Länsi Göötanmaalla Astra Zenecan jakaminen lopetetaan toistaiseksi

Länsi Göötanmaan läänissä lopetetaan toistaiseksi Astra Zenecan koronarokotteiden jakaminen allergisten reaktioiden takia.

Lääninhallitus ja Tartuntatautiviranomaiset ovat päättäneet, että Astra Zenecan rokotteen jakaminen lopetetaan toistaiseksi ja odotellaan lisää tutkimustuloksia. Syy rokotteen jakamisen lopettamiselle on tiedotteen mukaan akuutit allergiset reaktiot, joita usea ihminen on saanut rokotteen jälkeen.

Erityisesti Skaraborgissa useat ihmiset ovat saaneet sivuoireita. Lääkevirasto on päättänyt tämän takia, että asiaa tutkitaan kaksi päivää ja katsotaan tilannetta sitten uudelleen.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
25.2.2021 19:33

Kahdessa päivässä ei ehdi kuin juomaan kahvia ja ahmimaan parit kampaviinerit. Asiaa ei voi tutkia enää tässä vaiheessa todellisuudessa olipa tutkittava asia mikä hyvänsä. Päätös kuulostaa paremminkin viivitystaikstelulta, jossa hiotaan psykologinen kehäpäätelmä, jonka voimin prosessi voidaan potkaista taas käyntiin.

Koska ”Rautaa on taottava kun se on kuuma!” Kuukaudenkin viive saa aikaan vain sen, että koko homma ”kuivaa vain kasaan”. Kyse on kuin sodassa, jossa välittömästi julmetun tykistökeskityksen jälkeen on laitettava joukot hyökkäämään. Niin kaikki keskitetty toimnta vaatii myös rauhan ajan ynhteiskunnassa valtamedian informaatio-iskun kuin propagandana joka huolehtii yleisön mielialoista siihen kuntoon, että aito kriisitunnelma saadaan aikaan ja kulloinenkin ”yhteinen asia” saa jopa kansalaisuusvelvollisuus tason hypetyksen ilmaan. Olipa asia sitten mikä hyvänsä, joka ”häviää” sodalle!

Pah
Pah
25.2.2021 22:00
Vastaa...  juhaII

Hyvä osuva analyysi.. Nyt vaan mömmöjä lisää hirveällä kiireellä mummoihin ja mummot sen jälkeen uuniin.. Ei parane jäädä jahkailemaan muuten homma menee reisille.

YLE maksukortin taakse!
YLE maksukortin taakse!
26.2.2021 14:19
Vastaa...  juhaII

Hyvä Juha!!
Korona-rumputuli pitää mukavasti loitolla myös epätoivottavan keskustelun .. vaikkapa
– miten hävitetään menneitten, nykyisten ja tulevien sukupolvien työn tulokset (EU), tai
– miksi maailman pelastamisyritys johtaa katastrofaaliseen ilmastonmuutokseen (väestöräjähdyksestä piittaamattomuus).

Antti Tifa
Antti Tifa
25.2.2021 22:12

Liittyy tähän LÄKEMEDELSVÄRKET 24.2. julkaistuun raporttiin jossa Comirnaty-rokotteeseen liitetään kymmeniä kuolemaan johtaneita oireyhtymiä. Kaikki rokotteet eivät ole aiheuttaneet näin paljoa vakavia oireita kuin tämä ko. Listaus erilaisista vaivoista ja oireista on mahtava. Impotenssia en löytänyt vaikka selasin kolmeen kertaan. https://www.lakemedelsverket.se/492c70/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/comirnaty-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-02-25.pdf

Rokokorokotus
Rokokorokotus
25.2.2021 22:29
Vastaa...  Antti Tifa

Comirnaty on Pfizer/BioNTechin valmistama mRNA coronarokote, ei samalla tekniikalla valmistettu kuin Astra-Zenecan rokote (”vektorvaccin”).

Antti Tifa
Antti Tifa
25.2.2021 23:39
Vastaa...  Rokokorokotus

Pitää paikkansa. Löin tuon pahimman myrkyn tiskiin. Tässä kaikkien rokotteiden yhteenvedot ja jokaisen alla tuo PDF josta voi katsoa mitä kaikkea oireilua on esiintynyt. Västra Götaland oli tuon Comirnatyn tiedoissa kaukana edellä muista. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

Rokokorokotus
Rokokorokotus
25.2.2021 22:18

Stoppi koski vain tiettyä AstraZenecan rokote-erää josta 5 ihmistä sai allergisen reaktion. Muualla maassa rokotetta käytetään edelleenkin kuten ennenkin.

kuli
kuli
25.2.2021 23:38

Hetkonen eikösPaavo kertonut, että jos pitää näitä pikavauhtia kehitettyjä rokotteita haitallisina ja jopa epäili niistä tulevan vakavia sivuoireita, niin on HARHAATIKKO? Ilmeisesti Länsi-Göötanmaalla viranomaisetkin ovat harhaatikkoja huh?

Siis kuka olisi voinut kuvitella, että muutamassa päivässä kehitetty rokote ei olekkaan turvallinen: niinpä ainoastaan harhaatikko! Onneksi kuitenkin voi hakea korvauksia rokotteen kehittäjä firmalta, ai niin paitsi ettei voi kun poliitikot ovat kirjoittaneet vastuuvapautus lausekkeen lääkefirmoille. Siis kuka olisi voinut epäillä, että jos ei ole vastuussa mistään haitoista, että ”rokote” ei välttämättä olekkaan turvallinen?? Harhaatikotpa tietenkin, mutta onneksi taju tiesi paremmin.

Harhat kuulemma ajavat meidät perikatoon. Siis se sama media, joka on jauhanut paskaa mm. maahanmuutosta on kuitenkin aivan helvetin luotettava tässä covid hässäkässä ja rokotteissa.

On se jännä juttu.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
26.2.2021 14:24
Vastaa...  kuli

Minulle jäi vähän epäselväksi, missä on Tiffany Dover?

Odotamme
Odotamme
26.2.2021 00:16

Jännityksellä odottelemme, että mitä noista rokotteista seuraa Suomessakin. Noita jälkioireita. Varmaan kesään mennessä asia on selvinnyt. Nyt taitaa mennä myös muutama ravintola konkurssiin Suomessa, kun hallitus laittaa niitä taas kiinni. Kovasti vakuuttivat että korvataan näistä tulevat vahingot, tosin ihmettelenpä että millä rahalla.

Lisäksi varmaan koettavat siirtää kuntavaaleja, koska kannatus surkea hallituspuolueilla varsinkin Keskustalla ja Vihreillä. En kyllä usko että SDP todellisuudessa kannatusta kovasti on. Sellaista tuhoa ja harmia on hallituksen politiikka tehnyt jo.

erkki
erkki
26.2.2021 11:51

Salaliittoteoriat kuten rokotuspassit tulevat pikkuhiljaa toteen. Katsokaa video vuodelta 2014 joka naulaa jokaisen coronaan liittyvän tapahtuman oikein.

https://www.youtube.com/watch?v=zpB_GqAfro4

erkki
erkki
26.2.2021 14:39
Vastaa...  Admin Pt-media

Ainoa tauti joka näyttää vaativan rokotustodistuksen on keltakuume /1/. Ja sekin vain jos matkustaja on saapunut kyseisen taudin leviämisalueelta joka kattaa osan Afrikkaa ja Etelä-Amerikkaa.

Suomalainen paperinen lyijykynällä täytetty rokotuslista ei ole koskaan kelvannut matkustusasiakirjaksi saati rokotustodistukseksi. Se on vain muistilista itselle.

Coronona mukana suunnitelmissa on passi jokaiselle länsimalaiselle joka vaaditaan alussa kaikkeen matkustukseen. Jos halua matkustaa, on pakko ottaa kokeellisia rokotuksia jokaiseen coronan muutokseen joka vuosi. Ja kun mRNA rokoteputki on auki, hullut kehittävät varmasti kymmeniä mRNA ”rokotteita”. Englannissa rokotuspasseja on puhuttu sovellettavan myös julkisiin kokoontumisiin kuten konsertteihin tai baareihin.

Vertaus Suomalaiseen rokotuslistaan ja nykyisiin suunnitelmiin on hieman ontuva.

Mutta aika näyttää kuka on oikeassa 🙂 Vaaditaanko tulevaisuudessa työnantajan toimesta kokeelliset rokotteet joka vuosi sekä rokotuspassi jolla pääsee kauppaan ruokaostoksille vai ei.

Elämme mielenkiintoisia aikoja ja spekulointi on aina kivaa. Jos nykyisiä suunnitelmia olisi esitetty vuosi sitten, ne olisi leimattu salaliittoteorioiksi.

/1/ https://www.traveldocs.com/travel-services/by-country-vaccination-requirements

Elli
Elli
27.2.2021 07:11

Ennen kuin suomalaisia aletaan rokottaa ilmeisesti liian nopeasti käyttöön otetulla rokotteella olisi spekulaation välttämiseksi hyvä rokottaa tunnetusti terveitä henkilöitä eli näin ollen hallituksen jäseniä. He kun rokotteen hyväksyvät vaarattomina voisivat näin puolustautua hermostuneiden kansalaisten syytöksiä vastaan.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
27.2.2021 10:59
Vastaa...  Elli

Jep, hallituksen ja varsinkin pääministerin olisi pitänyt ottaa rokote ensimmäisenä. Sinänsä tuo on jo tarpeetonta, koska nythän kansasta on jo rokotettu yli 5 %, joten spekulaatiot voi unohtaa.

Doctor
Doctor
27.2.2021 12:53

Tauti, josta paranee 99,8% sairastuneista, ei tarvitse rokotetta, eikä varsinkaan mitään sulkutiloja. Jos hallitus julistaa ulkonaliikkumiskiellon, niin siihen ei ole ainuttakaan järjellistä syytä.