Tukholmassa osoiteltiin mieltä – ilmassa myös roturajat ylittävää rakkautta

Kuvat yllä Söderin mielenilmauksesta.
Tukholmassa oli päivällä pari isoa mielenosoitusta, joissa osoiteltiin mieltä koronarajoituksia, maahanmuuttoa, 5Geetä ja vähän sitä sun tätä vastaan.

Ensimmäinen mielenilmaus alkoi Söderissä Medborgarplanilla. Paikalle oli kerääntynyt + – 600 henkeä. Mielenosoittelijoilla oli useita eri plakaatteja. Yksi vaati koronarajoitusten poistamista, toinen vastusteli maahanmuuttoa ja kolmas oli maahanmuuton puolesta. Sanoma oli siis hieman… voisiko sanoa monikulttuurinen. Lisäksi vaadittiin 5G-mobiiliverkon lopettamista, mielenosoittelijoiden mukaan se aiheuttaa aivosumua.

Osansa tähän toivat uusruotsalaiset nuorukaiset, jotka heittelivät kiviä sekä poliiseja, että mielenvastustelijoita kohti. Ainakin yksi poliisi loukkaantui lievästi kivisateessa.

Tässä vaiheessa poliisi hajotti mielenosoittajajoukon ajelemalla autoilla torilla.

Tästä seurasi, että mielenosoittelijat lähtivät vaeltamaan kohti Vanhaa kaupunkia. Kymmenien henkien joukkoja, joista kertyi yhteensä + – 300 henkeä, mahdollisesti enemmänkin, vaelsi parin kilometrin päähän Kungsträgårdeniin, jossa kokoonnuttiin kuningas Kaarle 12. patsaan ympärille.

 

Täällä pidettiin puheita, joiden aiheina olivat koronarokote, jonka kerrottiin olevan itse saatanasta. Niin ikään puheissa mainittiin, että koronan takana on Bill Gates, joka on ujuttanut koronapiikkiin mikrosirun. Edelleen puheissa oltiin maahanmuuttokriittisiä ja yksi puhuja vaati rajojen avaamista turvapaikanhakijoille.

Mielenkiintoinen detaljee oli hurjimpien koronavastustajien keskuudessa. Kun he huomasivat, että yksi kiivas mielenosoittelija oli ihka aito pikimusta afrikkalainen kikkarapää, niin naiset äityivät ottamaan kimppahalin afrikaanon kanssa.

Afrikaano vietiin poliisin toimesta putkaan. Ei ole tietoa pamputettiinko häntä.

Koronavastustelijat kimppahalasivat afrikaanoa. Syvää korona- ja rokotekriittistä rakkautta on the air.

 

Kungsträgårdenissakin mielenosoittelijoiden turvana oli uusruotsalaisia nuorukaisia, jotka viskoivat kiviä ja pulloja päin poliisia ja mielenosoittajia.

Lopulta turnauskunto vässähti ja monta sataa ihmistä pakkaantui Kungsträgårdenin metroasemalle kotimatkalle ja katsomaan kotiin Talangia.

Alla kuvia Kungsträgårdenista mielenosoituksen loppuvaiheessa.

 

Ottamatta kantaa mielenosoituksiin yleisesti, niin kyseessä oli todellinen pika_miakkari, josta suomalaiset mielenosoittajat voisivat ottaa mallia. Mielenosoitus laitettiin pystyyn puhtaasti puskaradiolla, huutelematta siitä etukäteen sosiaalisessa mediassa. Lyhyellä varoitusajalla kokoon saatiin siis varmasti se 500-700 osallistujaa.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
6.3.2021 18:49

Voimien yhdistäminen siis kannattaa. Maahanmuuttajat eivät tiedä kumpaa kivittää, poliisia vai mielenosoittajia. Poliisi taas ei tiedä kenet pidättää vai pidättääkö ketään, jos joukossa on joku rulla, eli kyseessä voi olla sellainen parempi mielenosoitus.

Valtsu
Valtsu
6.3.2021 19:16

Jälleen yksi osoitus siitä, että suurella osalla ihmiskuntaa ajattelukyky on jossakin vasemman jalan saappaan ja aivovammaisen sammakon välimaastossa. Voi sanoa, että jokainen noissa kuvissa näkyvä on tollo, ehkä muutamaa poliisia lukuun ottamatta.

Huru-ukko
Huru-ukko
6.3.2021 19:30
Vastaa...  Valtsu

En menis niistäkään takuuseen, ruåtsalaisista polliiseista.

puosuvaari
puosuvaari
7.3.2021 07:46
Vastaa...  Huru-ukko

Valintakriteerit poliisiopiskeluun ovat Ruotsissa menneet suoraan sanottuna perseelleen; ei juurikaan painoa punnerruksilla, penkkiprässillä, koolla ja osaamisella, sitäkin enemmän sukupuolisuvaitsevaisuudella, (moni)kulttuuritaustalla ja tietenkin sillä Arvo Pohjalla….

Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen
6.3.2021 21:08

Ihanaa ihanaa ihanaa, vi gäller olika! näin Oululaisena tykkään kun Oulun parasta osaamista maailmalla edustaa Johanna Jussilanniemi. Mukava tyttö, Oululaiset vanhemmat ja ruotsissa tyttö on syntynyt ja elänyt lapsuutensa.Olen Business Oululle esittänyt mikseivät ota keulakuvakseen ja markkinointiin Johannaa joka kuitenkin on maailmalla tunnettu! Ei siinä mitään eivät ymmärrä markkinoinnista mitään. Kyllä Puma Swede tietää miltä perseeseen hoonaus tuntuu.

Hyi saatana että sylettää
Hyi saatana että sylettää
7.3.2021 04:18

He ehkä eivät ole sisäistäneet että tulevisuudessa he ovat sitä alinta kastia muslimivaltiossa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.3.2021 15:39

Ja heitä kivitetään ja poliisi vie putkaan, ei mitään uutta ja ihmeellistä.

K. Lehto
K. Lehto
7.3.2021 07:23

Mitä EU, EU maiden valtuutuksela ja niiden puolesta ja mitä käytännössä kaikki itsenäisetkin maat ympäri maailman ovat luvanneet takauksina rokoteyhtiöille juridiseksi suojaksi syytteitä vastaan, vastuuvapautuslupauksen pantteina? Tiedätkö Paavo?

Mitä on paljastunut tehtyjen sopimuksien taustoista niiden maiden kautta joiden kanssa sopimukset ovat takkuilleet, kuten Brasilian ja Argentinan kanssa? Sotilastukikohtia ja infraa ja pankkitilejä mm.

Ei yhtään sitten huoleta, etteikö hallituksilla ympäri mailman ole insentiiviä sensuroida huolia haittavaikutuksista ja painostaa ihmisiä ottamaan rokotteet, jotteivät jää kiinni siitä mitä on tullut hätäpäissä sovittua?

Oli motiivina sitten halu saada nopeasti apua rokotteista tai suora korruptio, on kuitenkin ihan järkevää kysyä, mitä mänä globalistiset ylikansalliset yhtiöjätit maailman hallituksilta haluavat kaapatessaan maailman sotilastukikohdat?

Luulisi, että kuka tahansa tavallinen järkevä ihminen joka yhtään ottaa asioista selvää miettisi tässävaiheessa, että onko meitä kohtaamassa globalistien vallankaappaus.

Lisäksi, valtava yliedustus vakavista COVID-19 oireista kärsivistä ovat ylipainoisia tai ravitsemushäiriöisiä, eli niitä joiden kuolemat ovat yli kaksinkertaistuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana muutoinkin. Pelkästää sairaalloinen ylipaino on nousuut tappamaan yli 5 miljoonaa ihmistä jokainen vuosi… eli kaksi kertaa enemmän kuin COVID-19 tautiin. Mihin on piilotettu viimevuosien tilastot sairaalloiseen ylipainoon ja ylipainon myötä seuraavien sairausten takia kuolleiden lukumääristä? Piilotellaanko niitä siksi, että niiden kanssa kuolemat ovat korkeat ja itseasiassa nielaisevat COVID-19 kuolemat sisäänsä siten, ettei COVID-19 käytännössä johdakaan kuolemiin?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.3.2021 15:48
Vastaa...  K. Lehto

Ei vittu! Kaikki keskimäärin 84-vuotiaina menehtyneet ovatkin kuolleet liikalihavuuteen. Nyt saatiin niin faktuaalisen faktista faktaa, ettei ilman uhvomiesten hyökkäystä faktaisemmaksi enää päästä?

Osmo Lokio
Osmo Lokio
7.3.2021 08:35

Hehe, ruotsalaiset nyt ei vastusta mitään, ne hyväksyy ihan kaiken, oman alistamisensakkin. Vai että oli roturajat ylittävää rakkautta ilmassa. Se on vain kiertoilmaus sille, että miesjoukko ympäröi ja raiskasi väentungoksesssa kantaruotasalaisen naisen.

Iiro N
Iiro N
7.3.2021 12:43
Vastaa...  Osmo Lokio

Valitettavasti suomalaiset on samanlaisia, eipä nouse sohvaperuna sortajiaan vastaan ei. Elävät yksinkertaisuudessaan mennyttä aikaa ja luulevat, että sortaja on aina venäläinen. Se on Eldankaa se, mennyttä aikaa ja historiaa. Ennen oli ennen, nyt on nyt.

juhaII
juhaII
7.3.2021 14:53

Suomalaisegt sohvaperunat eivät kitvahda mihinkään, vaikka puoli yhdeksän uutisissa kerrottaisiin, että huomenna aletaan katkomaan päitä ilmastonmuutoksen nimissä!

Ainoa raektio olisi: ”Jaa. No, täytyypä mennä. Pitääköhän olla KELA-kortti mukana?”

Tästä se alkaa
Tästä se alkaa
7.3.2021 23:36

Yhden mielenosoittajan kyltissä luki ”REINFELDT JA LÖFVEN PITÄÄ VANGITA!”
(näkyi TV-uutisissa)