Tanskassa jättimäinen poliisioperaatio: 13 isis-terroristia kiinni epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

Tanskan oikeusministeriö ilmoittaa, että Tanskan tiedustelupoliisi PET on ottanut kiinni 13 henkilöä epäiltynä yhden tai useamman terrori-iskun suunnittelusta Tanskan maaperällä.

Tanskan oikeusministeri Nick Hækkerup kommentoi asiaa Twitterissä, että poliisi ja turvallisuuspoliisi on tehnyt päivän aikana merkittävän anti-terrori-iskun, jossa 13 henkilöä on otettu kiinni.

– Näin ollen terrori-iskun uhka Tanskan maaperällä jatkuu vakavasti otettavana. Mutta meillä on onneksi pätevä ja hereillä oleva poliisi, joka on osoittanut, että he osaavat suojella meitä, Nick Hækkerup kirjoitta.

Hækkerupin mukaan epäillyillä on ollut hallussaan aseita ja ammuksia sekä tarvikkeita, joilla voidaan rakentaa isokin pommi.

Kiinniotetuista 13:sta henkilöstä ainakin kuusi on vangittu torstaipäivän aikana. Myös Saksassa on otettu kiinni yksi henkilö saman asian tiimoilta. Tanskan kiinniotot tapahtuivat Själlannin maakunnassa, Holbakin kunnassa lähellä Kööpenhaminaa.

Tiedustelupoliisin mukaan kyseessä on vakava ja vaarallinen tilanne, sillä kiinniotetuilla on ollut potentiaalinen kapasiteetti suorittaa terrori-isku ja painotetaan, että terroriuhka Tanskaa vastaan on nyt merkittävä.

Poliisi ei kerro kiinniotettujen henkilöllisyyksiä tai motiiveja terrori-iskun suunnitteluun sen enempää.

 

Tanskan yleisradioyhtiö DR:n mukaan yksi kiinniotettu, syyrialainen mies, oli tilannut Saksasta viisi kiloa rikkiä ja alumiinijauhetta, joita käytetään pommien valmistukseen. Tilaus piti toimittaa syyrialaisen Saksassa asuvan veljen osoitteeseen.

Toimitus ei tässä tapauksessa edennyt ja Saksan poliisi sai vihiä asiasta. Saksassa asuvan syyrialaisen luona tehtiin kotietsintä ja sieltä löytyi muutakin pommin valmistukseen liittyvää tavaraa sekä isis-lippuja. Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kurjenmiekka

Rauhan ja rakkauden uskonto

Minä

Maahanmuuttopolitiikan mielikit.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Minä

Paremmat safkat löytyisivät thaimaalaisten ja eteläamerikkalaisten kulttuureista.

Oletko

Oletko maistanut ILMAVAA RIISIÄ JA KANANMUNIA ARABIALAISITTAIN LAITETTUNA. Se vie kielen mennessään.

Uncle Mohammeds Rice

Se voi viedä jopa päänkin menessään, sen verran maukasta multikulttuuria on.

Huru-ukko

Tekee todella törkeetä, hyvyydestä niinkään tiedä

pizzanomi

Montako Michelin-tähdillä palkittua muhamettilaista pizzanvääntämöä tai keeneriravintelia mahtaa ruozistanista löytyä?

Puosuvaari

Pääjehut pidätettiin Tanskan puolella Holbakissa, pieni satamakaupunki Själlannin länsirannikolla ja toden totta ISIS-lippu siellä sokerina pohjalta löytyi. On se hyvä, että joka maassa näitä maailmanmatkaajia ei oteta avosylein vastaan – ja vieläpä haeta niitä privaattikyydein..

Puosuvaari

Niin ja seitsemästä pidätetystä peräti kolme on naisia, siis näitä jotka vain kokkaavat ja synnyttävät eivätkä mistään pahuuksista tiedä tuon taivaallista..

Antti Tifa

On ja isompia tiloja kaavaillaan keilahalliin. Turkkilaisten rahoittamaa uutta pytinkiä vastustellaan kiivaasti. https://www.tv2east.dk/holbaek/en-ny-og-storre-moske-kan-vaere-pa-vej-i-holbaek

Asta

”Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta”.

Ei liity islamiin. Mielenterveys ongelma.

Minä

Eikä koraanin lahtausjuttuja ole laillista edes kertoa. Siitä tulee syyte. Niitä ei siis ole, vaikka ne siinä ovatkin.

pöh

”Lisäksi koraani, jossa oli merkitty kohtia vääräuskoisten lahtaamisesta.”

Eihän koraanissa pitänyt olla sellaisia kohtia? varmaan jonkun natsin kirjoittama koraani

Well done Denmark

Äärioikeistolainen koraani?

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!
Rikkiä ja alumiinijauhettakin löytyy!

Yuri Komissarov

Kolmetoista yksittäistapausta jotka ovat aiheutuneet valkoisten tanskalaisten henkisestä ylivallasta, meillä tuomiona oli Murina Marinan ja Hutisalon suorittama kansalaisten itseruoskinta, valtion anteeksipyyntö, 8x koppikorvaus sekä terapia.

joc

Miksi ihmeessä Suomen iltaKAKAT ja HS=HAGERT sanomat eivät uutisoi asioista,tai AAMUkakka,KU=kusettavat uutiset,jokainen rotanläpi on mykkä.Mutta fitness,salaatti,hutisalo,marina ja LAUTAKASAMASA mahtuvat etusivu, HÄVETKÄÄ PASKALEHDET, jopa AFTONBLADET pyyhkii teillä pukamia.

Meillä on tilaa

Jahaa, terroristit heräilee talviuniltaan rankan koronatalven jäljiltä. Toimintaa pitää saada ja muutama vääräuskoinen multiin.Vielä ne onnistuu, monesko yritys tämä jo oli.

Valtsu

Kuvitelkaa, minkä määrän ruumiita 13 terroristia kykenee tekemään. Ja ajan kysymyshän se on, koska isku onnistuu. Tässäkin tapauksessa 13 leipäveistä olisi tuottanut jo moninkertaisen määrän ruumiita.

Valtsu

Yrittivät liian näyttävää iskua: pommintekotarpeet poliisi saa jäljitettyä, vaikka Bouanane tempaisi kunnon pelotevaikutuksen veitsellä.

Fatwantarkistaja

Ei ole kauhean vaikea miettiä, kuinka saisi satoja ihmisiä murhattua ihan yksinään. 13 yhteisoperaatiossa tarkoittaisi ehkä tuhansia. Suomen olosuhteissa, muualla enempi. Muslimit eivät toimi tehokkaasti, hyvä niin. Enkä mitään suunnittele, kunhan käyn läpi näitä mahdollisuuksia. Suomalaiset saa myös nääntymään, en kerro sitäkään konstia julkisuudessa. Näitä kuitenkin lennätetään yksityiskoneilla tänne, onneksi niillä ei äly riitä. Oho, vihapuhetta lipsahti eetteriin.

T

”Muslimit eivät toimi tehokkaasti”
Vastapuolen aliarviointi on yksi perisynti, jolla taisteluja on hävitty. Tähän ei tule koskaan syyllistyä. Muslimit toimivat nimenomaan tehokkaasti, ovelasti ja pitkäjänteisesti. Ruotsissa pelkästään on satoja tuhansia muslimeja, jotka ovat päässeet maahan laukaustakaan ampumatta.
Sodan voittaminen ilman että laukaustakaan on ammuttu on sodankäynnin korkein muoto.

Suomi Finland

Ja me taas olemme käytännössä antautuneet. Sen kertoo alhainen syntyvyyslukemamme. Ja se, ettei asiasta käytännössä puhua pukahdeta.

Tollonkin pitäisi tajuta, että alle 2 lasta/pari riittävän kauan kutistaa kansakunnan vähitellen olemattomiin (ja kaikki eivät edes hanki lapsia). Silti syitä tähän kehitykseen ei oikein julkisesti ruodita missään. Sanotaan vaan, että maahanmuuttoa tarvitaan, koska me harmaannumme.

Jos tänne meille tulee ihmisiä, jotka tarttuvat puikkoihin, heillehän käy ihan samalla tavalla: jos niihin syihin, jotka johtavat alhaiseen syntyvyyteen ei puututa, lapsiluku laskee heilläkin.

Jos sen sijaan tänne muuttaa lastentekokoneita aviomiehineen, loppuvat työpaikoilta silti osaajat ja ennen pitkää kylmät olosuhteet ovat ne, joka aiheuttaa lopulta muuttovirran takaisin lämpimille seuduille.

Siinä vaiheessa maamme on toki raunioina. Eivät pizzanpaistajat ja bussikuskit tätä maata pidä käynnissä. Huumemyyjistä puhumattakaan.

V.Putin

Näin on. Me voitimme. Kiitos Palme, Halonen ja muut toverit.

Anna-Maria Korhonen

Pidätettynä kolme syyrialaisveljestä. Syyriastahan piti tulla vain sotaa ja vainoa pakenevia naisia ja lapsia. Vai miten se nyt menikään…

Suomi Finland

Mitäs se motiivien epäileminen taas olikaan?

’He ovat väkivallan uhreja. Eivät sen tekijöitä.’

Kaksi viimeistä lausettahan vieläpä ehdottomasti pätevät. Eli jos joku kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, hän ei missään tapauksessa kuulu ensimmäiseen.

Suomi Finland

Piti olla: Jos ei kuulu jälkimmäiseen ryhmään (eli on väkivallan tekijä), niin silloin ei myöskään kuulu ryhmään ’väkivallan uhreihin’.

Suomi Finland

Ja tämä taas johtaa siihen, että jos meille tulee väkivallan uhreja, niin he eivät voi silloin olla väkivallan tekijöitä, vaan ainoastaan uhreja. Mikä tietysti johtuu vain ja ainoastaan siitä, että he eivät ole suututtaneet ketään omilla teoillaan vaan syyttä suotta he ovat kaamean vainon kohteena.

Näinhän meille sanottiin 2015/2016.

Well done Denmark

Jos Tanskan syyttäjä olisi samanlainen kuin kotimaassamme saisivat isis terot vilistää vapaana.

Puosuvaari

On kyllä kirjaimellisesti toista maata. Onneksi.

Suomi Finland

Meillä saa varmaan syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, jos uskaltautuu terroristeja kohtaan käyttämään mitään kovin tuomitsevia ilmaisuja. Tämähän johtuu puhtaasti siitä, että me olemme syyllisiä siihen, että terroristeista tuli terroristeja.

Täytyy aina kysyä, että vaikuttaako terrorismin taustalla oikeasti se sosioekonominen asema ja rakenteellinen rasismi ja näiden tekijöiden huomioonottaminen jo yksistään poistaa kaiken muun, kuten uskonnon merkityksen terroristien radikalisoitumisessa. Ei kai nyt rauhan uskonto voi mitenkään vaikuttaa siihen, että aletaan suunnitella vääräuskoisten joukkolahtaamisia. Ei missään tapauksessa. Me olemme kohdelleet heitä väärin, emmekä ole antaneet heille kaikkea sitä, mitä he olisivat halunneet.

Me: valkoiset lihaa syövät heteromiehet olemme yksiselitteisesti syyllisiä ja melkeinpä pelkkä olemassaolomme voisi olla tälle ’syyttäjälle’ riittävä peruste nostaa syyte kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Prometheus Jääskeläinen

Tässä tyypillinen muslimi-ajatusmaailma taas esittäytyy. Tanskahan on päättänyt vaikeuttaa maahan tunkeutumista tarkoituksena loisia sossurahoilla koko elämänsä. Tanska on myös kiristänyt rangaistuksia muslimeille jotka rikoksia tehtailevat, on ollut karkoituksia jne. Eli nyt siitä muslimit kiittävät heille kaiken maksavia Tanskalaisia murhaamalla heitä. Joka nyt tällä kertaa sattui jäämään tekemättä. Mutta noin nuo meitä kaikkia paremmat muslimit ajattelevat. Hienoa eikö? Onneksi heitä ei ole pohjoismaissa montaa…. Eiköhän nyt ainakin Ruotsalaiset päättäjät tästäkin pelästyneet niin paljon että heidän muslimeita ei kyllä ainakaan ruveta mistään rankaisemaan eikä mitään muslimisääntöjä ruveta kiristelemään, ovathan jo sentään 10 vuoden kuluttua valtaväestöä, majoriteten. Eliten. Härskar-rasen. Voi sitä juhlan ja onnen määrää mikä entiselle kantaväestölle koittaakaan!

Särmääjä

Samaan aikaan Suomessa koitetaan keksiä mistä löydetään äärioikeistolaista terrorismia.

Päivi Nerg

Suomessa tämä on mahdotonta sillä minä tiedän kaikkien taustat eikä meillä ole muita muslimeita kuin aitoja pakolaisia, 99% naisia ja alle 10 vuotiaita pikku lapsia. 1% on 17 vuotiaita sotaa ja islamia paenneita kristittyjä homopoikia. Sitäpaitsi 100% meille saapuneista muslimeista ovat kokopäivätöissä, lapsetkin heti ahkeran koulunkäynnin jälkeen. 100% osaavat suomea sujuvasti ja ovat sopeutuneet yhteiskuntaamme nopeammin ja paremmin kuin täällä syntynyt suomalainen. Verojakin ovat maksaneet viimeisten 30 vuoden aikana yli sata biljoonaa triljoonaa euroa, ovat vastuussa 99% suomen bruttokansantuotteesta. Tätä eivät natsirasistifasitipersut ikinä mainitse!!!!

Haloska

Kiitos valekristitty toverimme.
Kgb-kabinetin ehdotuksesta myönnämme teille ensimmäisen luokan v.leninin sabotööri ei khöm kun rauhansuvaitsevaisuusihmisoikeussamanarvoisuusmonimuotoisuus-kunniamerkin.