Tunnettu uusruotsalainen gangsteri kidnapattu kidutettavaksi

Tunnettu uusruotsalainen gangsteri Abbe “Blattelito” Alsaadi on ilmeisesti kidnapattu ja miestä kidutetaan nyt jossain autotallissa jossain päin Ruotsia.

Sosiaalisessa mediassa alkoi lauantain aikana levitä kuvia, joissa Blattelito istuu tuolilla, kädet ja jalat sidottuna ja suu jeesusteipillä teipattuna.

Yhdessä kuvassa näkyy akkukaapelit, joten on mahdollista, että Blattelito on saanut zähköä.

Tietojen mukaan poliisille ei ole tehty mitään katoamisilmoitusta.

Blattelito tuli tunnetuksi viime kesänä kun hovioikeus vapautti hänet naisystävänsä murhasta. Syytteen mukaan Blattelito tuuttasi naisen suoniin kuolettava annoksen lääkkeitä, mutta oikeuden mukaan näyttö ei riittänyt, että juuri Blatteliton antama annos oli se kuolettava.

Kun mies pääsi vapaaksi vankilasta, niin hän on useaan otteeseen ilakoinut sosiaalisessa mediassa, että ruotsalaiset ovat oikeasti idiootteja. Hän murhasi naisen, mutta oikeuden mielestä ei ole näyttöä. Muutenkin hän on kertonut, että tulee tekemään rikoksia ikänsä eikä Ruotsi voi sille mitään.

 

Kidnappauksesta on liikkeellä vain arvailuja, kukaan ei tunnu tietävän mistä on kysymys.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oh my God

Pitäisikö meidän olla tapauksesta huolissamme?
Voihan hän olla vaikka Åren lasketteluhotellissa toipumassa stressistä. Valtion rahoilla tietty.

Anna-Maria Korhonen

Pitäisiköhän olla huolissaan, koska en tunne mitään, ainakaan empatiaa. Joskus ihminen vain ansaitsee kohtalonsa, uskon ma.

Jari Mikkola

Ei tarvi olla huolissaan. Tuolla ruotsissa on tuollaisia on tapahtunut niin paljon asioita jossa on mamu ollut tekijänä erillaisissa pahoinpitelyissä/murhissa ja heidän on vapautettu…………ennen pitkään joku ottaa lain omaan käteen ja nyt se on tapahtunut!

juhaII

Todella järkyttävä tieto sisäministeri Maria Ohisalolle jopa tänne Suomeen. Sanomattakin on selvää, että tälläinen epäinhimillinen uusruotsalaisen kunnon kansalaisen saama shokeeraava kohtelu saa pääministeri Stefan Löfvenin johtama feministihallituksen ministereiden silmiin nousemaan surun kyyneleet.

Tämä osoittaa kuinka ruotsalaisessa yhteiskunnassa tarvitaan välittömiä ja voimakkaita toimia jokaiselta hallinnonalalta uusruotsalaisten keskinäisen väkivallan kitkemiseksi pois,. Sillä on jokaisen kantaruotsalaisen syytä, että tälläinen rikollisuus ja julmuus saa rehottaa ja kasvaa pidikkeettömästi, jonka välittömänä kasvualustana voidaan kyseenalaistamattomasti pitää valkoista ylivaltaa ja rakeenteellista rasismia, mikä on suurin häpeänpilkku sitten holokaustin jälkeen Ruotsin kaltaisessa humanitäärisessä suurvallassa. Vm. luonnollisesti on Ruotsin kaikkein suurin saavutus ja voitonmerkki sen historiassa, joka ohittaa kirkkaasti jättäen unohduksen varjoon entiset nk. “suurvalta” ajat, jolloin hallittiin väkivallalla, miekalla, patriarkkaalisella miehuudella ja epädemokraattisten itseään täynnä olevien kuninkaiden pöyhkeillä päätöksillä, joissa ei koskaan kuullut naisen ääntä eikä muutoin edes sänkykamaristakaan ennen kuin eräs suomalainen tallirenki kävi “konsultoimassa” kuninkundaa.

Suomi Finland

Ruotsista saat turvapaikan, mutta kun turvapaikkaa on hakenut tarpeeksi monta turvapaikanhakijaa, käy niin, että kaikki turvapaikanhakijat eivät oikein tule keskenään toimeen.

Nyt siis turvapaikan jo saaneet tarvitsisivat turvapaikan muualta. Ohisalolla on tosiaankin nyt loistava tilaisuus laittaa Suomen salainen palvelu asialle ja tuottaa poloinen miesparka turvaan Suomeen. Veronmaksajat ilomielin kustantavat koko shown, koska on mitä suurin ilo kun ihminen pääsee turvaan ja tuntee mitä suurinta kiitollisuutta auttajiaan kohtaan.

Aslak Soikhiapää

Kun tarpeeksi moni on hakenut turvapaikan samalla nimellä ja henkilötunnuksella, antaa Ruotsi uusia henkilöllisyyksiä jotta sosiaaliturvan jakamisessa ei tule sekaannuksia.

asiasta kiinnostunut.

Onko tietoa tämän gangsterin murhaaman naisen rotutaustasta?

Oliko rotupuhdas ruotsalainen vai hiekkapillu?

Huru-ukko

Saadusta tuomiosta päätellen roturuåtsalainen.

Jonne

Tämän niminen oli uhri: Annie Andersson Sigurdson

Antti Tifa

Hjällbon moniosaajat kurmoottivat porukalla Abbea pian linnasta vapautumisen jälkeen. Blattelito käytti jollain videollaan heistä halventavia nimityksiä kuten torakat. Vanha “toverinsa” Lelo ja ns. Volvojengi kehoitti pysymään poissa huudeilta.

Thorin hohtimet

Ehdin jo hetken riemuita että viikingit ovat palanneet Valhallasta.

Päivitys

…taaskaan ei ollut mukavia kokkaushetkiä vaan ilm. jotain muuta…

Hommanmaksaja

Twiittasin tämän. Ihmisroska saa oikeutta 👍👍👍👍😀😀😀

Hommanmaksaja

Toivottavasti tuo on tehoakku millä zähköä annetaan 🥶🥶🥶

NauravaKulkuri

Niinpä! Kone ei starttaa kunnolla huonolla akulla.

Daavidin poika

Raskas-sähköasentajana voin kertoa teille, että tuo musta kita on niin sanottu maajohto. Kuvassa @Wilda Sverige. Maajohto on näköjään kytketty auton akkuun. Olisi ihan asiallista nähdä, että missä on se Plus puolen punainen kaapeli.? Se käsitys mikä minulla on, niin näillä kuvilla lähdetään taas kerran hakemaan uutta nyyhky tarinaa sotaa ja vainoa paenneille.

Särmääjä

Joskus aina miettii että onko noi Ruotsissa oikeesti ylpeitä siitä että ovat saaneet maastansa aikaan tommosen rapautuneen ulkomaalaisten sadistisen jengisota ja mafiayhteiskunnan kun vielä 60-luvulla käytännössä mittailtiin kalloista että onko kansankodissa tarpeeksi puhtaita ruotalaisia? Koska päätettiin että vaahteranmäen eemeli on taantumusta ja paskaksi räjäytetty kerrostalon rappu ja seulaksi ammutut somalit pizzeriassa edistyksen mukanaan tuomia haasteita?

Mugabe Botswo

Kylläpä minua niin harmittaa. Miesparka.

Suomi Finland

Eikös tuo ole muhammedteippiä eikä mitään jeesusteippiä?

timo

Jeesus tule ja jeesus tappaa. Kyllä se jasaria on ja hyvä niin.

NauravaKulkuri

Muhisteippiä se on. Suomalaiset on tajunnu väärin ja nimitellyt väärin. Typerät juntit. Muhisteipin himmeä hopeapinta kuvaa kirkkauden tasoa kun se on muhammerin suun edessä

Bajsanerdiglite

Olisihan se välillä virkistävää jos ihan vaan vaikkapa vaihtelun vuoksi muslimimies saisi päänsä irrotettua. Noi pohjoismaalaisten naisten päiden irrottelut on jo niin nähty. Ellei näin käykään niin ainakin tätä on ihan mukava seurata!

timo

Mikähän tuo soldater.hss on?

Sherlokki suvakko

Satuin tuossa männäpäivinä kuuntelemaan Leo Mellerin puheen v 89 tjn. Siinä oli mielenkiintoinen viritelmä, että Ruotsi olisi yksi Googin ja Maagogin maista. On kuullostanut tuolloin hullulta, mutta tänä päivänä en ihmettelisi.
Musut rakentaa omaa valtakuntaansa ja armeijaansa valtaamaan Ruotsin armeijan, poliisin ja kaikki tärkeimmät laitokset. Alistavat kansan, jos ei tunnusta islamia, niin putoo pää. Jos tunnustaa islamin allahineen päivineen, niin niistä tulee hyödyllisiä veronmaksajaidioootteja heidän järjestelmälleen, joita he itseasiassa jo ovatkin. Kuinka tyhmä pitää olla ja kuinka pitkälle annetaan mennä, että tämä huomataan.
Lukekaa koraanin suura 21, niin näätte mikä on heidän poliittinen tavoitteensa.

Fatwantarkistaja

Ikä on vain numeroita. Murhan jutun mukaan tunnustaneella ne numerot saattavat lakata juoksemasta ihan piakkoin. Näillä tiedoilla en nyt juhlista kiduttajaisia, mutten osaa surrakaan sen enempää. Lähden metsään kaljoille.

Jonne

Mieluummin luottaisin oikeuslaitokseen, mutta kun se on suomessa jo näyttänyt taipumuksensa mädännäisyyteen, en luota. Siksi jaan tämän julkaisun. Esimerkki voi rohkaista kun yhteiskunta pettää.
Me voimme jokainen olla kuin opettaja, jolle kiitollinen oppilas tuo omenan pöydälle.

Tero Keinänen

Pitkästä aikaa hyviä uutisia.

Jonne

Miten alkuperäinen julkaisija voi julkaista tämmöistä, niin että jäljet häviää? (joko joudun supon listalle)

Fatwantarkistaja

Jätkä ei näytä kovinkaan valkoiselta, tekijöistä puhumattakaan. Eikun voivat ne ollakin väärän värisiä. Vihateko/kulttuuria, mistäs tiedät.

Unelma Painajainen

Haiskahtaa näytelmältä. Tulee mieleen nää pätkät Syyriasta missä lasten naamalle on heitetty jauhoja ja verta, kun on lavastettu Assadia lapsia pommittavaksi hirviöksi. Ja mitkä nuo kiiluvat silmät on, jotkut erikoispiilarit?!

Jeppis

Mulla tuli sama mieleen. Rinnassa olevat veriroiskeet on kuin pensselillä vedetty eikä kyllä näytä kovin kiduteltu, kun nokkakin kunnossa. Mitä nyt vähän huulipunaa vedetty sierainten ympärille. Kiiluvat silmät ovat salamavalon aiheuttamia.

Last edited 3 vuotta sitten by Jeppis
Eräs

Samaa mieltä. Taas keharin saama idea siitä että koitetaan saada sääliä tai mitä nyt tuolla ajatuksem juoksulla tollaisella kuvitellaan saavutettavan. Kunhan saataisiin Dexterhenkinen paloitteluvideo todisteeksi niin moni huokaisisi helpotuksesta

kikkelis kokkelis

Siinähän kiduttautuu, miksi läksit. Joku sanois, ammatinvalinnan varjopuolia kun on sähköjohto mulkussa kiinni.

Jari Mikkola

Tuollainen ei ole koskaan oikein………….MUTTA tuon sanottuani. Niin jos kerta ns murhataan ja sitten elvistellään siitä sosiaalisessa mediassa niin en voi(valitettavasti) sanoa muutakuin että “sitä saa mitä tilaa” ja tuolla ruotsin maalla on tapahtunut niin paljon asioita noiden mamujen johdosta vuosina 2015-2020 että ei ihme että tällainen asia tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Jos toi juttu on oikeasti tapahtumassa niin EI käy SÄÄLIKSI!

Leso

On tilanteita ja asetelmia, joissa tuo ON IHAN VTUN JA AINA OIKEIN.

Kirsikkana kakkuun otsikko, joka jaksaa naurattaa tästä huomiseen:

Tunnettu uusruotsalainen gangsteri kidnapattu kidutettavaksi.
= Nevöhööd brotha rikeböö wannabee KIDnaps foor toortshö.
Vai onko se tu bii törshört?
Tälleen joumatöfakö-kielellä?

Jo kuvialla kahtomalla voin luvata, että antaa alaa, pojat.
Vituiks mänt tämnäkib teijän juttu.
Seuraavalla kerralla edes kerran pantavan näköinen, eiks jeh?

Hommanmaksaja

Pieniä huomioita kuvista; vasen ylhäällä, tuoli on suojattu jätesäkillä näköjään siltä varalta että että Abbella tuuttaa ns. huonot housuun kuten vanha kansa sanoo, oikea ylhäällä kipinät sinkoilee kun zzzzähköhoito on käynnissä 👍👍

VIIMEINEN MAMUTTI Jos sallitte

Huvittavaa ja säälittävää journalismia YLE

Kir­jeen­vaih­ta­jal­ta: “Moraalisesti vastuussa, mutta ei kuitenkaan vastuussa” – Trumpin oi­keu­den­käyn­ti näytti, miten sekaisin USA:n politiikka on
Donald Trump on nyt vapaa mies pyrkimään uudestaan poliittisiin virkoihin, Yh­dys

YLEN Mika hentusta ei hetkauta D.T puolustuksen tuomat demareiden viha 
yllytys puheet väkivaltaan ja ne tapahtuneet 25kpl 4v 2 miljardia maksaneet mellakat

paikkojen ihmisten elämän työn tuhoaminen polttamalla ampumalla
ANTIFA BLM äärivasemmistolaisen anarkian JOE kamalan Yllyttämänä

Trumph kannattajia kohtaan tuon taivaallista.

Eli Ylen Journalisti nostavat republikaani puolueen vähemmistöön kuuluvat petturit
liberaali viher vasuri Yle journalistien sankariksi

Senaatti äänesti ja Trump vapautui virkasyytteestä, republikaanijohtaja McConnellin mukaan mellakka oli kuitenkin Trumpin syy – Yle seurasi
 Siis KÄSITIMÄTÖNTÄ PASKAA 

eli ylestä republikaani puoleen pitäisi olla heidän politiikkaansa
 vastustavien henkilöiden hallussa

Niinkö ,,,yle Mika hentunen ja nimettömät YLE Tekijät(3 henkilöä)

vielä tämäkin yle kehoitus
 ****Jaa Facebookissa***ja ilmeisesti twitterissä NÄITÄ YLE JUTTUJA

 jota D.T *ei voi* seurata 88 MILJOONAN IHMISEN KERA TIETYSTÄ SYYSTÄ 

JA SEHÄN LÄMITÄÄ YLEÄ 
KOSKA KUKAAN EI TÄTEN VOI KRITISIDA HEIDÄN JOURNALISMIAAN SYYLISTÄMISTÄÄN 
ESIM TWITTERISSÄ D.T TILIN KAUTTA 

Miettikää miten he silloin kirjoittaisivat jos usan demarit olisivat syytettyjen penkillä 
ja usan demareista 7 puoltaisi sitä syytettä

ylen journalistit sekoisisivat ja vaatisivat niiden 7 demari puolue petturin eroa välittömästi

samalla pistäen salvaa puhjeneisiin peräpukamiinsa jossain mieli parantolassa

mutta kun homma meneekin toisin päin republikaani puolueen petturit ovatkin
 radikaali politisoituneiden liberaali viher vasuri Yle journalistien sankareita

oikeasti en tiedä kuinka Ylessä voi työskennellä mieleltään vammaisia ihmisiä journalistiksi itseään kutsuvia idiootteja Extreme
liberaali vasemmistolaisia säälittäviä pellejä

ja säälittävin pelle on heidän ex aamulehden päätoimittajansa
 lymyilyn ja journalistisen vastuun pakoilun mestari Maestro
 päätoimittaja jouko jokinen

 päätoimittaja joka vastustaa enemmistö demokratiaa 
ja haluaisi friikki viher vasemmistolaisen vähemmistö
 yksipuolue järjestelmän 
twitter facebook liitolaisenaan diktatuurin 
jokaiseen maailman kolkkaan 

JOTTA SE OIKEISTO KONSEVATIIVIENEN AKENDA 
VOIDAAN POISTAA MAAILMASTA KOKONAAN LOPULISELLA

 valtamedian liberaali vasuri biljonaristi MAFIA KUSTANTAJIEN  
Journalistien RATKAISULLA ilman demokratiaa 

JA NE IHMISET HEIDÄN MIELIPITEENSÄ  
JOTKA SITÄ OIKEISTO KONSEVATIVISMIA EDUSTAVAT

 WHAT Tämähän kuulostaa juuri itse Aatun-TAI STALIN politiikan tavoitteilta

 joista *Yksistään Hitleriä* YLE kauhistelee joka päivä elokuvissaan ja dokumenteissaan 

Ja Staliin KANSANMURHAAJA kommarit

saavat levätä rauhassa synneiltään 
**ja ylen dokumenteista vapaana*
*ettei ketään suomalaita nuorta kommunismi rupea pelottamaan YLE dokkareiden takia

KOSKA SUOMEN NUORISO ON JO KAUHUISAA OIKEISTOSTA AIVOPESTYINÄ

YLEN NAZI DOKUMENTTIEN ANSIOISTA

SIIS

 AIVOKUOLLEIDEN GLADIORTORIEN YLE ARENALLA

Olen alkanut epäilemään että yle ihaileekin Hitlerin toimintaa 

JA PYRKII SAMAAN MUTTA ERI POLIITISEN AKENDAN KAUTTA 

ELI viher VASEMMISTO anarkia FASISMIN KAUTTA 
kuin antifan poliittiset kätyrit sielunveljet 
kanootin kapean vesille laskin 
joka uppoaa kohta
kun ihmiset tajuavat isosti näiden liberaali vasureiden
aidot epädemokraattiset sitä halveksivat tavoitteet kaksi-nais moralismin viimein

ja faktana raskauttavin todistein
siitä heidän omasta liberaali demareiden ääri vasemmiston
ääri viha toiminastaan muita kohtaan esim USAN poliisit

Dickie

joka miekkaan tarttuu..se…

Valkoisten naisten unelmat

Ja se joka ei miekkaan tartu tai pudottaa sen vapaaehtoisesti käsistään, nuolee Ahmedin lenkkarit.

mauno

feikkipaskaa, joku matujengin julkisuustempaus kyseessä. kuvissa ei näy ensimmäistäkään haavaa mutta “verta” sen sijaan näkyy, ei kannata kaikkea niellä mitä some tarjoaa.

pate

Siltähän tuo näyttää – rinnan veri vaikuttaa maalatun pensselillä kun katsoo yläosaa. Taitaa olla vaan taiteellinen vatsalihasten esittely menossa.

Hurja kutsu

Joo on somesäälinkalastelua. Selvä Jussie Smollett. Ilmaantui esiin kertoen kuinka häntä(ä) on kiusattu.

Toivottavasti karma-laki iskee myös oikeasti.