Tanskan entinen maahanmuuttoministeri: Islam on Tanskassa iso ongelma

Tanskan entinen maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Støjberg täräyttää Facebookissa ilmoille jyrkän ajatuksensa: islam on suuri ongelma Tanskassa.

 

Støjberg kirjoittaa:

”Rehellisesti sanottuna, islam on ongelma Tanskassa.

Islam on ongelma Tanskassa, Euroopassa ja kaikkialla vapaassa maailmassa, koska se johtaa väkivaltaan, terrorismiin ja erityisvaatimuksiin siitä miten MEIDÄN pitäisi elää omassa maassamme.

Tiedustelupoliisi pystyi taas estämään yhden terrori-iskun, jota maassamme asuvat muslimit suunnittelivat. Olen syvästi kiitollinen, että meillä on näin kyvykäs poliisi ja tiedustelupalvelu. On kuitenkin surullista, että me tarvitsemme lisää toimivaa tiedustelupalvelua pysäyttääksemme islamilaisen sairauden.

Onneksi Tanskassa ja maailmalla on paljon muslimeja, jotka eivät ole väkivaltaisia, käyttäytyvät ja huolehtivat itsestään – Mutta, koraanissa on kuitenkin vain suoria vaatimuksia ja oikeutuksia väkivaltaan ja terroriin meitä vääräuskoisia kohtaan. Lisäksi he esittävät vaatimuksia koraanin pohjalta, että ne, jotka ovat asuneet Tanskassa tai vapaassa maailmassa sukupolven ajan, niin he vaativat nyt suoria tekoja, että meidän on otettava muslimit huomioon.

Samaan aikaan meillä kuitenkin on yhteiskunnassa muslimeja, jotka koraani kädessä suunnittelevat terrori-iskuja. Lisäksi on valitettavaa, että meillä on paljon muslimeja, jotka eivät tuomitse näitä väkivalta- ja terroritekoja.

Tässä on koko asian ydin miksi islam on ongelma Tanskassa. Meidän on otettava kissa pöydälle ja puhuttava asiasta suoraan, enkä ymmärrä, miksi niin monien politiikkojen on vaikea puhua asiasta.

Olemme poliisille suuren kiitoksen velkaa, sillä se taistelee väsymättömästi tanskalaisten arvojen puolesta.”

 

Kuvittele Inger Støjbergin sanoja jonkun ruotsalaisen tai suomalaisen politiikon suuhun.

 

Korjaus: Inger Støjberg ei ole tällä hetkellä ministeri, mutta on ollut monissa ministerin viroissa aiemmin. Viineksi maahanmuuttoministerinä.

29 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
WE go to eleven
WE go to eleven
4.3.2021 23:14
Sissi82
Sissi82
15.2.2021 16:43

Ainoa oikea ratkaisu on nähdä ja myöntää että koko helvetin maahanmuutto pakolaispolitiikka on HIRVEÄ virhe, se on nähtävissä kaikkialla mihin noita muslimeja on päästetty. Muslimit on kuin syöpä, se leviää ja aiheuttaa pelkästään haittaa ja tuhoa joka saralla. Ainoa oikea ratkaisu on kieltää muslimin uskonta euroopassa, aivan kuten natsismi. Ja poistaa kaikki muslimit takas omiin maihinsa. On täysin mahdotonta eritellä kuka on hyvä muslimi ja kuka se paska. Valtaosa kaikista muslimeista on käännytettävissä terroritekoihin tarvittaessa. Ennemmin tai myöhemmin edessä on väistämättömiä sisällissotia / väkeviä yhteenottoja, kristittyjen oman maan kansalaisten ja muslimien välillä. Ja se tosia asia täytyy herätä näkemään nyt. Tilanne pahenee jatkuvasti kaikkialla euroopassa jonne on päästetty muslimi syöpäläiset pesiytymään.
Katsokaa mitä tapahtuu joka päivä ruotsissa, Saksassa, ranskassa, tanskassa, ja espanjassa.

Tapani Leppänen
Tapani Leppänen
15.2.2021 09:36

Valittettavasti se on juuri noin. Meidän ei
tulisi ottaa Suomeen eikä Eurooppaan
islamin uskoisia. He eivät voi koskaan
sopeutua tänne heidän mielestään
vääräuskoiseen Suomeen ja Eurooppaan.
Toimimme väärin heitä kohtaan. Se on
myös ihmisoikeusasia. Euroopan tulisi
selvästi ja voimakkaasti kertoa islamilaisten
maiden kansalaisille, että Eirooppa on
vääräuskoinen, älkää tulko tänne. Täällä
ei ole teidän hyvä olla.

Nusu tietää kyllä
Nusu tietää kyllä
15.2.2021 10:25
Vastaa...  Tapani Leppänen

Luuletko tosiaan etteivät nusut tiedä mikä Eurooppa on? Heille se on osa ”tulevaa Kalifaattia”.

Tulevat tänne koska haluavat ilmaista rahaa ja valtaa. Mitä kuffarit siitä tykkäävät on nusuille aivan samantekevää, ei kiinnosta heitä pätkääkään.

Juha 06
Juha 06
14.2.2021 22:29

Olisi helppo äänestää tätä Stojbergiä!

Aivan kärjessä ensimmäisellä tasolla: en halua ulkomaalaisia rikollisia Pohjoismaihin. Haluan että kotimaamme pysyvät turvallisina meille pohjoismaalaisille.

Toisella hieman yleisemmällä tasolla: en halua kielitaidotonta, kouluttamatonta ja länsimaihin sopeutumatonta väkeä Pohjoismaihin asumaan ja elämään yhteiskunnan kustannuksella. Onhan meillä kaikilla jo omiakin vähäosaisia yllin kyllin, lisää ei ole varaa haalia ulkomailta.

Kolmannella tasolla suuressa kuvassa: en halua että Pohjoismaat alkavat muuttua islamilaisiksi kehitysmaiksi ja sotatantereiksi.

juhaII
juhaII
14.2.2021 20:31

Tanskalaiset naiset ovat kuin toiselta planeetalta!

Kake
Kake
14.2.2021 16:17

”…koska se johtaa väkivaltaan, terrorismiin ja erityisvaatimuksiin siitä miten MEIDÄN pitäisi elää omassa maassamme.”

Lyhyesti ja ytimekkäästi. Harva pystyy tuota faktaa kieltämään.

seant
seant
14.2.2021 15:27

Tyyppi esimerkki kuinka puolueen ns suvaitsevaiset tuhoavat puolueen kannatuksen, sillä Tanskan liberaalipuolue Venstre (vasemmisto) on menettänyt 2/3 kannatuksesta 2019 verrattuna on nyt 9%
Puolueen entinen varapuheenjohtajan Inger Støjbergin, joka pakotettiin jättämään puolue ja muuttumaan poliittisesti villiksi Folketingissa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Støjbergin oma puolue teki aloitteen korkeimman oikeuden oikeudenkäynnistä häntä vastaan, koska Tanskan maahanmuuttoministerinä hän määräsi lopettamaan lapsiavioliiton turvapaikanhakijoiden keskuudessa.

Puosuvaari
Puosuvaari
14.2.2021 16:08
Vastaa...  seant

Venste on Tanskassa lähinnä Keskusta/vanha Maalaisliitto eli konservatiivinen puolue – ei vasemmistolainen. Ingerin linja oli kovempi kuin uuden lällykkäpuheenjohtajan ja omat koirat savustivat naisen ulos. Poliittista draamaa huikeimmillaan Tanskassa, myös puolueen entinen puheenjohtaja ja pääministeri on joutunut jättämään uppoavan (?) laivan.

Riku Rantala
Riku Rantala
14.2.2021 15:01

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!

Ike
Ike
26.2.2021 14:39
Vastaa...  Riku Rantala

Olen jokseenkin kyllästynyt tuohon toteamukseen, niin sarkastinen kuin se onkin. Länsi on pärjännyt hyvin kun on omaksunut kaikkea käyttökelpoista muista kulttuureista, ei se tarkoita sitä että imaamien vihapuheet tai homojen katoltaheittely pitäisi suvaita. Tosin Suomi on urheiluhullua kansaa niin tuosta viimeisestä en nyt laittaisi kansanäänestystä.

punavihreä sopuli
punavihreä sopuli
14.2.2021 13:47

Tuo on varmasti todellisuudessa selvää myös Marialle, Pekalle, Annikalle ja Sannalle.
Jos mikä tahansa ekspansiivinen ja patriarkaalinen alistusaate migrataan mukaan suvaitsevaiseen ja tasa-arvoiseen yhteiskuntaan, niin kyllähän siitä seuraa perustavaa laatua olevia ongelmia.
Sen tajuamiseen ei tarvita edes ylioppilaslakkia.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
14.2.2021 13:40

Lisäksi on valitettavaa, että meillä on paljon muslimeja, jotka eivät tuomitse näitä väkivalta- ja terroritekoja.”

Paljon on kyllä lievä termi. Luku on paikoin 100%. Ei voi sanoa, että se on kaikkialla 100%, sillä kyllä joku imaami on jonkun terrori-iskun yhteydessä tuominnut teon.

Ingerhän sai potkut, kertoo kaiken Tanskasta
Ingerhän sai potkut, kertoo kaiken Tanskasta
14.2.2021 13:35

Inger on just nyt ollut SYYTETTYNÄ valtakunnanoikeudessa Tanskassa kovista näpeistään eli siitä kun erotti aikuiset muslimimiehet lapsivaimoistaan. Eli ei Tanskassa siedetä järkeä kun kovapaikka tulee.

USAssa ovat valkonaamat jäämässä vähemmistöön, samoin meillä.
Telian mainos jota veivataan Ruotsissa monta kertaa päivässä 24/7:

https://m.youtube.com/watch?v=9yRjz3dSow8

Minä
Minä
14.2.2021 13:13

Alkaa Tanskassa totuudenvalot syttyä vähän siellä ja täällä.

Tuon valaistumisen nopeus tulee luultavasti kiihtymään ja se alkaa syttyillä siellä täällä pitkin Eurooppaa. Mahtavat itseään suvaitsevaisina markkinoivat suvaitsemattomat fasistit hermostua pian.

Last edited 2 months ago by Minä
Suomi Finland
Suomi Finland
14.2.2021 13:35
Vastaa...  Minä

Antifan fasismofobia kiihtyy. Eivätkä huomaa mitään vikaa itsessään…

Jos jotain asiaa aletaan vastustamaan niin fanaattisesti, että käytetään väkivaltaa vastustettavaa asiaa (ihmisiä) vastaan, niin eipä se paljon sen jälkeen voi julistaa olevansa vastustamaansa asiaa parempi.

Väkivalta tai peräti sota voi kuitenkin olla ratkaisu johonkin ongelmaan. Se on kuitenkin hyvin ei-toivottava tapa ratkaista asioita. Jotta sellaiseen tilanteeseen ei koskaan jouduttaisi, täytyy poliitikkojen olla tarkkana. Ideologisten aatteiden sokaisema poliitikko voi olla kuitenkin osallisena sammakon keitossa, koska tällainen toivoo ongelmien ratkeavan joskus tulevaisuudessa kuin taikaiskusta, vaikka ongelmien mittasuhteet kasvavat koko ajan.

Niin. Miten saataisiin Ruotsista enää turvallista yhteiskuntaa, jossa uskalletaan liikkua ilman pelkoa pystyryöstöstä tai raiskauksesta?

Vaikka valtaan pääsisivät Sverigedemokraatit, niin mitä he tekisivät? Pyytäisivät nätisti ganstereita takaisin kaidalle tielle?

rellinen
rellinen
14.2.2021 20:36
Vastaa...  Suomi Finland

Mitä sverigedemokraatit tekisivät valtaan noustuaan? Tekisivät soinit tai jotain näytösluontoista mitään vaikuttamatonta.

Ike
Ike
26.2.2021 14:34
Vastaa...  Admin Pt-media

Täytyy näinä aikoina uskoa ihmeisiin.

Bideen Eva
Bideen Eva
14.2.2021 13:08

vihervasemmiston muuttuvat termit:

2015: siirtolainen, pakolainen
2021: ihmiskaupan uhri, ilmastopakolainen

2015: yksintullut lapsi
2021: haavoittuvassa asemassa oleva nuorukainen

2015: ilmastonmuutos
2021: ilmastokriisi

2015: perussuomalainen
2021: natsi

… jne

Ciden
Ciden
14.2.2021 13:55
Vastaa...  Bideen Eva

2025: ilmastoasyyli
2030: shariajuristi

Tähän on tultu
Tähän on tultu
14.2.2021 15:04
Vastaa...  Ciden

2019: pakoloinen
2021: siirtoloinen

Ciden
Ciden
14.2.2021 14:03
Vastaa...  Bideen Eva

Sanan säilällä käykäämme tuota uuskieltä vastaan.
Liekö sattumaa, että yrttivihreiden ja kommarien sirppi on käyrä kuten puolikuunatsien sapeli…

Aslak Soikhiapää
Aslak Soikhiapää
14.2.2021 14:18
Vastaa...  Bideen Eva

On se erikoinen tapaus
https://youtu.be/hbiu9bKe5mg

Ike
Ike
26.2.2021 14:31

On se erikoinen tapaus. Voin kyllä vastata hänen kysymykseensä mutta hän tuskin kuuntelee. Sehän on vihervasemmiston tapa, olla kuuro. Meille on tapahtunut se että olemme tulleet järkiimme, ja jostakin on noussut nk. suhteellisuudentaju. Voit ymmärtää (ehkä) myös itse jos oikein kovasti yrität.

Juha Mattinen
Juha Mattinen
14.2.2021 15:05
Vastaa...  Bideen Eva

2020 Al-holin vankileiri, isis symppaajille.

2021 Al-holin pakolaisleiri, josta ”suomalaiset” kotiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.2.2021 12:53

Eikö kyseessä ole entinen maahanmuuttoministeri? On toki parlamentin jäsen.

Ihan vaimomateriaalia. Mistä tällaisia löytää?

Eipä sovi nostaa Suomessa asiaa näin selvästi esille suorin sanoin.

Meillä puhuttaisiin varmaan ’haavoittuvista ihmisistä’ ja ’oikeutetusta uskonnollisesta loukkaantumisesta’. yms

pate
pate
14.2.2021 12:38

Miten voin äänestää tätä naista?