Nuorukaiset polttivat vanhuksen elävältä

Maanantai-iltana tehtailtiin Nässjössä taas sellainen rikos, joka karmeudessaan nousee esille. Nuorukaiset polttivat elävältä vanhemman naisen. Ihan vaan kiusaksi.

68-vuotias nainen soitti poliisille iltapäivän aikana ja kertoi, että hänen talonsa ulkopuolella on nuorukaisia, jotka kiusaavat häntä. Naisen mukaan ainakin neljä henkilöä mm. heittelee kiviä hänen talonsa ikkunoihin ja ikkunoita on mennyt rikki.

Poliisi vahvistaa, että se kävi paikalla klo 15.00 jälkeen, mutta kiusanhenget olivat ehtineet häipyä paikalta.

Seuraavan kerran tarvittiinkin palolaitosta. Klo 19.40 aikaan saatiin hälytys, että naisen talo oli tulessa. Palolaitoksen saavuttua paikalle tehtäväksi jäi lähinnä estää palon leviäminen. Talon pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä ja talo paloi kivijalkaa myöten poroksi.

Kun palo oli sammunut, niin pelastuslaitoksen miehet löysivät talon raunioista ruumiin palaneet jäännökset. Asiaa alettiin tutkimaan murhapolttona ja murhana.

Poliisi selvitti nopeasti keitä aiemmin paikalla olleet kiusaajat olivat. Kolme alle 18-vuotiasta nuorukaista on nyt kiinniotettuna epäiltynä murhapoltosta ja murhasta. Heidät on vangittu. Lisäksi teossa on epäiltynä yksi alle 15-vuotias nuorukainen, häntä ei iän vuoksi vangita.

Aftonbladetin mukaan tapahtumalla on useita todistajia, jotka ovat nähneet, miten nuorisojoukko on juuri ennen paloa murtautunut taloon sisään. Heti tämän jälkeen nuoret ovat juosseet paikalta. Myös jotain palavaa on nähty juuri ennen talon syttymistä.

Aftonbladetin linkistä kuvia tapahtumasta, jolloin asiasta saa sen kuvan mikä se vakavuudessaan on.

 

Nässjöstä kerrotaan, että nainen oli ollut jo pitkään teinijengin terrorin kohde. Nuorukaiset ovat muutenkin terrorisoineet ympäristöä ampumalla ihmisiä päin raketteja, potkimalla roskapönttöjä ja rikkoneet puiston penkkejä.

 

Juttua korjattu: Kaikki teosta epäillyt ovat ruotsalaisia nuorukaisia. Tekijöistä kaksi on tyttöjä.

Seurataan miten homma edistyy.

36 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Namia navan alle
Namia navan alle
8.2.2021 18:15

Olis nyt edes pannut mieluummin, olis mummukin saanu makiaa ja olisi elossa,
tyhmiä pikku paviaaneja olivat, nyt on poikuus tallella ja pikku pussukat täynnä posessa.

Dickie
Dickie
7.2.2021 18:35

68 vuotias ei välttämättä, eikä todennäköisestikään ole viellä ”vanhus”…Vanha ehkä muttei vanhus… Vanhuksen käsite riippuu myös kunnosta ja toimintakyvystä. Näköjään tuo poltettu oli toimintakykyinen. Varsinaisia vanhuksia ovat ehkä keskimäärin yli 80 vuotiaat

Magical
Magical
8.2.2021 16:45
Vastaa...  Dickie

68-vuotias on islamilaisen ajankäsitteen mukaan teini.

Daavidin poika
Daavidin poika
7.2.2021 16:40

Ompa järkyttävää luettavaa. Kyllä tämmöinen tapaus halvaannuttaa varmasti koko Ruotsin. Miten minulla on sellainen muistikuva, että Pate on kirjoittanut tästä samasta kaupungista ”Nässjö” jonkun jutun aikaisemmin.? Se aikaisempi juttukaan ei liittynyt mitenkään kissan silittelyyn.?

Lanrad Cont
Lanrad Cont
7.2.2021 16:58
Vastaa...  Daavidin poika

Jännää nippelitietoa: Nässjö lausutaan ilman ”s” ja ”j” kirjaimia. Nehhöö. =) Ei tommost paskaa voi edes keksii.

Kukavaan
Kukavaan
7.2.2021 17:48
Vastaa...  Lanrad Cont

Niemijärven ääntämisessä on heikko suhuäänne.

Videolla ääninäyte noin kohdassa 01:10
https://www.youtube.com/watch?v=eHUMNBTq978

Aikamoinen idylli tuo paikkakunta.

Daavidin poika
Daavidin poika
8.2.2021 18:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Paavo hoi. Kirjoitat ”paikallinen variantti” Sitähän se ei kuitenkaan ole..Vaan kyseessä on niin sanottu kieli murre. Kuvittele jos kaikki Skånelaiset lehdet alkaa kirjoittamaan Skånen murteella, niin silloinhan pitää jo olla tulkki Tukholmasta..? Rauha kuitenkin tämän murha poltetun henkilön sielulle.

Last edited 4 months ago by Daavidin poika
Albert Einstein
Albert Einstein
8.2.2021 18:36
Vastaa...  Lanrad Cont

Olet varmaan jonkun muslimin tallaama äpärä, kun leikit jotain kieliopin tieto maisteria. Sinun kannattaa lukea päivityksen avaus uudemman kerran ennen kun alat arvostelemaan toisten kirjoituksia seinälle.

juhaII
juhaII
7.2.2021 13:23

Melkoisen poikkeuksellista, että murhapolton tehneet olivat ruotsalaisia. Teko on äärimmäisen julma, psykopaattinen, mitä sairainta mielenlaatua osoittava rikos, joka kuvaa nuorten murhaajien syvää henkistä häiriintynyttä mielentilaa, jollaista voi osoittaa vain ihmispeto. Jolla ei ole minkäänlaista kykyä asettua toisen ihmisen asemaan ja varsinkaan vielä vanhuksen, joka on avuton, haavoittuvainen, puolustus kyvytön, pelokas ja ihminen, jolla pitäisi olla turvattu ja turvallinen vanhuus, joka on se TODELLINEN ihmisoikeus, jonka Ruotsin kaltaisen maan pitäisi suoda kansalaiselleen!

Tekijät pitäisi tuomita ”amerikkalaisittain” 1000-vuoden vankeuteen. Vain heidän nuori ikänsä pelastaa kuolemantuomiolta, jollainen mielestäni pitäisi palauttaa wanhallekin mantereelle äärimmäisen törkeistä piittaamattomista henkirikoksista!

Suomi Finland
Suomi Finland
7.2.2021 16:21
Vastaa...  juhaII

Näin on. Ja tätä ihmistä oli taidettu kiusata kauan ennen tätä tekoa.

”Nässjöstä kerrotaan, että nainen oli ollut jo pitkään teinijengin terrorin kohde. Nuorukaiset ovat muutenkin terrorisoineet ympäristöä ampumalla ihmisiä päin raketteja, potkimalla roskapönttöjä ja rikkoneet puiston penkkejä.”

Missä oli se kuuluisa poliisi, joka kertoo aina mielellään, että poliisityö kuuluu vain heille ja he sen hoitavat, ja jos yksityiset ihmiset ryhmäytyvät kaduille partioimaan, niin se on sitten kaameaa natsitouhua?

Puolisotilaallinen järjestyspartio voisi ottaa tuollaiset kiinni ja kuskata mielisairaalaan lukkojen taakse. Oikeusvaltio on tällaisten edessä sormi perseessä. Eikä olekaan mikään ihme, että näitä tragedioita sattuu, kun liekaa annetaan melkein loputtomasti. Hyysäävät sossutädit ovat täysin turhia ihmisiä niihin hommiin. Nuorisojengeiltä pitää ottaa luulot pois rottinkipamppujen kanssa.

Lanrad Cont
Lanrad Cont
7.2.2021 16:55
Vastaa...  juhaII

Niin noh, ruotsissahan on jo muutama miljoona Jan-Petter ja Yngve-Jonatan nimistä arabi-ihmettä ja mustaa taikuria jotka kylläkin ovat ruotsissa syntyneet mutta kasvatus, kulttuuri sekä elämäntavat eivät kyllä ole ruotsia nähneetkään.

Kukavaan
Kukavaan
7.2.2021 17:42
Vastaa...  Lanrad Cont

Ruotsissa syntyminen ei muuta vierasperimäisen perimää ruotsalaiseksii, joten mikään koulutus, kasvattaminen ja ymmärtäminen ei auta.

Tilanne on paha. Luultavasti johtaa Ruotsin matuuntumiseen ja kantaväestön perimän katoamiseen.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
7.2.2021 12:31

Noooh pojat on poikii hei! Kyllä tekin natsirasistit täällä jokainen teininä poltitte ihmisten taloja!!!!!! Nyt vaan sattui tämä rasistiämmä olemaan rasistisesti ja islamofobisesti kotona kun tämä pieni harmiton keppostelu tapahtui. Ja hei! Kuka tietää, ehkäpä tämä oli rasistinatsiämmän POLTTOITSEMURHA jolla halusi lavastaa nämä syyttömät pienet lapsukaiset????!! Miettikääpäs sitä!!!!!!

Tollo-Hilppa
Tollo-Hilppa
8.2.2021 08:21
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Aivan oikein! Ja ken tietää vaikka tuo kaamea vanhusoletettu olisi houkutellut viattomat lapsukaiset luokseen lupaamalla alkoholia ja huumeita?! Sairasta meininkiä!

Dan Wesson
Dan Wesson
7.2.2021 10:45

Tätä samaa paskaa on viime aikoina esiintynyt Suomessakin. Nuorisoa, joka elää aivan omassa, mielisairaassa todellisuudessaan.
Totaalisen sekopäinen väkivalta ja murhailu on näille paskiaisille normaalia toimintaa, ja varmasti tietävät, ettei oikeita rangaistuksia tule edes pahimmista rikoksista. Ruotsissa on sama käytäntö kuin täälläkin. Uhri maksaa täyden hinnan jopa hengellään, mutta tekijä pääsee käytännössä kuin koira veräjästä.

Rikosvastuun alaikäraja pitäisi laskea 12 tai 13 vuoteen, ja rangaistukset koventua progressiivisesti, niin että 18 kohdalla ollaan maksimissa.
Touhu alkaa olla niin vitun sekopäistä, että tarvittaisiin Judge Dredd tyyppisiä lainvalvojia hoitelemaan roskasakki.

Särmääjä
Särmääjä
7.2.2021 10:24

Onhan pahimmat suvakitkin yleensä suomalaisia eli siis meidän kanssa samaa etnistä alkuperää ja joskus saattanu käydä jopa samaa koulua ja asua samoilla tienoilla itsesi kanssa vaikka ne tuntuu olevan pikemminkin ihan eri planeetalta.

Sam Colt
Sam Colt
7.2.2021 10:21

Mielestäni 68-vuotias ruotsalainen ei ole vanhus.
Voi olla että tekijät ovat svennejä, mutta heihin lienee vaikuttanut ulkomailta tuodut aineet ja aatteet.
Länsimaissa pitäisi olla hirttotuomio niille, jotka huvikseen tappavat. Tämä ei ole vihapuhetta vaan politiikkaa.

Särmääjä
Särmääjä
7.2.2021 10:17

Se on oikeestaan ihan sama vaikka olisi kuinka ruotsalaisia lapsia, mutta jos ne elää ja hengittää kuin kehikset ja pyörii niiden osana niihin tulee myös suhtautua samoin. Jos taas ei ole linkkiä niihin ympyröihin niin sitten joku on pahasti vialla.

Mörko
Mörko
7.2.2021 07:35

Oho, aitoruotsalainen murhapolttojengi? Monipuolistuuko kulttuuri myös heidän keskuudessaan 🙂

White Trash ja Black Trash yhdistyvät
White Trash ja Black Trash yhdistyvät
7.2.2021 08:11
Vastaa...  Mörko

Siinähän se vika juuri on että kun matujengit saavat tehdä mitä huvittaa ja gangsteerata niin se käytös tarttuu myös alemman luokan kantiskakaroihin joita on samoissa porukoissa, koulussa jne. Paska leviää ja huono esimerkki tarttuu ei-niin-lahjakkaisiin lapsiin.

Pehkosen Maire 75 karisti Ruotsin tomut tohveleistaan, meni kuudennen kerran naimisiin ja muutti pysyvästi Gambiaan:
https://www.expressen.se/premium/nyheter/maire-lamnar-sverige-for-gott-gift-sig-med-41-ar-yngre-man/

Hilpo Ketler
Hilpo Ketler
8.2.2021 17:34

Hyvä Maikki, olet kultaakin arvokkaampi! Vain tärkeistä ihmisistä ja heidän teoistaan kirjoitetaan sankaritarinoita.

Wendy82
Wendy82
7.2.2021 05:04

Hyi vittu mikä tapaus, muistakaakin uutisoida, että miten tässä jutussa vielä tulee käymään. Valtamediamme saattaa jäädä hiljaiseksi tälläkin kertaa….

Hyvin pyyhkii
Hyvin pyyhkii
7.2.2021 04:44

Kakarat lusivat alle viisi vuotta.

Jos opiskelevat ja valmistuvat, on koko elämä edessä.

Siltä naiselta on savotta ohitse, toista mahdollisuutta ei saa.

Kohtuutonta, ne nulikat pitäisi teloittaa.

Sissi82
Sissi82
7.2.2021 16:45
Vastaa...  Hyvin pyyhkii

Kyllä, kaikille tuollaisille ihmisen irivikuva saastoille pitäisi ehdottomasti olla kuolentuomio, navetan taa ja nappi ottaan vaan. Ei ne 3-4 vuoden istumisella paremmaksi muutu.
Paska mikä paska mielenvikainen.

Missä uhrien amnesty?!
Missä uhrien amnesty?!
6.2.2021 23:19

Nyt ihmisoikeussaastat tulevat lässyttämään ylevää paskaansa sadistien turvaksi.

Kukavaan
Kukavaan
6.2.2021 22:58

”Juttua korjattu: Kaikki teosta epäillyt ovat ruotsalaisia nuorukaisia. Tekijöistä kaksi on tyttöjä.”

Ovatko oikeita ruotsalaisia? Siis kuuluvatko valkoiseen rotuun. Onko perimä ruotsalaista vanhempia ja isovanhempia myöten.

autot lentää v. 2000
autot lentää v. 2000
7.2.2021 08:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Aidosti monikultturellia vuorovaikutusta.
Ilmeisesti karoliinien ikioma roskaväki otti vaan mallia syvän etelän roskaväestä.

Pasi Vello
Pasi Vello
7.2.2021 09:04

Jeps, se on moraaliltaan heikoille nuorille ainut selviytymisstrategia. Lisäksi se näyttää olevan hyväksyttyä ja palkittua yhteiskunnan taholta. Näin se moraali mätänee. Pala palalta pikku hiljaa.

palava bensas
palava bensas
7.2.2021 10:36
Vastaa...  Pasi Vello

Niinpä. Jos kerran migrigangsterien nuoriso-osastot selviää sossutätien soo-soo:lla niin miksipä ei lärvi-isien ja röökiäitien jälkikasvu yrittäisi matkia niitä.

Johan
Johan
8.2.2021 00:50
Vastaa...  Kukavaan

Sebastien Hallberg Andersson

Vangitsemispäätös https://forumbilder.com/i/rxNs

https://pasteboard.co/JMWq8Oc.jpg

Tiedot tuolta: https://www.flashback.org/t3302192p45

Ike
Ike
8.2.2021 13:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Ruotsista en juuri mitään tiedä mutta käsittääkseni tuollainen ei yleensä ole kuulunut pohjoismaiseen yhteiskuntaan, ehkä joitakin mentaalitapauksia lukuunottamatta. Olisiko kyseessä yleinen käyttäytymisnormien hajaannus, jos tulijat voivat tehdä noin miksi emme me. Ripaus jotakin pientä psyykkistä ongelmaa niin voisihan tuo olla lopputulos. Aikaisemmin tuohon ehkä olisi hyvässä lykyssä voitu puuttua mutta kun yleinen normisto heikkenee, heikkenee kaikki. Kuten sanoin, olen täysin pihalla.

Ike
Ike
8.2.2021 13:31
Vastaa...  Kukavaan

Seura tekee kaltaisekseen. Aika outoa jos ei ole ollut noita islamilaisia vaikutteita, jos ei muuten niin yhteiskunnan yleisen tilan muodossa.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.2.2021 22:26

Voi vittu. Siinä oikein pläjäys ihmisoikeuspaskaa.

Nuorukaiset turvaan -> muilta loppuu turvallisuus ja henkikulta on se jolla maksetaan. Voi vittu mitä paskaa. Suvakit on varmaan jo kiireesti kehittämässä keinoja, millä epätoivoisiin tekoihin turvautuneet oirehtivat nuorukaiset saataisiin äkkiä vapaaksi. Mummo on varmaan ollut rasisti ja ansaitsi kaiken mitä sai.