Jimmie Åkesson pahoitti taas monien mielet vaatimalla maahanmuutolle täyttä stoppia

Sverigedemokraattien puheenjohtajan Jimmie Åkessonin eilinen Facebook-kirjoitus on saanut päivän aikana kahvipöydissä aikaan taas sen, että laskiaispullat on nielaistu väärään kurkkuun ja kahvia on roiskunut rinnuksille.

 

Åkesson kirjoittaa lyhyesti:

”Maamme tarvitsee täysin totaalisen stopin turvapaikkamaahanmuutolle ja turvapaikkaan sidoksissa olevalle perheenyhdistämismaahanmuutolle. Myös kiintiöpakolaisten tulolle pitää saada totaalistoppi.

Ruotsi tarvitsee totaalisen stopin kaikenlaiselle maahanmuutolle, joka aiheuttaa Ruotsille sosiaalisen, kulttuurisen tai taloudellisen taakan ja lisäksi kiintiöpakolaisten vastaanoton täydellisen lopettamisen. Tätä olisi sovellettava toistaiseksi, tai ainakin niin kauan, että kaikki kolmen viimeisen vuosikymmenen vastuuttomaan maahanmuuttopolitiikkaan liittyvät ongelmat on ratkaistu täysin.”

 

Åkesson viittaa mm. siihen, että Ruotsin hallitus on päättänyt – koronapandemian keskellä – lisätä kiintiöpakolaisten vastaanottoa kuluvan vuoden aikana 5 000 tulijasta 6 400 tulijaan. Ruotsin Maahanmuuttovirasto on saanut hallitukselta nimittäin toimeksiannon, että Ruotsi ottaa vastaan senkin määrän kiintiöpakolaisia, joita ei voitu ottaa vuoden 2020 aikana vastaan erilaisten matkustusrajoitusten takia.

Ruotsin kiintiö on tähän asti ollut 5 000 kiintiöpakolaista, mutta viime vuonna heitä saatiin maahan vain 3 500. Nyt hallituksen työmääräys on ottaa vastaan nämä 5 000 ja niin paljon niitä, joita viime vuonna ei saatu maahan. Tavoitteena tuo 6 400 tulijaa.

 

Jimmie Åkessonin lausunto on luonnollisesti herättänyt raivokasta vastarintaa. Keskustapuolueen Annie Lööf sanoo, että ”henkensä edestä pakenevat ihmiset eivät ole mikään kulttuurinen taakka”.

– Muistamme kyllä sverigedemokraattien puheet siitä, että kuka on ruotsalainen. SD:n politiikka ja retoriikka on radikalisoitunut samaan tahtiin kun yhteiskunnallinen keskustelu on venyttänyt rajojaan, Lööf twiittasi.

Sosiaalidemokraattien Annika Strandhäll taas loihe twiittaamaan:

– Tällaisen Ruotsin Åkesson näkee vuonna 2021. Tämä ei ole minun Ruotsini. Kuinka olemme voineet antaa yleisen keskustelun ajautua täysin raiteiltaan.

Liberaalipuolueen Nyamko Sabuni otti osaa twiittailuun:

– Vihamielisyys maahanmuuttajia kohtaan Twitterissä on täysin arvotonta, kun sen tekee yksi eduskuntapuolueen puheenjohtaja. Ruotsin tulevaisuus on se, että teemme kauaskatsoista ja kestävää maahanmuuttopolitiikkaa, emmekä syyllistä kaikkia maahanmuuttajia, kuten sverigedemokraatit tekevät, Sabuni kertoi.

 

Jimmie Åkesson ei ihan niellyt kritiikkiä. Hän vastasi:

– En tiedä voiko tätä kutsua edes kritiikiksi. Se on sitä samaa falsetissa tapahtuvaa kirkumista, jota tapahtuu aina kun joku osoittaa, että joku ongelma, jonka on aiheuttanut katastrofaalisen vastuuton maahanmuuttopolitiikka, on ratkaistava. Tämän vastuuttoman politiikan seurauksena on ilmiselvä sosiaalinen ja taloudellinen taakka, ja ennen kaikkea kulttuurinen taakka. Sen ei pitäisi olla edes mikään uutinen kenellekään. Reaktiot kertovat lähinnä sitä, että ollaan osuttu herkkään kohtaan ja vastuulliset henkilöt eivät halua puhua asiasta asiallisesti. Siksi he heittelevät typeriä sanoja korkealla äänenpainolla, Åkesson vastasi päivän mittaan.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Riktigt hyvä, Jimmie !

Åkenpoika

Jimmie täsmentää luettelossaan useita maahanmuuttoon liittyviä ilmiöitä, jotka hänen mielestään ovat kulttuuritaakka:
    Kunniamurhat
    Klaanijärjestelmä
    Naisten sukupuolielinten silpominen
    Jengiraiskaukset
    Islamismi
    Nöyryytysryöstöt
    Parveketytöt
    Moniavioisuus
    Shariapoliisi
    Lapsiavioliitot…

Punavihreät Shariajuristit ry

Tuo lista on niin vastaansanomaton, että haittamaahanmuutto ei voi olla epäselvää minkään puolueen johtohenkilöille. Heidän valehtelujensa takana on pakko olla merkittäviä vaikuttimia. Jonkinlaatuinen globalistien taholta valuva poliittinen kiristys tai lahjonta tulee ensimmäisenä mieleen.

Islam on syöpä

Me voimme helpottaa Ruåtsin ahdinkoa ja lähettää kaikki kehitysmaalaisemme sinne, olivat sitten 1. tai 2. polven maahanmuuttajia. Pois lukien ne, jotka ovat oikeissa töissä ts. elättävät itsensä rehellisellä, veronalaisella työllä.

mutka matkassa

On vaikea uskoa että ainakaan Suomen vasemmiston johtohenkilöt oikeasti kuvittelisivat kehitysmaamuslimien kotouttamisen onnistuvan edes välttävästi.
Riittää kun tarkastelee meitä etnisesti ja kulttuurisesti paljon lähempänä olevien romanien haittatapojen (verikosto, työkielteisyys, varastelu, asumisjärjestys) yliedustuksen jatkumista sukupolvesta toiseen.
Myös heidän ”kotouttamiseensa” on panostettu varsin paljon.

juhaII

Yritä siinä sitten puhua järkeä idiooteille! ”Osui ja upposi”, sillä ”ulina” kertoo sen.

iskurityöläinen

Ruotsalaisilla näyttää olevan varaa aina vaan tuohon loputtomaan väestönsiirtoon mutta antaa heidän pitää hupinsa ja ylijäämähän valuu tänne hölmölään aikanaan mutta saattaa tulla katkera yllätys elintasonsuhteen kunhan ilmastotalkoot pääsevät täyteen vauhtiin eikä hölmölä kykene huolehtimaan omistakaan kansalaisista.

Fatwantarkistaja

Maailmassa on vain 6400 pakolaista? Väärin, heitä on 60 000 000 ja Ruotsin valtio asettaa toiset muiden edelle. En näe mitään inhimillisyyttä siinä, että he kansakuntana asettavat henkensä edestä pakenevat ihmiset eriarvoiseen asemaan. Yhtä autetaan, loppujen annetaan kuolla. Hävetkää.

Joko otetaan kaikki tai sitten ei ketään. Rajat kiinni ja pakkopalautukset käyntiin ja vähän vihaseen.

Nyt äkkiä M ja KD paheksumaan

Maahanmuuttopolitiikka on kuin kuumaa puuroa jota kierretään vuodesta toiseen. Kaikki itseasiassa tietävät miten asiat ovat- eli huonosti- mutta sitä ei saa missään nimessä sanoa ääneen.

Ja kun aina silloin tällöin Jimmie herää ja sanoo jotakin alkaa sama vanha kaksinaamaisten paheksujien kaarti motkottaa. Jos ei muuta niin periaatteesta. Paskat tulisi kuitenkin Annillekin housuun jos rajoilta alkaisi taas tunkea 10.000 matuäijää viikossa kuten 2015 eikä loppua näkyisi.

Minä

”Tämä ei ole minun Ruotsini. Kuinka olemme voineet antaa yleisen keskustelun ajautua täysin raiteiltaan.”

Tuossahan tuo ilmaisee, että keskustelu tulee rajoittaa siihen, miten hän haluaa asioita tarkastelevan.

Häntä ei kiinnosta se, että miten muut näkevät oman Ruotsinsa ja siksi muita mielipiteitä tulee sensuroida.

Yleisen keskustelun tulisi olla vapaata, eikä sitä pitäisi ohjailla joidenkin mielestä sopiville raiteille. Sellainen ohjailu on manipulointia ja sitähän onkin harrastettu jo vuosikymmeniä.

Nämä ohjailijat vastustavat demokratiaa.

månikeeneri

Ja sabunihan voi aina lähteä kurpitsavaunuilla kohti vaikka Wakandaa, jos ruattissa on kurjaa…

Särmääjä

Tommosilla puoluekehiksillä on aina joku pakottava tarve julistaa kuinka minun Suomi tai minun Ruotsi sitä ja tätä tai me suomalaiset, me ruotsalaiset

Sherlokki suvakko

Sinänsä hyvä kannaotto Jimmieltä mutta, hän tuntuu lipovan mitä mihinkin suuntaan? Välillä näytti, että Åkessonista tulee yltiösuvakki kun hallitukseen halaji. Nyt kun Jimmie huomasi Tanskan pistävän rotia maahanmuuttoasioihin, niin hänkin singahtaa takaisin rasistien ihmeelliseen maailmaan. Ruotsi elää ihme sumussa, sitä vähän kun kauhoo, niin sieltä paljastuu yhä uusia kasvavia maahanmuuttolukuja ja sääntöjä. Sama suunta täällä suomessa. Nyt jos koska, niin persujen ei pidä muuttaa maahanmuuttolinjaansa, ainoastaan johdonmukaisuus tuottaa tulosta, ei nuleskelu.

Antti Tifa

Avioero vei Jimmiestä puhtia. Kannatus on laskusuunnassa ja vaalit ensi vuonna. Moderaatit ottivat haitallisen maahanmuuton ainakin puheissaan agendalle vaikka heidän ansiostaan homma repesi käsiin. ”Avatkaa sydämenne” ( ja lompakkonne ) Fredrik Reinfeldt, tuo neekerinsukuinen hölmö. Näitä avauksia alkaa tulemaan pian joka puolueelta kun äänestäjistä tapellaan ja vallasta. Jopa hitsari tulee möläyttämään jotain maahanmuuttoa hillitsevää ennen vaaleja. https://europeelects.eu/sweden/

Screenshot_2021-02-20 Sweden - Europe Elects.png
seant

Eikö heitä yhtään heilauta edes fakta tilastot, jos Ruotsi Euroopan toiseksi rikollisin ja turvattomin maa Ukrainan jälkeen. 9000 lapsen kysely ei puolilta Ruotsia kertoi n. puolet lapsista harkitsee tarkkaan ulosmenon ja reitin ettei tulee ryöstetyksi tai raiskatuksi, niin mikä heihin oikein tehoaa jos ei puhe eikä tilastot. Saati seuraukset esim. Volvo valittaa, ettei saa osaajia Göteborgiin juuri turvattomuuden takia, että harkitsee koko suunnittelun siirtoa muualle.

Qroquius Kad

Tarkoitatko, että Ruotsi on Ukrainaakin rikollisempi maa, vaikka Imperialistinen Roistovaltio Ryssä yrittää pudottaa sen vain hopeasijalle?

Suomi Finland

Jos jotakuta innostaa tänään trollaaminen, niin yksi mehevä aihe on, että trolli menee ehdottamaan rasmuksessa, että korpraalin sotilasarvo tulee rasistisena kieltää.

Veikkaan, että kun siellä hiffataan mihin tämä ehdotus pohjautuu, tulee laaja myötämielinen hoosianna kiellon puolesta.

Qroquius Kad

Kertoisitko meillekin, mikä tässä vitsissä on pointtina, kun se ei aukea ainakaan ko. sotilasarvon etymologian kautta?

Suomi Finland

Yksi korpraali tekee sen, mihin sata kenraalia ja marsalkat eivät pysty. Eikö Hitler viittaus auennut?

Hitlerillä vitsaisu ei tietenkään tarkoita sitä, että itse kovasti tukisin sellaista toimintaa. Mutta jos rasmuslaisia vituttaa, niin siihen kelpaa hyvin viittaukset Hitleriin.

Mutta on oikeasti leikki kaukana, jos ihmisiä alkaa todella vituttamaan gansterien parissa eläminen. Jos rikollisia alkaa olla vaivaksi asti, niin milläs heistä pääsee eroon? Oikeusvaltio/syyttäjä/poliisi järjestelmä kyykkää jossain vaiheessa. Se toimii tasan niin kauan, kun rikollisten määärä pysyy riittävän alhaisena.

Ruotsin omerta huolestuttaa ainakin minua kovasti. Rikolliset vahvistuvat ja heitä vastaan on vaikea toimia. Ja jos todistaminen pitää tehdä omalla nimellä ja naamalla ja mitään suojelutoimia ei todistamisesta tipu, niin onhan se perseestä.

Voi tulla aika, jolloin Ruotsi joko antautuu sille, että maassa on perin vittumaista asua tai sitten rikolliset laitetaan ruotuun hyvinkin kovin keinoin.

Qroquius Kad

Ei se auennut, pahoittelen.

Mitä tulee ganstojen pyörittämässä yhteiskunnassa elämiseen, pelkäänpä pahoin, että teidän täytyy siellä Ruotsissa vain tottua siihen.
Mikäpä muka tulisi teitä auttamaan?

Me kantasuomalaiset voimme sentään haaveksia Imperialistisen Roistovaltio Ryssän tulevan suojelemaan meitä joltain, kunhan nostamme ensin mekkomme korviin.

Suomi Finland

Asun itse Suomessa. Mutta Ruotsin tilanne huolestuttaa ihan aidosti, koska on ihan helvetin todennäköistä, että Suomessa toistuu ihan sama, jos typerät suvakit saa jatkaa rauhassa tätä rakkausrinkulameinikiä.

Ja minun mielipiteeni on, että mikä tahansa muu yhteiskunta on parempi kuin sellainen, jossa rikolliset sanovat miten asiat hoidetaan. Ennemmin suojeluskunnat takaisin kuin että kriminaalit komentaa, vaikka se tarkoittaisi oikeusvaltioperiaatteen tarkistamista ja että puolisotilaalliset järjestöt laittaisivat kovin ottein roskasakin kuriin.

Raiskaajat ja muut paskiaiset kotimatkalle. Niitä ei kaivata lisää ulkomailta. Ja mafiaporukkaa ei oikein muulla tavoin saadakaan kuriin…

Sherlokki suvakko

Juuri näin.

Tulevaisuus

Jostain syystä (joka on itselle mysteeri) tälle ei vaan voi enää mitään. Invaasio on kestänyt jo niin kauan ja kiihtymään päin, että ”kriittinen” piste on jo ylitetty. Ja säälin niitä jotka joutuvat jäämään tähän helvettiin ja joka pahenee.

Särmääjä

Heti aktivoitu kuoro vaikkei kukaan puhunu edes palautuksista mitään.

Jones

Siirtolaisuuden tarkoitus on vain valloittaa maat siirtolaisuudella. Rikolliset hallitukset ovat ottaneet siirtolaisia ja antaneet heille maiden kansalaisuuden. Tämäntakia niiltä jotka ovat saaneet kansalaisuuden, pitäisi kansalaisuus ottaa pois, ja karkoittaa heidät kotimaihinsa. Sekä nekin jotka ovat maissa syntyneet.

Trilisser

Mallia voi ottaa Singaporesta. Maassa on hyvin vähän rikollisuutta, koska se ei ota vastaan lainkaan turviksia ja murhasta seuraa kuolemantuomio. Yleensäkin kun kertoo aasialaisille Suomen ja Ruotsin mamupolitiikasta, he ovat ihan ymmyrkäisinä ja ihmettelevät, miten sekaisin joku valtio voi olla.

Joku äkäinen persu valtuustoon!

Ketähän Helsingin persua kannattaisi äänestää? Vaalikuvissa ainakin Aleksi Niskasella on sellainen ilme, ettei sille tulla ryppyileen.