Nykyajan aikuisten ongelma on lapsellisuus

Nykyajan poliittinen keskustelu, jota käydään sosiaalisessa mediassa, on kuin kännisten örinää, jossa ei ole päätä eikä häntää. Pääasia, että saa tuutata eetteriin jonkun älyvapaan ”mielipiteensä”, kun on tullut pohdittua asioita.

Kristillisten puheenjohtaja Ebba Busch kertoi tänään Instagramissa, että on saanut monenlaista haukkumista syntymäpäivänsä johdosta.

– Tyhjentelen joka päivä törkeimmät kommentit omilta sivuiltani. Nämä uhkaukset ovat suunnattuja minuun tai muihin politiikkoihin. Aika ei kuitenkaan riitä ihan kaikkeen. Vaihtoehto on sulkea kommentointikenttä kokonaan, Busch kirjoittaa.

– Jos haluamme, että meillä on vapaita kanavia, joissa voi kommentoida vapaasti, niin silloin toisia kohtaan pitää pikkuhiljaa opetella käyttäytymään kunnioittavasti.

– Täytin tänään vuosia ja useat puoluejohtajat onnittelivat. Pääministeri onnitteli ja SD:n Jimmie Åkesson lähetti kahvilaan lahjakortin, jolla voi ostaa kahvit. Hieno homma, kotimatkalla voi vetäistä kaffeet, ajattelin.

Buschin mukaan homma ei mennyt kuin Strömsöössä.

– Kahvikupin jälkimainigissa on tullut aivan käsittämätön reaktio. Viimeisen vuorokauden aikana minua on haukuttu natsiksi, pikku rotaksi, inhottavaksi ja ällöttäväksi aasiksi jne. Kukaan poliitikko ei ansaitse tällaista, riippumatta puolueesta, Busch kirjoittaa.

*   *   *

Nykypäivän ongelma tosiaankin on se, että yhä useampi AIKUINEN ei osaa sosiaalisen median käyttäytymissääntöjä. Tämä koskee porukkaa oikealta vasemmalle, eikä se ole siis mikään vasemmistolaisten ongelma.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ebba Busch (@buschebba) jakama julkaisu

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ZzZ

Kuvakaappaus ei näy

soino

Klikkaa sitä alempana olevaa tekstiä

Puolueeton

Pitäisi kai pohtia syitä, miksi käyttäytyminen on muuttunut honoon suuntaan. Tiedonvälityksen tekniikan kehittyinen ai ole alkusyy. Syynä voipi olla nykyajan toimittajat, joilla on oma ajatusmaailma ja sen vahvistamien on tärkeintä eikä asiallinen tiedon levitys.

Tiedon levittäminen on jopa rikollista, jos tieto loukkaa jotakin ryhmää. Lain säätäjilläkin on oma osuutensa aikuisten lapsellisuuteen. Ihmiset eivät ole tasa-arvoisia, mutta ihmisiä tulee kohdella tasa-arvoisesti – puheissakin.

Kilttimies

Soo soo Paavoseni, mihinkäs unohtui opit intersektioanaalisesta epätasa-arvosta tahi tiedostavasta kriminaalipolitiikasta? Valkoihoisen tollous on omaa syytä, mutta sävyt alkavat harmaantua muista ihoista puhuttaessa.

Anna-Maria Korhonen

Demokratia, siihen liittyvä ajatus jokaisen mahdollisuudesta vaikuttaa, sananvapaus ja sen laajan viljelyn mahdollistavat sosiaaliset alustat ovat verraten nuoria. Ehkei ihmisille ole vielä syntynyt kunnollista kokemuskenttää, miten niitä tehokkaimmin hyödyntää. Samalla tavalla kuin yksilön kasvu yleensä tapahtuu usein kaiken rajallisuuden tajuamisen kautta, tapahtunee tämäkin.

Anna-Maria Korhonen

Tästä tulikin mieleen Tuntemattoman ajattelijan v. 1692 Saint-Paulin katedraalin seinälle kirjoittamat elämänohjeet. Ja katkelma ihan alusta:

”Kulje tyynenä melun ja kiireen keskellä
ja muista mikä rauha onkaan hiljaisuudessa.
Pysyttele hyvissä väleissä kaikkien kanssa
niin pitkään kuin se alistumatta on mahdollista.
Puhu totuudesta hiljaa ja selkeästi
ja kuuntele toisia, sillä kaikilla on tarinansa.
Karta äänekkäitä ja riidanhaluisia,
sillä he ovat kiusana hengellesi.
Jos vertaat itseäsi muihin,
niin älä tule turhamaiseksi tai katkeraksi,
sillä aina on ja tulee olemaan suurempia,
ja pienempiä persoonallisuuksia kuin sinä.”

Hurja kutsu

Laitan tähän loputkin ohjeista. Ne riittävät kuten Juice sanoisi ”koko sun elämän”.

”Iloitse suorituksistasi samoin kuin suunnitelmistasi. Ole kiinnostunut omasta urastasi, vaikka se olisi vähäpätöinenkin. Se on kuitenkin vankka kiinnekohta ajan vaihtelevissa kohtaloissa.

Ole varovainen liikeasioissa, sillä maailma on kieroutta täynnä älä silti sulje silmiäsi hyveiltä. Monet ponnistelevat korkeisiin päämääriin ja elämä on täynnä sankaruutta. Ole oma itsesi, äläkä pelkää olla hellä. Älä suhtaudu kyynisesti rakkauteen, sillä kaiken arkipäiväisen roudan keskeltä Se nousee kuin ruoho
tuoreena joka kevät.

Ota opiksesi vuosien neuvot ja luovu sopuisasti nuoruuden leikeistä. Paljon turhaa pelkoa syntyy väsymyksessä ja yksinäisyydessä. Ole sovussa luojasi kanssa, millaiseksi hänet sitten kuvitteletkin. Ole sovussa sielusi kanssa, olkoot ponnistelusi ja toiveesi mitkä tahansa.”

Hurja kutsu

Ja sittten viimoinen helmi samasta lähteestä:

”Maailmassa on paljon petosta, riistoa ja särkyneitä unelmia, mutta se on sittenkin Kaunis Maailma”

Särmääjä

Se vaan näyttää siltä. Täytyy muistaa että some on ollu kymmenisen vuotta vasta mukana näissä kekkereissä ja kokoajan tullu virallisempaan ja näkyvämpään asemaan kaikessa. Ihmisten käytös on ollu yhteiskunnan ja maailman vapautuessa 60-70 luvulta asti jo vapaata ja lapsellista.

No näin se on

Siinä on kyllä fiksu nainen. Juuri näin tämä asia menee ja hän osuu oikeaan. Kyllähän tämä tulee ilmi hienosti kun lukee vaikkapa kommentteja, joita on tullut yön aikana vaikkapa Trump liittyvään uutiseen iltalehdissäkin.

Joka ikinen kerta siellä on pääsääntöisesti samat nimimerkit mesoamassa aamuun astia. No sisältö on juuri tuota lapsellista lähinnä persujen haukkumista ja tuon Trumpin, sekä hänen perheensä.

Sinällään aika surullista, ettei näillä trolleilla ole ilmeisesti muuta elämää.

Tässä on myös syy miksi ei itseä kiinnosta hevonpaskaa, nuo somesivustot. Meno on kuin hiekkalaatikolla leikkivillä lapsilla.

seant

Se pahinta, että valtamedia on samanlainen kuten 24.1.21 Hs:n pääkirjoitus otsikko.
”Sirkus jää, vaikka pelle lähtee”

unto

Olisikohan niin, että aikuiset ovat aina olleet keskimäärin lapsellisempia ja typerämpiä kuin luultu/oletettu?
Some on vain tuonut sen julki. Hyvä sanonta/viisaus: vaikenemalla viisaalta tyhmäkin näyttää.

Curve Bell

Tuo taitaa olla se tärkein syy.
Myös joidenkin ihmisten typeryys näyttäisi jälleen ”nuortuvan” ns. ruuhkavuosien jälkeen.

juhaII

Ebbaa saa haukkua, mutta Ebban haukkujista ei saa sanoa totta. Montako kommunistia tätä palstaa lukee? Susien kanssa pärjätäkseen on ryhdyttävä itsekin sudeksi!

Se mitä sanotaan äärivasemmistosta ”härän silmään” on totuus. Se mitä meuhkataan nk. ”äärioikeistosta” on täyttä paskaa, koska ne ovat hullujen houreita ja poliittista sodankäyntiä, jossa vastapuoli demonisoidaan nimittelemällä heitä äärinmäisillä negatiivisilla ilmauksilla. Joiden tarkoitus on liata ja halventaa poliittista vastakenttää tavoilla, jotka eivät kuulu normaaliin länsimaiseen demokratiaan, jossa asioiden tulee riidellä, eikä henkilöiden.

Esim. Sosiaalidemokraattinen puolustusministeri sanoi äskettäin Ruotsidemokraatteja ”Sioiksi!

Eli siinä oli elävä esimerkki ”vasemmalta laidalta” Kaikki alatyylisyys on ominaista vasemmistopuolueille mukaan laskettuna tietysti vihreät, jotka 0omaavat kaikkein parhaiten viiteryhmäänsä kuuluvan lakien yläpuolella olemisen sekä sen, että he määrittelevät sen mitä saa sanoa ja mitä EI!

Olen seurannut ikäni politiikkaa ja sensuroitu mkirjoitukseni perustui pelkästään siihen!

Kyse ei 0ole ”lapsellisuudesta” vaan pohjattomasta pahansuopaisuudesta ja vihasta, jossa ei suoda toisille edes olemisen oikeutta tässä maailmassa.
Paras esimrerkki on Yhdysvallat, jossa demokraatti kommunistit pelaavat likaista peliä koko maailman ja mikä pahinta! Oman kansakuntansa. Kun vallwan ottaa poliittinen mielivalta yhteiskunnassa polkemalla perustuslait ja käsityksen oikeasta ja väärästä jaljkoihin. Siitä hetkestä lähtien on kysymyksessä maanpäällinen helvetti sille kansakunnalle, joka sen kouriin joutuu.