Boråsin kunta jihadisteille: Tervetuloa kotiin

Boråsin kunta panostaa kuntalaistensa hyvinvointiin ja nyt työskennellään, että Syyriassa isiksessä olleet sotaveteraanit saadan nopeasti takaisin kotiin, jopa mahdollisesti jo kevätpilkille.

Borås Tidningen mukaan kymmenen aikuista, joista kuusi naista ja neljä miestä, ovat lähteneet vuosien aikana jihadiin Syyriaan. Heillä on yhteensä 14 lasta, joista kaikki ovat syntyneet kalifaatissa.

Ulkoministeriö ja Boråsin kunta ovat nyt käärineet hihat ja kaikki sotaveteraanit pyritään kotouttamaan mahdollisimman nopeasti. Tällä hetkellä kaksi naista lapsineen on tulossa lähipäivien aikana takaisin Boråsiin.

Kunnan nimismies kertoo, että poliisi ei aio olla ottamassa kotiinpalaajia vastaan, sillä heitä ei toistaiseksi epäillä mistään rikoksesta. Suojelupoliisi voi mahdollisesti kysyä miltä naisista tuntuu palata kotiin, mutta muuten heidän ei epäillä osallistuneen mihinkään moraalittomaan touhuun.

Borås on jo parin vuoden ajan toiminut aktiivisesti ja houkutellut isiksessä olleita uusboråsilaisia takaisin kotiin. Tarkasti ei tule selville, että millä tavalla heitä on houkuteltu. Pullalla ja kahvilla vaiko ilmaisella asunnolla.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Joskus jälkeenpäin Boråsissa voidaan todeta, emme ainakaan olleet rasisteja ja puolustimme ihmisoikeuksia.

Minä

Joskus jälkeenpäin voivat Boråsissa todeta, että olimmepa tyhmiä.

Suomi Finland

Ihmisoikeudet=mitä kiihkeämmin kannatat poliittista islamia tai jopa terrorismia, silloin sinulla on äärettömät ihmisoikeudet

-> Jos joudut ihmisoikeuksien haltijan tai -haltioiden uhriksi, osoitat uhrauksellasi sen, että näiden ihmisten ihmisoikeudet ovat kaiken muun edellä – aivan kaiken.

Todellinen ihmisoikeuksien nauttija haetaan vaikka alimmasta helvetistä paratiisimaisiin oloihin syvästi viivytyksiä pahoitellen ja kaikki on hänelle anteeksiannettu. Edellyttäen, että hän on kyennyt listimään todistajat jo siinä vaiheessa, kun jotain todistettavaa on ilmennyt. Eikä ne todisteetkaan mitään merkkaa. Kuuluu asiaan, että uskonnon puolesta tehdään kuten koetaan uskonnon kehottavan.

Last edited 3 vuotta sitten by Suomi Finland
Nost R. Adamus

Tuosta on lopulta seurauksena se kuuluisa Iso Resetti, jossa tietyt tahot tienaa satumaisia summia.
Aikaa onkin päässyt vierähtämään, sillä edellinen päättyi jo vuonna 1945.

Ei voi muuta sanoa

On noi suvakit kyllä sekaisin päästään.

kaira-vaari

”…kevätpilkille.” Joihinkin risumajakulttureihin kerrotaan kuuluvan paskantaminen rantaveteen. Näissä pohjoisissa jäätyvien järvien maissa he voisivatkin vääntää torttunsa pilkkiavantoon !

pöh

Väkisinkään ei voi olla ajattelematta että länsimaissa leviää joku koronaa vakavampi virus joka aiheuttaa mielisairautta ja suoranaista itsetuhoa.
On kyllä levinnyt jo kymmeniä vuosia..

köyhyyshutkija

Huomattava osa ihmisistä on ilmeisesti niin tyhmiä etteivät he ymmärrä syvällllisesti yteiskunnallisten asioiden syitä ja seurauksia eivätkä pysty kuvittelmaan erilaisia kehityskulkuja. Ei osata erottaa kahta eri asiaa: ensimmäinen on nykyinen tilanne ja toinen on muutoksen suunta ja nopeus. Välillä tanssahdellaan vaan tähtien kanssa. Tuohon kun lisätään vielä jokin yksiniitinen ideologia niin miltei mikä tahansa väite voi mennä läpi
Mainittua massaa ohjaavat poliittiset päättäjät ovat sitävastoin älykkäitä, mutta toisaalta vallanhimoisia, röyhkeitä ja ahneita.

kanander

Niinhän se on, että puolet kansasta on keskimääräistä tyhmempiä.

Särmääjä

Ketkähän mielisairaat noitakin päätöksiä ja linjauksia tekee?

IS-AL-HOL

Tässä perjantaina 12 helmikuuta SVTssä näytetty haastattelu (näkyy koko maailmassa) filmiohjaajasta joka on tehnyt elokuvan ISn kidnapatuista seksiorjista yaziideista ja siitä miten vaikeaa orjalapsia on saada pelastettua Al-Holista koska IS- naiset piilottelevat ja kuskaavat heitä teltasta telttaan.

Myös IS- miehet hiippailevat burka päällä mukamas naisina:

https://www.svtplay.se/video/30136112/carina-bergfeldt/carina-bergfeldt-intervjuerna-filmaren-hogir-hirori-om-kidnappade-kvinnorna-i-is-lagret

Unelma Painajainen

Jännästi Isis-Sannallakin oli kuvissa miehen silmät ja kädet…

Fatwantarkistaja

Yli-ihmiset ovat ihmisiä, orjat eivät ole. Turha niiden perässä on juosta, ovat toisten laillista omaisuutta.

Sissi82

Ei helvetti miten sairasta touhua, pyytää ja kotiuttaa terroristeja.
Nehän kuuluisi teloittaa kaikki, niinhän hekin lähtivät tekemään kun liittyivät terroristi ryhmiin.

Anna-Maria Korhonen

En edelleenkään ymmärrä, että jos nämä haluavat elää jyrkän islamin tulkinnan mukaan, miksi he palaavat liberaaliin Ruotsiin. Lähempää Syyriaa löytyisivät sellaiset maat kuin Saudi-Arabia, Iran tai Afganistan. Vai onko sitten niin, että Ruotsissa voi elää jo nyt likipitäen kuin kalifaatissa ja bonuksena saa kattavat sosiaalietuudet päälle. Ja kun kantaväestö on selkärangatonta, voidaan kalifaattikin muutaman vuosikymmenen sisällä perustaa.

pisu tulee

Tuollainen jihadistin näköinen nainen tuli joskus pikatienvarren taukopaikan wc-koppiin, sellaiseen puiseen pieneen huoneeseen.
Pesin siinä käsiä jo asioituani urinaalilla, kun nainen alkoi kysellä että missä täällä on mikroaaltouuni.
Tuumasin naiselle että ei vessassa yleensä ole mikroaaltouunia ja nainen sanoi että tämä ei ole vessa.

Sanoin sitten naiselle että tämä on vieläpä miesten wc, mutta nainen kieltäytyi vieläkin uskomasta.
Joten sanoin sitten että ei ainakaan naisten wc, koska naiset tuskin tekevät asiaansa seisaaltaan ja vinkkasin urinaalin suuntaan.

Nainen repesi nauramaan ja hymy tuli minultakin, poistui sitten nauraen vessasta heiluttaen vielä moikat kädellään.

Itselle ainakin jäi kohtaamisesta hymy hetkeksi huulille ja hyvä fiilis.

juhaII

Saatanan hulluja!!!!

Kukavaan

Leireillä on varmaan paljon terroristeja eri puolilta maailmaa.

Jos Borås ottaa elätettäviksi vain borås-taustaisia terroristeja, niin kysehän on rasismista ja syrjinnästä. Kaikkien pitää päästä Boråsiin. Se olisi sitä yhdenvertaisuutta.

Olisi mielenkiintoista esittää tällainen ajatus Boråsin hyville ihmisille. Ehkä ottaisivat sen tosissaan.

Ruotsiapuhuva tyhmäkansa

Eli Ruotsi antaa tukensa jihadismille ja kaikille näiden teoille.

Ruotsiapuhuva sotakansa

Ruotsi kuuluu siis Pohjoisen/ Idän/ Etelän ja Lännen vastaisiin terroristimaihin.