Uusruotsalaiset gangsterit suunnittelivat poliisimurhaa pommilla

Kun kirjoittelin tuossa yksi päivä siitä, että ruotsalainen poliisi kyllä selviää kotimaisten kriminaalien kanssa. Mutta Lähi-idän ja Afrikan kanssa se ei selviä. Seuraavaksi konkreettinen esimerkki.

Poliisilla oli viime vuonna useissa kaupungeissa operaatio Rimfrost. Operaatio oli suunnattu lähinnä maahanmuuttajalähiöiden gangsterien suuntaan. Poliisi teki kymmeniä ratsioita ja kiinniottoja, joiden yhteydessä saatiin takavarikkoon suuret määrät aseita, pommintekotarpeita, huumeita ja sen sellaista.

Huhtikuun aikana Rimfrost suunnattiin Uppsalan ongelmalähiöön Gottsundaan. Erään operaation aikana saatiin takavarikkoon iso määrä huumeita, aseita ja pommeja. Kun takavarikon jälkeen tehtiin kiinniottoja, niin yksi Lähi-idästä kotoisin olevan gangsteri otettiin melko näyttävästi kiinni. 29-vuotias multikriminaalia jouduttiin pipprurisumuttamaan ja hänet lätkäistiin käsirautoihin useiden kanssagangsterien silmien alla.

 

Uusruotsalaisen rispekti pärisi pitkin asfalttia ja se piti palauttaa.

Pidätyksen jälkeen uusruotsalainen pääsi kuitenkin vapaaksi ja alkoi murhasuunnitelma. Yksi kiinniotossa ollut poliisi piti murhata pommilla.

Poliisi pääsi myöhemmin tekstiviestiseurannan avulla murhasuunnitelman jäljille. Uusruotsalaiset olivat vaihtaneet kyseisen poliisin tietoja ja osoitteita viesteillä. Poliisin siviilielämästä oltiin otettu kaikki selville. Isät, äidit, lapset jne.

Tämän jälkeen tehtiin uusi ratsia ja nyt löytyi kunnon jytky. Eräästä kellaritilasta löytyi ”kattilapommi”, jossa oli 9,4 kiloa dynamiittia, räjähdyspanos, sytytyslanka ja kaukolaukaisin. Eli täysin valmis pommi. Pommi löydettiin siis noin kuukausi tuon aiemman pidätyksen jälkeen, jossa multikriminaalia pippurisumutettiin.

 

Poliisi otti taas kiinni useita henkilöitä epäitynä murhan valmistelusta, mutta tutkinta jouduttiin lopettamaan. Se ei johtanut mihinkään, sillä kukaan ei tietenkään puhunut eikä poliisi saanut kaivettua enempää todisteita.

Poliisin mukaan kuitenkin juuri kyseinen pidätys ja uusruotsalaisten gangsterien viha poliisin Rimfrost-operaatiota kohtaan oli niin suuri, että tässä tapauksessa he ottivat ainakin yhden poliisin kohteeksi, joka aiottiin murhata.

 

Vaikka murhasuunnittelua ei saatu käräjille, niin Uppsalan käräjäoikeudessa on nostettu kuitenkin tapauksesta neljälle henkilölle syytteet yleisen vaaran aiheuttamisen suunnittelusta. Poliisin murhayritykseen ei siis saatu näyttöä, mutta pommi pystyttiin yhdistämään henkilöihin. Yksi epäilty on Södertäljen mafian johtajia.

Lisäksi Uppsalan käräjillä on Rimfrostin myötä 58 henkilöä epäiltynä pommin valmistamisista, törkeistä ampuma-aserikoksista, törkeistä huumausainerikoksista jne jne.

Kaikki epäillyt ovat uusruotsalaisia!

****

Kirjoittelen asiasta lisää kunhan saan esitutkintapöytäkirjat luvun alle. Niissä meneekin sitten taas rattoisesti muutama viikko.

[rps-paypal]

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tuo meno alkaa olla täysin pähkähullua. Ei voi uskoa, että vieläkin riittää porukkaa puolustelemaan maahanmuuttoa ja haukkumaan SD:n kuuluvia rasisteiksi.

Joku raja pitää olla sille, minkälaista sakkia sitä saa maassa asustaa. Kyllä nämä gansterit voisi potkia suoraan Madakaskarille. Sotilasvoimalla.

Huru-ukko

Äläs nyt tuommoista. Siellä Madagaskarilla lienee kuitenkin paremmat olot kuin Sveakalifaatissa. Jos kerran aiotaan ja pitää poistaa muonavahvuudesta: Kilauta kaverille ja putte laittaa nämä pienet vihreät miehte liikkelle. Nämä, miä se ny oli, nimi ei just tuu mieleen..

hiekkainsinööri

Tarkoitit varmaan kuonavahvuudesta.

Suomi Finland

Tässä tarvitaan ne vihreät miehet ihan itsellekin. Gansteriklaanien päästäminen tälle mallille on ollut vakava virhe ruotsalaisilta.

Ja kun koko ajan maahan tulee lisää vähänkoulutettua porukkaa, joita voi houkuttaa helppo rahantulo verrattuna sossutukiin, niin on jo valmiiksi olemassa kriminaaliorganisaatiot, mihin monet voivat integroitua yhteiskunnan asemasta.

korkeakoulutusta

On siellä korkeasti koulutettujakin ja kokemusta omaavia esim Isisin porukkaa .
Siis sotahommista ja sen sellaisesta, ja saavat vielä jatkokoulutusta lisääkin mm moskeijoissa psyykaamista ja omantunnon kovettamista yms että pystyy toimimaan tappajarobotin lailla sitten diplomityötä varten!

Hyvin menee

No näin. Villi länsi Ruotsissa sen kuin jatkuu entisestään vuonna 2021. Hyvin menee.

Anna-Maria Korhonen

Niin. Ihminen voi olla omassa maassa yhtä aikaa uskonnollisista, poliittisista tai klaanisyistä vainottu ja rikollinen. Taikka hän voi myös itse olla vainoaja. Ja kun hän tulee Ruotsiin, hän ei tietysti ole enää vainottu, elleivät myös vainoajat hae turvapaikkaa, mutta rikollinen hän edelleen on. Vainon voi tietysti myös valehdella.

Miksi meillä on matuja???

Että kukaan ylipäätä haluaa poliisiksi on ihme. Ei siis mitenkään outoa että poliisikoulutuksessa ei saada paikkoja täytettyä ja/tai moni hyppää kelkasta.

Jäljelle jäävät vain matut jotka toivovat saavansa ampua valkonaamoja ”en vacker dag”.

Big l

Ja löfvenin suurin huoli on ”rasismi”

Erno Pelmann

Ruotsalaisten naiskonstaapelien pitää mennä vähän tanssahtelemaan HipHoppia näiden sotaa, väkivaltaa ja vainoa karkuun tulleiden kanssa niin koko mitätön tilanne rauhoittuu. Tanssiesityksen väliajalla kahvia ja pullaa.

Murmeli

Kontilleen kumartumaan edessä blm merkeissä pää nöyränä. Parempi, jos polvistuu takapuoli edellä ganstereihin päin, niin gansta voi naispoliisile antaa helpommin joukkoarmahdusta. Sitten voivat yhdessä juoda sulassa sovussa pulla kahvit ja erota ystävinä

juhaII

Ruotsalaisella poliisilla ei ole minkäänlaista arvovaltaa eikä virka-asemansa tuomaa respektiä uusruotsalaisten keskuudessa, koska maahanmuuttajat halveksuvat järjestelmällisesti ruotsalaista yhteiskuntaa ja kantaruotsalaisia, sillä molemat ovat täysin munattomia diskuteeraajia vailla todellista voimankäytön uhkaa!!!

Maahanmuuttajat ovat maista ja kulttuureista, jossa kunnia ja arvostus hankitaan raskaalla pahoinpitelyllä tai mieluummin julmalla teurastamisella, jonka tuloksena uhri on enemmänkin linimenttiä kuin edes kilon palasina!!!

Moonman

Miten on mahdollista että gansterit saavat selville poliisin henkilöllisyyden? Ruotsin poliisi ei käytä kommandopipoja ja niillä on nimilaatta rinnuksilla?