Nuorukaiset polttivat vanhuksen elävältä

Maanantai-iltana tehtailtiin Nässjössä taas sellainen rikos, joka karmeudessaan nousee esille. Nuorukaiset polttivat elävältä vanhemman naisen. Ihan vaan kiusaksi.

68-vuotias nainen soitti poliisille iltapäivän aikana ja kertoi, että hänen talonsa ulkopuolella on nuorukaisia, jotka kiusaavat häntä. Naisen mukaan ainakin neljä henkilöä mm. heittelee kiviä hänen talonsa ikkunoihin ja ikkunoita on mennyt rikki.

Poliisi vahvistaa, että se kävi paikalla klo 15.00 jälkeen, mutta kiusanhenget olivat ehtineet häipyä paikalta.

Seuraavan kerran tarvittiinkin palolaitosta. Klo 19.40 aikaan saatiin hälytys, että naisen talo oli tulessa. Palolaitoksen saavuttua paikalle tehtäväksi jäi lähinnä estää palon leviäminen. Talon pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä ja talo paloi kivijalkaa myöten poroksi.

Kun palo oli sammunut, niin pelastuslaitoksen miehet löysivät talon raunioista ruumiin palaneet jäännökset. Asiaa alettiin tutkimaan murhapolttona ja murhana.

Poliisi selvitti nopeasti keitä aiemmin paikalla olleet kiusaajat olivat. Kolme alle 18-vuotiasta nuorukaista on nyt kiinniotettuna epäiltynä murhapoltosta ja murhasta. Heidät on vangittu. Lisäksi teossa on epäiltynä yksi alle 15-vuotias nuorukainen, häntä ei iän vuoksi vangita.

Aftonbladetin mukaan tapahtumalla on useita todistajia, jotka ovat nähneet, miten nuorisojoukko on juuri ennen paloa murtautunut taloon sisään. Heti tämän jälkeen nuoret ovat juosseet paikalta. Myös jotain palavaa on nähty juuri ennen talon syttymistä.

Aftonbladetin linkistä kuvia tapahtumasta, jolloin asiasta saa sen kuvan mikä se vakavuudessaan on.

 

Nässjöstä kerrotaan, että nainen oli ollut jo pitkään teinijengin terrorin kohde. Nuorukaiset ovat muutenkin terrorisoineet ympäristöä ampumalla ihmisiä päin raketteja, potkimalla roskapönttöjä ja rikkoneet puiston penkkejä.

 

Juttua korjattu: Kaikki teosta epäillyt ovat ruotsalaisia nuorukaisia. Tekijöistä kaksi on tyttöjä.

Seurataan miten homma edistyy.