Onnea virolaisille Viron itsenäisyyspäivänä

Tänään on vietetty Viron itsenäisyyspäivää, jolloin Viro, eli Eesti Vabariigi perustettiin vuonna 1918.

 

Pt-media onnittelee virolaisia toimijoita vapaasta ja hienosta Maastanne. Viro oli niinä vuosina kuin siellä asuin, mielestäni hieno ja ylväs maa. Virolaista kulttuuria voi tunnustaa täydellä sydämellä.

Head iseseisvuspäeva, Eesti!

Terveisiä kaikille virolaisille tutuille! Kunhan tämä korona saadaan taputeltua, niin taas laulamme haikeaa hoosiannaa Mustamäen ja Õismäen kaljabaareissa.

Meikäläisen lempipaikkoja Virossa olivat Keila-joen putoukset ja Vahikylän pieni koski Vääna-joessa.

 

Kolminkertainen eläköön-huuto Virolle!

 

Kuuntelusuositus. Tämä biisi sykähdytti meikäläisen Tallinnassa eräässä tapahtumassa sen verran, että ei paremmasta väliä.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hieno homma

Sydämelliset onnittelut veljeskansalle🌹❤👍

Qroquius Kad

Elagu vaba Eesti!

Minä

Viro säilyykin vapaana ehkä kauemmin kuin Suomi, koska Viro ei ole miehityksen alaisena, kuten muu Eurooppa on, lukuunottamatta joitakin itäeurooppalaisia maita, jotka kieltäytyvät alistumasta islamilaiselle invaasiolle. Virossa ei ole niin paljon sisäistä voimaa, joka rahtaisi miehittäjiä ja elättäisi niitä mielin määrin, että miehitys tapahtuisi. Suomessa on. Ruotsissa on ollut jo kauan ja niin monissa muissakin Euroopan maissa.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Ilmari

Viro säilyy vapaana koska se on Naton jäsen. Kaja Kallas mainitsi puheessaan liittolaiset. Näin sanotaan jokaisena itsenäisyyspäivänä.

Putin on sanonut, ettei Venäjä ole niin hullu että hyökkäisi mihinkään Nato-maahan. Niiden turvana on Naton 5 artikla jonka mukaan hyökkäys jotakin Nato-maata vastaan on hyökkäys kaikkia vastaan. Meillä ei tällaista suojaa ole.

P.S. Valtion nimi on Eesti Vabariik. Otsikossa oleva on genetiivi siitä.

Pertsa

Näkisin mieluummin asian niin, että usein maassa vierailleena ja nyt tämän videon nähtyäni Virossa on kylläkin pieni kansa mutta siinä on sisäistä voimaa.Neuvostomiehitys on tarpeeksi läheisessä muistissa,he eivät tee toista kertaa sitä virhettä,että alistuisivat vieraan komentoon.

Terhomatti Hämeenkorpi

Virolle onnittelut täältäkin – on tosin lähetetty myös henk. koht. ystäville.
Minun suosikkipaikkojani on Tallinnassa Maias Mokk ja Saaremaalla Kuressaaren Kohvik Veski.

Ben Dzinni

Onnittelut myös veljeskansalle, joka koki kovempia neuvostoliidon alaisuudessa.

juhaII

Onnittelut järkevälle kansalle!