tilanteessa, ei se muuten hengailisi varsinaisen tekijän kanssa. Röökiä ja kiljua ne tuskin olivat vailla, eli luulisi löytyvän lisää uhreja.

Ulrike Meinhof und Andreas Baader
Ulrike Meinhof und Andreas Baader
3.2.2021 21:29

Poliisi tiedotteen mukaan Klo: 22.06. Tapahtui Uddevallassa toinen puukotus paikassa Kampenhof. Saksan kielestä, Suomeksi käännettynä Kampenhof on Taistelu piha. Nyt meni mielenkiintoiseksi, onko Uddevalla kaupunki perustanut viimeinkin omat tilat näille sotaa, ja vainoa paenneille.?

Antti Tifa
Antti Tifa
3.2.2021 21:36

Kuultiinko tapahtumapaikalla ”jumala on suuri” mölähdyksiä ?
Kyse voi olla islamilaisesta terrorismista jos näin.

Prozac
Prozac
4.2.2021 04:45

Kunnon puukkohippaa.

juhaII
juhaII
4.2.2021 18:18

Vieläköhän jaksavat naureskella suomalaisten puukoilla. Uusruotsalaiset eivät vestele puu-ukkpja kuten Vaahteramäen Eemelillä oli tapana, silloin kuin Eemelin metkut olivat ainoa riesan lähde Ruotsissa!

Oli ne hyviä aikoja joka mielessä. Ei silloin esikoulussa persettä pieksetty, mutta joukko-oppi oli kyllä ”sieltä”!!!