Ajaako harhaisuus ihmisen lopulta perikatoon?

Pt-media on alusta alkaen pyrkinyt tuottamaan sellaisia juttuja, joissa oiotaan harhaatikkojen harhoja. Riippumatta kuka sitä harhaa levittää. Faktojen tarkisteluhan ei ole nykyään muodissa ja tämäkin artikkeli saa ”viharyöpyn”, mutta sellaista se on.

Palaan vielä yhteen asiaan, joka leviää ”faktana” koronarokoteharhaisten keskuudessa. Jostain mystisestä harhakirjastosta ”rokotekriittiset” ovat repineet luvun 43, että Ruotsissa olisi kuollut rokotteisiin 43 ihmistä. Tälle annetaan ikään kuin lähteeksi Ruotsin Lääkevirasto Läkemedelsverket. Harhaatikot linkkaavat Lääkeviraston sivulle, mutta mutta… Lääkeviraston sivulta ei löydy yhtään mitään sellaista pienintäkään viitettä, että Ruotsissa olisi kuollut 43 ihmistä rokotteisiin. Eli annetaan linkki, jonka takana ei kuitenkaan ole mitään mainintaa väitetystä asiasta.

Luultavasti kyse on siitä, että Fria Tider roiskaisi muutama viikko sitten eetteriin artikkelin, jossa on ihan sama kaava. Väitetään, että Ruotsissa olisi kuollut 43 ihmistä ja linkataan Lääkeviraston sivuille. En tiedä miksi Fria Tiderissä on tehty tällainen virhe, sillä uskoisin heidän ruotsia äidinkielenään puhuvina ymmärtävän luettua tekstiä. Joka tapauksessa tämä juttu on sitten lähtenyt leviämään Suomessa samalla kaavalla ja alkanut elämään omaa elämäänsä. Väitetään, että Lääkeviraston mukaan kuolleita on 43, linkataan Lääkeviraston sivuille, jossa kuitenkaan ei kerrota yhtään mitään kuolleista. Moni luottaa siihen, että kun siinä on ”linkki”, niin asia on sen jälkeen faktaa eikä sitä kannata tarkistaa.

Olen selannut Lääkeviraston sivut läpi niin tiheällä kammalla, että jos siellä olisi mainintaa kuolleista, niin olisin sen löytänyt. Mutta kun kuolleista ei ole mainintaa. Lisäksi kannattaa huomata, että meikäläisen ruotsin kielen taito on niin hyvä, että minun ei tarvitse arpoa sanoja ja lauseiden merkityksiä.

Tai tarkennetaan sen verran, että tammikuun alkupuolella on artikkeli, jossa kerrotaan, että Lääkevirasto tutkii muutamaa kuolemantapausta onko niillä mahdollisesti yhteyttä rokotteeseen.

Mutta tärkeäähän ei ole faktat vaan… no vaikka se, että suvakkeja vituttaa.

 

Toinen harha on se, että rokote olisi aiheuttanut Ruotsissa valtaisan sivuvaikutusten aallon. Sydänkohtauksia, aivoinfarkteja ja heikkomielisyyttä. Ruotsissa on rokotettu noin 250 000 ihmistä ja joitakin sivuvaikutuksia on ollut. Ruotsi on siinä mielessä mielenkiintoinen maa, että se kirjaa byrokraattisesti kaikki mahdolliset sivuvaikutukset. Jos joku kokee huimausta piikin piston jälkeen ja potilas Saarinen saa huilata hetken penkillä ennen kotiin lähtöä, niin tämä kirjataan kansioon ”vakava sivuvaikutus”. Potilas Saarinen siis saattaa saada piikin pistosta hetkeksi heikon olon. No onko se vakavaa? Aika moni ihminen, meikäläinen mukaanluettuna, saattaa saada ”heikon olon” kun piikki tuikataan ihoon.

Lieviksi sivuvaikutuksiksi on kirjattu sellaiset asiat, joissa potilaan iholle siihen kohtaan, johon piikki on pistetty, on noussut punoittava rengas. No onko vakava asia? Mutta tärkeäähän ei olekaan faktat, vaan vaikka se, että suvakkeja vituttaa.

 

Kolmas harha on se, että väitetään, että Ruotsissa kokonaisuuskuolleisuus ei olisi noussut ja kausi-infulenssakuolemat olisivat nyt nollassa. Harhaatikot tapaavat tässä linkata Ruotsin tilastokeskuksen SBC:n sivuille. No mitäpä sieltä näkyy. Sieltä näkyy mm. sellainen asia, että viime keväänä kuolleisuus nousi selvästi. Kesäksi kuolleisuus palasi suurin piirtein keskivertoon, mutta sitten taas syksyn aikana kuolleisuus kävi uudessa huipussa. Tällä hetkellä kuolleisuus on jonkin verran edellisvuotta korkeampi.

Entäpä influenssakuolleisuus? Olisi niin mukava harha uskoa, että normaalit kausi-influenssakuolemat olisi kirjattu koronaksi ja ne olisivat nollassa. Mutta ei kannata uskoa vain siksi, että suvakkeja vituttaa. Influenssakuolleisuus on ollut suurin piirtein samaa luokkaa aikaisempien vuosien kanssa.

 

No vituttaako suvakkeja sitten kun joku tuuttaa eetteriin kaikki harhansa? En tiedä, en tunne suvakkoja.

Kaikki kertomani asiat löytyvät mainitsemiltani sivuilta,

108 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gram
Gram
6.2.2021 12:53

Vedä happea välillä

nakki nakuttaja
nakki nakuttaja
6.2.2021 12:55

Sen verran harhainen olen kyllä että en todellakaan mene ottamaan jotain nopeutetulla aikataululla kehiteltyä epämääräistä rokotetta ensimmäisten joukossa.

K. Lehto
K. Lehto
6.2.2021 13:14

Samoin kuin COVID taudin suhteen ”rokotten” suurimmat haitat eivät ole välitön kuolema.

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 13:50
Vastaa...  K. Lehto

Eli mitkä ovat ne suurimmat haitat?

K. Lehto
K. Lehto
6.2.2021 14:18
Vastaa...  K. Lehto

Jos on sairastanut Wuhan Virustaudin ja päälle vielä ottanut COVID-Autoimmuunipiikkiä, kannattaa ehdottomasti käydä hedelmällisyyslääkärillä, aikoi sitten lisääntyä tai ei, jotta voi halutessaan aloittaa hormonaalisen estohoidon ennen kuin alkaa menettämään miehuuttaan tai naiseuttaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 15:46
Vastaa...  Admin Pt-media

Mikä mikrosiru?

Juha
Juha
6.2.2021 16:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllä Paavon rokoteuskovaisuus alkaa nyt saada harhaisia sävyjä. Luottamus politbyroon on luja ja ehdoton.

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:08
Vastaa...  Admin Pt-media

RNA

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:09
Vastaa...  Admin Pt-media

RNA rokote ei periaatteessa ole edes rokote, vaan geenihoito.

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 19:18
Vastaa...  Juntti

Kannattaa varmaan kertoa tuo lääkäreille jotka kaikki luulevat sitä rokotteeksi.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:31
Vastaa...  Ilmari

Lääkäri ei muutenkaan kerro rokotteesta mitään. Tuikkaa vaan.

Ihqua
Ihqua
6.2.2021 21:43
Vastaa...  Lövely

Sehän on upea lääkäri ah-ah

Lövely
Lövely
7.2.2021 00:03
Vastaa...  Ilmari

Mikäs muu tehtävä lääkärillä on kuin ottaa palkka ja rokottaa?

Juha
Juha
6.2.2021 20:45
Vastaa...  Admin Pt-media
Johan
Johan
6.2.2021 21:58
Vastaa...  Juha

Tuolla kaksi linkkiä missä kuolleet (death) löytyi tuolta sivulta:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

Comirnaty (Pfizer/BioNTech) 24 death ja Moderna 1 death
AstraZenecan tilastoa ei jostain syystä löytynyt samalta sivulta?
En jaksanut kaivaa lisää…

K. Lehto
K. Lehto
6.2.2021 23:16
Vastaa...  Admin Pt-media

Jäykkäkouristusrokote on Rokote. oikeasti. Sillä on myös yyntilupa ja sen haitoista on juridinen vastuu valmistajalla.

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 16:30
Vastaa...  K. Lehto

Rokotetta on tarkoitus antaa niille jotka eivät ole tautia sairastaneet. Mikä on autoimmuunipiikki?

Puolueeton
Puolueeton
6.2.2021 13:22

Pt-media on tärkeällä asialla. Kaikkia harha-ajatuksia ja uskomuksia tulisi oikaista, ja levittää vain todellisuuteen pyrkivää viestintää.

Saman tulisi koskea nimimerkillä kommentoijia, jossa omia mielikuvitelmia pidetään viestinnän perustana. Varmaankin moni uskoo tosissaan, että valtamedia pimittää rokotusten sivuvaikutuksia, vaikka se ei olisi alkuunkaan totta. Syynä lienee, valtamedia levittää myös toimittajien mielikuvitelmin väritettyjä viestejä tapahtumista.

trump.2024
trump.2024
6.2.2021 13:35
Vastaa...  Puolueeton

Perinteiset mediat pt-media mukaanlukien on globalistien asialla ja totuuden perässä täytyy mennä oikeille uutissivustoille.

Korona jää historiaan vuosisadan suurimpana kusetuksena.

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 16:32
Vastaa...  trump.2024

Aivan täyttä paskaa. Jo nimimerkki osoittaa kirjoittajan elävän harhamaailmassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 17:23
Vastaa...  Ilmari

Mikä nimimerkki?

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 19:18
Vastaa...  Qroquius Kad

Trump2024

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 20:26
Vastaa...  Ilmari

Mutta miksi se osoittaisi elävän harhamaailmassa?

Kukavaan
Kukavaan
6.2.2021 14:40
Vastaa...  Puolueeton

Valtamedia pimittää. Se pimitti neuvostoliiton aikana, se pimittää nytkin, mutta eri asioita. Ihmiset pimittävät itseltäänkin asioita. Ennen vanhaan jotkut pimittivät itseltään ddr:n tavan ampua paratiisista lähtijät rajalle. Hitsaaja pimittää itseltään ja ruotsalaisilta todellisuuden.

puurossa on jarrua
puurossa on jarrua
6.2.2021 15:04
Vastaa...  Puolueeton

Noin 80 prosenttia aikoo ottaa koronarokotteen (iltalehti.fi)

Jos on aikonut äänestää Perussuomalaisia, niin tuon artkkelin luettuaan saattaakin tulla toisiin aatoksiin ja äänestää jopa Kepua !

Prozac
Prozac
6.2.2021 18:11

Eli logiikkasi mukaan tulisi äänestää vasemmistoliittoa? Siellä kun aiotaan innokkaimmin ottaa rokotetta.

trump.2024
trump.2024
6.2.2021 13:34

Kyllä noita maailmalla on niin paljon kuollut rokotteeseen, että taitaa olla lääke tautia pahempi. Puhumattakaan mitä vaikutuksia näillä mysteeripiikeillä on vuosien kuluessa.

Ilmari
Ilmari
6.2.2021 13:49
Vastaa...  trump.2024

Tämähn onkin näppärä ”argumentti”. Aina voi sanoa että kaikki vaikutukset eivät vielä näy mutta katsotaan 50 vuoden kuluttua!

Minä
Minä
6.2.2021 15:18
Vastaa...  Ilmari

Käytännössä kyse on nyt rokotteista, joiden saajat ovat koekaniineina keskeneräisessä rokotteen (jota nuo eivät muuten edes ole) kehittelyssä.

Pfizerin entinen isokiho arvosteli rokotetta ja sen käyttämistä jo marraskuussa.
https://www.bitchute.com/video/rWGDYZnqR3kQ/

Nyytti
Nyytti
6.2.2021 15:49
Vastaa...  Ilmari

Ei siihen välttämättä mene 50 vuotta. Sika-piikin vaikutukset tuli jo muutamassa kuukaudessa. Sika-piikki kehiteltiin myös pika vauhdilla. Pitäisikö mun tietää etukäteen mitä ongelmia k-piikki aiheuttaa? Tiedätkö sä ne, vai onko sulla joku muu syy oivaluksiisi?

Nyytti
Nyytti
6.2.2021 16:33
Vastaa...  Admin Pt-media

Ennen se oli tutkimuksineen 6-10v. Sitten haettiin myyntilupa joka oli uusi prosessi. Muutama vuosi taaksepäin kehitystyön speksit uusittiin joka mahdollisti nopeamman markkinoille tulemisen ja käytännössä tutkimustyön suorittamisen rokotetulla väestöllä.
Asiasta ohi, mutta myös samoihin aikoihin (08-09?) WHO muutti ”pandemian” käsitteen nykyiseksi. Ennen piti olla ”useita samanaikaisia epidemioita ympäri maailman jotka surmaavat laajasti väestöä”, tai jtn. ton tapaista. Nykyään riittää nuha jonka vaikutuksesta menehtyy elonsa loppupuolella eläviä ikä-ihmisiä. Ei heidänkään pitäisi tietenkään menehtyä, mutta niin se nyt vaan on.

puurossa on manteli
puurossa on manteli
6.2.2021 17:07
Vastaa...  Admin Pt-media

Perustyötä oli tehty jo aiemmin joten tuo vuosi todellakin riitti.

”Ihmeitä” tapahtuu silloin kun ollaan selkä seinää vasten.

Kuussa ei olisi vieläkään käyty ellei jenkeillä olisi ollut pelko Neuvostoliiton ydinohjuksista.

Kukapa olisi uskonut että karhu kesyyntyy kesällä 1944 ?

Isoveli
Isoveli
6.2.2021 17:07
Vastaa...  trump.2024

Minä imeskelin 80-luvulla sitä polio-sokeripalaa ja nyt viime viikolla nilkka on vähän kipeytynyt. SATTUMAAKO !!!!!!???????

Suomi Finland
Suomi Finland
6.2.2021 13:38

Rokotteen aion ottaa heti kun se tulee saataville.

Kun tilanne vaan on se, että olen halukas ottamaan riskin. Vaikka piikistä seuraisi huonolla säkällä kuolema tms vittumainen asia, niin paskat siitä. Olen valmis lähtöön vaikka heti. Nyt vaan tilanne on se mikä se on, eikä sitä saa toivomalla pois.

Toisaalta tuo rokottaminenhan ei vielä ratkaise mitään. Nythän tilanne esim länsimaissa alkaa ainakin lyhyellä tähtäimellä parantua. Kehitysmaissa sen sijaan tauti jyllää pitempään ja muuntuu vielä varmasti sellaiseksi, että se leviää länsimaihinkin uudestaan, eivätkä nyt kehitetyt rokotteet auta. Ainoa pitkän tähtäimen ratkaisu lienee se, että helpoimmin leviävä mutatoitunut virus muuntuu vähemmän tappavaksi. Päinvastaissa tapauksessa olemme aidosti kusessa.

Ruth
Ruth
6.2.2021 15:42
Vastaa...  Suomi Finland

Melko vavahduttavaa miten jotkut ajattelevat. Taikka siis EIVÄT ajattele. En ole edes varma onko tuon kirjoittaja edes tosissaan. Nimimerkki viittaisi kannustukseen suomalaisille ”ottakaa vain vaikka kuolisitte” …..

Suomi Finland
Suomi Finland
6.2.2021 15:49
Vastaa...  Ruth

Puhun vain omasta puolestani. Mulle vaan on ihan sama ja todennäköisyys sille, että jotain sattuu on aivan mitättömän pieni. Tuo sinun ottakaa vaikka kuolisitte olisi vähän järkevämpi, jos riski olisi suuri.Nythän se ei sitä ole. Vaan se on aivan helvetin pieni. Käytähän sinä vaan niitä aivojasi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 15:50
Vastaa...  Ruth

Ettei sittenkin niin, että:
”Ottakaa, että lapsenne eläisivät”?

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Meneehän sulla etanolikin.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.2.2021 19:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Muistuu mieleen, kun armeijassa kuljettiin jonossa piikitykseen. Yksikään mies ei ollut vähääkään huolissaan mistään rokotusten haittavaikutuksista. Ja kukaan ei kuollut vaikka piikkejä taisi tulla ainakin neljä ja kukaan ei maininnut mitään mistään sivuvaikutuksista.

Rokotuksia ei taidettu pahemmin pelätä silloin. On tainnut myöhemmin herätä vasta tämä rokotepelko. AInoa mikä silloin näytti mielenkiintoiselta oli se, että pirun syvälle se piikki näytti menevän kaverin olkapäähän. Ja sitten kun tuli oma vuoro, niin eihän se tuntunut miltään.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:34
Vastaa...  Suomi Finland

Silloin oli vielä terveys etusijalla, nyt globaali bisnes.

Tatti
Tatti
6.2.2021 15:53
Vastaa...  Suomi Finland

Yks vaihtoehto voisi myös olla että media ja poliitikot lopettaa asiasta hokemisen ja me muut ei enään käytetä rättejä naamalla. Ei me sitä koronaa sen jälkeen nähdä enää missään.

Mito Islam
Mito Islam
6.2.2021 14:10

Ajaa, joten menepäs Paavo peilin eteen ja koita päästä harhoistasi jos et pääse niin ainahan voit laittaa kiljut käymään tai ostaa ählyiltä pikkusäkin koksua. Paskan lentäessä tuulettimeen voit kaivaa sen jemmaamasi rynkyn esiin ja puolustaa itseäsi ”harhaatikkoja” vastaan.

Simpanssirokote kelpaa simpuille ja sompuille
Simpanssirokote kelpaa simpuille ja sompuille
6.2.2021 14:17

En luota hallitukseen enkä viranomaisiin, piste. Nojoo, Lööperiin minulla on noin 5% luottamus joissakin asioissa ja Tegnelliin samanverran.

Minua ärsyttää kuitenkin suunnattomasti kun asioista mitään tietämättömät ja osaamattomat ihmiset vouhottavat ja levittävät vääriä tietoja ja aiheuttavat turhaa paniikkia. Täysin tumpelot ja uunot esiintyvät asiantuntijoina ja jopa antavat ohjeita siitä miten pitäisi ottaa lääkkeitä ja vitamiineja. Ja aina löytyy ihmisiä ilman järkeä ja harkintakykyä jotka uskovat mitä vaan.

Putte ja Kintsu levittävät paskapropagandaa EUn rokotteista. Tarkoituksena on aiheuttaa kaaosta ja saada meidät ostamaan Sputnikkia ja Sinovacia.

Ali af Gaani
Ali af Gaani
6.2.2021 14:26

Miksei kukaan soita Läkemedelsverketiin ja kysy suoraan?

Kannattaa ensin lukea mitä kotisivulla seisoo:

https://www.lakemedelsverket.se/sv

Minä
Minä
6.2.2021 14:56

Ruotsin kokonaiskuolleisuus ei ole noussut vuonna 2020 verrattuna vuosiin 2019 ja 2018. Se jop laski aavistuksen verran. Tieto löytyy Ruotsin hallinnon julkaisemilta sivuilta. En nyt muista oliko se juuri tuo mainitsemasi.

Tuota mainitsemaasi katselin myös, kun täällä oli viimeksi juttua asiasta, enkä löytänyt 43 kuollutta sieltä, mutta löysin silloin noin kaksikymmentä.

Täältä löytyy myös tuo 43:
https://avoin.media/2021/02/03/k-rokotekuolemat-tuplaantuneet-ruotsissa/

Ei yksi Fria tiderin artikkeli todista, että kaikki koronarokotteita epäilevät ovat ”harhaatikkoja”. On vähän ohkaisella pohjalla tuo.

Netissä on paljonkin juttuja, joissa on tietoa rokotteista. Yksi mielenkiintoisimmista oli Pfizerin entinen tiedemies ja varatoimitusjohtaja (oliko juuri tuo tai muu huipulla oleva titteli, en muista pilkun tarkasti) kertoi, miten vaarallinen ihmiskoe tämä nykyinen Pfizerin ja muiden vastaavien rokotteet ovat. Törmäsin siihen päivä pari sitten ja se oli käsittääkseni ihan tuore julkaisu.

Tuskin PT-Media voi häntä ”harhaatikoksi” nimitellä.

Kukavaan
Kukavaan
6.2.2021 15:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Virastoissa työkokemusta saaneet eivät luota virastoihin.

Minä
Minä
6.2.2021 15:29
Vastaa...  Admin Pt-media

En ottanut, enkä ota Avoimen median artikkelin numeroihin kantaa. Huomasin vaan, että siellä toistui tuo 43, jota en minäkään ole löytänyt.

Löysin silloin aiemmin Statistiska centralbyrån sivulta nuo kokonaiskuolleiden tilastot ja jossain siellä (varmaan siellä) oli tuo parikymmentä kuollutta. Kuolleiden määrässä, kuten silloin aiemminkin mainitsin, oli maaliskuun tienoilla piikki, mutta sitten se väheni. Lopputulema oli hieman alle edellisen vuoden kuolleiden määrän eli voisi sanoa, että ihan normaali vuosi.

Silti rokotteiden arvostelijoita ei voi sanoa ”harhaatikoiksi” yksittäisen Fria tiderin tai Avoimen median artikkelin sisältämän luvun 43 perusteella, vaikka sitä ei mistään voisi löytääkään.

Minä
Minä
6.2.2021 15:20
Vastaa...  Minä

Löytyi se Pfizerin entisen ison kihon mielipide rokotteista. Hän piti niiden käyttämistä moraallittomana ja vaarallisena. Alla olevalla linkillä videoon.

https://www.bitchute.com/video/rWGDYZnqR3kQ/

Ei se ihan tuore ollutkaan. Arvosteli ankarasti jo marraskuussa.

Tuhnu
Tuhnu
6.2.2021 15:43

En tarvitse nopeasti kyhättyä ”rokotetta” tautiin joka aiheuttaa mulle 99,8% todennäköisyydellä pikku flunssan josta selviän 99,9% todennäköisyydellä hengissä, kuten tilastoista voimme lukea.
Edellisistä syistä johtuen uskon vakaasti lobbauksen syynä olevan jokin muu syy, ehkäpä ihan vaan RAHA.
En myöskään usko geneettisesti muunnellun proteiinin olevan omalle DNAlleni sopiva rakennuspaikka. Jollekin varmasti sekin sopii ja siitä vaan

Mikrosiru hanurissa
Mikrosiru hanurissa
6.2.2021 15:43

Kappas vain, PT-Medialle rispektiä tällaisesta toiminnasta. Mukava huomata, että PT-Media tekee reippaasti ns. hajurakoa – etten sanoisi, että peräti irtisanoutuu – siitä aivottomien levittämästä paskasta, mitä nykyään tulee tuutin täydeltä joka käänteessä.

Terve järki – puhumattakaan totuudesta, rehellisyydestä ja rationaallisuudesta – on nykyään aika kiven alla, joten toistan aloitukseni: lujasti rispektiä PT-Medialle.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 15:52

Totisesti, totisesti!
Mutta missä on Tiffany Dover?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 17:14
Vastaa...  Admin Pt-media

Sehän oli kiva kuulla, niin nätti ja kivanoloinen tyttö!
Missäpäin elää ja mistä sait tiedon?

Töötti
Töötti
6.2.2021 16:09

”Terve järki” käskee jättämään koronarokotteet ”vähemmän terve järkisille”. Toivottavasti selviätte vammoitta osallisuudesta lääketeollisuuden massa-testaukseen.
Korvauksia ette tule pharmalta tai valtiolta saamaan, eikä kenenkään muunkaan velvollisuus ole maksaa teidän mahdollisia hoitojanne kun vapaaehtoisesti riskinne otatte

Töötti
Töötti
6.2.2021 16:47
Vastaa...  Admin Pt-media

En ole. EU ja Suomen hallitus on lainsäädännöllisesti vapauttanut rokotevalmistajat vastuusta. Muu oli spekulointia ilman asiantuntemusta, pelkkää historian tuntemusta.

Marinin lounas
Marinin lounas
6.2.2021 16:10

Jos muistatte vielä viime kevään helmi-maaliskuun, ”fake news”ja (CNN=Communist Net News) levitti kuvia kiinasta jossa market alueelta oli löytynyt kaamea virus ja kansaa kuoli kadulle sekä ovia hitsattiin kiinni? (No se virus karkasi laboratoriosta eikä sitä siellä torilla ollut käynytkään) (Samainen virus kehitteillä laborotoriossa jo 2012) Lääkäri ja tutkija julkaisut vuosilta 2000-2019

Maskit; viime keväänä vuosi sitten; Maskit ei suojaa ollenkaan ja niiden käyttö haitallista.
THL; ostettuaan suuren määrän Kiinasta (mistä virus lähtöisin) maskeja, on nyt kaikkien niitä ostettava hyvällä hinnalla, tai muuten kuolee.
Voidaan laskea; Yhdysvaltain vaalit + Kiinan ja Yhdysvaltain kauppasuhteet + WHO (Bill ja Melinda Gates säätiö) + Kiinan Kommunistinen puolue = Maailman laajuinen katastrofi.

Tästä kumppanuudesta seuraa; Rokote kehitettynä lyhyessä ajassa, joka on kansalle helppo myydä. Ja kas kummaa omaisuus on kaksinkertaistettu ja siirretty omaan taskuun. (10 rikkainta vaikuttaa WHO: ssa ja lääketeollisuudessa.)

Erikoista tässä koko kuviossa on, että vasemmistolaiset ovat selkeästi enemmistönä pitämässä kiinalaista selloosa rättiä naamallaan:) Ehkä pienessä kommunistissa elää kuolemanpelko, jota on helppo kalasnikovin piipulla ohjata?

Follow the Money!

Jaska
Jaska
6.2.2021 16:45
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei se ole lepakostakaan, vaikka ”tiedemiehet” maailmanlaajuisen konsensuksen asiasta olivatkin saavuttaneet. Mutta ei anneta faktojen pilata hyvää konsensusta.

Marinin lounas
Marinin lounas
6.2.2021 16:48

Jaahas tai loukata jotain kirjoitukseni? Missäköhän on vapaa media?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 17:21
Vastaa...  Marinin lounas

Sinä olet juuri siellä parast’aikaa:
kansalaismedia, kuten esim. P.T.Kankaan juuri nyt julkaisema Pt-media ovat täysin vapaata mediaa.

Voit koska tahansa perustaa oman blogin ja alkaa julistaa siellä kenenkään estämättä omia kirjoituksiasi.

Arpapeli-mies
Arpapeli-mies
6.2.2021 17:04

En ota rokotetta. Minulle on yks vitun hailee kuolenko minä vai tartuntanko 5000 joista 4999 kuolee. Meitä on planeetalla liikaa eikä täällä ole kenenkään tarkoitus elää ikuinen elämä. Jos korona vie, niin sitten vie, voi voi sentään. Se ei kuitenkaan vie meitä kaikkia. Joo joo TALOUS ja joo joo KONKURSSIT ja joo joo LASTEN HARRASTUKSET joo joo turpakii saatana, teillä on kaikilla katto pään päällä ja jääkaapissa liikaa ruokaa. KUKAAN ei joudu ojaan muuttamaan ja syömään käpyjä saatana. Vittu mitä kitinää.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:37
Vastaa...  Arpapeli-mies

Rokote pelkästään pitäisi lieventää taudin oireita. ei siis estä sairastumista, eikä taudin levittämistä.

Marinin lounas
Marinin lounas
6.2.2021 17:32

Nyt on sen verran iso kusetus menossa, että?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 18:06
Vastaa...  Marinin lounas

…että sinun olisi syytä hakeutua urinaalin luokse poistamaan tämä ylivirtsaisuus, mitä kerrot kokevasi?

Prozac
Prozac
6.2.2021 18:19

Paavo fiksuna miehenä tietää, että hörhöjä, jotka uskovat johonkin viruksen mukana tuleviin ” mikrosiruihin” yms, on vähän. Kannattaako noista meteliä pitää?
Saahan siitä tietysti viihdettä lauantai ehtoolle

Latu
Latu
6.2.2021 18:55
Vastaa...  Prozac

Tällä tavoin epäolennaisuuksiin kiinnittymällä pönkitetään oman viestin uskottavuutta. Tyypillinen esimerkki epävarmuudesta

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:51

Ajaako sensuuri paavon perikatoon? Palsta verrattavissa suoli24:jään
Tässä teille video josta jokainen voi päätellä itse onko rokote, vai tauti vaarallisempi. Itse en siis sano mitään

trump.2024
trump.2024
6.2.2021 18:53

Onkohan pt-media kaapattu, kun on niin vasemmistolaiseksi tämä julkaisu muuttunut? Vai onko paavon saama koronapiikki luonteen muuttanut?

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:55

Onko reilua sensuroida todisteet ja eriävät mielipiteet?

Juntti
Juntti
6.2.2021 18:57

Tiedän mihin laitan pääsääntöisesti energiani tulevaisuudessa. Tuhoan alustat joissa sensuroidaan eriäviä mielipiteitä. PISTE

Ei kiitos
Ei kiitos
6.2.2021 18:59

Suhtaudun kyllä edelleen varauksella tähän rokotteeseen. En myöskään ottanut sitä sikaflunssa piikkiä, silloin 10-vuotta sitten. Edelleenkin kuulema vasta 6kk päästä selviää paremmin nämä todelliset sivuvaikutukset. Samoin näitä rokotteita olisi pitänyt kehittää todellisuudessa hieman pidempään.

Valtsu
Valtsu
6.2.2021 19:22

Näyttää pahasti siltä, että ns. kansallismieliseen, tai mamukriittiseen skeneen, joidenkin mielestä ”ääriokeistolaiseen”, on iskenyt pahan kerran harhaisuus tässä korona-asiassa. Olen miettinyt syytä moiseen idiotiaan ja tullut seuraavaan tulokseen:

Tässä skenessä on ikään kuin luontaista ja asiaan kuuluvaa pitää jokseenkin kaikkea valtamedian ja viranomaisten toitottamaa fake newsinä ja sitä se toki usein onkin. Tästä ihan terveestä kriittisyydestä valitettavasti seuraa se, että vähemmän ajattelukykyinen osa porukkaa pitää myös kategorisesti valheena aivan kaikkea, mitä valtamedia ja viranomaiset kertovat.

Lähdetään siis aina siitä, että Ylen kertoma on valhe ja totuus on jokin toinen. Sitten etsitään sitä vaihtoehtoista totuutta netin höhhendaalisivuilta, uskoen välittömästi niiden sanomaan kritiikittömästi. Vain siitä lähtökohdasta (ilmeisen tiedostamatta) ajatellen, että kun se on päinvastaista mitä valtamedia sanoo, se on totuus.

juhaII
juhaII
6.2.2021 19:36

Jos rokotteeseen kuolee vain yksi. En halua olla se YKSI!

Tämä korona rokote EI OLE samanlainen kuin ”tavalliset” rokotteet eli tähän astiset. Koska korona rokotteen valmistusprosessi ja ”toimintapa” ihmisen kehossa on aivan uudenlainen, jota ei ole edes testattu riittävästi esim. eläimillä ja ne kanit ja jyrsijät ovat heittäneet heti kohta henkensä erilaisiin komplikaatioihin. Nykyinen ”pakottava tarve” rokottaa ihmiset käytännöllisesti katsoen väkipakolla on sitä paitsi Nunbergin v. 1945 sotarikostuomioistuimen päätöksen karkeaa rikkomista, koska tuolloin päätettiin, että ihmiskokeet ovat äärimmäistä rikollista toimintaa ihmistä ja ihmisoikeuksia vastaan. Tuolloin nimenomaan vaadittiin käytettävämksi eläinkokeita lääkkeiden ja muiden vastaavien kehittelytyössä.

Mulle ainakin kelpaa elämä niin paljon, etten pelaa ”venäläistä rulettia”: Ihmisen terveys ja henki ovat asioita, jotka menevät vain yhden kerran. Ja mitä ne valtion maksamat ”korvaukset”, kun ihminen parhaassa tapauksessa 6n ”hullun lehmän taudin” horkassa tai koko vasen puoli kehosta on halvaantunut. Aja siinä sitten vaikka maastopyörällä kokkaamassa!

Ja on vielä otettava huomioon se ettei KUKAAN saa mitään korvauksia kun MITKÄÄN oireet eivat johdu rokotteesta vaan ovat ”normaaleja” oireita ihmisen OMAN kehnouden vuoksi ja PISTE!
Jo sikainfluenssa rokote sai hirmuista vahinkoa aikaan etenkin lapsille ja aikuisillekin narkolepsian muodossa, joka käytännössä pahimmillaan invalidisoi ennen täysinb terveen ihmisen vammaiseläkkeelle.

Korona rokotteesta ovat varoitelleet lukuisat pätevät lääkärit ja tutkijat, joita on bannattu pois netistä ja rohkeimpia, jotka ovat porukalla menneet kameran eteen keventämään sydäntään ovat saaneet potkut työstään! Lääkärin toimessa on yksi mkeskeinen perusperiaate ettei hoidon saa olla vaikutukseltaan pahempi kuin itse sairaus on. Yksinkertaistettuna: Homman EI SAA mennä taaksepäin!

Jos valtamedia valehtelee maahanmuutossa suut ja silmät täyteen, jota et sinäkään vielä ole alkanut uskomaan.Esim. kertomalla ilmät kirkkaana, että ”äärioikesto polttaa ruotsalaisiab kirkkoja” vain siksi etteivät su’vakki-sosiaalidemokraatit voi mitenkään elää sen asian kanssa, että heidän rakkaat lemmikkinsä ovat myös vastuussa noistakin teoista pelkästään kunnon muslimeina hävittämässä vääräuskoisten kirkkoja, joista osa ovat todella arvokkaita historiallisesti.

Venäläinen Sputnik -rokote koronaan on turvallinen, koska se on valmistettu perinteisesti wanhaan malliin, Itse rokote ei siis aiheuta radikaaleja massa sivuvaikutuksia eikä kuolemaa. Se on toi8nen juttu kykeneekö se torj8umaan tätä ”ruttoa”, mutta ainakin se kelpaa Saksan Angela Merkelille kun kättä Putinin kanssa päälle löivät. Mutta Merkelin koira pelkoon ei seauta mittään.

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven EI OTA korona rokotetta kun kysyttiin.

On selvää ettei kansalle koskaan kerrota kaikkea mitä kulisseissa tapahtuu, koska nyt ei ole enää rauhan aika, vaan jatkuva sotasensuuri, jossa suhmuroidaan mielinmäärin. Lääketeollisuudessa liikkuvat todella isot rahat ja kuten Irwin laulussaan lauloi: ”Raha ratkaisee…” merkitsee se sitä, että raha menee aina edellä ja hyveillä pyyhitään persettä! Toinen on kuolema, sillä aina löytyy toinen mies tilalle, jos ”hankala” tulee eteen.

Lopuksi vielä se tosi asia, että lääketeollisuus on pumpan nut vuosikymmeniä wanhoja jo markkinoilta poisvedettyjä lääkkeitä kehitysmaihin mm. Afrikkaan välittämättä niiden vahingollisista vaikutuyksista ja sivuoireista ihmisille, joista ne ovat ”pompanneet” teollistuneen maailman lääkemarkkinoilla. Ahneuksissaan lääkefirmat eivät ole tuhonneet kelvottomia tuotteitaan esim. polttamalla vaan viemällä niitä alikehittyneisiin ja korruptoituneisiin hallintoihin ja käärineet suuret summat fyrkkää. Länsimaailma on katsonut tätä tahdikkaasti muualle!

Mutta NYT MEKIN fiksut ja täysivaltaiset länsimaalaiset olemme kuin afrikkqlaisia meidän petollisten ja korruptoituneiden poliittisten johtajiemme silmissä ja eten aina sielua ja omaatuntoa vailla olevan lääketeollisuuden mielestä!!!

Aamen!

Pertti Pasannen
Pertti Pasannen
6.2.2021 19:49

Ruskeakielisyys valtamediaa kohtaan ajaa pt-median perikatoon.

noname
noname
6.2.2021 19:57

Surkeaa toimintaa kun poistat järkevät vasta-argumentit ja samalla möyhötät miten kaikki ovat mielisairaita ja uskovat koronatorneihin ja mikrosiruihin rokotteessa. En tiennyt, että olet noin epärehellinen toimija. Uskottavuutesi katoaa kokonaan tuon koronahysterian takia.

eoht
eoht
6.2.2021 20:17

Paavolta kohta kaivetaan näyte hanurista. Se on koronan uusi parempi testaus menetelmä.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:26

Pate saarnaa sensuroivansa linkit tiettyihin videolähteisiin. No itse video on totta tai ei. Siihen ei vaikuta tokenit tai muut. Julkaisu on faktaa tai ei siihen pitää keskittyä. Jos esitetään vedenpitävä fakta tietyllä saitilla, niin itse saitti ei tee uutisesta valhetta. Täysin faktan esittämisen estämistä on sensuroida tiettyjä lähteitä.

timo
timo
6.2.2021 20:28

Murkut.org levittää linkkejä sivustoille jotka levittävät venäjän propagandaa ja toimivat hybridisodan alustana. Yhteistä näille sivuille on mm. rokotevastainen propaganda ja Trumpin ylistäminen. Harva meistä olisi hengissä ilman rokotteita ja Trump oli idiootti joka ei edes yrittänyt käyttätyä asiallisesti. Näiden sivustojen ainoa tarkoitus on saada ihmiset ja koko yhteiskunta sekaisin. Jokainen tolkullinen ymmärtää mistä on kyse. Mukana on tietysti myös pölvästejä joiden rooli on olla hyödyllinen idiootti.

timo
timo
6.2.2021 20:36
Vastaa...  timo

Nänä sivustot siis esiintyvät isänmaallisina mutta tekevät oikeasti enemmän vahinkoa oikealle isänmaallisuudelle saattamalla sen huonoon valoon. Tämä sopii putlerille paremmin kuin hyvin. Tällä hybridivaikuttamisella saadaan siis rokotevastaisella propagandalla mahdollisimman monta kuolemaa, ihmiset ja yhteiskunta sekaisin propagandalla ja vastakkainasettelulla ja isänmaallisuus huonoon valoon. Win-win-win putlerille.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:43
Vastaa...  timo

Suomen puolustusvoimatkin on mädätetty. Ja kappas vaan vaihtoehto medioissa ja blogeissa kirjoittelee monia evp upseereita ja aliupseereita. Teidän punikkipenikoiden on turha syyllistää vastapuolta siitä mitä itse teette!

timo
timo
6.2.2021 21:19
Vastaa...  Lövely

Itse kannatan konservatismia ja vihaan suvakkeja. Trump oli pahinta mitä konservatismille on tapahtunut pitkään aikaan. Se sai Trumpin kaudella niin huonon maineen että ties kuinka kauan kestää ennenkuin pääsevät uudestaan valtaan.

Lövely
Lövely
6.2.2021 21:37
Vastaa...  Lövely

Jopa jearo pirinisti sai puolustusvoimat pyörryksiin. Kannattaa miettiä kuka on mitä.

Lövely
Lövely
6.2.2021 20:39
Vastaa...  timo

Kannattaa ilmoittaa murkkujen ylläpidolle tästäkin valhe sivustosta ja kaikkiin medioihin.

timo
timo
6.2.2021 23:14
Vastaa...  Lövely

Kun tiedetään että yli 90% suomalaisista on rokotemyönteisiä loogisen ihmisen on helppo ymmärtää että ei ole mahdollista että kaikki nuo isänmaallisina esiintyvät sivustot olisivat sattumalta rokotevastaisia. Matemaattinen todennäköisyys sattumalle on nolla. Joten kyse on pakko olla organisoidusta toiminnasta. Sama Trumpin suhteen joka jakaa mielipiteet 50-50. Nämä sivustot ovat hellyttävän yksimielisia molemmista.

Last edited 1 month ago by timo
Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.2.2021 23:40
Vastaa...  Admin Pt-media

Itsekin ihmettelen asiaa, varsinkin kun kukaan ei halua kertoa missä kaunis tyttö Tiffany Dover on!

Lövely
Lövely
6.2.2021 23:59
Vastaa...  Admin Pt-media

sut on aivopesty

Lövely
Lövely
7.2.2021 00:01
Vastaa...  timo

Ei kanata tyrkyttää rokotetta niille jotka eivät sitä ota