Pt-median kautta mustat pestävät kasvomaskit

Nyt saa Pt-median kautta laadukkaita mustia pestäviä kasvomaskeja, joita voi käyttää useaan kertaan. Tästä maskit koronan suojaksi tai vaikka pankkikeikalle.

Myydään vain yrityksille. 20 kappaleen pakkauksissa. Kysy tarjousta: ptmedia@pt-media.org.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Patriootti

Onnea myyntiin👍

Hurja kutsu

Löytyiskös valkoisia? Nämä tarjotut on Hyviä Mustille (kuten vanhassa koiranruokamainoksessa sanottiin).

mummeli

Fiskarsin kirvesosasto vois olla kiinnostunut. Jos samalla tämmönen kantakalpea saisi Paavon myöntämän ja allekirjoittaman autenttisen oleskelulupaläpyskän jota näyttää sinivuokoille äärioikeistona mellakoidessa kuntavaalikopeilla niin vähittäismyynti olisi jo aika houkuttelevasti optimoitu.

Fatwantarkistaja

Hyvä idea. Mediheli möi lentolupakirjoja, Paavo voisi myydä oleskelulupia. Molemmat yhtä aitoja, sopii kehystää ja laittaa tuvan seinälle. Kela Kold lompakkoon? Vilauta kassalla ja juokse. Tuota omaa ehdotusta aion ehdottaa eräälle viharyhmällekin, niillä on kauppa valmiina. Saa suorittaa.

Jumpe

Minä tilasin Ali Expressistä just noita samoja maskeja. Tahtoo mennä poikki nuo ”lenkit” jotka viritellään korvan taakse. Hyvä noilla on hengittää, mutta eipä ne kyllä mitään suojaakaan.

juhaII

Hyvä. Valkoisia ei ainakaan enää uskalla käyttää syyllistymättä tähtien määrässä laskettavissa oleviin erilaisiin rikoksiin!!!

Rosvomaski

Kerran jouduin laittamaan tuon kuonokopan naamalle kun kävin sairaalassa tutkimuksissa.Muuten olen pärjännyt ilman sitä. Kaupassa joku joskus vähän mulkoilee, mutta kukaan ei ole huomautellut, johtuu kait ulkonäöstäni.

Fatwantarkistaja

Sama homma. Jos pitää puhua kolme varttia pienessä kopissa jonkun kanssa, voi olla apuakin. Kaupassa pitää sen lärvinsä ummessa, tuskin hengitysilmassa tauti leviää. Jos leviää, me kuallaan kaikki! Meinaan jos haistat naapurisi tupakansavun, se korona tulee ihan yhtä lailla kämppääsi. Tai katsoo pakkasella sähköröökin sitä pilveä, se on hengitysilmaa se. Kyttäät alaovella, ettei 14 minuuttiin kukaan kulje rapussa, hissiin et mene, vaikka 12-kerrosta.. pitää olla varuillaan.

John

Ruskea pestävä vessapaperi olis kova sana.

Ohmygod

Kuulin sellaista huhua, että tuollaista maskia pitämällä äkkijyrkkänuivakin muuttuu suvaitsevaiseksi vihreäksi. Pitääkö paikkansa?

Coronamielenosoitus meneillään, Medborgarplatsen

Koronakieltäjillä on miekkari Medborgarplatsenilla. Poliisi yrittää häätää pois:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/polisen-upploser-demonstration-mot-coronarestriktioner

Suomi Finland

Pt-median kautta mustat pesunkestävät afrikaanot?