Muutama huomio Göteborgin huumejutusta

Kirjoittelin maanantaiaamuna juttua Göteborgin jättimäisestä kokaiinitakavarikosta. Meikäläisellä on hidas sytytys kun tajusin vasta illalla yhden aivan erittäin oleellisen seikan huumejutun tiimoilta.

Lyhyt kertaus. Göteborgin poliisi pääsi siis viime vuoden puolella jättimäiseen kokaiinirinkiin käsiksi. Sen päätekijä oli puolalainen, mutta oli joukossa muitakin ulkomaalaisia. Lähinnä jotain uusnorjalaisia ”kevytmaahanmuuttajia” ja muutama albaani. Useimmat kiinnijääneistä ostajista olivat ruotsalaisia. Poliisi sai takavarikkoon yli 50 kiloa kokaiinia ja pienemmän määrän muita huumeita. Koko köntsän katukauppasumma on reippaasti yli 50 miljoonaa kruunua. Poliisioperaatio on hoidettu melko hissukseen eikä siitä ole hiiskuttu medioille toistaiseksi kovinkaan paljoa. Lisäksi jutusta ei ole ollut alamaailmassa kovinkaan paljon esillä. Joitakin hajanaisia puheita sieltä täältä.

Sitten erääseen aivan merkittävään seikkaan. Jos kokaiiniringin päätekijä olisi ollut joku afrikkalainen tai lähi-itäläinen gangsteri, ja rinkiä olisi pyöritetty näiden toimesta, niin takavarikon jälkeen Göteborgista ei olisi ollut mitään jäljellä. Kaupungissa olisi roihunnut kuukausia kestäneet autopalot ja mellakat. Poliisien ikkunoita olisi ammuttu rynnäkkökivääreillä ja käsikranaatteja olisi räjäytelty vähän yhden sun toisen ikkunan alla. Niin ikään ihmisiä olisi ammuttu ristiin rastiin ja yleisesti, koko Göteborg olisi ollut täydessä kaaoksessa.

Aina kun Södertäljen poliisi tekee huumetakavarikon, niin Södertäljessä ja Botkyrkassa roihuavat autot. Joka kerta kun poliisi on takavarikoinut Malmössä, Uppsalassa, Tukholmassa tai missä tahansa Ruotsin kolkassa afrikaano- ja lähi-itäläisjengeiltä edes pikku pussukan jatkettua piriä, niin siitä on seurannut aina massiiviset mellakat. Gangsterit ovat värvänneet pikkugangstereita autonpolttoihin ja mellakointiin. Viimeksi viime kesänä kävin tsekkaamassa Uppsalan Gottsundassa, kun afrikaanojengiltä oli viety muutama kilo kokaiinia ja aseita. Koko Gottsunda oli viittä vaille sodan partaalla monta viikkoa.

Mutta puolalaisen tapauksessa 50 kiloa ei ole aiheuttanut mitään älämölöä.

 

Ruotsalainen poliisi kyllä selviää ruotsalaisten ja vähän naapurimaidenkin rikollisten kanssa. Koska heidän tapoihin ei kuulu yleisesti polttaa sivullisten ihmisten autoja omista tekosistaan, jos niistä jää kiinni. Ruotsalaiset rikolliset eivät kosta omia mokiaan sivullisille ihmisille. Voi siinä kirosana tulla, kun on tulossa kymppi kakkua, mutta siltikään linnasta ei soitella kavereille, että polttakaa lähiön autot.

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Coyote Ugly
Coyote Ugly
2.3.2021 09:45

Kemukulttuurit ovat imbesillejä eivätkä pysty koskaan näkemään omaa osuuttaan kun jokin asia menee ”pieleen”. Syy on kaikkien muiden paitsi oman itsen ja kaikille pitää kostaa koska MINÄMINÄMINÄÄ on loukattu ja ettei vaan olis rasismiakin!

Trumpin puhe männäpäivänä oli loistava. Trump kertoo noin 15 min. alusta mitä laittomille huume”kojooteille” pitää tehdä:

https://m.youtube.com/watch?v=g9ITyMTesmo

PS Tyrestan kansallispuistosta on löytynyt luultavasti ihmisen jäännöksia. Kukaties kadonneen jääkärin?

Isä Pilvinen
Isä Pilvinen
2.3.2021 11:05

Tästäpä muistui mieleen wanha uutinen Kouvostoliitosta

”– Tutkija kertoi, että oli ilo tutkia pitkästä aikaa perinteistä viinajuttua ja kuulustella herrasmiehen lailla käyttäytyvää vanhan liiton ammattilaista,”

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/pontikkatehdas-paljastui-kouvolassa-1.11235

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
2.3.2021 11:55

Ruotsalainen poliisi kyllä selviää ruotsalaisten ja vähän naapurimaidenkin rikollisten kanssa. Koska heidän tapoihin ei kuulu yleisesti polttaa sivullisten ihmisten autoja omista tekosistaan…”

Olisikohan tässä syy kehitysmaiden jälkeenjäöneisyyteen, eikä siirtomaavallan ajassa. Kehitystä ei taida pahemmin tapahtua, jos kaikki poltetaan maan tasalle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.3.2021 01:13

Silloin juuri kehitytään. Autokanta uusiutuu, vanhojen talojen tilalle rakennetaan moderneja, junista tulee siistejä… Toki tarvitaan syyllinen, eli maksumies tälle kehitykselle, Ruotsissa tämä vielä onnistuu, kun se ei ole kehitysmaa.

Pienenä vittuiluna Paavokin osti uuden Audin, kun vanha poltettiin. (Oli se hänelle uusi ostohetkellä.)

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
2.3.2021 13:32

Hieno kuva Saksasta. Liittyy juttuun miten?

seant
seant
2.3.2021 16:34

Usan vaaleissa oli vähän sama juttu, siitä kirjoitti TIME-lehti jutun (ei Trumpin kannattaja.) OTSIKOLLA ”Varjokampanjan salainen historia, joka pelasti vuoden 2020 vaalit”

Eli jos Trumppi voittaa niin Antifa pistää kaiken matalaksi.

Lainaus jutusta ”Tavallaan Trump oli oikeassa.

Kulissien takana tapahtui salaliitto, joka sekä hillitsi mielenosoituksia että koordinoi toimitusjohtajien vastarintaa. Molemmat yllätykset olivat seurausta vasemmistoaktivistien ja liiketitaanien epävirallisesta liittoutumasta. Sopimus virallistettiin vaalipäivänä julkaistulla Yhdysvaltain kauppakamarin ja AFL-CIO: n tiiviillä, vähän huomatulla yhteisellä lausunnolla.”

Siksi mikään oikeusistuin ei uskaltanut ottaa käsittelyyn vaali epäselvyyksiä oikeuteen, vaikka aikaisemmissa vaaleissa oikeuskäsittelyitä oli useita. Samoin äänestyskoneiden toimittajat ovat uhanneet viedä oikeuteen kaikki jotka kyseenalaistaa niiden toiminnan vaatien miljoona korvauksia, mutta yksikään ei ole vielä tähän päivään mennessä vienyt.

Tuli vain mieleen käykö Suomessa samoin. jos Ps on voittamassa vaalit.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.3.2021 01:38
Vastaa...  seant

Milloinkohan ne mellakat muuten loppuivat. Olisikin hauska yhteensattuma, jos ne olisivat loppuneet juuri vaalien aikoihin. Tietenkään ei tartte mellakoida, jos koneita räplätään, mutta tuskin siitä kerrottaisiin vähäjärkisille antifasisteille, kun joku niistä kehuu muille ja jäät kiinni. Toisaalta joku yhteys pitää olla, että saa ne lopettamaan. Mellakoilla ehkä saataisiin kansa tyytyväiseksi siitä, että se pääsi Trumpista eroon, tai jotain.

Salaliittoteoriat ovat jänniä, varsinkin nämä uskottavimmat. Jotkut niistä ovat tosia, ei voi pieni ihminen tietää.

Jotkut perustelevat kemikaalivanoja sillä, että niiden koneiden sisuksista on kuvia yleisesti saatavilla. Ei olisi, jos niistä pölytettäisiin alumiinilla maat ja mannut viljelyskelvottomiksi. Kuvat ovat 100% aitoja, mitäs nyt? Kaikki tietävät, ettei ryssäin voitonpäivän paraatissa ikinä sada. Silloin niitä kemikaaleja juuri käytetään, jotta sadepilvet rojahtaisivat jonnekin muualle. Luultavasti tutkimuskäytössä noita koneita myös on, niistä mulla ei ole tietoa.

juhaII
juhaII
2.3.2021 22:24

Paljon on ruotsalaisilla vielä opittavaa.