Hoitokotiketjussa paljastui suuria puutteita

Tukholmassa on paljastunut perhekotiketju, joka on käytännössä ollut nuorten raiskaus- ja ryöstökoti.

HVB-hem (hem för vård eller boende) eli hoiva- tai asumiskoti on suurin piirtein Suomen perhekotisysteemiä vastaava järjestelmä. Ruotsin perhekodeissa tehdään rahaa majoittamalla niihin yksin tulleita sotalapsia. Tai ainakin heitä majoitetaan niissä niin kauan, kunnes lääkäritutkimukset osoittavat, että lapsi ei ole mikään lapsi vaan aikuinen mies.

No mitäpä siitä seuraa, kun kehitysmaista tulleita kiimaisia parikymppisiä jorkkeja asutetaan oikeiden lasten tai teinipoikien sekaan? Teinien ja lasten anukset huutavat tietenkin hoosiannaa. Ja jorkit ryöstävät lapset vielä kaupanpäälle.

Norra Stockholms ungdomshemissä on nyt paljastunut niin suuria puutteita, että homma on katkolla. Asukkaat kertovat, että useissa NSU:n nuorisokodeissa on jatkuvia pahoinpitelyjä, ryöstöjä, huumeita ja seksuaalista ahdistelua. Isommat ”pojat” ovat kuumana pienempiin poikiin.

Lisäksi selviää, että henkilökunta ei tiedä mistään mitään eikä ole perillä ollenkaan mitä ammatti ylipäätään pitää sisällään. Joissakin lastenkodeissa lapset on jätetty keskenään aikuisten miesten kanssa. Tietää kyllä mitä siitäkin seuraa, mutta näin on jatkettu vuosia.

Vuodesta 2015 alkaen hoitoalan valvontaviranomaiset ovat saanet yli 20 ilmoitusta vanhemmilta, nuorilta ja jopa poliisi on yrittänyt tehdä ilmoituksia.

Vasta nyt asiaa aletaan käsittelemään. Asia selviää SVT:n uutisesta.

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Eukko

Leväperäistä henkilökuntaa pitäisi rassata kaktuksella anuksesta

Smith Wesson

Ehkä laitokseen pitäisi lisätä vuohia, lampaita, ja kumisaappaita. Vähentäisi seksuaalisia hätätiloja.

Isommille lapsille kameleita.

rellinen

Ei eläinrääkkäystä. Sehän on etelämaalaisten ja muitten sairaiden suurta huvia.
Munat pois etelänhedelmiltä, turpiin ja hornantuuttiin. Se on oikeus.

Emma

Ollaan hereillä ettei Suomessa tapahdu samoin.

”Vi såg den inte komma” sanoi Steeffani

Löhveenin hallitus on ollut vallassa kuusi vuotta ja sillä on ollut kuusi vuotta aikaa ottaa selvää millaisissa oloissa Ruotsin lapset ja vanhukset elävät.

Ei ole Löhveeni vaivautunut kiinnostumaan asiasta ja tämä on siis lopputulos kun kaikki pitää tehdä mahdollisimman halvalla, kouluttamattomalla henkilökunnalla.

Särmääjä

Ruotsillehan on kunniasia perseraiskata kansalaisiansa niin henkisesti kun fyysisestikin.

Suomi Finland

Erinomaisen erikoista, että noiden aikuisten miesten kanssa leikitään tuota lapsileikkiä. Leikkisivät edes siten, että oikeat, iältään varmasti lapsia ovat, sijoitetaan omiin yksiköihin ja ’lapset’ sijoitettaisiin sitten omiin yksikköihinsä.

Nykyinen toiminta on ala-arvoista, erittäin vahingollista ja suorastaan vastenmielistä. Nyt vaan näköjään ihan selkeästi uhrataan lapset, jotta suvakit pysyisivät tyytyväisinä. Kyllä se rasismivirsi alkaisi välittömästi jos heidän tietoonsa tulisi, että ilman henkilöpaperejä tulleita traumatisoituneita ja oireilevia nuoria miehiä ei uskottaisi sanan varsinaisessa merkityksessä.

Mitä sanovat ihmisoikeujuristit. Lienevät hiljaa muuten, mutta älähtäisivät varmaan heti, jos tulisi viitteitä, etteivät viranomaiset usko ’lapsia’.

juhaII

Taas varsinainen malliesimerkki ruotsalaisesta ”hyvinvointivaltiosta”, joka on vielä ”humanitäärinen suurvalta”.

Turvapaikkabisnes on äärimmäisen korruptoitunutta ja taloudellisia väärinkäytöksiä ilmenee tuon tuostakin sekä silkkaa ruotsalaisten viranomaisten välinpitämättömyyttä eli tyhmyyttä, jota tietenkin edeistää se, että koko hommaa pyöritetään kohdemaan veronmaksajien ”runsailla” rahoilla!

Lisäksi suvakit ovat äärettömän lapsellisia ja hyväuskoisia idiootteja, joilla pää on iloisesti pilvissä. Tähän lisättynä ”rasismin” pelko ja oikea pelko karvalapsia kohtaan, joka onkin varsin waiheellista, koska ”sytytyslanka” on lyhyttäkin lyhyempi. Sen lisäksi työntejöiden luonnollinen tarve peitellä erinäisiä ”ikäviä” asioita ulospäin syystä, että kaikki olisi ”tähtipölyä” ja ”unelmaa”. Ja voihan hyvin harvoissa työntekijä saada kenkääkin, joka on enemmänkin tarinan kerrontaa kuin totta, mutta kuten sanotaan: ”Ei vara venettä kaada”.

Uhreiksi joutuneiden lasten kannalta on ollut todellista painajaista elää ja olla tuon kaltaisessa paikassa.Ettei vain tätäkin taputella kaikessa hiljaisuudessa maton alle, koska turvapaikka-aate on kaikkein pyhin asia pohjolan maissa, jonka tervejärki on jättänyt jo aikaa sitten!

Sirpa-Tuula

Noooh pojat on poikii. Kyllä tekin täällä huutelevat islamofobinatsirasistit ryöstitte ja raiskasitte pikkupoikia nuoruudessanne!!!!!

Antti Tifa

Pitää nääs olla tällaasissa asioissa kulttuurisensitiivinen.
Bacha Bazi on ainakin Afghaanien kulttuuriin kuuluvaa tanhupoikien aunukselle käypää hupia.
Koska kaikki kylttyyrit ovat samanarvoisia tai yhtä hyviä niin miksi vaivautua valituksista?
Lisäksi tuo petomaisten setien ja tätien touhu on maailmalla suurta hottia kun kaikki muut luonnottomuudet on jo kokeiltu.

Bacha-bazi.jpg
Anna-Maria Korhonen

Mietin sitä, olisivatko käsitteet ”kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia” ja ”kaikki kulttuurit ovat samanlaisia” menneet sekaisin. Mikäpä minä olen mitään sanomaan, jos afgaanit groomaavat ja raiskaavat pikkupoikia siellä Afganistanissa. Koska nuo tavat ovat edelleen elinvoimaisia, niitä kannattaa ylivoimainen enemmistö ja niiden siis voi katsoa kuuluvan afgaanien kulttuuriin. Suomalaiseen tai pohjoismaiseen kulttuuriin ne sen sijaan eivät kuulu. Seksuaalisen teon katsotaan vahingoittavan lasta henkisesti ja fyysisesti ja vaikuttavan kauaskantoisesti seksuaalisuuteen ja mielenterveyteen. Ei ole näyttöä siitä, että afgaanin ja kotimaisen pedofiilin suorittamina raiskausten vaikutus olisi erilainen: afgaanin raiskaamista pikkupojasta kasvaisi avarakatseinen maailmankansalainen ja kotimaisen pedofiilin väkisinmakaamaa odottaisi vuosien terapiakierre, mahdollinen päihteidenkäyttö ja itsetuhoisuus. Tässä mielessä siis samanarvoisuus ja samanlaisuus eivät ole sama asia. Pikemminkin perhekotien lapset joutuvat tässä eriarvoiseen asemaan. Luultavasti tämä on harkittua, koska nämä lapset tulevat rikkinäisistä kodeista eikä heillä ole ketään turvallista aikuista puolustamassa. Moni on ennen perhekotiin joutumista ehkä rötöstellyt ja kokenut hyväksikäyttöä.