Koronan hyviä seurauksia: Kaljabaareihin laulu- ja tanssikielto

Koronasta on aiheutunut nii pal haittaa ihmisille. Itkua ja hammastenkiristystä. Mutta sentään jotain hyvää löytyy tästäkin asiasta: laulaminen ja tanssiminen kielletään ravintoloissa toistaiseksi.

Kaljabaarin tarkoitus on se, että siellä kiskotaan kaksin käsin kaljaa. Kaljanautinto menee täysin pilalle jos sattuu niin, että baarissa on karaokeiltamat ja joutuu kuuntelemaan epävireisiä iskelmiä toisensa perään. Tästä saattaa seurata, että kaljabaarin vakavasti ottava henkilö siirtyy jopa väkeviin ja saattaa juoda rähinäviinaa. Niin ikään tanssiminen aiheuttaa myötähäpeää. Ihmisen pitäisi saada istua ravintolassa ensisijaisti hiljaa nauttien kaljan kihoamisesta päähän.

Toivottavasti tanssi- ja joikaamiskielto jää pysyväksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jiihuu

Niinpä 🙂

kuli

Baaritkin voisi sulkea kokonaan ja lopettaa viinan myynnin myös.

Ei se sovi kenellekkään.

juhaII

Entäs sitten kun ”tanssitauti”?

Isä Pilvinen

silloin pitää saada Vitusta turvaamaan tilanteesi, hän on tanssitautisten parantaja https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%A4_Vitus

Anna-Maria Korhonen

Yhteen aikaan myös PK-seudun paikallisliikenteessä oli mukavan väljää. Tilaa tuli myös, kun köhäisi. Samalla myös kaakatus, kälinä ja äbläväblä hiljeni ja korvat sai levätä.

Qroquius Kad

Jos ainoa tarkoitus on saada nuppi turvoksiin, miksi ollenkaan mennä kapakkaan maksamaan ylihintaa?
Ei kun ruokakaupasta kaljalava kumpaankin käteen ja kalsarikännit kaikessa rauhassa kotona kenenkään häiritsemättä!

Baarien mies

Koska kaljaa kuuluu juoda baarissa apaattisesti tuoppia tuijottaen, näin oluesta saa eniten nautintoa.

T

Pahinta kai on se jos päätyy itse olemaan niin päihtynyt että rohkaistuu laulamaan karaokea. Nyt tätä vaaraa ei onneksi ole

Ilmari

Karaoke on Japanin kosto atomipommista.

Dickie

ruotsalaiset ainakin naispuoliset ovat keskimäärin paljo parenpii karaoke lauljajii mitä mones muus maas, vaiks suomess. esim. laiva ristelyllä huomannut tuon

Joppos123

Asiaa. Menin kerran hyvän ystäväni kanssa kuppilaan ja toisen tuopin kohdalla kysäisin ”mites menee?” Kaveri murahti ja tokaisi ” ollaankos tänne tultu puhumaan paskaa vai ryyppäämään?”
Ei kuppila ole jutustelu, vaakkumista tai hytkymistä varten. Siellä vedetään supisuomalainen elimensiirto eli perseet olalle.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kyllä se on parasta vetää kalsarikännit yksin pimeässä huoneessa, jos tuota mieltä on. Itse en ole enää tanssi- enkä lauluihmisiä , mutta en sitä iloa muilta veisi. Mars Paavo kiljupönikän kanssa kotiin seurustelemaan.

Yuri Komissarov

Karaoke vehkeet saa halvalla elektroniikan krääsäliikkeistä ja ei kun kalsarikännissä hifistelemään naapureiden iloksi 1970-80 lukua aloittaen Matilla ja Tepolla Mä joka päivä töitä teen, sitten Reetu 30 kymppinen ja loppufinaalissa Reijo Kalliota ja Viikonloppu isää. Siinä on sitten kulttuuripläjäys niin että Paula Vesalaltakin tirahtaa tippa silmään.

Roska iskelmää

Suomalaista paskaiskelmää taitavat laulaa kanssa, täällä Suomessa. En ymmärrä kuka sellaista voi kuunnella sekuntia pidempään. No, tosin kaikki räp on samaa kuraa myös. Niin Suomalainen kuin ulkomaalainenkin.

Ohmygod

Paavolta pirullinen provokaatio.
Kippoloita on joka lähtöön. Joku haluaa laulaa loppuun kaluttuja iskelmiä ruudulta lukien. Joku haluaa tanssia hytkiä samanlaisen tahdissa. Hyvä tilaisuus viettelyyn.
On sellaisiakin paikkoja, missä saa yksin nuokkua tai kaverin tai kaveripiirin kanssa jorista joutavia.
Tanssi ja laulaminen voi vähän hidastaa myös maksan tuhoutumista, kun täytyy välillä tehdä muutakin kuin kallistaa tuoppia.

mamu rakas

Missään muussa maassa ei ole niin helppoa ulkomaalaisena huijata sosiaalietuuksia, kuin Suomessa. Nyyhkytarinoilla eli valheilla kela ja sossu tädit antavat aina heti rahaa autokouluun, autoon, ajokorttiin, polttoainekuluihin, auton huoltoihin, uusin älypuhelimiin, kannettaviin, taulutelevisiohin ja moniin muihin asioihin. Ahmed kertoo, että on hämmästynyt kuinka tyhmiä suomalaiset kela ja sossutädit ovat. Kaikki valheet menevät läpi jopa aivan uskomattomatkin. Ahmed on vakuutunut siitä, että suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä. Ahmed kertoo, että kaikki islamistit pitävät suomalaisia maailman tyhmimpinä ihmisinä. Kantasuomalaiset ovat roskaväkeä ja me islamistit vihaamme suomalaisia ja raiskaamme naisianne, lapsianne, poltamme autonne, asuntonne, teemme rikoksia ja tapamme kantasuomalaisia. Muutenkin sikailemme maassanne ja te kohtelette meitä silti kuninkaina, kertoo Ahmed. Me todella vihaamme teitä suomalaisia olette maailman tyhmimpiä ihmisiä ja te ette kelpaa muuhun kuin raiskattavaksi tai tapettaviksi.

Maailman avokätisin ja maailman helpoiten ulkomaalaisten huijattavissa oleva sosiaaliturvanne herättää vain syvää vihaa ja halveksuntaa ulkomaalaisissa. Siihen päälle kun lisätään ammattivalehtelija päättäjänne, jotka ovat avoimesti islamisoimassa maatanne ja käyttämässä yli 13 miljardia euroa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuksilla, kertoo Ahmed. Suomalaiset pitää teurastaa ja lopettaa, koska maailman tyhmimmällä kansalle ei ole oikeutta olla olemassa, lopettaa Ahmed. Vankila ja kiinnijääminen ei pelota Ahmedia, koska huijattuja sosiaalietuus rahoja suomalainen yhteiskunta ei juuri koskaan saa takaisin ja hyvin harva ulkomaalainen jää kiinni sosiaalietuuksien huijaamisesta. Ahmed lähettää joka kuukausi kotimaahansa 15 000-20 000 euroa huijattuja sosiaalietuus rahoja, jotka sukulaiset nostavat ja tallettavat Ahmedin Irakilaiselle pankkitilille, jolloin suomalainen yhteiskunta ei saa koskaan huijattuja rahojaan takaisin. Juuri tällä lailla suurin osa ulkomaalaisista huijaa rahaa ja se jää lähes aina melkein täysin yhteiskunnan tappioksi. Ulkomaalaiset huijaavat yli 3 miljardilla eurolla sosiaalietuuksia vuodessa. Vankilanne on, kuin hotelli joten se ei ulkomaalaisia pelota, kertoo Ahmed. Ulkomaalaiset lähettävät huijattuja sosiaalietuus rahoja kotimaihinsa noin 3 miljardilla eurolla vuodessa. Jokaista yhtä paljastunutta ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta kohti jää selvittämättä yli 30 000 ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta.

Qroquius Kad

Sellaisiahan me ollaan, mutta mitenkäs tämä liittyy oluenjuontiin kapakassa tai kotona?

Ohmygod

Liittyy sillä tavalla, että muualla kuin olutkapakassa ei voi asiaa protestoida.
Yritäpä valittaa kelaan tai viherpunahallitukselle.

Antti Tifa

On se pelkkää perkelettä ja paholaisen työtä, ettei ravintelissa voi enää harjoittaa parinmuodostusrituaalia tanhuamalla tyttölöiden kanssa ja käydä pötköhuutamassa aivan Oinaksena jonkun romanttisen kosiobiisin unelmiensa pillulle. Kyllä nyt rassaa tilanne kylän tavoitelluinta poikamiästä. Eiku kaljaa koneeseen ja suora kysymys nurkkapöydän naaraalle: tarjooksh sauhut täh ?

Valottaja

Känni ilman että on soittanut tai laulanut sydämensä kyllyydestä on hukkaan heitetty känni. No, okei voi paikata vääntämällä politiikasta tai elämän tarkoituksesta.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat

Itkukänniin Mikko Alatalon ”Ihmisen ikävä toisen luo ”:

” Ei mun takki kaipaa neulaa, ei lankaa,
Mutta sielu kaipais seuraa parempaa,
Ei näissä kapakoissa kuule runoa, ei tankaa,
Pelkkää juopunutta puheensorinaa…….”.

murre riepunen

Seinää päin mennää, vahti kiihtyy. Parempi kohdata loppunsa vahvassa tuiterissa ja tapailla iskelmän ” olen suomalainen ” sanoja, vaikka epävireisesti.