YK vaatii, että 64 000 isis-naista on haettava kotiin nyt, eikä 15. päivä

Ruotsi on saanut nuhteita. Nimittäin Ruotsin hallitus sai maanantaina YK:lta tiukan ukaasin, että maan on haettava Syyriassa vankileireillä oleskelevat ruotsalaiset naiset välittömästi kotiin.

SVT:n uutisten mukaan YK:n mustalla listalla on 56 pahisvaltiota, Ruotsi mukaan lukien (Suomen pahuus ei tule artikkelista ilmi), jotka vetkuttelevat ja vatuloivat Al-Holissa ja Roj Rojavan vankileireille olevien noin 64 000 isis-naisen kanssa. Haetaan mutta ei haeta.

YK:n terroriasioiden edustaja kertoi kirjeessään, että valtioiden pitäisi kääriä hihat ja työskennellä aktiivisesti, jotta naiset saadaan kotiin.

– Ruotsilla, kuten kaikilla muillakin valtioilla, on kyllä kapasiteettia hakea naiset kotiin. Jos aikuisia pitää syyttää rikoksesta, se voidaan tehdä. Mutta lapsia pitää kohdella uhreina, tehdä perheenyhdistämisiä ja integroida heidät yhteiskuntaan, YK:sta jyrähdetään.

YK on muutenkin viime aikoina painostanut valtioita, että nämä hakisivat naisia kotiin. Olosuhteet leireillä vastaavat kidutusta.

Lainaus SVT:stä loppuu.

 

Asialla on tietenkin monta eri näkökulmaa ja kantaa. Se on oikeassa, joka huutaa korkeimmalta ja lujimpaa hoosiannaa.

Naiset oleskelevat vankeina Syyrian koillisosissa kurdijoukkojen hallinnoimalla alueella. Isis-naistenhan ei pitäisi kuitenkaan olla loputtomiin kurdien vastuulla, sillä ensinnäkin kurdeilla oli merkittävä osuus isis-rintaman murtamisessa. Sen jälkeen kun isis-sotilaat olivat ensin teurastaneet kurdeja olan takaa.

Toiseksi, suurin osa leireillä olevista naisista on jonkun muun maan kansalaisia kuin Syyrian. Tilanne voisi olla helppo, jos naiset olisivat Syyrian kansalaisia.

Pt-median Syyrian isis-asiantuntija kertoo, että ylipäätään koko isis-kalifaatti perustettiin Syyriaan tai ”Levantiin” eurooppalaisten, amerikkalaisten, australialaisten, venäläisten ja muiden maiden maahantulijoista. Monet olivat asuneet jo pitkään uudessa maassa, useimmat ovat toisen polven siirtolaisia.

– Nämä kalifaatin perustajamuslimit olivat esimerkiksi afrikaanoja, lähi-itäläisiä, pakistaanoja jne. Mutta joukossa oli vain hyvin vähän syyrialaistaustaisia muualle muuttaneita, asiantuntija kertoo.

– Joukossa oli sitten jonkin verran käännynnäisiä. Esimerkiksi Venäjältä tuli paljon muslimiväestöä rakentamaan itselleen vieraalle maalle kalifaattia paikallisten kustannuksella. Ruotsin tunnetuin isis-kantalainen on Michael Skråmo.

Joka tapauksessa jos lakien mukaan mennään, niin on selvää, että Ruotsin tai minkä muun tahansa maan pitää ottaa vastaan maansa kansalainen, olipa tämä kuinka isisläinen tahansa.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon se, että kurdit ovat sanoneet, että he eivät enää kauaa odota:

Jos länsi ei osaa päättää mitä tekeen, niin leirien portit avataan ja 64 000 potentiaalista muslimiterroristia pääsee hortoilemaan pitkin maailmaan ihmisten keskelle

 

Ehkä tässä asiassa pitäisi ottaa mallia Norjasta, joka on ratkaissut omalla tavallaan asian. Norja auttaa jossain määrin isis-naisia, jotka ovat Norjan kansalaisia, palaamaan Norjaan.

Norjassa paukutettiin nopealla aikataululla erikoislaki isis-naisia varten. Kun säkkipää astuu jalallaan takaisin Norjan maaperälle, niin nainen vangitaan samantien. Tietenkään loputtomiin Norjankaan lain mukaan ihmistä ei voida pitää vangittuna ilman rikosoikeudenkäyntiä.

Viranomaiset pyrkivät kuitenkin kaikkien mahdollisien keinoin kartoittamaan mitä isis-henkilö on tehnyt Syyriassa. Norjassa tiedetään, että nämä naiset eivät ole mitään viattomia uhreja, vaan joka ainoa heistä on käynyt isiksessä vähintään 8 kuukauden pituisen sotilaskoulun. Useimmat ovat sen jälkeen erikoistuneet, kuka propagandaan, kuka itsemurhapommituksiin.

Norjassa tiedetään, että nämä naiset eivät ole mitään viattomia uhreja, vaan joka ainoa heistä on käynyt isiksessä vähintään 8 kuukauden pituisen sotilaskoulun

 

Naisille pyritään lätkimään tuomiota, mutta tietenkään se ei ole joka tapauksessa mahdollista. Ei ole näyttöä tai voihan olla, että joku nainen on yksinkertaisesti ollut pelkkä lapsentekokone.

Norjassa myöskään ei harjoiteta mitään perheenyhdistämisiä vaan lapset otetaan heti huostaan isis-äideiltä. Norjassa nimittäin tiedostetaan myös se, että lapset ovat syntyneet ja varttuneet kuunnellen lännen vastaista propagandaa. Tiedetään, että isis antoi sotilaskoulutusta jo alkaein 7-8-vuotiaille lapsille. Käytännösä siis jokainen lapsi tai varhaisteini, joka on ollut vuosien 2014-2019 välisenä aikana yli 7-vuotiaana vanhempiensa mukana isiksessä, on saanut sotilaskoulutuksen. Lapsi on imenyt itseensä sen, että länkkäri on vääräuskoinen kuffari, jonka pää pitää laittaa aidan seipääseen voiton merkiksi.

Suomessahan naiset saavat maahanpaluun jälkeen kunniakansalaisen kohtelun. Ruotsissa naisille on annettu jopa uusia henkilöllisyyksiä.

35 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi
Anonyymi
12.4.2021 10:44

Naiset voisi tosiaan palauttaa kotiin eli siihen maahan, mistä ovat lähtöisin. Vapaaehtoisesti ovat sotatoimialueelle lähteneet, typerimmät ottaneet lapsetkin mukaan ja kaikkein aivottomimmat hankkineet niitä siellä vielä lisää. Sitä saa, mitä tilaa. Länsimailla ei ole mitään velvollisuutta tanssia heidän pillinsä tai YK:n ukaasien mukaan. EU ja YK alkavat molemmat olla savijaloilla seisovia jättiläisiä, joissa läntisten kansallisvaltioiden etuja poljetaan urakalla, vaaditaan ja uhkaillaan. YK:ssa kehitysmaat ovat ujuttaneet edustajiaan tärkeille paikoille ja ulostulot ovat sen mukaisia.

Juha 06
Juha 06
17.3.2021 21:35

Hehän lähtivät uuteen kotiinsa, miestensä rakentamaan murhaajien valtakuntaan.

Prozac
Prozac
10.2.2021 09:41

Jos nyt leikin nostradamusta, ja ennustan, että eu tulee säätämään lain, jossa jäsenmaitten on joko otettava, tai itkettävä ja otettava tietty määrä läpsyttelijöitä vuosittain maahan. Ja meidän vihervasemmisto huutaa hurraata laille, koska silloin on aina vaan helpompi mennä eu:n selän taakse piiloon, ja sanoa ”tämä on eu:n määräys”. Ja suomalaiset lampaannahkaiset poliitikot tottelevat. Poliitikoilla on varaa asua alueilla, jossa läpsyistä ei ole vaivaa. Tämänkaltaista, koskaan aikaisemmin historiassa koettua ”rottakoetta” odotellessa.

juhaII
juhaII
9.2.2021 20:30

YK voisi vaikka vetää käteensä!

Särmääjä
Särmääjä
9.2.2021 10:27

Ruotsikin tarvii isis-pekan tyylisen intohimosen terroristien halaajan, että tulis vähän vipinää.

Särmääjä
Särmääjä
9.2.2021 12:34
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin mutta onko ulkoministeriössä/ulkoministerinä?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
9.2.2021 10:25

Kun ihmisoikeudet pyritään ulottamaan kaikille, toteutuu niistä vain 1/3. Tässä tapauksessa ISIS-terroristit saavat oikeutta, mutta heidän menneet ja tulevat uhrinsa eivät.

Jarkko
Jarkko
9.2.2021 10:03

Elämme ihmeellisiä aikoja kun terroristit, orjuuttajat ja murhaajat nostetaan kunniaan.

Pysykööt siellä mihin menivätkin
Pysykööt siellä mihin menivätkin
9.2.2021 10:01

”Joka tapauksessa jos lakien mukaan mennään, niin on selvää, että Ruotsin tai minkä muun tahansa maan pitää ottaa vastaan maansa kansalainen, olipa tämä kuinka isisläinen tahansa.”

Mutta ei niitä silti tarvitse lähteä hakemaan.

Big l
Big l
9.2.2021 09:19

Yk:lle ei näemmä riitä että vain kehitysmaat on paskoja maita. Kaikista maista täytyy tulla paskoja turvattomia maita missä kaikilla on paha olla, siirtämällä kehitysmaalaisia ihmiskunnan pohjasakkoja hyvinvointivaltioihin. Ei vaan oikein mene jakeluun että mitä pahaa me ollaan tehty ansaitaksemme mailman paskasakin riesaksemme

Joppos123
Joppos123
9.2.2021 09:05

Toivotaan, että vilu, nälkä ja kulkutaudit hoitaa noi murhaajavosut päiviltä mahdollisimman pian.
Ei paljon hetkauta vaikka kaikki 64 000 joutuisi välittömästi multiin.
Päänsilittelyillä ja liialla humanismilla me aiheutamme vain lisää vääräuskoisia ruumiita ja lykkäämme väistämätöntä tulevaisuuteen.

Yhdistyneet kulmakarvat
Yhdistyneet kulmakarvat
9.2.2021 08:00

YK on häpeäpilkku nykyään.
Saudi-Arabia joka pilkkoi toimittajan saa huseerata YK:ssa vapaasti ja muut arabimaat.
Ei siis ole ihme jos terroristejakin käsketään jo kotouttamaan YK:n toimesta.
YK tulee nykyään lyhenteestä yhdistyneet kulmakarvat.

Minä
Minä
9.2.2021 03:15

YK pyrkii kasvattamaan valtaansa jäsenmaihin. Tavoite taitaa olla, että YK on maailmanhallinto, eikä sen määräyksiä voi kukaan vastustaa. Kunhan luovat sillekin armeijan, niin johan alkaa komento toimia.

Valtsu
Valtsu
9.2.2021 00:58

Kun terroristien kotiinnouto on ihmisoikeus ja sen tekemättömyydestä tulee nuhteita, niin herää kysymys, voimmeko me enää voittaa?

Se on sitten jo jättibonus, ettei terroristeille tule edes mitään seuraamuksia.

Tämähän on silläkin tavalla jännää toimintaa, että etnonationalismin piti olla saatanasta, mutta nyt välitetään tasan tarkkaan vain leijonapassilaisista. Luojan kiitos siitä, mutta ristiriita on ilmeinen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.2.2021 01:18
Vastaa...  Valtsu

Piti lukea pariin kertaan, mutta selkisi. On totaalisen väärin auttaa vain supisuomalaisia ja jättää muut etnisyydet kidutettaviksi. Näin emme tietenkään voi toimia. Moraalinen ja kansainvälinen velvollisuutemme on auttaa kaikkia. Pelastetaan edes lapset.. ja äidit. Täällä on lapsia, täällä on naisia, kerrankin pitää paikkansa. Ilmasilta rakennettava nyt heti! Miksi hallitus kiduttaa lapsia, en ymmärrä. Miksei Haavisto toimi? Tällaista natsihallitusta ei ollut Natsi-Saksassakaan. Neuvostoliitto vapautti, missä ovat kommunistit nyt? Anna Kontula ei hiisku sanaakaan, tykkää kiduttaa lapsia?

P.S. Älkää solvatko suvakeiksi ketään, heitä ei päättävissä asemissa ole ainuttakaan, pelkkiä natseja. Maailma on pilalla.

Antakaa meille kaikki mikä irtoaa
Antakaa meille kaikki mikä irtoaa
9.2.2021 00:53

IS- ämmille pitää hommata rouvien arvoon sopivat asunnot ja ty… no työtähän ei voida vaatia rouvalta joka on tottunut vain hiihtämään läpsyttimillään ja makaamaan selällään koivet harallaan.

Mokuttajayhdistys ”Ort till ort” vainoaa ja painostaa poliitikkoja Sundbybergissä kotikäyntejä tehden eli eräänlaista uhkausta on ilmassa. Katsokaa kuva, siinä teille passeli naapuri:

https://orttillort.org/2020/12/16/kamp-mot-avhysningarna-i-sundbyberg/

Pirtsakka
Pirtsakka
9.2.2021 15:15

”Hemlöshet dödar”??? Mutta kun noilla ihmisillä olisi koti ihan omasta takaa ihan omassa maassaan, ei tarvitsisi väkisin toisten tontille ängetä elämän kestävään elatukseen. Ai piru että pistää vihaksi joskus, tai itse asiassa melko usein. Jos on niin, että se kodittomuus tappaa, niin voi voi, ei voi mitään. Ratkaisu sekin.

pöh
pöh
9.2.2021 00:44

Olisiko YK yhtä huolissaan jos kyse olisi puhtaasti kansallisosialisti natseista? Nuo isis terroristithan on monessa mielessä täysiä natseja vaikka heitä uhreina kohdellaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.2.2021 00:36

Mitähän noi kurditkin pelleilee. Portit auki vaan, eiköhän se siitä. Katsokaas kun ketään ei paskaakaan kiinnosta teidän toimenne. Kukaan ei tule esittämään hankalia kysymyksiä teille. Lopputulos suht sama, jos ne haetaan yksityiskoneilla, ehkä siinä lähimaastossa niitä terroristeja vaan vilisee enemmän noin alkuun. Ai vittu! Te tarvisette haitaribusseja terroristien kuljetukseen, eihän ne itse ala kävelemään.Hoidetaan teille oikein kunnon karavaani niitä.

Luulen yhteensä olevan 64 000 terroristia ja jotain sinne päin. Jos naisia on tuon verta, niitä on parisataa tuhatta lasten kera ja ne henkiinheränneet sotasankarit siihen päälle.On siinä katukuvassa raju muutos, kunhan ne tulevat Eurooppaan.

Olisipa meillä jokin toinen keino. Säännöt estävät semmoisten ehdottelemisen, eikä siitä mitään hyötyä olisikaan, kurdit eivät lue PT-mediaa.

MC Maco
8.2.2021 23:11

Mielipide: Anarkistit on hirvittävän vaarallisia

Patriootti
Patriootti
9.2.2021 06:17
Vastaa...  Admin Pt-media

Mitähän sekin hyödyttäisi, että teikäläisen kaltaisia vittupäitä oliso maa pullollaan ja maa pian kaikesta infrasta ym.paskana. Kellään ei ruokaa, ei mitään. Maanpäällinen helvettikö ois kiva?

Kannattas trollailut jättää toisille ja toimittelijana pysyä kuitenkin asialinjalla.

Patriootti
Patriootti
9.2.2021 07:21
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei se kateus auta asiaan. Ole tyytyväinen että jollakin menee hyvin. Joku päivä ystävävällisyys kantaa hedelmää ja se pröystäilevä voi auttaa sinua, koska tarvitsee sinun apua – hymyä huuleen vaikka kuinka on rahat vähissä. Anarkia, kuolema, pelko nälkä ja kaikki pahuuteen liittyvä ruokkii vaan entisestään pahuutta ja siitä ei kukaan hyödy.

Työ tekijäänsä kiittää
Työ tekijäänsä kiittää
9.2.2021 14:44
Vastaa...  Admin Pt-media

No kaipa työstäsi palkka maksetaan ettei tarvitse olle sippiukko?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
8.2.2021 23:09

Tervetuloa! Meillä on tilaa!
Onneksi EU ja YK onkin ihan sattumalta ja huvikseen jo laskenut että Suomeen mahtuu vielä 62 miljoonaa kunniakansalaista. Hyvää työpäivää kaikille!

https://i.postimg.cc/pX0Z40Jn/62-EU-Suomeen-mahtuu-62-miljoonaa-uutta-kunniakansalaista.png

Last edited 3 months ago by Punavihernatsimafia
Meille Mahtuu!
Meille Mahtuu!
9.2.2021 00:45

Ruotsin matujenvastaanottamiskapaciteetti on näemmä vielä Suomeakin suurempi.

Moonman
Moonman
9.2.2021 14:14

Tämä dokumetti on aina herättänyt ihmetystä sen takia, että onko tarkoitus asuttaa maahantunkeutujat metsiin ja pelloille vai aikooko EU sitten myös rakentaa 62 miljoonalle rikastajalle ja infran ja uudet suurkaupungit, joihin nämä asutetaan. siinä ei riittäisi enää kelankaan jakama discoraha. Mutta ei tuollaista määrää ole ikinä tulossa, koska Suomi ja ruotsi ovat houkuttelevia tyhjäntoimittajille tasan niin kauan kuin niissä on vielä suomalaisia ja ruotsalaisia jotka työnteollaan mahdollistavat ilmaisen rahan jakamiseen perustuvan järjestelmän.

Pinlaareni
Pinlaareni
9.2.2021 17:01
Vastaa...  Moonman

Juurikin näin. Ja tuossa kiteytyy hyvin viherpunikkien sadomasokistinen itsetuhoisuus.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
9.2.2021 18:27
Vastaa...  Moonman

Laske tuosta hölmölän osuus.

https://i.imgur.com/IC6yvCg.gif

Hep0nen
Hep0nen
8.2.2021 21:37

Kaffir, sanasta kafara, alun perin tarkoittaa peittää, (siis islamin ”totuus”), ts. Uskoton. Vrt. Etelä-Afrikkalaisten paljon paheksuttu solvaussana kafferi, mistähän lie sen kuulleet. Kuffar on sanan monikkomuoto.

Huru-ukko
Huru-ukko
8.2.2021 21:53
Vastaa...  Hep0nen

Jos kysyt sitä esim kallion kuplassa niin syyllinen on ilman muuta suomalainen natsitasistipersu. Siletä se on kuultu ja opittu.