Tanskassa jättimäinen poliisioperaatio: 13 isis-terroristia kiinni epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

Tanskan oikeusministeriö ilmoittaa, että Tanskan tiedustelupoliisi PET on ottanut kiinni 13 henkilöä epäiltynä yhden tai useamman terrori-iskun suunnittelusta Tanskan maaperällä.

Tanskan oikeusministeri Nick Hækkerup kommentoi asiaa Twitterissä, että poliisi ja turvallisuuspoliisi on tehnyt päivän aikana merkittävän anti-terrori-iskun, jossa 13 henkilöä on otettu kiinni.

– Näin ollen terrori-iskun uhka Tanskan maaperällä jatkuu vakavasti otettavana. Mutta meillä on onneksi pätevä ja hereillä oleva poliisi, joka on osoittanut, että he osaavat suojella meitä, Nick Hækkerup kirjoitta.

Hækkerupin mukaan epäillyillä on ollut hallussaan aseita ja ammuksia sekä tarvikkeita, joilla voidaan rakentaa isokin pommi.

Kiinniotetuista 13:sta henkilöstä ainakin kuusi on vangittu torstaipäivän aikana. Myös Saksassa on otettu kiinni yksi henkilö saman asian tiimoilta. Tanskan kiinniotot tapahtuivat Själlannin maakunnassa, Holbakin kunnassa lähellä Kööpenhaminaa.

Tiedustelupoliisin mukaan kyseessä on vakava ja vaarallinen tilanne, sillä kiinniotetuilla on ollut potentiaalinen kapasiteetti suorittaa terrori-isku ja painotetaan, että terroriuhka Tanskaa vastaan on nyt merkittävä.

Poliisi ei kerro kiinniotettujen henkilöllisyyksiä tai motiiveja terrori-iskun suunnitteluun sen enempää.

 

Tanskan yleisradioyhtiö DR:n mukaan yksi kiinniotettu, syyrialainen mies, oli tilannut Saksasta viisi kiloa rikkiä ja alumiinijauhetta, joita käytetään pommien valmistukseen. Tilaus piti toimittaa syyrialaisen Saksassa asuvan veljen osoitteeseen.

Toimitus ei tässä tapauksessa edennyt ja Saksan poliisi sai vihiä asiasta. Saksassa asuvan syyrialaisen luona tehtiin kotietsintä ja sieltä löytyi muutakin pommin valmistukseen liittyvää tavaraa sekä isis-lippuja. Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kurjenmiekka
Kurjenmiekka
11.2.2021 20:45

Rauhan ja rakkauden uskonto

Minä
Minä
12.2.2021 02:10
Vastaa...  Kurjenmiekka

Maahanmuuttopolitiikan mielikit.

Riku Rantala
Riku Rantala
11.2.2021 20:57

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Minä
Minä
12.2.2021 02:12
Vastaa...  Riku Rantala

Paremmat safkat löytyisivät thaimaalaisten ja eteläamerikkalaisten kulttuureista.

Oletko
Oletko
13.2.2021 16:18
Vastaa...  Minä

Oletko maistanut ILMAVAA RIISIÄ JA KANANMUNIA ARABIALAISITTAIN LAITETTUNA. Se vie kielen mennessään.

Uncle Mohammeds Rice
Uncle Mohammeds Rice
13.2.2021 17:27
Vastaa...  Oletko

Se voi viedä jopa päänkin menessään, sen verran maukasta multikulttuuria on.

Huru-ukko
Huru-ukko
12.2.2021 07:35
Vastaa...  Riku Rantala

Tekee todella törkeetä, hyvyydestä niinkään tiedä

pizzanomi
pizzanomi
12.2.2021 07:44
Vastaa...  Riku Rantala

Montako Michelin-tähdillä palkittua muhamettilaista pizzanvääntämöä tai keeneriravintelia mahtaa ruozistanista löytyä?

Puosuvaari
Puosuvaari
11.2.2021 21:07

Pääjehut pidätettiin Tanskan puolella Holbakissa, pieni satamakaupunki Själlannin länsirannikolla ja toden totta ISIS-lippu siellä sokerina pohjalta löytyi. On se hyvä, että joka maassa näitä maailmanmatkaajia ei oteta avosylein vastaan – ja vieläpä haeta niitä privaattikyydein..

Puosuvaari
Puosuvaari
11.2.2021 21:10

Niin ja seitsemästä pidätetystä peräti kolme on naisia, siis näitä jotka vain kokkaavat ja synnyttävät eivätkä mistään pahuuksista tiedä tuon taivaallista..

Antti Tifa
Antti Tifa
12.2.2021 13:39
Vastaa...  Admin Pt-media

On ja isompia tiloja kaavaillaan keilahalliin. Turkkilaisten rahoittamaa uutta pytinkiä vastustellaan kiivaasti. https://www.tv2east.dk/holbaek/en-ny-og-storre-moske-kan-vaere-pa-vej-i-holbaek

Asta
Asta
11.2.2021 21:25

”Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta”.

Ei liity islamiin. Mielenterveys ongelma.

Minä
Minä
12.2.2021 02:15
Vastaa...  Asta

Eikä koraanin lahtausjuttuja ole laillista edes kertoa. Siitä tulee syyte. Niitä ei siis ole, vaikka ne siinä ovatkin.

pöh
pöh
11.2.2021 21:50

”Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta.”

Eihän koraanissa pitänyt olla sellaisia kohtia? varmaan jonkun natsin kirjoittama koraani

Well done Denmark
Well done Denmark
12.2.2021 07:17
Vastaa...  pöh

Äärioikeistolainen koraani?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
11.2.2021 22:24

Tervetuloa! Meillä on tilaa!
Rikkiä ja alumiinijauhettakin löytyy!

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
11.2.2021 22:32

Kolmetoista yksittäistapausta jotka ovat aiheutuneet valkoisten tanskalaisten henkisestä ylivallasta, meillä tuomiona oli Murina Marinan ja Hutisalon suorittama kansalaisten itseruoskinta, valtion anteeksipyyntö, 8x koppikorvaus sekä terapia.

joc
joc
12.2.2021 01:48

Miksi ihmeessä Suomen iltaKAKAT ja HS=HAGERT sanomat eivät uutisoi asioista,tai AAMUkakka,KU=kusettavat uutiset,jokainen rotanläpi on mykkä.Mutta fitness,salaatti,hutisalo,marina ja LAUTAKASAMASA mahtuvat etusivu, HÄVETKÄÄ PASKALEHDET, jopa AFTONBLADET pyyhkii teillä pukamia.

Meillä on tilaa
Meillä on tilaa
12.2.2021 03:21

Jahaa, terroristit heräilee talviuniltaan rankan koronatalven jäljiltä. Toimintaa pitää saada ja muutama vääräuskoinen multiin.Vielä ne onnistuu, monesko yritys tämä jo oli.

Valtsu
Valtsu
12.2.2021 03:43

Kuvitelkaa, minkä määrän ruumiita 13 terroristia kykenee tekemään. Ja ajan kysymyshän se on, koska isku onnistuu. Tässäkin tapauksessa 13 leipäveistä olisi tuottanut jo moninkertaisen määrän ruumiita.

Valtsu
Valtsu
12.2.2021 03:47
Vastaa...  Valtsu

Yrittivät liian näyttävää iskua: pommintekotarpeet poliisi saa jäljitettyä, vaikka Bouanane tempaisi kunnon pelotevaikutuksen veitsellä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
12.2.2021 04:07

Ei ole kauhean vaikea miettiä, kuinka saisi satoja ihmisiä murhattua ihan yksinään. 13 yhteisoperaatiossa tarkoittaisi ehkä tuhansia. Suomen olosuhteissa, muualla enempi. Muslimit eivät toimi tehokkaasti, hyvä niin. Enkä mitään suunnittele, kunhan käyn läpi näitä mahdollisuuksia. Suomalaiset saa myös nääntymään, en kerro sitäkään konstia julkisuudessa. Näitä kuitenkin lennätetään yksityiskoneilla tänne, onneksi niillä ei äly riitä. Oho, vihapuhetta lipsahti eetteriin.

T
T
12.2.2021 07:17
Vastaa...  Fatwantarkistaja

”Muslimit eivät toimi tehokkaasti”
Vastapuolen aliarviointi on yksi perisynti, jolla taisteluja on hävitty. Tähän ei tule koskaan syyllistyä. Muslimit toimivat nimenomaan tehokkaasti, ovelasti ja pitkäjänteisesti. Ruotsissa pelkästään on satoja tuhansia muslimeja, jotka ovat päässeet maahan laukaustakaan ampumatta.
Sodan voittaminen ilman että laukaustakaan on ammuttu on sodankäynnin korkein muoto.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.2.2021 07:36
Vastaa...  T

Ja me taas olemme käytännössä antautuneet. Sen kertoo alhainen syntyvyyslukemamme. Ja se, ettei asiasta käytännössä puhua pukahdeta.

Tollonkin pitäisi tajuta, että alle 2 lasta/pari riittävän kauan kutistaa kansakunnan vähitellen olemattomiin (ja kaikki eivät edes hanki lapsia). Silti syitä tähän kehitykseen ei oikein julkisesti ruodita missään. Sanotaan vaan, että maahanmuuttoa tarvitaan, koska me harmaannumme.

Jos tänne meille tulee ihmisiä, jotka tarttuvat puikkoihin, heillehän käy ihan samalla tavalla: jos niihin syihin, jotka johtavat alhaiseen syntyvyyteen ei puututa, lapsiluku laskee heilläkin.

Jos sen sijaan tänne muuttaa lastentekokoneita aviomiehineen, loppuvat työpaikoilta silti osaajat ja ennen pitkää kylmät olosuhteet ovat ne, joka aiheuttaa lopulta muuttovirran takaisin lämpimille seuduille.

Siinä vaiheessa maamme on toki raunioina. Eivät pizzanpaistajat ja bussikuskit tätä maata pidä käynnissä. Huumemyyjistä puhumattakaan.

V.Putin
V.Putin
12.2.2021 12:07
Vastaa...  T

Näin on. Me voitimme. Kiitos Palme, Halonen ja muut toverit.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.2.2021 06:24

Pidätettynä kolme syyrialaisveljestä. Syyriastahan piti tulla vain sotaa ja vainoa pakenevia naisia ja lapsia. Vai miten se nyt menikään…

Suomi Finland
Suomi Finland
12.2.2021 07:40

Mitäs se motiivien epäileminen taas olikaan?

’He ovat väkivallan uhreja. Eivät sen tekijöitä.’

Kaksi viimeistä lausettahan vieläpä ehdottomasti pätevät. Eli jos joku kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, hän ei missään tapauksessa kuulu ensimmäiseen.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.2.2021 12:01
Vastaa...  Suomi Finland

Piti olla: Jos ei kuulu jälkimmäiseen ryhmään (eli on väkivallan tekijä), niin silloin ei myöskään kuulu ryhmään ’väkivallan uhreihin’.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.2.2021 12:09
Vastaa...  Suomi Finland

Ja tämä taas johtaa siihen, että jos meille tulee väkivallan uhreja, niin he eivät voi silloin olla väkivallan tekijöitä, vaan ainoastaan uhreja. Mikä tietysti johtuu vain ja ainoastaan siitä, että he eivät ole suututtaneet ketään omilla teoillaan vaan syyttä suotta he ovat kaamean vainon kohteena.

Näinhän meille sanottiin 2015/2016.

Well done Denmark
Well done Denmark
12.2.2021 07:15

Jos Tanskan syyttäjä olisi samanlainen kuin kotimaassamme saisivat isis terot vilistää vapaana.

Puosuvaari
Puosuvaari
12.2.2021 09:25

On kyllä kirjaimellisesti toista maata. Onneksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.2.2021 10:43
Vastaa...  Puosuvaari

Meillä saa varmaan syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, jos uskaltautuu terroristeja kohtaan käyttämään mitään kovin tuomitsevia ilmaisuja. Tämähän johtuu puhtaasti siitä, että me olemme syyllisiä siihen, että terroristeista tuli terroristeja.

Täytyy aina kysyä, että vaikuttaako terrorismin taustalla oikeasti se sosioekonominen asema ja rakenteellinen rasismi ja näiden tekijöiden huomioonottaminen jo yksistään poistaa kaiken muun, kuten uskonnon merkityksen terroristien radikalisoitumisessa. Ei kai nyt rauhan uskonto voi mitenkään vaikuttaa siihen, että aletaan suunnitella vääräuskoisten joukkolahtaamisia. Ei missään tapauksessa. Me olemme kohdelleet heitä väärin, emmekä ole antaneet heille kaikkea sitä, mitä he olisivat halunneet.

Me: valkoiset lihaa syövät heteromiehet olemme yksiselitteisesti syyllisiä ja melkeinpä pelkkä olemassaolomme voisi olla tälle ’syyttäjälle’ riittävä peruste nostaa syyte kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Prometheus Jääskeläinen
Prometheus Jääskeläinen
12.2.2021 11:27

Tässä tyypillinen muslimi-ajatusmaailma taas esittäytyy. Tanskahan on päättänyt vaikeuttaa maahan tunkeutumista tarkoituksena loisia sossurahoilla koko elämänsä. Tanska on myös kiristänyt rangaistuksia muslimeille jotka rikoksia tehtailevat, on ollut karkoituksia jne. Eli nyt siitä muslimit kiittävät heille kaiken maksavia Tanskalaisia murhaamalla heitä. Joka nyt tällä kertaa sattui jäämään tekemättä. Mutta noin nuo meitä kaikkia paremmat muslimit ajattelevat. Hienoa eikö? Onneksi heitä ei ole pohjoismaissa montaa…. Eiköhän nyt ainakin Ruotsalaiset päättäjät tästäkin pelästyneet niin paljon että heidän muslimeita ei kyllä ainakaan ruveta mistään rankaisemaan eikä mitään muslimisääntöjä ruveta kiristelemään, ovathan jo sentään 10 vuoden kuluttua valtaväestöä, majoriteten. Eliten. Härskar-rasen. Voi sitä juhlan ja onnen määrää mikä entiselle kantaväestölle koittaakaan!

Särmääjä
Särmääjä
12.2.2021 12:59

Samaan aikaan Suomessa koitetaan keksiä mistä löydetään äärioikeistolaista terrorismia.

Päivi Nerg
Päivi Nerg
12.2.2021 15:27

Suomessa tämä on mahdotonta sillä minä tiedän kaikkien taustat eikä meillä ole muita muslimeita kuin aitoja pakolaisia, 99% naisia ja alle 10 vuotiaita pikku lapsia. 1% on 17 vuotiaita sotaa ja islamia paenneita kristittyjä homopoikia. Sitäpaitsi 100% meille saapuneista muslimeista ovat kokopäivätöissä, lapsetkin heti ahkeran koulunkäynnin jälkeen. 100% osaavat suomea sujuvasti ja ovat sopeutuneet yhteiskuntaamme nopeammin ja paremmin kuin täällä syntynyt suomalainen. Verojakin ovat maksaneet viimeisten 30 vuoden aikana yli sata biljoonaa triljoonaa euroa, ovat vastuussa 99% suomen bruttokansantuotteesta. Tätä eivät natsirasistifasitipersut ikinä mainitse!!!!

Haloska
Haloska
13.2.2021 11:21
Vastaa...  Päivi Nerg

Kiitos valekristitty toverimme.
Kgb-kabinetin ehdotuksesta myönnämme teille ensimmäisen luokan v.leninin sabotööri ei khöm kun rauhansuvaitsevaisuusihmisoikeussamanarvoisuusmonimuotoisuus-kunniamerkin.