Panomiehelle nuhteet käräjillä

Borlängen ulkomaalaislähiössä Tjärna Ängarissa asuvalla muuan miehellä voidaan kirjaimellisesti sanoa, että puntissa pullottaa, ja usein. Tästä saattaa seurata muille ihmisille harmia, olletikin, että afrikaano ei varsinaisesti ole vaarallinen.

Vuoden 2016 elokuussa 29-vuotiaalla Somaliasta Ruotsiin saapuneella miehellä oli olo kuin kiimaisella kollikissalla, mouruaminen kuului ja näkyi ympäri kylää.

Ruotsalaisperheen äiti heräsi aikaisin elokuun aamuna klo 07.00 aikaan laittamaan perheen lapsille aamupalaa. Keittiössä oli myös perheen tytär. Yhtäkkiä ulko-ovi avautui ja sisään käveli muina miehinä afrikaano. Afrikaano ilmoitti:

”Minun tekee mieli nussia!”

 

Miehellä oli jalassaan vain kalsarit. Nussimishalua tehostettiin siten, että kalsarien sepallus oli auki ja sieltä pullotti ulos musta jykevä lerssi, joka oli niin sanotusti seisomatilassa.

 

Talon naisväki ei ymmärtänyt hyvän päälle vaan aloitettiin kirkuminen. Toisaalta kirkumisen syy ei tule selville. Joka tapauksessa tässä vaiheessa talon isäntä heräsi ja ryntäsi alakertaan. Tajutessaan, että talon eteisessä oli hänen apajille pyrkivä panomies, niin isäntä alkoi hätistelemään miestä ulos talosta. Vähän kuin kärpästä.

Isäntä sai heitettyä panomiehen ulos talosta ja paikalle soitettiin poliisit.

Mies otettiin nopeasti kiinni, ja päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Seuraavan kerran panomies tavattiin samana päivänä poliisiaseman viereisellä torilla, jossa mies oli päättänyt riisuutua ilkosen alasti. Rauhallisessa kuulassa, Pohjolan yöttömän yön kesäillassa, afrikaano levollisin mielin tallusti munasillaan pitkin Borlängen toria.

29-vuotias tuomittiin nyt pieniin nuhteluihin Borlängen käräjillä tuosta jo muutaman vuoden tapahtumasta.

 

Panomies on tunnettu Borlängessä. Tai sanotaanko niin, että hänen kikkelinsä on tunnettu. Mies tykkää esitellä lerssiään milloin missäkin yhteydessä. Kerran mies oli mennyt paikalliseen tupakkakioskiin, ostanut askin tupakkaa ja tarjonnut maksuksi mustaa makkaraa. Ei kelvannut maksuksi, joten mies veti housut jalkaansa ja maksoi tupakat rahalla.

Monikulttuurisuutta, näetsen.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44
h44
10.2.2021 14:44

Aika vaikea tuollaisia on saada ruotuun muulla kuin rankalla lääkityksellä tai pakkopaidalla tai niiden yhdistelmällä.

Tytöt hoi
Tytöt hoi
10.2.2021 14:49

Nyt tytöt tietää että seinän takana on patukkaa tarjolla (vanha Tuplamainos)

Catilina
Catilina
10.2.2021 14:56

Jos yksikin prosentti yrityksistä onnistuu, niin tottakai kannattaa yrittää. Mitä siinä muka häviää?

kanander
10.2.2021 20:59
Vastaa...  Catilina

Puolituttu kaveri ehdotteli vuosikaudet ronskilla tavalla tanssiravintoloissa naisille nussimista. Kun pojat kysyi, että eikö siinä saa korvilleen, niin panomies sanoi: ”Kyllä saa, mutta paljon saa pilluakin.”

tulitikkutyttö
tulitikkutyttö
10.2.2021 15:12

Ei ole tarpeeksi batiikkinoitia tuolla seudulla?

T
T
10.2.2021 15:12

ostanut askin tupakkaa ja tarjonnut maksuksi mustaa makkaraa. Ei kelvannut maksuksi, joten mies veti housut jalkaansa ja maksoi tupakat rahalla.”

Eihän tämä herrasmies syyllistynyt mihinkään kolttoseen. Teki vain reilun ehdotuksen.

Lersman
Lersman
10.2.2021 15:16

Jos minä teen samaa niin se on rasismia. Jumalauta…

pöh
pöh
10.2.2021 15:48

Puutarhasakset valmiiksi ovelle ja sitten vaan naps jos näkyy tunkeilevia käärmeitä kotona.

Joppos123
Joppos123
10.2.2021 18:32
Vastaa...  pöh

Tämä metodi on siitä hyvä, että kunta kintellä loppuvat panohalut siihen paikkaan ja ikuisiksi ajoiksi.
Se olla jopa kuntalle itselleen vapauttavaa kun ei tartte alvariinsa mulkku suorana laukata pitkin kyliä, jäisi aikaa vaikkapa työn tekoon, buuaaahhahhaah.

Jäin pohtimaan
Jäin pohtimaan
12.2.2021 05:04
Vastaa...  pöh

Vaimo ihmettelee miksi mulla on golfbägi kesät talvet eteisen lähettyvillä. Pitää näyttää tää niin ymmärtää

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
10.2.2021 17:26

Aikoinaan tutkimusmatkailijat ja lähetyssaarnaajat kuvasivat Afrikan alkuasukkaita seksuaalisuuden ilmaisussa spontaaniksi ja estottomiksi. Nykyään heidän kuvauksiaan pidetään ennakkoluulojen täyttämiä ja rasistisia. Miten minusta tuntuu, että he olivat vain totuudenmukaisia.

Samoin he olivat oikeassa siinä, että Afrikan alkuasukkaat (ja edelleen 92 – 99% Afrikan maiden väestöstä) ovat kovaäänisiä ja lörpötteleväisiä, laiskoja ja epäluotettavia. Ns. jalo villi – tulkinta sen sijaan taisi olla yliromantisointia.

Antoonio
Antoonio
10.2.2021 17:53

Paavo perkele osaa kyllä kuvata näitä asioita joskus sillä tavalla että ei voi kuin nauraa ääneen. Afrikaano kävelee taloon ja kysyy asiallisesti, että saako täällä nussia. Kun nussimislupa ei irtoa ja paikalle tulee poliisit, niin afrikaano on hieman ällistynyt, että wat te fak.

juhaII
juhaII
10.2.2021 19:28

Niin, ”tälläisen” rikkauden perässähän naiset ovat. Nyt vain heidän ei enää tarvitse lentää etelän maille, vaan ”dronella” toimetetaan aivan koti ovellekin.

Ja mikä parasta tämä rimmaa hyvin YK:n Agenda 2030.n kanssa, sillä välttamättä ”ulkomaan herkkuja” ei tarvitse välttämättä omistaa vaan vuokrata siinä missä rautanaulatkin.

”Hallitseva” uros kuitenkin oli niin fiini, ettei käyttänyt väkivaltaa tai asiatonta (kuinka se olisi edes mahdollista?) kieltä, sillä tunnetusti Ruotsissa ja Suomessa omalla tontilla olijasta leivotaan pääsyyllinen ja taparikollinen, jolle ei anneta ”paljousalennusta”, koskapa ”ei kuulu joukkoon”!

jokke seppänen
jokke seppänen
10.2.2021 19:55

Asuin late -70 ja 80 luvulla 08 alueella.Silloin oli yogo rosvot ja hiukka lentäviä mattoja,tensta-rinkeby kuuli hiukka ruotsia.aika juoksi,tonteille lennähti somalian sontaläjiä. Ja senhän jälkeen ollut pelkkä martti Alamäki. Ennen aikoinaan Kista oli suht valkoista,nykyään en voi edes kuvitella.Aikoinaan Alby,rättiakat pelasivat nurmella kivi-saksi peliä,annoimme katraalle TÄYSkaasu lähdon,pelit loppu.Satoja juttuja-tapahtumia on korvantakana.Siis late 1978-1986. Ps. puhun kieltä. Guten nacht ja Grosse kiitos Paavolle tästä sivusta .

jokke
jokke
10.2.2021 21:50

Borlängen tervejärkinen väki voisi läh postikortteja – email Stefan RÖVen ja herr RUINfeldt,kun pyysi kansaa avaamaan sydänmensä RIKASTAJILLE. Mitähän ko AASIT tykkäisivat,kun heille tarjottaisiin aamupalaxi mustaa makkaraa,ei tampere.

Moonman
Moonman
10.2.2021 23:05

Kyllä kaikki maahantunkeutuneet afrikaanot ovat vaarallisia, koska niiden kanssa tekemisiin joutuessa logiikalla, yleisillä käytösnormeilla ja moraalilla ei olekaan enää mitään yhteistä pohjaa, vaan mitä vain voi tapahtua. esim. päähänpotkimista ja muuta ylimitoittettua väkivaltaa, jonka tarkoituksena on tappaa tai vammauttaa. Vaasassa rikastaja hakkasi lenkkeilijä-tytölle aivovamman vaikka tarkoituksena oli ilmeisesti vain ryöstää. Mitä jos ruotsalaisnainen olisi ollut yksin kotona ja afrikaano olisi tajunnut tämän? Monikulttuurissa lain oleminen kaikille sama on ongelmallinen käsite, koska sen lähtöoletuksena on, että kaikki ovat kognitiivisesti samalla viivalla, mutta se ei ole totta. Vaasan pahoinpitelijä-rikastaja pisti vankisellin remonttiin ja yritti puukottaa vartijoita. Käytökseen varmaan vaikutti kyvyttömyys käsittää syy-seuraus-suhteita siitä, miksi oli sinne joutunut. Tekoja, mitkä ovat suomalaisittain täysin jossain arkijärjen tuollapuolen, mutta afrikaanolle normipäivä

joc
joc
12.2.2021 00:51

Takavuosina tapahtui Gambiassa,oltiin eka-ainut-vika kerta,3 kerr hoteii,yht käytävä,ekan viikion jälkeen naapuriin pläjähti 3 iloista suomi N iisalmi-kuopio-jojensuu alueelta,heille vino ja huikka maistui mucho. Hotellin aidalta heidän mekkaan,parveke,noin 25-30 meetro. Aidan takana notkui aluksi 3-5 grillattua nahkaa,siis aluksi,sitten suomiharakat alkoivat ottaa reipas huikka ja nostella hameitaan,näyttivät pillujaan el negro.Aidan takana oli kansan vaellus ja harput kikattelivat,oi niitä aikoja.

Ahmetti panee parastaan
Ahmetti panee parastaan
12.2.2021 10:46

Tässä teille viikonloppuharjoittelua:

https://m.youtube.com/watch?v=kim5ZVjUIOs