Filmikuvaa Göteborgin viime syksyisestä lääkärivastaanoton räjähdyksestä

Viime marraskuun 11. päivä räjäytettiin pommi göteborgilaisen lääkärivastaanoton aulassa. Räjähdyksessä loukkaantui vakavasti 85- ja 40-vuotiaat naiset.

Räjähdys on ollut pitkään auki eikä poliisilla ole ollut mitään johtolankaa kuka räjähdyksen toteutti. Poliisi on nyt julkaissut valvontakamerakuvaa tapahtumasta. Filminpätkä löytyy esimerkiksi SVT:n uutisesta.

Filmiltä näkyy kuinka afrikkalainen mies kävelee sisään vastaanottoaulaan, laittaa oven edessä olevaan kärryyn jotain. Mies poistuu paikalta ja kohta räjähtää.

Teon motiivi on melko selvä, vain toteuttajaa ei tiedetä ja näyttö tilaustyöstä on vaikea kasata. Nimittäin, kyseisen yksityislääkärivastaanoton johtaja Ali Hajimirsadeghi kieltäytyi maksamasta suojelurahoja ja joutui sen takia vaikeuksiin.

Hajimirsadeghi kertoi syksyllä julkisesti, että rikollisjengi oli tekaissut häntä vastaan velan, jota yritettiin periä käräjillä. Kun mistään velasta ei saatu näyttöä niin rikolliset ovat jatkaneet rahan perimistä, mutta Hajimirsadeghi ei ole maksanut.

Pommi oli sitten se viimeinen kiristyskeino.

Kannattaa kuitenkin huomata, että Ali Hajimirsadeghi ei ole mikään uhri, vaan loukkaantuneet naiset. Hajimirsadeghi taustasta on vaikea saada selkoa, mutta hänen omien sanojensa mukaan kiristäminen alkoi 2017. Onko hän ollut mukana jossain alamaailman bisneksissä, joka meni pieleen, sillä ei ole uskottavaa, että rikollisjengi alkaa noin vain ilman mitään syytä kiristämään yksityislääkäriä?

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
4.2.2021 19:01

Ehkä jätkät ovat vähän räknäilleet, että tuollainen yksityinen lääkäriasema on hyvä kiristettävä, koska onhan selvää, että siellä liikkuu vähän eri rahat kuin jossain pizzerioissa (ei sillä että pizzerioiden pitäjät myisivät elääkseen pelkkää ruokaa ja olutta)? Tämä täysin neutraalina arviona.

Ovat sitten ottaneet itselleen tyypilliset keinot jatkaa bisneksiä.

Vesa
Vesa
4.2.2021 19:28
Vastaa...  Vesa

Voi tietysti olla, että ovat vaikka jostain etnisistä taustakuvioista tienneet, että lääkäriasema pyörittävällä tyypillä on rahaa mistä maksaa. Totta kai ovat voineet ensin neuvotella esimerkiksi kiristämällä joillakin taustatiedoilla (ei välttämättä mitään rikollista). Omistaja on ollut kovempi luu / tavallista rehellisempi eikä lähtenyt mukaan. Ei muuta kuin kova proseduuri käyntiin.

sellaista saa
sellaista saa
5.2.2021 13:43
Vastaa...  Vesa

Ruotsin sairaanhoitolaitos vaati lääkäriltä miljoona kruunua takaisin kun epäiltiin tekaistuista/vääristä laskuista.

Lopputulos oli että vaade nollattin ja oikeudenkäynti kulut,3000000 kruunua sai maksaa Ruotsin veronmaksajat.

Ehkäpä siellä olisi mafiallekin jotain annettaviksi!

Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act
Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act
4.2.2021 19:17

Eiköhän siinä ollut ideana edetä suojelurahojen perinnästä yrityksen haltuunottoon ja siitä edelleen toimialalle laajentaen Amerikan mafian kulta-aikojen tyyliin.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
4.2.2021 20:44

Väittäisin että erittäin somalialainen kävelytyyli.
Ja kuka noin harmittomia kepposia edes laskee? Älkää olko rasisteja.

Last edited 21 days ago by Punavihernatsimafia
Huru-ukko
Huru-ukko
4.2.2021 20:56

Käsidesiähän toi jäppinen vaan veti käteen. Oli vissiin vähän rajumpi mälli tullut aiemmasta .unkusta?

Pirjo-Liisa Ala-paukkunen
Pirjo-Liisa Ala-paukkunen
5.2.2021 01:29
Vastaa...  Huru-ukko

Muslimit eivät saa koskea alkoholiin, saattavat räjähdellä tavalla tai toisella jopa käsidesistä

Rikollisuus kasvaa, oppositio makaa sohvalla
Rikollisuus kasvaa, oppositio makaa sohvalla
5.2.2021 06:34

Ruotsin pajashallitus eli pellehallitus soutaa ja huopaa päämäärättömästi vailla järkeä ja tuhoaa Ruotsia pala palalta. Mitä tekee Jimmie Åkesson? Ei mitään, on kuin kusi sukassa hiljaa ja näkymätön. Ainoa joka edes yrittää jotakin on kokoomuksen Ulf Kristersson. Ei ihme että SDn kannatus laskee, sääli, mutta soffalla makoilemalla ei maata muuteta.

Maahantulijoiden määrä lisääntyy noin MILJOONALLA kymmenessä vuodessa ja rikollisuus, mukaanlukien ampumiset, senkun kasvaa maahanmuuton ja rikollissyntyvyyden ansiosta. Kun yksi matukriminelli kaatuu nousee kymmenen uutta tilalle. 

Vuonna 2020 tehtiin Ruotsissa 1,56 MILJOONAA RIKOSILMOITUSTA: 

https://www.bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2021-01-21-anmalda-brott-2020—preliminar-statistik.html 

dna
dna
5.2.2021 06:51

Jäihän tuohon käsidesipulloon dna:ta. Paljain käsinhän tämä afrikaano häärää.

Ruattin poliisi ratkaisee n. 4% rikoksista
Ruattin poliisi ratkaisee n. 4% rikoksista
5.2.2021 10:14
Vastaa...  dna

Joo mutt nyt ollaankin Ruotsissa eli 50 ihmistä kävi paukun jälkeen myös ottamassa käsidesiä. Poliisit mukaanlukien. Ja kun filmiltä joku älykäs huomasi DNA- mahdollisuuden oli pullo jo ehditty vaihtaa uuteen.

Näin yleensä Ruotsissa käy.

juhaII
juhaII
5.2.2021 13:35

Eräs sosiaalidemokraattinen EU:ta ”reviirinään” pitävä ”kanalintu” Ylva Johansson tarvitsee vielä enemmän ”näitä” Eurooppaan!

Euroopan Yhdysvallat aloittaa siitä mihin Rooman Valtakunta loppui!

sellaista saa
sellaista saa
5.2.2021 13:37

Lääkäriä vastaan on jo tehty neljä pommitusta.
Viimeisin oli räjähtämätön käsikranaatti joka löytyi hänen talonsa puutarhasta viikko lääkärikeskusen räjähdyksen jälkeen.