Yhä useampi nuori joutuu rikoksen uhriksi

Tiesittekö sitä, lapset ja nuoret ovat monikulttuurisuuden suurimpia uhreja? Jos ette tiennyt, niin nytpä valaistaan asiaa. Ruotsissa sen uhreiksi on joutunut kasvavassa määrässä sanotaanko suurin piirtein koko 2000-vuosituhannella syntynyt sukupolvi. Suomessa sen uhreiksi joutuu varttuva sukupolvi.

SVT julkaisi eilen artikkelin, jossa kerrotaan, että yhdeksäsluokkalaiset nuoret joutuvat koko ajan olemaan varuillaan. Rikoksentorjuntavirasto on tehnyt asiasta tutkimuksen ja sen mukaan yhä useampi nuori joutuu rikoksen uhriksi.

Tutkimuksen mukaan joka toinen kuningaskunnan nuori välttelee tiettyjä paikkoja tai tiettyjä ryhmiä.

Oppilaat kertovat SVT:n artikkelissa, että he esimerkiksi ennen uloslähtöä miettivät kulkureitin, jotta kokevat voivansa liikkua turvallisesti. Nuoret ovat hyvin yksimielisiä:

– Kaikki tietävät tasan tarkkaan mitä reittiä kannattaa kulkea, jotta pystyy välttämään tiettyjä ryhmiä. Kaikki tietävät mitä ryhmiä pitää välttää.

Muuten kohtaloksi tulee pahoinpitely, raiskaus, ahdistelua, ryöstö; viedään takkikin päältä ja sen sellaista.

Lainaus SVT:stä loppuu.

 

Näin tehdään huonoa söörnälismiä.

”Kaikki tietävät mitä ryhmiä pitää välttää”

 

Miksi SVT:n toimittajat eivät kysyneet nuorilta, että keitä ovat nämä ”tietyt ryhmät”, jotka kaikki nuoret tietävät, ja joita ruotsalaiset nuorukaiset joutuvat välttelemään?

Kysymystä ei tietenkään esitetty siksi, että se ensinnäkin se ei sovi päivän sanaan. Toiseksi, kysymystä ei esitetty siksi, että nuoret olisivat joutuneet rasisti-ansaan. Jos he olisivat täräyttäneet eetteriin, että ryöstäjät ovat kehitysmaista tulleita nuoria ja nuoria aikuisia, niin sen jälkeen itse ongelma olisi unohdettu mukavasti.

Jos nuoret olisivat sanoneet, että ryöstäjät ovat afrikaanoja, arabiaanoja ja afgaanoja, niin silloin itse asia olisi jäänyt sivuun ja nuoria olisi alettu opettamaan ulos rasismista. On rasismia myöntää, että kehitysmaista tulleet tulijat ovat muokanneet jo ainakin parin sukupolven ajan nuoria sellaiseen käyttäytymiseen, jossa pitää valita mihin kohtaan metrossa istuu, ettei joudu ryöstetyksi, millä bussilla matkustaa, että ei joudu ahdistelun kohteeksi ja ennen kaikkea: liikkua sillä tavalla, että ei kohtaa ”tiettyjä” ryhmiä.

 

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
13.2.2021 15:08

Miksi SVT:n toimittajat eivät kysyneet nuorilta, että keitä ovat nämä ”tietyt ryhmät”, jotka kaikki nuoret tietävät, ja joita ruotsalaiset nuorukaiset joutuvat välttelemään?”

Koska kaikki toimittajia myöten sen tietävät, mutta sitä ei saa sanoa ääneen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.2.2021 15:27

Miksi pitäisi kysellä, mitä ryhmiä pitää vältellä ja miksi, jos kerran asialle ei voi tehdä mitään? Täytyy vaan antaa kaikkien asioiden valua omalla painollaan kuin vasikan paska alamäkeen?
Kukaan ei voi tehdä millekään yhtään mitään, kaikkein vähiten äänestämällä.

Miksi valittaa asiasta, jolle ollaan kerran antauduttu ja hyväksytty, että näin tämä on ja sillä siisti?

GLGL
GLGL
13.2.2021 16:55
Vastaa...  Qroquius Kad

Hyvä pointti.
Kysymykseesi vastaajia ei taida löytyä….

Meillä on unelma!

Ihanaa arvopohjaa 🥶
Ihanaa arvopohjaa 🥶
13.2.2021 18:27
Vastaa...  Qroquius Kad

Kaikilla on oikeus ryöstää ja raiskata sinut vihervasemmiston mielestä.

Sisältyy siihen kuuluisaan Arvopohjaan.

Tosissaan..

Järkyttävää nähdä mihin poliitikkojen päätökset ovat johtaneet.

Kuinka kauan kansan pinna kestää katsoa tuota menoa?

Vittuuntunu Stadilainen
Vittuuntunu Stadilainen
13.2.2021 20:21
Vastaa...  Qroquius Kad

Jatkoajatusta tähän:

”On rasismia myöntää, että kehitysmaista tulleet tulijat ovat muokanneet jo ainakin parin sukupolven ajan…”

Onko Pavella mitään tuntumaa saadaanko näistä nuorista esim. Sverige demokraattien äänestäjiä, vai onko aivopesu jo niin syvällä, että nämäkin nuoret sitten äänestävät ”vanhoja puolueita”?

Ihan suoraan sanottuna: jos he eivät opi tuosta kohtelustaan mitään, he ovat ansainneet sen mitä on meneillään ja mitä on tulossa. Kärsikööt!

Skitlandet Svea
Skitlandet Svea
13.2.2021 22:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Rasistikortilla pelottelu on kaiken paskan alkulähde.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.2.2021 11:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Miten se Moderaattien uusi arvio kehismuutosta? Onko se vaan jonkinlainen bluffi? Vai ovatko ne tosissaan?

Loogista olisi, että jos tilanne pääseen riittävän pahaksi, niin sitten nämä ikäänkuin joutuvat hieman koventamaan linjojaan, etteivät menettäisi kannatustaan SD:n suuntaan.

Maassa alkaa olla kuitenkin jo niin paljon turvallisuusongelmia, etteivät edes armeijan kenraalit osaa niitä ratkaista. Onneksi korpraalin sotilasarvoa ei ole vieläkään kielletty. Saa nähdä, onko se suvakkien viimeinen fasismofobinen yritys tehdä kaikista kilttejä ja ystävällisiä. Kun korpraalin arvo kielletään, niin ongelmat ovatikuisesti historiassa.

Jää vaan kebabin- ja khatintuoksuinen monikulttuurinen utopia jäljelle.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.2.2021 15:29

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007801611.html

Jokohan rasizminvastaisessa Razmusryhmässä kovasti hoosiannataan presidenttimme rasistisuutta, kun osoitti noin selkeästi, että naisen tilanne on ollut melko kohtuuton.

Onhan se nyt kumma, kun paremman kulttuuripiirin ihminen (halallihaa syövä ei-valkoinen oikeauskoinen ?-mies) ei saa rauhassa pitää kuria perheessä.

? *^) Tuo voi olla noilla alkuperäisleveysasteilla hieman laveampi määrittelykysymys

rellinen
rellinen
13.2.2021 15:35

Kiitos haloskat ja tuomiojat ym. ryssänkommarit kun teitte nuorten elämästä helvetin niin ruotsissa kuin tulevaisuuden suomessa.

dyyniprofessori
dyyniprofessori
13.2.2021 15:52

Höpsis. ”tietyt ryhmät” ovat vaan löyhiä kaveriporukoita, kuten vastuulliset viranomaiset ovat määritelleet. Nyt vaan suu auki, ja silmät kiinni.

Suvaitseva neito
Suvaitseva neito
13.2.2021 18:46
Vastaa...  dyyniprofessori

Suihinotto ei aina riitä. Ja maistuu kamelinpskalle.

Kenen syy?
Kenen syy?
13.2.2021 16:21

Ja ketkä ovat syypäitä ongelmiin? Näiden nuorten vanhemmat !! Ne jotka päästävät haittamaahanmuuttoa maahan ja jotka eivät tee mitään. He ovat se todellinen ongelma.

Tässä kerran Suomessakin kerättiin nimilistaa uudelle perustettavalle puolueelle. Ja kun turuilla ja toreilla haastatteli ihmisiä, niin kaikkein ”tyhmimpiä” tuntuivat olevan eläkeläiset. ”Ei missään nimessä” tuli kuin yhdestä suusta kun kyselin että pitäisikö turvapaikkaoikeuksia kiristää tai pitäisikö erota EU:sta. Minä jäin miettimään sen jälkeen että onko tämä maa todellakaan pelastamisen arvoinen. Sitten mietin lisää ja tulin tulokseen että ”on”. Nuo nyt johdettavissa olevat lampaat kuolevat viimeistään 10 vuoden päästä, suurin osa jo viiden vuoden sisällä. Silloin ääneen pääsee jälleeen sukupolvi joka haluaa asua tässä maassa ja tehdä tästä turvallisen jälleen.

Niin Ruotsissa kun Suomessakin nämä ikääntyneet sukupolvet lienevät se suurin ongelma ja yksittäinen syy maiden nykytilaan. Ihmiset jotka ovat saaneet elämässään kaiken ja silti mikään ei riitä. Elävät vielä tulevien sukupolvien velaksi. Sodanjälkeisinä sukupolvina ei tarvinnut osallistua maan jälleenrakennukseen ja asivat -70 luvulla inflaation kautta velkansa kuitatttua muutamassa vuodessa. Tämä on se ahneiden sukupolvi. Kuten kiinalaiset sanovat, ”sokeritoukat”.

Catilina
Catilina
13.2.2021 16:56
Vastaa...  Kenen syy?

Ensimmäinen sukupolvi rakentaa. Toinen sukupolvi on saanut katsella vierestä ja osaa arvostaa nähtyä vaivaa ja tehtyä työtä. Kolmas sukupolvi saa kaiken valmiina käsittämättä, miten se on tuotettu. He tuhlaavat ja pistävät se sileäksi, koska he luottavat sen ikuisuuteen.

Ilmari
Ilmari
13.2.2021 17:04
Vastaa...  Kenen syy?

Sodanjälkeiset sukupolvet ja heidän vanhempansa ovat luoneet tämän maan. Kaikkien piti osallistua jälleenrakennukseen.

Muuten, mikä on se puolue, mille keräsit kannattajia?

GLGL
GLGL
13.2.2021 16:51

Uutisen viesti ei ihmetytä yhtään. Tiedettyä settiä. Tunnettu seuraus.

Positiivista tässä on se, että ruotsalaiset nuoret ovat valmiimpia kohtaamaan globaalit haasteet. Eivät ole yhtä naiiveja pellejä, kuin pullalla ja kaffella kasvatetut vanhempansa. Suomalaiset nuoret ovat jälkijunassa.

Negatiivista tässä on se, että kaikkien niiden esi-isien, jotka uskoivat, että oman uutteran työn ja skandinaavisuuteen perustuvan yhteisöllisyyden tuomien hedelmien myötä tekevät maasta parhaan maailmassa, panokset siirretään ansioitta joillekin ihmisille, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet jossakin kivikautisessa kulttuurissa toisella puolella maailmaa, ja saavat haltuunsa perinnön vain tunkeutumalla maaperälle.

Eikö tässä ole joku, tai useampikin ongelma?

Miksi me skandinaavimiehet sallimme tämän tapahtuvan?
Ainakin me suomalaiset olemme paenneet idiotismia aina ihmiskunnan alkuajoista asti (Haploryhmät sen todistaa). Olisiko jo aika sanoa, että ”nyt riittää”?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
13.2.2021 17:26

Tulipahan vain mieleen, mitä jos yhtäkkiä aletaan haikailla sitä Suomea tai Ruotsia, jossa oli nuorten suht koht turvallista hengailla myöhäänkin illalla. Mitä se valtiolta vaatisi. Veikkaan, ettei tarjolla olisi paluulippuja kehitysmaihin, vaan poliisin lisäresurssointi. Tämä taas hoidetaan värväämällä kehitysmaalaisia, mikä puolestaan edellyttää tinkimistä pääsyvaatimuksista. Lopputuloksena on Dystopia, missä poliisi pamputtaa leijonakorun kantamisesta ja ilman hijabia ja miespuolista saattajaa kulkemisesta, mutta katsoo sormien välistä, jos Koraanin mukaan ei ole tapahtunut mitään rikollista.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.2.2021 18:31

En tiedä Ruotsista. Ei varmaan pitäisi kommentoida siksi täälläkään, mutta jos meillä Suomessa kutsuttaisiin palvelukseen kaikki 20 vuoden aikana koulutetut reservin sotilaspoliisit, olisi siinä kohtalainen järjestysvartiosto.

Löytyisikö Ruotsista samankaltaista;
teillä on Hemvärn ja muita?

Särmääjä
Särmääjä
13.2.2021 21:14
Vastaa...  Admin Pt-media

Suomessa varusmiehiä on käytetty vain matujen laukkujen kantoon ja partioimaan uudenmaan koronasulkua. Huvittavaa ja utopistista ajatella että tommoset pantaisiin kaduille ”turvaamaan järjestystä”.

Ihanaa arvopohjaa 🥶
Ihanaa arvopohjaa 🥶
13.2.2021 18:12

Cockoomus ja muut kommarit haluavat samaa Suomeen.

seant
seant
13.2.2021 19:32

Jostain luin että uhrit ovat kanta ruotsalaisia, koska he eivät uskalla ryöstää muita maahanmuuttajia, koska silloin ryöstäjän henki on vaarassa, sillä ryöstetyn koko suku tulee selvittämään ryöstäjän ja toimimaan kuten heidän kotimaassa toimitaan, kun taas ruotsalais vanhemmat tunnetuista syitä ei uskalla tehdä mitään.

juhaII
juhaII
13.2.2021 20:19

Ongelman pitää todellakin olla massiivinen ja ”hypätä silmille”, niin rankasti, ettei edes SVT voi vaieta sitä kuoliaaksi vaan sen täytyy tehdä ”juttu”. Tällä ei vaikuteta ilµiööm mitenkään eikä sille liioin kukaan halua tehdä yhtään mitään Ruotsin kaltaisessa yhteiskunnassa, jossa se on tabu. Kuten koko läntisessä maailmassa, jossa lähes kaikki edm. viiteryhmään kuuluvat maat ovat hurahtaneet nk. ”monikulttuurisuuteen”, joka on samanlainen utopia kuin kommunismikin oli ja on. Siksipä tuota älyttömyyttä ja ”itsensä viiltelyä” fanittaa eniten vasemmisto aatteellisista kieroutuneista lähtökohdistaan. ”Oikeisto” taas janoaa ”halpatyövoimaa” ja Euroopan yhdysvaltoja, sillä rahalla ei ole isänmaata: On vain tuotannontekijöitä, jotka kaikki täytyy niistää nin alas, että seb lähentelee likaista orjuutta, jossa ainoa ”luontoisetu” on ruoskiminen!

Nyt kun SVT ja aivan kuten YLE:kin takee täällä on tuonut julki asian pintaa raapaisten sillä on ”akateeminen” omatunto puhdistettu ja ruotsalaislasten ja -nuorten suolestus saa jatkua kaikessa rauhassa. Ja, jos esim Ruotsidemokraatit nostavat asian pöydälle, sitä syytetään nzatsiksi ja rasistiksi, joka levittää ”vihaa” sekä jopa levittää ”turvattomuutta” ruotsalaiseen omnnela yhteiskuntaan, jonka yllä paistaa hitsari aurinkoinen laiskoine veteline hymyineen, joka kertoo syyn tähän kaikkeen ilman ensimmäistäkään A4:sta!

Antti Tifa
Antti Tifa
13.2.2021 20:19

Tälläkertaa jätettiin äärioikeisto mainitsematta. Edistystä se on sekin, ettei kerrota totuutta, mutta ei myöskään valehdella syyttömien kontolle.

Päivitys
Päivitys
13.2.2021 20:28

It’s a jungle out there 🦧

Skitlandet Svea
Skitlandet Svea
13.2.2021 22:28

Johan viranomaisetkin ovat puuttuneet asiaan ja auttaneet kehottamalla ruotsalaisia lapsia pukeutumaan halpoihin vaatteisiin =) Ei tämmöstä paskaa edes voi keksiä!!!! Siinäpä vasta ratkaisu! Mitäs seuraavaksi: kun sinut jengiraiskataan, NAUTI ! Täsää on myöskin syy miksi vasemmisto ruotsissa ankarasti ajaa ruotsia käteisrahattomaksi yhteiskunnaksi. Se on muka niiiiiin edistyksellistä ja modernia, mutta sen ainut taka-ajatus on siten edes vähän vähentää kehitysmaalaisten tekemiä ryöstöjä. Ruotsi on kyllä paska maa.

Leso
Leso
14.2.2021 07:57
Vastaa...  Skitlandet Svea

No ei kyllä ihan noin…
Käteisestä rahasta pyritään eroon, jotta kun kaikki rahaliikenne menee bittien kautta, niin niitä on helpompi valvoa, että mistäs se nimim. Skitlandet Svea nyt sitten saikaan sen kakskymppisen?
Skitlandet Svea kertoo, että lainasi joskus rahnaa Svealandet Skitille, ja se maksoi takaisin.
Sittenpä miliisi tsekkaa molemåien rahaliikenteen vuodesta kivi ja kirves, koska se voi.
Sitten siellä on kahdenkympin kokoinen aukko. Eikä jätkällä ole edes koronarokotepassia ällipällipuhelimessa.
Se on sitten oi ja voi.

Mitä vaatetukseen, asusteisiin ja yleiseen habitukseen tulee, niin tervetuloa HELLsinkiin.

En vain kerta kaikkiaan ole voinut olla panematta merkille, että aivan viime aikoina, alkaen joulun alla, on HELLsinkissä kaikkialla esiintynyt erittäin tyylikkäitä nkrja.

Nyt tarkoitan oikeasti tyylikkäitä enkä mitän ghttgnstja.
Semmoisia Wall Street -tyylikkäitä. Takkien leikkauksia, materiaaleja yms. kahtoen.

Mikä juttu se on? Täh?

rellinen
rellinen
14.2.2021 21:12
Vastaa...  Leso

Mikäli vasemmisto on edistämässä käteisrahatonta yhteiskuntaa pitäisi hälytyskellojen soida jokaisen päässä.
Vasemmiston taipumukset ja historian huomioon ottaen jokainen vasemmistolainen pikkutyranni haistaa tällaisessa tilaisuuden kurmottaa, kiusata ja painostaa toisinajattelijoita.
Käytännön politiikkahan ja valtamedia on osoittanut, että vasemmistolla on todellinen valta länsimaissa. Myös suurpääoma pankkiireineen löyhkää punaiselta miljoonan kilometrin päähän.
Ei olisi mitenkään kummallista jos tulevaisuuden suomessa punamafian asettamia rajoja rikkovilta(persut, ”rasistit”, ”vihapuhujat”, kansallismieliset, kristityt jne.) evättäisiin digirahan käyttö.

rellinen
rellinen
15.2.2021 12:57
Vastaa...  Leso

Tilin sulkemisen ja ”korttiongelmien” ym. rotantöiden käytännön toteutuksesta luonnollisestikin vastaisivat marxilais-kgb:läiset turvallisuuspoliisien rotat.

tulitikkutyttö
tulitikkutyttö
14.2.2021 00:32

Kyllähän Suomessakin miesten annetaan ymmärtää että oma vika jos saatte kännissä nakkikiskalla tai kadulla turpaan ja rahat viedään, sen sijaan on asiatonta antaa naisille neuvoa että älkää kävelkö yksin hienoissa vaatteissa myöhään illalla hämärissä paikoissa. Osaratkaisu voisi olla että itsensä kykeniviksi tuntevat (lähinnä mieshenkilöt) kävisivät yksikseen iltakävelyllä ilman mitään tunnuksia ja ilman minkäänlaista verkostoa josta voisi jäädä kiinni, tai silloin tällöin matkustelisivat rauhattomiksi tiedetyillä metro- ja bussilinjoilla. Vaarana tietenkin on että suvakit kohta luokittelisivat kaikki yksikseen liikkuvat miehet natseiksi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.2.2021 01:54
Vastaa...  tulitikkutyttö

Kyllä saatan naiset kotiovilleen, jos nämä pyytävät. Sitten poistun paikalta, kuten tehtävään kuuluu.

Näin karu jätkä ei usein moista tilaisuutta saa, ei tällä naamalla.

Ulkomaalaisia lesboja kerran muutin kännispäiten? Kauheessa kännissä vedin rullakkoa pitkin kylää. Se toinen nainen vaikutti vihaiselta, olisi itse auttanut puolisoaan.

Aslak Soikhiapää
Aslak Soikhiapää
14.2.2021 08:05

Lentokoneseisojat ovat syyntakeettomia.

”ONKO SE AITO?”
”ONKO SE AITO?”
14.2.2021 12:18

Tyypillinen matujen tekemä nuorisoryöstö tapahtuu näin:

2-20 matua piirittää 1-4 kantisnuorta. Matu laitaa kaverillisesti käsivartensa kantiksen hartioille ja kysyy: ”Onko takkisi aito Canada Goose(ym) vai kopio?”

Kantis tyhmyyksissään vastaa ”aito”.

Matu: ”Saanko koittaa sitä?”

Kantis ei uskalla muuta kuin suostua koska puukkoa vilautellaan ja tappouhkauksia sähistään hampaiden välistä. Kukaan aikuinen ei tajua että ryöstö on juuri tapahtumassa.

Matu kävelee pois paikalta hienossa takissa, taskussa pojan kännykkä ja rahat. Jos yleisöä ei ole saatetaan viedä kaikki vaatteet paitsi ehkä kalsarit ja sukat.

trackback

[…] Yhä useampi nuori joutuu rikoksen uhriksi […]