Viikonlopun aikana sekalaista älämölöä

Pommit ovat taas paukkuneet viime yön aikana. Ainakin Göteborgissa ja Kristianstadisa saatiin ulko-oviin pienet reiät. Malmössä lisäksi autotallillinen autoja porohommiin.

Göteborgissa Angeredissa jytky viriteltiin kerrostalon ulkokäytävällä huoneiston ulkopuolelle klo 01.15 aikaan. Huoneistossa oli kaksi henkilöä, mutta ei henkilövahinkoja.

Paikalta nähtiin juoksevan kaksi tai kolme henkilöä, mutta kiinniottoja ei ole tehty.

Tämän tapaisissa iskuissa on aivan ilmiselvä motiivi. Joko se on karhukirje veloista tai muistutus vasikoinnista.

Kristianstadissa vähän samantapainen pommi. Pienkerrostalon ulko-oveen saatiin pommilla pieni reikä klo 01.00 aikaan. Ei henkilövahinkoja.

Malmössä taas saatiin eilen illalla aikaan kaaos. Ensin sytytettiin autotallillinen autoja tulee Jägersrovägenillä. Toistakymmentä autoa paloi poroksi.

Suurin piirtein samoihin aikoihin kuului alueelta pommien räjähtelyä. Leikkisät nuorukaiset siellä vain heittelivät käsikranaatteja siltarumpuihin, elämänilosta.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
15.2.2021 20:28

Vantaalla on poltettu kolme autoa. Eikä siitä sen enempää. Todennäköisesti kantauomalaisten tekemiä ”vakuutuspetoksia” ja vielä vierekkäisillä paikoilla!

Täyttä totta kun ISIS-terroraattejakin otetaan ”huostaan” Suomeen ettei ”paha vain saisi palkkaansa”!!! Immeisoikeudet nääs!