Moottorisahakeppostelijan käräjät alkoivat Kungsbackassa

Ruotsalaisella 43-vuotiaalla Freddielle keitti tammikuun 25. päivä huolellisesti. Syy: porttikielto ravintolaan. Asia piti hoitaa kuntoon. Että kyllä ne ruotsalaisetkin osaa.

Freddie oli kyläilemässä kaverinsa Fredrikin luona. Freddie pämppäsi tärpättiä siihen tahtiin, että tuli kunnon kaljakumaraan. Kännin keskellä Freddie pyysi Fredrikiä kuskikseen. Fredrik oli selvinpäin ja liikkeelle lähdettiin Freddien autolla.

Kun päästiin Kungsbackan kylänraitille, niin Freddie pyysi pysäyttämään auton erään ravintolan edustalle. Freddie nousi autosta ja otti peräkontista moottorisahan.

Frederik huomasi, että Freddie paineli ravintolaan ja veti sahan käyntiin ravintolan ovella.

Ravintolassa oli kymmenkunta asiakasta ja Freddie seisoi keskellä salia. Moottorisaha huusi hoosiannaa. Mutta niin huusivat asiakkaatkin. Kaikki pakenivat paniikissa takaoven kautta pihalle. Freddie kaasutti sydämensä kyllyydestä, heilutti moottorisahaa ylämummossa kuin moottorisahamurhaaja konsanaan.

Kun baari saatiin tyhjäksi niin Freddie käveli takaisin autolle, laittoi sahan peräkonttiin ja pyysi kuljettajaa jatkamaan matkaa. Fredrik ihmetteli, että mitä helvettiä kyytiläinen oikein toilaili sahan kanssa.

Freddie totesi, että pikkuisen heilutin sahaa. Mitään laitonta ei ollut tapahtunut ja leikkiähän se vain oli. Piti näyttää kuka on kingi, porttikielto nimittäin tympi sen verran, Freddie kertoi kaverilleen.

Poliisi pääsi nopeasti Freddien jäljille ja äijä putkaan. Samalla selvisi, että moottorisaha oli huijattu liikkeestä. Freddie oli ostanut sahan erään firman laskuun, vaikka firmalla ei ollut Freddien kanssa mitään tekemistä.

Tapahtumasta alkoi nyt käräjät ja syyttäjä vaatii Freddielle pienet nuhteet tapahtumasta.