Sigtunassa sisäoppilaitos kivijalkaa myöten poroksi

Sigtunassa sijaitseva sisäoppilaitos saatiin vihdoinkin tuhottua. On sitä yritettykin ja viimeksi viikko sitten poliisi joutui tyhjentämään oppilaitoksen uhkauksen takia.

Palolaitos sai automaattihälytyksen puolen yön aikaan. Palo oli syttynyt kellarikerroksesta, josta se levisi rakennuksen aulaan. Palolaitos ilmoitti aamu-uutisissa, että rakennusta ei voi enää pelastaa, joten sen annetaan palaa kivijalkaa myöten poroksi.

Oppilaitos on yli 100-vuotias ja sen ympärillä on ollut viime aikoina vaikka minkälaista veivausta. Koulu tyhjennettiin viime torstaina luultavasti pommiuhan takia. Poliisi tosin ei ole kertonut minkälainen koululle tullut “uhkaus” oli.

Pienempiä palonalkuja on ollut syksystä alkaen useampia ja ilkivaltaa.

Koulussa ei ollut talviloman takia opiskelijoita eikä palo koske ison kampusalueen hostellipuolta. Poliisi tutkii asiaa murhapolttona.