Korona etenee, panokset kovenee

Ruotsin hallitus esitteli eilen kovia toimia koronapandemian etenemisen ehkäisemiseksi. Sosiaaliministeri Lena Hallengren ja kulttuuri- ja urheiluministeri Amanda Lind kertoivat, että nyt mietitään useiden toimialojen sulkemista kokonaan.

Esityksen mukaan tietyillä alueilla monien toimialojen alasajoa harkitaan. Tällaisia aloja ovat esimerkiksi erilaiset galleriat, kuntosalit ja kaupat. Lisäksi harkitaan huvipuistojen, eläintarhojen ja vastaavien paikkojen sulkemista.

Lisäksi monia muita tällaisia julkisia toimintoja halutaan rajata. Yleisillä paikoilla olevien ihmisten määrää aiotaan rajata ja mahdollisesti jopa suurkaupunkien julkinen liikenne suljetaan osittain. Asiasta saadaan tarkempaa tietoa ensi viikolla.

Uusi ilmiö koronan myötä on tappouhkaukset, joita on jaeltu Folkhälsomyndighetenin viranomaisille. (Folkhälsömyndigheten = Kansanterveysvirasto). Valtakunnan epidemiologi Anders Tegnellin kerrotaan saavan jatkuvana virtana erilaisia uhkauksia meilitse ja puhelimitse. Myös muut viraston työntekijät ovat saaneet osansa uhkauksista. Poliisi onkin nyt joutunut tarjoamaan turvapalveluja useille terveysviraston työntekijöille.

Tilastojen mukaan Ruotsissa on nyt koronakuolleita vajaa 13 000 ja vahvistettuja tartuntoja reilu 600 000 henkilöllä. Vajaa 400 000 henkilöä on saanut ensimmäisen rokotteen.

17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansankuusettajaviranomainen
Kansankuusettajaviranomainen
18.2.2021 11:58

Tappouhkauksia huolestuttavampaa on se että KANSA on niellyt ja nielee mitä tahansa höppömpöppöä kuinka kauan tahansa. Heti alkujaan tammi-helmikuussa 2020 Kansanterveysviranomaisen pääpuhetorvi AT sanoi arrogantisti koronasta: ”Ei se tänne tule!!!” (videotallennus löytyy medialta)

Ja kun kuitenkin tuli niin sanoi että ”korkeintaan yksittäistapauksia”.
Ja kaiken kruununa ”tämä on ohi ensiviikon keskiviikkoon mennessä!”

Missäs tilanteessa nyt ollaan? Aletaan jo puhua ettei tästä taudista päästä enää koskaan eroon rokotuksista huolimatta.

Totuus ensin
Totuus ensin
18.2.2021 13:34

Korona on globaali kusetus jonka takana on cabal. Luottakaa oikeaan tietoon jota voi itse hankkia internetistä, valtamedia syöttää vain pelkopornoa päivästä toiseen.
Tilastokeskuksen mukaan koronaan kuolee vähemmän ihmisiä kuin tavalliseen kausiflunssaan joten mitään älyllisiä perusteita ei löydy näille rajoituksille ja suosituksille.
Saksassa ja jenkeissä on jo aloitettu oikeustoimet tähän liittyen, katsokaapa tuo lakimiehen haastattelu:
Tokentube -planeetan sulkutila-

Kappalainen?
Kappalainen?
18.2.2021 14:58
Vastaa...  Admin Pt-media

Eiköhän se tarkoita sitä Kabbalaa johonka laulajatar Madonnakin konverteerasi.

Kukavaan
Kukavaan
18.2.2021 15:05
Vastaa...  Admin Pt-media

https://en.wikipedia.org/wiki/Cabal

Ryhmä ihmisiä, jotka salaseurana ajavat jotain asiaa. Luultavasti sanalla kumminkin nykyään tarkoitetaan jotain suurempaa koko maailmaa ohjaavaa Cabalia.

Ennenvanhaan ihmiset etsivät selitystä jumalista. Nyt kaiken taustalla on kabal.

Koska kabal sana tulee hepreasta, sanan käyttö herättää voimakkaita tunteita sekä torjuntaa että hyväksyntää.

Liberaalikonservatiivi
Liberaalikonservatiivi
18.2.2021 14:12
Vastaa...  Totuus ensin

Kuoleeko Ruotsissa joka vuosi 13000 ihmistä kausi-influenssaan?

Minä
Minä
18.2.2021 14:44

Koronakuolemiksi merkitään kaikki, mitkä jotenkin voitaisiin liittää koronan läsnäoloon. Tämä on tunnustettukin lääkäreiden yms. toimesta, että lukuja on liioiteltu.

Jos katsotaan Ruotsin 2020 kokonaiskuolleisuutta, niin se ei ole korkeampi kuin aiempina vuosina. Mistähän se johtuu?

Rooger Moor
Rooger Moor
18.2.2021 15:01

Tai 20.000 kun päästään jouluun? Ei kuole.

USAhan kritisoi Ruotsin koronastrategiaa
USAhan kritisoi Ruotsin koronastrategiaa
18.2.2021 14:49
Vastaa...  Totuus ensin

Bidenin coronaexpertti Andy Slavitt kutsui Ruotsin Tegnelliä melkein natsiksi joka antaa kansan kuolla.

Ingen Gripen
Ingen Gripen
18.2.2021 12:17

Kyllähän tuo Teguli osoittautui varsinaiseksi harhaanjohtaksi (”me kyllä tiedämme mitä teemme”). Jo aikaisin keväällä tuli ihmeteltyä sitä kun Ruotsi tuntui jättävän pandemiatoimien suunnittelun ikäänkuin tuon yhden tyypin uskomusten varaan.
Ruotsin koronakuolleisuus on niin suuri että olisi miltei ihme jos ”turhaan” kuolleiden omaisista ei löytyisi myös ns. toiminnan miehiä.

Totuus ensin
Totuus ensin
18.2.2021 13:52
Vastaa...  Ingen Gripen

Valtamedian mainostama koronakuolleisuus on höpö höpö juttuja. Tutustukaapa noihin kaikkiin linkkeihin joita jätin. Niistä selviää että PCR-testi on täysin merkityksetön tautitartunnan selvittämiseen. Tuo testi voi antaa positiivisen tuloksen vaikka coca-colasta kuten eräs itävaltalainen poliitikko huomasi.

Totuus ensin
Totuus ensin
18.2.2021 13:44

Otsikko tässä hieman virheellinen. Korona heikkenee koko ajan varsinkin mutatoituessaan, näin sanovat asiantuntijat ja tutkijat.
Cabal painaa nyt voimallisesti päälle joten kannattaa olla tarkkana mitä tahoja uskoo.
Oikeaa tietoa saa esim. sivustolta ”koronarealistit.com” ja jos haluaa syvällisempää tietoa niin googlatkaa ”koronaspesiaali”, siinä on vaan riskinä että tulee liian kylmä herätys todellisuuteen.

Totuus ensin
Totuus ensin
18.2.2021 13:59
Vastaa...  Totuus ensin

Varoituksen sana, jos teillä on sydänvaivoja, varatkaa nitrot viereen kun alatte katsomaan koronaspesiaalia.

Minä
Minä
18.2.2021 14:40

Toimet koronan ympärillä ovat johdonmukaisesti epäjohdonmukaisia.

Jotkut puhuvat rokotteiden ottamisesta, jotta suojelisivat toisia ja sillä velvoittasivat kaikki ottamaan rokotteen. Tosiasiassa, ihan julkisen tiedon mukaan, rokote ei tee rokotetusta vähemmän virusta levittävää. Viruksen leviämisen kannalta katsoen on ihan sama, että onko rokotettu vai ei.

Tällä levittämisen estämisellä perustellaan jopa matkustus kieltoja ja osallistumiskieltoja rokottamattomille, vaikka se rokotus ei vaikut asiaan.

On niin epäloogista ja suorastaan sekoilevaa tuo koronataistelu, että tulee lähinnä mieleen, että syyt näille kaikille toimille ovat muuta kuin mitä halutaan kertoa.

pöh
pöh
18.2.2021 14:52

Koko korona homma on järjetön huijaus.
Kyllä se virus on monille vaarallinen, pääsääntöisesti yli 70-vuotiaille.
Yli 70-vuotiaille se mitä rokotteeksi kutsutaan on vähintään yhtä haitallinen.

Mutta jos näillä perusteilla koko maailma suljetaan, niin maailma on suljettu lopullisesti.

Ja ihan vain yksi esimerkki. Suomessa on yli 200 000 yksinyrittäjää, he eivät ole koskaan rikastuneet työssä. Tekevät monet 18 tunnin päiviä että saavat elatuksen perheelle.
Kohta vuoden ollut kaikki suljettu, ja he eivät myöskään saa kelasta tukiaisia kuten afrikasta tulleet onnenonkijat saa heti.
Yskinyrtittäjän pitäisi jäädä työttömäksi ajaa 20-30-vuotta toiminut yritys konkurssiin saadakseen jotain apua.
Samaan aikaan miljardeja lahjotellaan ulkomaille.
Aivan hullua touhua.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
18.2.2021 15:06

Ko. toimenpiteillä on tarkoitus pelottaa lampaat kerjäämään lopullisen ratkaisun piikkiä.Vetäkää 5 maskia päällekkäin , kyllä se siitä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
18.2.2021 15:10

https://avoin.media/2021/02/17/koronadystopia-vol-2-maskigate/ täällä hyvä video. Montako virusta , jonka koko on 0.000000125 mm mahtuu näkyvään vesihöyrypisaraan?