Moottorisahakeppostelijan käräjät alkoivat Kungsbackassa

Ruotsalaisella 43-vuotiaalla Freddielle keitti tammikuun 25. päivä huolellisesti. Syy: porttikielto ravintolaan. Asia piti hoitaa kuntoon. Että kyllä ne ruotsalaisetkin osaa.

Freddie oli kyläilemässä kaverinsa Fredrikin luona. Freddie pämppäsi tärpättiä siihen tahtiin, että tuli kunnon kaljakumaraan. Kännin keskellä Freddie pyysi Fredrikiä kuskikseen. Fredrik oli selvinpäin ja liikkeelle lähdettiin Freddien autolla.

Kun päästiin Kungsbackan kylänraitille, niin Freddie pyysi pysäyttämään auton erään ravintolan edustalle. Freddie nousi autosta ja otti peräkontista moottorisahan.

Frederik huomasi, että Freddie paineli ravintolaan ja veti sahan käyntiin ravintolan ovella.

Ravintolassa oli kymmenkunta asiakasta ja Freddie seisoi keskellä salia. Moottorisaha huusi hoosiannaa. Mutta niin huusivat asiakkaatkin. Kaikki pakenivat paniikissa takaoven kautta pihalle. Freddie kaasutti sydämensä kyllyydestä, heilutti moottorisahaa ylämummossa kuin moottorisahamurhaaja konsanaan.

Kun baari saatiin tyhjäksi niin Freddie käveli takaisin autolle, laittoi sahan peräkonttiin ja pyysi kuljettajaa jatkamaan matkaa. Fredrik ihmetteli, että mitä helvettiä kyytiläinen oikein toilaili sahan kanssa.

Freddie totesi, että pikkuisen heilutin sahaa. Mitään laitonta ei ollut tapahtunut ja leikkiähän se vain oli. Piti näyttää kuka on kingi, porttikielto nimittäin tympi sen verran, Freddie kertoi kaverilleen.

Poliisi pääsi nopeasti Freddien jäljille ja äijä putkaan. Samalla selvisi, että moottorisaha oli huijattu liikkeestä. Freddie oli ostanut sahan erään firman laskuun, vaikka firmalla ei ollut Freddien kanssa mitään tekemistä.

Tapahtumasta alkoi nyt käräjät ja syyttäjä vaatii Freddielle pienet nuhteet tapahtumasta.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Epäluuloinen suometar

Ja nimi oli varmasti vain Freddie? Ei esim. Ali Assam Frederico Abdullah Muhammed Mohammad Baba? Ei varmaankaan. Yleisöhän jäi henkiin. Mielestäni kyseessä kuitenkin rikos. Ei tuollai saa ihmisiä pelotella!

Suomi Finland

Tyyppi oli vissiin katsonut hiljan Jägarnan ja oli ottanut vähän vaikutteita.

Kilttimies

”Freddie oli vieläpä rasisti, koska porttikiellon yhteydessä oli maininnut ravintolan tarjoilijalle hyvin rasistisia ilmaisuja.”

Vaikuttaa hyvältä tyypiltä kaikin puolin. Valitettavasti tuomitaan raskauttavien asianhaarojen vallitessa-periaatteella, koska rasisteerasikin vielä.

Mitä tulee Freddien kaveriin, niin kyllä sekin on ollut jurrissa, tietenkin vähemmän kuin soolon esittäjä. Kuka nyt vierestä tyytyy toisen dokaamista kuivin suin katselemaan?

Terhomatti Hämeenkorpi

Osaahan ne nyt ruotsalaisetkin, ei eppäilystä. Pientä keppostelua Husovarnalla. Pojat on poikia eikä murjaanimurhaajia.

Mitenhän on

Oliko hepun ensimmäinen lause kopista päästyään: Kuka vittu mut vasikoi.

Älykkyysosamäärä tuskin kovin korkea.

Antti Tifa

Juttu haiskahtaa siltä, että kyseessä oli etninen ravintola tai ainakin henkilökunta jotain muuta kuin pottunokkaisia svenssoneita. Kai siellä restaurangissa tuli selväksi kuka on kingi ? Muljahti mieleen, että poistamalla teräketjun voisi tulla pienempi tuomio ?

Fatwantarkistaja

Erittäin loistava idea! Polttomoottorin laulattaminen sisätiloissa ja härdellin aiheutus menee nuhtelulla.

Mutta toi kusetus vakava paikka. Hain kerran firman nimiin parit työhousut, kun ei niitä muutenkaan tippunut. Firman nimi suullisena ja oma kirjallisena, tilille meni. Jos joku kaveri kertoo heidän firmallaan olevan tilin jossain liikkeessä… Ja tämä sitten ei ollut kehotus ryhtyä hankkeisiin.

juhaII

Kiva ettei Ruotsissa ole rasssmia, sillä muutoinhan mies olisi tuomittu tekonsa mukaan!

Moonman

Helppo uskoa että Freddie oli pottunokka, rikastaja ei olisi tyytynyt heiluttelemaan moottorisahaa pelkästään ilmassa

Vesa

Mulla on Husokki. Ihan hyvä peli ainakin noin mökki hommissa ja normipuiden kaadossa ja raivauksessa.

Siinä on saattanut olla paidat ja naamat telaketjuöljyssä kun F on antanut kaasua sahalle sisätiloissa.