Monikulttuurisuus: Kiirunan kauhistuttava bussimurha sai hovin päätöksen

Pappa och två söner döms för bussmordet i Kiruna - Prime Crime
Tältä näyttää kun afgaani vie puukolla toisen afgaanin rajan taa.
Viime vuoden kesäkuun paljon huomiota herättänyt ns. Kiirunan bussimurha sai päätöksen Norrlandin hovioikeudessa. Afgaani-isä ja hänen kaksi poikaansa tuomittiin murhasta.

Afganastinaisella miehellä 47-vuotiaalla Mohammad Jawad Ahmadilla ja hänen kahdella pojallaan, 15-vuotiaalla Omidilla ja 17-vuotiaalla Jashmidilla, liirasi päässä melkoisesti viime vuoden kesäkuun 15. päivä. Miesväki oli saanut päähänsä, että Ahmadin entinen vaimo, eli poikien äiti, olisi harjoittanut nussintaa erään 20 vuotiaan niin ikään afgaanin Reza Hoseinin kanssa.

Kuvitelmille ei kuitenkaan löytynyt mitään perää poliisitutkinnassa. Miesväki, tai lähinnä isä, oli saanut vain tällaisia asioita päähänsä, joita sitten syötti pojilleen.

Isä ja pojat alkoivat suunnitella vaimon kuvitellun rakastajan murhaamista. Näetsen afgaanikulttuurissa on sellainen tapa, että entisten vaimojen kuvitellut rakastajat tapetaan. Bussissa.

15. kesäkuuta alkoi tapahtumaan. Isä ja pojat istuivat Kiirunassa paikallisbussissa, jonne nousi myös Ali Reza. Sillä samalla silmänräpäyksellä kun Reza nousi bussin etuovesta sisään, niin Ahmadin miesväki hyökkäsi Rezan kimppuun. Alkoi haikea hoosianna. Rezaa lyötiin puukolla 100 kertaa. Tarkasti ottaen oikeuslääketieteellinen laski 99 puukon pistoa.

Bussmord-kiruna-7 – Samnytt

 

Hovioikeuden mukaan murha oli suunniteltu ja vakaasti harkittu. Lisäksi teossa oli ns. kunniamotiivi isän puolelta. Isä sai pojat puolelleen puolustaakseen perheen kunniaa.

Kolmikko kiisti murhasyytteet ja väitti, että murhakohde oli provosoinut heitä riitaan bussin etuosassa. Kyse oli itsepuolustuksesta.

Hovioikeus löi viimeisen niitin ja isä tuomittiin elinkautiseen murhasta. Lisäksi mukana oli seksuaalinen ahdistelu ja laiton uhkaus, jotka eivät itsessään liity murhaan. Karkotusta ei kuitenkaan saatu voimaan, sillä oikeuden mukaan ”hänellä on riski joutua Afganistanissa vainon kohteeksi uskontonsa takia”.

Pojille lätkittiin nuoremmalle 2 v 6 kk ja vanhemmalle 3 v ja 6 kk nuorisohoitoa.

Isä kohta murhan jälkeen poliisin kuvaamana. Ostaisitko auton, jos olisi myyjänä?

 

Murha kaiken kaikkiaan oli melkoinen. Bussissa oli joitakin ihmisiä. Kuski älysi avata keskioven ja muut matkustajat pääsivät pakenemaan ulos. Matkustajathan eivät voineet sillä hetkellä tietää oliko kyseessä terrori-isku vaiko yksittäinen hengen riisto.

Bussin kuljettaja ei päässyt pakenemaan kuljettajan istuimeltaan vaan hän joutui seuraamaan murhaamista aitiopaikalta. Vasta kun isä ja pojat poistuivat paikalta, kuski pääsi nousemaan penkiltään.

Tässä tapauksessa on muukin huomionarvoinen seikka. Poikien äiti nimittäin oli 13- tai 14-vuotias kun sai vanhemman pojan.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ohmygod
Ohmygod
3.3.2021 18:03

Äiti on äkkiä laskien kolmissakymmenissä.
Voi olla että häntä ei enää kiinnostanut kuksia tuon kuvassa nähdyn äijän kanssa.
Ymmärrystä siis sille jos hakee muuta huvia.

MattiS
MattiS
3.3.2021 18:11

On se vaan ihmeellistä että vaikka päivittäin, siis PÄIVITTÄIN, saadaan tuutin täydeltä tätä monikulttuurin ihanuutta, niin siltikin se vain on niin ihanaa.

Järki-ihmiselle riittäisi jo murto-osa näistä todistamaan että joo, eihän tämä perkele vain toimi, lopetetaan ja voidaan aikakin todeta että tulipa edes yritettyä.

Toki siinäkin tilanteessa voisi kysyä että miksi edes yritettiin, ei mitään lisäarvoa maallemme vaikka olisi onnistunutkin.

Antti Tifa
Antti Tifa
3.3.2021 18:15

Äityli saa muutaman kuukauden kuksintarauhan jos löytyy niin urhea ympärileikatun omistaja. Vääräuskoisella ei ole asiaa burkhan alla oleviin allahin lahjoihin.

kuli
kuli
3.3.2021 18:34

Ei tainnut bussikuski aamulla töihin lähtiessään tietää minkälainen normipäivä odottaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.3.2021 18:38

 Karkotusta ei kuitenkaan saatu voimaan, sillä oikeuden mukaan ”hänellä on riski joutua Afganistanissa vainon kohteeksi uskontonsa takia”.

Olisi ihan kiva tietää, millä tavalla hänen islaminsa sitten poikkeaa Afganistanin normi-islamista. Ja jos näin sitten on, voisiko hänet palauttaa johonkin muuhun kunniakulttuuria edustavaan maahan?

Puolueeton
Puolueeton
3.3.2021 19:26

Eikö hänet pikemminkin tulisi karkoittaa Ruotsista turvallisemaan paikkaan. Varmaan murhatun suku asustaa ja suunnittelee suvun kunnian palauttamista Ruotsin maassa.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
3.3.2021 19:23

Kukaan ei kuuntele enää Abbaa.
Murhamuha tulee ja murhamuha tappaa.

Last edited 1 month ago by Punavihernatsimafia
Mr.Reese
Mr.Reese
3.3.2021 19:59

Jorkki näyttää turvonneelta Vinnie Jonesilta.

MattiS
MattiS
3.3.2021 20:33
Vastaa...  Mr.Reese

Islamin vastine Vinnie Jonesista, sellainen parempi.

Mr X
Mr X
3.3.2021 20:31

EI karkoitusta vuohipaimenelle !!! Istuu ruotsin ja veronmaksajien ilona vuosikausia !!!
Stefan RÖV en hieroo etusorkkiaan ja kertoo,RUOTSI ON TURVALLISEMPI KUIN KOSKAAN.
Taitaa hiukka Juksata kansaa ???
Ja Löööööf kiljuu,IHMISOIKEUDET !!!
Voi ruotsiparkaa !!!

juhaII
juhaII
3.3.2021 21:00

Ei edes Karjakunnan auto ollut ennen noin paljon veressä kuin kuvituskuvan bussi. Sotakin on viisaampaa kuin noiden tuominen maahan muka pakoon jotakin kauheaa. Siis tuollaiset ihmiset pelkäävät olla kotimaissaan. Koska kysymyksessä ei ole normaali työperäinen fiksu maanhanmuutto niin tuo on suoranaista hulluutta!

Eikä edes mielettömyyden silmille hyppäävät seurauset saa aivotoiminnassa mitään muuta aikaan kuin virheen toistamista kerta toisensa jälkeen. Ja kaikki alkoi siitä kun eräs ”kekkos-silmälasinen” pässi poliitikko v. 1975 sai päähänsä ajatuksen, että Ruotsista on tehtävä Yhdysvaltain kaltainen monikulttuurinen valtio. Ja siihen loppuivat Ruotsin onnen päivät!

Tarkastaja
Tarkastaja
3.3.2021 21:30

Huomioitavaa tässä on myöskin se että taaskaan yhdelläkään näistä muslimeista ei ollut bussilippua.

Pasi Vello
Pasi Vello
4.3.2021 06:43
Vastaa...  Admin Pt-media

Paljonko on elinkautisen liputtoman sakkomaksu Ruotsissa ?

Maksaako sossu sen ?

murre riepunen
murre riepunen
4.3.2021 07:57

Paluuta Afganistaniin pitäisi tietenkin nopeuttaa, näihin murhiin syyllistyvää yleensä pidetään sankarina, oman kunnian puolustajana jolle aina löytyy tilaa. Kaulan katkojaa kunnioitetaan, kohdatessa kumarretaan, moskeijaan muurataan leveämpi oviaukko, mahtuu Ahmadi hulppeasti rukoilemaan ikuista onnea ja autuutta. Kiireiselle murhamiehelle klaani ostaa uuden polkupyörän, ei tarvii Ahmadin läpsytellä muhkuraisia kujia muiden taviksien tapaan.

Jones
Jones
4.3.2021 10:10

Ei mikään ihme, että on saanut lapsia jo 13-vuotiaana. Tämä on täysin tavallista välimerenmaissa. Nyt Suomenkin lainsäädäntöä on alettu muuttamaan, sillä siirtolaisuus asettaa haasteita. Suojaikärajaa ollaan laskemassa 12-vuoteen. Ollaanhan koko touhua katsottu sormienläpi jo pitemmän aikaa, joten se pitää laillistaa. Pedofiilit ovat tyytyväisiä.

Elokuvat ja TV 4.3.2020 14.08.10.png
Haista haarapalaa, poliisi!
Haista haarapalaa, poliisi!
8.3.2021 12:15

Expressen kertoo että tuo äijä poikineen oli talvella 2019-2020 vienyt ex-vaimonsa pikkuhousut Kiirunan poliisiasemalle ja halusi tehdä poliisi-ilmoituksen uskottomuudesta. Poliisi selitti ettei sellaisesta asiasta voi tehdä ilmoitusta.

”Under vintern 2019-2020 gick mannen och tonårssönerna in till polisstationen i Kiruna med ett par trosor tillhörande kvinnan – som bevis för den påstådda otroheten – och anmälde det till polisen. Polisen förklarade då man inte kan göra en anmälan om otrohet.”