Oslossa maanjäristys, tunnelisotako syynä?

Oslossa oli keskipäivän aikaan maanjäristys, joka heilutti kaupunkia reilunpuoleisesti. Ikkunoita rikkoontui ja ainakin neljä kerrostaloa jouduttiin evakuoimaan.

Paikallisten mukaan ensimmäiset järistykset tuntuivat jo perjantai-iltana, jonka jälkeen on ollut pienempiä järistyksiä, kunnes suurin tuli tänään.

Joidenkin vielä vahvistamattomien tietojen mukaan kyse olisi tunnelisodasta, joka etenee nyt Norjan alla. Jos joku ei tiedä mikä on tunnelisota, niin se on Donald Trumpin aloittama sota klopalisti_satanisti_pedofiileja vastaan. Nämä eliittipedofiilit ovat kaivaneet maan alle maapallon kattavan tunneliverkoston, jonne on kaapattu maan päältä lapsia.

Lapsia raiskataan ja kidutetaan tunneleissa ja joidenkin tietojen mukaan tunneleissa raiskatut naiset ovat jopa synnyttäneet tunneleissa lapsia, jotka eivät ikinä ole käyneet maanpinnalla.

Vahvistamattomien tietojen mukaan koronaepidemia on synnytetty 5G-verkon avulla. Koronan ovat laittaneet liikkeelle juuri nämä klopalisti_satanisti_pedofiilit ja pandemia on luotu tietenkin siksi, että sillä yritetään heikentää Trumpin tunnelisotilaita.

Lisäksi eräiden muiden vahvistamattomien tietojen mukaan Quantanamon vankileirille olisi viety miljuuna ihmistä. Suurin osa Hollywoodin julkkiksista on teloitettu. Julkkikset on sittemmin korvattu klooneilla tai joissakin tapauksissa hologrameilla. Joidenkin vahvistamattomien tietojen mukaan Sanna Marin olisi niin ikään korvattu kloonilla. Kuten Stefan Löfven ja koko Ruotsin kuningassuku.

No joo, sallittankoon lauantai-iltaan pieni revittely.