Onko asumistiheys mikään selitys maahanmuuttajalähiöiden koronan leviämiselle?

Rosengårdia.
Malmö selvisi viime keväisestä korona-aallosta melko puhtain paperein, mutta nyt tilanne on muuttunut. Pandemia jyllää tällä hetkellä täysillä suurissa maahanmuuttajalähiöissä kuten Rosengårdissa.

SVT:n mukaan korona leviää Rosengårdissa kahdesta syystä: johtuen asumistiheydestä ja huonosta informaatiosta.Onko asumistiheys sittenkään mikään syy? Tietenkin kulkutaudit saavat paremman leviämisalustan sellaisilla seuduilla, joissa ihmisten asumistiheys on suurta verrattuna autioon maaseutuun, jossa naapureiden välillä on kilometrejä.

Mutta kun Rosengård ei oikeasti ole mitenkään erityisen tiheän asumisen seutua. Se on ihan samanlaista pohjoismaalaista lähiötä kuten Tukholman, Uppsalan tai Tampereen lähiöt. Monet mediat yrittävät antaa maahanmuuttajalähiöistä sellaisen kuvan, että se muistuttaisi ikään kuin jotakin ylikansoittunutta kehitysmaata, jossa ihminen ei voi kääntää kylkeään koskettamatta naapuria.

Tiedonpuute? Jokainen ihminen tietää tänä päivänä mitä korona tarkoittaa. Malmössä korona levisi pari viikkoa siten hautajaisissa, jossa oli satoja ihmisiä. Suurin piirtein kaikki sairastuivat. Nyt hautajaisväki syyttää valtiota. Valtio ei ole antanut päättäväistä käskyä vaan vain ”suosituksia”.

10 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
19.2.2021 20:58

Haittamaahanmuuttajat eivät nakkaa paskaakaan valkonaamoille säädetyille korona rajoituksista, koska se on vääräuskoisten tauti ja Allah suojelee muslimeita, kuten myös kaikki hillot, jotka idiootti-Ruotsi heille antaa. On myös Allahin ansiota!

Klaanit ovat asuntojen sisäpuolella samassa kasassa ja ulos mennään ja ollaan kuin siat rukiissa! Maan hallitus, lääkintäviranomaiset eikä myöskään poliisit uskalla pitää muukalaisille samanlaista kuria ja pampuilla hakkaamista kuin tavallisille svenssoneille. Svensson ei ilmeise4sti koskaan tirvaise takaisin ja, jos tirvaiset. Olet vähintäin äärioikeistolainen tai vielä pahempaa NATSI!!!

Pärjään hyvin yksinkin
Pärjään hyvin yksinkin
19.2.2021 15:00

Itse en ole juuri missään tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Kerran viikossa verkkokauppa tuo minulle sapuskat, ym tarpeet eteisen lattialle. Naapureita saatan vahingossa tavata rappukäytävässä, roskia viedessäni. Mikä ihmeen lapsellinen, fyysinen, sosiaalinen riippuvuus joillain on muista ihmisistä? Netissä voi jutella muiden kanssa. On osattava mukautua eri tilanteisiin ja pärjättävä. Heikkojen pitää roikkua muiden paidanhelmoissa. Entäs, jos sota syttyisi? Siitä vasta itku tulisi! ”Mä en haluu pommisuojaan! Mä haluun Mäkkäriiiin!”

kanander
18.2.2021 19:23

Kun etnisen ryhmän käyttäytymiseen sisältyy piittaamattomuus yleisistä säännöistä ja suosituksista, käy näin. Pöpö iskee.

Kappalainen
Kappalainen
19.2.2021 00:32
Vastaa...  kanander

Luulenpa ett vika on GEENEISSÄ koska ruotsalaisetkin, suurin osa, viis veisaa esim. kasvomaskeista julkisissa jne. En ole nähnyt Tukholmassa yhtäkään bussimatkustajaa maski päällä oli sitten ruuhka-aika tai ei. Ja kaikki muukin on hippsomhapp.

Uskon että ROKOT jotka olemme lapsena sairastaneet, varsinkin tuhkarokko, (tai joita vastaan meidät on rokotettu) antavat meille suojaa. Tämä suojaa puuttuu kaukomaan ihmeiltä.

Timantti-Jartsa
Timantti-Jartsa
18.2.2021 12:47

Alistuskulttuurien keskivertoihminen on yksinkertaisesti vaan tyhmempi kuin maallistunut keskivertoskandinaavi. Vuodenaikojen jyrkkä vaihtelu on suosinut kykyä ymmärtää pitkän aikavälin syitä ja seurauksia ja karsinut aivotonta spontaanisuutta.

Dan Wesson
Dan Wesson
18.2.2021 14:20
Vastaa...  Timantti-Jartsa

Alistuskulttuurissa diktaattoreilla on suuri etu pitää ihmiset tyhminä. Näin älämölölaumaa on helppo hallita. Valitettavasti se tyhmyys ja yksinkertaisuus aiheuttaa länsimaissa massiiviset ongelmat, kun diktaattoreiden alamaiset roudataan länsimaihin. Kun siihen lisätään vielä vastaanottamassa olevat vihervasurisuvakit, niin ollaankin kunnolla kusessa.

Maahantunkeujaryhmissä saattaa olla koronalle biologinenkin alttius. Tummaihoisilla d-vitamiinin tuotto on alhaisempi täällä pimeässä pohjolassa, ja kaapuakoilla se on olematonta. D-vitamiinilla on oleellinen vaikutus immuunijärjestelmän toimintaan.

T
T
18.2.2021 17:06
Vastaa...  Timantti-Jartsa

Talvet ovat tappaneet sukupuuttoon ne, joilla ei ole ollut kykyä ajatella pitkälle tulevaisuuteen.

EBOMATUVALIVALI
EBOMATUVALIVALI
18.2.2021 12:07

Odotettavissa on että ghettolähiöiden asukit vaativat matutaustaisten advokaattien avulla suuria joukkovahingonkorvauksia valtiolta jahka koronatilanne hieman rauhoittuu.

Saattaapi muutama pommikin poksahtaa kostoksi.

Johan EBO- lakikin on osoittanut että tulijat itse tunkevat ghettoihin vaikka menettäisivät sen takia päivärahansa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
18.2.2021 10:21

 Nyt hautajaisväki syyttää valtiota. Valtio ei ole antanut päättäväistä käskyä vaan vain ”suosituksia”.”

Ottamatta kantaa itse koronaan, tyydyn vain toteamaan, että jos kaipaa päättäväisiä käskyjä, olisi syytä pysytellä siellä ajatollahin tai muun dktaattorin johtamassa kehitymaassa. Demokratia valtiomuotona perustuu ajatukseen kansanvallasta. Valtaa pitävää tahoa kukaan ei voi käskyttää. Toimiakseen demokratia siis edellyttää kansalaisilta jonkinlaista sivistystä, älykkyyttä sekä itseohjautuvuutta.

En siis ota kantaa itse koronaan. Totean vain, että tämä kriisi on nostanut esille tiettyjen ihmisryhmien sopeutumattomuuden demokratiaan.

Tapani
Tapani
18.2.2021 10:10

Vaikka valtio olisi antanut artikkelin lopussa mainitun ”päättäväisen käskyn”, niin olisivatko nämä kyseessä olevat ihmiset sitä noudattaneet?. Minä vahvasti sitä epäilen. Ainahan se vika on jonkun muun kuin näiden aivokirurgien itsensä, tässä tapauksessa vääräuskoisten, niinkuin monessa muussakin tapauksessa.