Video: Espoossa monikulttuurista tunnelmaa bussissa

Muuan matkustaja kertoo Espoon Uutisvirta-lehdelle, että perjantai-iltapäivänä bussimatka Espoon kaupunkibussissa eskaloitui ikävällä tavalla.

Kaksi tyttöä nousi Leppävaarassa bussiin kyytiin ilman lippua. Kuski käveli tyttöjen perään ja pyysi heitä poistumaan. Tämä ei kuitenkaan sopinut tytöille ja homma päättyi riitelyyn.

Kukaan ei kuitenkaan käyttänyt tyttöjä kohtaan väkivaltaa, sillä kyseessä oli naispuolisia henkilöitä. Lopulta homma saatiin päätökseen kun paikalle saapui poliisipartio.

 

HUOM!! Harkinnan jälkeen päätin poistaa videon Pt-median sivuilta. Tytöt olivat 15-vuotiaita nuoria teinejä, enkä näe mitään syytä, että miksi heidät pitäisi nostaa tikun nokkaan jonkun pummilla matkustamisen takia.

45 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
9.3.2021 23:51

Myös YLE uutisoi tapahtuneesta ja yllättävän totuuden mukaisesti. Koska asia sai somessa niin paljon näkyvyyttä valtamedia joutui myös uutisoimaan siitä. Tämän takia tarvitaan vaihtoehtomedioita ja tämän takia asioista kannattaa kertoa somessa.

https://yle.fi/uutiset/3-11828205

”Matkustajat hyökkäsivät bussikuskin kimppuun Espoossa – poliisi epäilee useita pahoinpitelyjä

Bussikuskia puolustaneet matkustajat joutuivat myös pahoinpitelyn kohteeksi, epäilee poliisi.

Länsi-Uudenmaan poliisi epäilee kolmea pahoinpitelyä bussissa Espoossa. Linja-auto oli pysähtyneenä viime perjantaina Leppävaarassa Turuntiellä, kun kyytiin nousi matkustaja ilman lippua.

Kuljettaja pysäytti auton tilanteen selvittämiseksi. Keskustelu muuttui nopeasti sanaharkaksi ja johti yhteenottoon kuljettajan sekä kahden matkustajan välillä. Ainakin kaksi bussissa ollutta matkustajaa meni auttamaan kuljettajaa tilanteessa.

Kahta kuljettajan kanssa nujakan aloittanutta matkustajaa epäillään kolmeen henkilöön kohdistuneesta pahoinpitelystä. Epäillyistä toinen on alle 15-vuotias, ja toinen on 18-vuotias. Alle 15-vuotias ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa.

Ulkopuolinen henkilö oli kuvannut tappelun bussissa videolle ja levittänyt sitä sosiaalisessa mediassa. Asiasta on tehty rikosilmoitus. Poliisi tutkii tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus”

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
9.3.2021 23:29

Myös valtamedia uutisoi tapauksesta, kuten ounastelin. Ainakin Iltalehti on asiasta uutisoinut

”Kaksi teiniä ajautui riitaan bussinkuljettajan kanssa Espoossa – poliisi tutkii useita pahoinpitelyjä”
”Kuljettaja pysäytti bussin asian selvittämiseksi, mikä lopulta johti sanaharkkaan sekä yhteenottoon. Arkistokuva HSL:n bussista. Mikko Huisko
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tutkivansa epäiltyjä pahoinpitelyjä, jotka tapahtuivat Espoossa 5.3. Pahoinpitelyt tapahtuivat paikallaan seisoneessa bussissa.
Poliisin mukaan välikohtaus tapahtui perjantai-iltapäivällä, kun bussi oli pysähtyneenä Espoon Leppävaarassa Turuntiellä. Tapahtumat saivat alkunsa, kun yksi matkustajista nousi kyytiin ilman matkalippua.
Kuljettaja pysäytti bussin asian selvittämiseksi, mikä lopulta johti sanaharkkaan sekä yhteenottoon, jossa oli osallisena kaksi nuorta ja bussin kuljettaja. Kuljettaja ja yhteenottoa estämään pyrkinyt sivullinen saivat tilanteessa lieviä vammoja.
Poliisi on kirjannut tapaukseen liittyen useita ilmoituksia pahoinpitelyistä. Epäiltyinä ovat kaksi nuorta henkilöä, joista toinen ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa.
Tapauksen yhteydessä paikalla ollut sivullinen henkilö kuvasi tilanteesta videon, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Iltalehti on nähnyt kyseisen videon. Videolla nuoret tytöt kieltäytyvät lähtemästä bussista, ja kuljettaja menee selvittämään asiaa huonolla menestyksellä.
Myös videoon liittyen on tehty rikosilmoitus, ja poliisi tutkii tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus.”

Moonman
Moonman
7.3.2021 19:24

Meille kerrotaan jatkuvasti miten monikulttuuri on paras juttu ikinä ja suomi pysähtyy jne. jne. Siitä ei tietenkään puhuta miten luottamusyhteiskunta jää historiaan ja mikään toimi enää, koska on kasvava joukko niitä joita eivät koske samat säännöt kuin muita. Sisäministeri jopa haluaa kiihdyttää kehitystä intersekteillä ja muulla hölynpölyllä joissa ihmisille jaetaan eri oikeudet ja velvollisuudet taustan perusteella.

Mr X
Mr X
7.3.2021 15:38

Näillä Suomi nousuun !!!

Irmeli
Irmeli
7.3.2021 15:27

Ruotsissahan on joku matutaustainen Expressin toimittaja ehdottanut valkoisille eli kanta-ruotsalaisille isompaa veroa kun maahanmuutajille, rotuerottelun/rasimin vuoksi… Eiköhän ne aidot ruotsalaiset sitä veroa muutenkin maksa enemmän kun suurin osa kunniakansalaista, jotka eivät maksa mitään veroa, mutta kulutusjuhlat on suuret ja kaikki etuoikeudet ilman vastuuta tai velvollisuuksia…Noikin somali ämmät huiveineen on meidän yhteiskunnalle vaan kuluerä ei muuta ja äärimmäisen röyhkeitä. Pitäisi alottaa noiden paluumuutto takaisin sinne Somaliaan, minne kuuluvat……Suomi on suomalaisten maa nyt ja aina.

Pertsa
Pertsa
18.3.2021 01:03
Vastaa...  Irmeli

Helsingin Vuosaari on kuulemma Suomen Monaco. Ei tulotason takia, vaan siksi, että siellä asuu paljon ulkomaalaisia, jotka eivät maksa veroja.

juhaII
juhaII
7.3.2021 14:44

Somaleja ja yhtä ”voimaantuneita” kuin ”ruotsalaiset” vastineensa. Herra kansan otteet ovat itsestään selvyys suomalaisen kyyristelevän yhteiskunnan opettamana sekä suurimpana ohjenuorana on islam, joka asemoi meidät ”vääräuskoisiki koiriksi”!

Tästä voikin sitten lähteä miettimään sitä millaista kohtelua suomalaiset tytöt näiltä saavat kouluidssa ja kadulla?

Itse olisin matkustajanikin – härmäläinen kun olen – heittänyt nuo ovesta pihalle, joka tietysti on väärin!

Totta kai!!!

Sami
Sami
7.3.2021 13:19

Äänestäjien tahdosta poliitikot kehitysmaalaistavat Suomen. Niin että kiitti vitusti kulttuurimarxistipuolueiden äänestäjät.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.3.2021 11:43

Pummimatkustaminen pitää pistää poikki heti alkuunsa. Kuljettajalla pitäisi olla oikeus poistaa fyysisesti liputtomat matkustajat. Samoin tuollaisesta käytöksestä pitää pistää kunnon porttikielto.

Dan Wesson
Dan Wesson
7.3.2021 12:22
Vastaa...  Suomi Finland

Bussikuskin ei pitäsi provosoitua mitenkään, vaikka kuinka vituttaa, vaan soittaa virkavalta paikalle heti.

puosuvaari
puosuvaari
7.3.2021 09:57

Video kertoo hyvin selkeästi muslimitaustaisen maahanmuuton ytimen:
He eivät ole tulleet tänne integroitumaan vaan dominoimaan.
Surullista vain, että touhu tapahtuu kantasuomalaisten kustannuksella (joka suhteessa) ja hallituksen siunauksella, jopa kannustuksella.

Sami
Sami
7.3.2021 12:30
Vastaa...  puosuvaari

Äänestäjät pyytävät tätä vielä lisää. No, kyllä tulijoita riittää.

Pah
Pah
7.3.2021 09:30

Jos suomalaiset tekisivät enemmän töitä eivätkä olisi niin laiskan pulskeita niin näitä jalon ylhäisesti käyttäytyviä prinsessoja ja prinssejä voitaisiin haalia tänne passattavaksi ja hyysättäväksi paljon enemmän.

Hyysäys- ja kotouttamiskoneistoon saataisiin satsattua enemmän verovaroja.

http://www.kysy.fi/kysymys/onko-nama-kaikki-virat-olemassa

Linja-autossa
Linja-autossa
7.3.2021 09:12

”Linja-autossa on tunnelmaa, linja-autossa matka katkeaa.” No ainakin näillä neideillä. Taisi olla vaikutteita mukana myös, tästä idioottimaisesta BLM-pelle liikkeestä.

Pertsa
Pertsa
18.3.2021 00:59
Vastaa...  Linja-autossa

Vapaamatkustajien aatepohjan tuntien tämäkin vanha suomalainen ralli sanoitetaan kohta:”Linja-autossa on tunnelmaa,linja-autossa kurkku katkeaa”.

Janne Tulonen
Janne Tulonen
7.3.2021 08:25

Mikä tässä nyt on ongelma, noramaali arkipäiväinen bussimatka työpaikalle. Tämähän on vain välähdys siitä yhteiskunnasta minkä omat rakkaat hyvät poliitikkomme tähän maahan haluavat.

Sami
Sami
7.3.2021 11:48
Vastaa...  Janne Tulonen

Jos haluat muutosta, sinun on äänestettävä muutosta. #kuntavaalit2021

Mies ja ääni
Mies ja ääni
7.3.2021 13:01
Vastaa...  Sami

Ei se minunkaan äänestäminen ja vastustaminen paljon auta, kun suurin osa suomalaisista näyttää olevan itsetuhoisia harhaanjohdettuja suvakkeja.

HenkkaR
HenkkaR
7.3.2021 13:35
Vastaa...  Mies ja ääni

Auttaa aika paljonkin, kunhan vain saadaan ei-itsetuhoiset harhaanjohtamattomat epäsuvakit uurnille. Suurin ongelma kun on nimenomaan näiden nukkuminen, ja tekosyiden keksiminen ”ei se minun ääni kuitenkaan auta”.

Täytyy aina muistaa, että äänestämällä ei ainakaan menetä yhtään mitään. Sekä se, että suvakkipolitiikka on varsin tuore ilmiö, muutama vuosikymmen sitten suvakismi oli vielä pienemmissä ja toivottomammissa lapsenkengissä kuin antisuvakismi tänä päivänä, mutta sieltä ne niillä yksittäisillä äänillä ponnistivat, antisuvakkien (joille ei moista nimettyä termiä edes hoksattu tarpeelliseksi vielä tuolloin) nukkuessa luullen että sen ”normaalius” on niin vahva ettei sitä tarvitsisi äänillään puolustaa.

Kuitenkin suvakismin pohja on monessa suhteessa niin paljon kestämättömämpi että suvakismi tulee kukistumaan paljon nopeammin kuin se uudeksi normaaliksi syntyi, kunhan vain me sitä vastustavat aktivoidumme.

Emmekä ole edes kaukana. Persut ovat jo hyvää vauhtia nostaneet päätään, ja se kehityshän ei toviin tule pysähtymään, kunhan vain itse kukin katsomme peiliin ja kipaisemme uurnille!

Ja ääntähän toki täytyy pitää asioista uurnien hiljaisuuden lisäksi muuallakin, netissä, toreilla ja turuilla, työpaikoilla, jne. jne. On huomattava että sen viisi henkilöähän puheillaan kun onnistuu aktivoimaan, niin näistä varmasti jokainen onnistuu puheillaan aktivoimaan viisi lisää!

Siispä kyynisyys vähemmälle, aktiivisuus suuremmalle! 🙂

Huru-ukko
Huru-ukko
7.3.2021 13:59
Vastaa...  HenkkaR

Kuule ei sitä tiedä pidetäänkö niitä vaaleja ja onko persut enää laillinen puolue niissä olemaan.
Katso mitä tapahtuu saksassa mama merkele jahtaa jo AfD: väkeä juuri sikäläisten vaalien alla.
Sanna sen keksi siinä just iltakoulun lopulla: Jenkkidemarit varasti pressanvaalit, niin kai me yhet kuntavaalit pystytään pöllimään….

Tane
Tane
8.3.2021 08:52
Vastaa...  Huru-ukko

Juuri näin, kyllä se äänestäjän kyyniseksi vetää, kun ei pelata rehellistä peliä ja kansan todellista ääntä yritetään kaikin keinoin vaientaa. Mitkä ne sellaiset vaalit on?

Markus Jansson
Markus Jansson
7.3.2021 05:03

Kunniakansalaiset ostoksilla kaikki on ilmaista, eikä maksa mitään ja kaupassa voi syödä kaikkia tuotteita ja juoda kaikkia nestemäisiä tuotteita maksamatta. Kunniakansalaisille kaikki on ilmaista aina Suomessa. Katsokaa videot ja herätkää.

https://www.youtube.com/watch?v=QjY_RI2PYZc

https://www.youtube.com/watch?v=5Rs7w3uxtOI

https://www.youtube.com/watch?v=2icI3Efd2pU

Hyi saatana että sylettää
Hyi saatana että sylettää
7.3.2021 04:16

Sompuilla on omat käsityksensä miten suomessa eletään, kelan taikaseinä kun on myös busseissa heitä varten.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.3.2021 04:12

Kyse ei kai ole siitä, etteikö sitä rahaa lippuun olisi, vaan vallan käytöstä. Osoitetaan, että ollaan teidän yläpuolella, ettekä voi meille mitään. Tämä lupaa tietysti hyvää sitten, kun niitä on täällä tarpeeksi.

Ratsia
Ratsia
7.3.2021 03:01

On se jännä että edes ilmaisilla vastikkeettomilla sossurahoilla ei saatana osteta hikistä bussilippuakaan vittu! Noi on paskoja ihmisiä. Saatanan turhaa sakkia.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
7.3.2021 01:56

Olisivatkohan somalitytöt uskoltaneet käydä miehiin käsiksi vastaavassa tilanteessa heidän kotimaassaan? Eivät varmasti olisi, sillä muslimiehellä ei olisi ollut mitään pidäkkeidä lyödä naisia, mutta Suomessa tytöt tietävät etteivtä miehet voi tehdä mitään ja käyttävät tilannetta hyväkseen. Koska ovat alaikäisiä ilmeisesti heille ei tule mitään rangaistusta tuosta. Tytöt tietävät tämän ja siihen viittää sekin, ettei heitä hätkäitä uhkaukset soittaa poliisille.

Youtube videon kommentissa jotku oli sitä mieltä, että miesten olisi pitänyt lyödä tyttöjä, koska kävivät päälle. Minusta ei missään nimessä, sillä se olisi progandavoitto somaleille. Hei voisivat sanoa, että aikuiset miehet täällä hakkaa nuoria tyttöjä. Minusta miehet toimivat aivan oikein kuvataan videolle milllaisia somalit ovat ja kutsutaan poliisit paikalle, niin siitä on edes se hyöty, että tyttöjen matka pysähtyy ainakin vähäksi aikaa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.3.2021 23:12

Video on saanut niin paljon katsontakertoja, että valtamediakin tulee varmaa tästä uutisoimaan. Otsikossa ei lue, että somalitytöt kävivät bussikuskin kimppuun, vaan että netissä kirjoitettiin rasistisesti somalityöistä. Tai/ja video levisi valemedioissa.

pöh
pöh
6.3.2021 22:35

Somalit vain osoittaa luontaisen röyhkeytensä.
Suomessa syntyneet somalitytöt/naiset on todella röyhkeitä suomalaisia kohtaan.
Kuullut valkoinen paska, juoppo ym rasisti natsi fasisti huutoja monesti kun en ole päästänyt kaupassa etuilemaan.

Minä
Minä
7.3.2021 03:39
Vastaa...  pöh

Somaliassa somalit ovatkin sitä parempaa väkeä ja bantut ovat alempaa kastia. Somalit pitivät bantuja orjinaan aina siihen asti, että italialaiset lopettivat siellä orjuuden. Sitten joku somalityttö valittelee kauppatorilla videolla, että he ovat rakentaneet Helsingin keskustan vanhat talot ilmaiseksi orjina, joten heillä on oikeus rikkoa ne kaikki.

Anonyymi
Anonyymi
7.3.2021 08:01
Vastaa...  Minä

Tällainen röyhkeys nostaa kyllä verenpainetta. Tarkemmin ajateltuna syy on myös suomalaisissa kotouttajissa ja anteliaassa sosiaaliturvassa. Kaikki valmiiksi annettuna ja tehtynä saa ennestäänkin röyhkeän porukan helposti kuvittelemaan olevansa suomalaisia parempia kun heitä näin palvotaan. Huomioni kiinnittyi videossa myös etummaisen naisen hienoon nahkatakkiin. Sellaisen voi varmaan hankkia kun käy ahkerasti töissä…

jami
jami
6.3.2021 22:19

black lives matter agendan syvin olemus?

Sosiologi
Sosiologi
7.3.2021 10:59
Vastaa...  jami

Kautta aikain suomalaisnuoriso on kapinoinut auktoriteetteja vastaan. Hei, ymmärrystä nyt hiukan peliin, ymmärrystä. Pyydän, pliis.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.3.2021 18:47
Vastaa...  Sosiologi

Missäs sinä näet tässä jutussa suomalaisnuoria? Nuo ovat somaleja.

Keino
Keino
9.3.2021 00:26
Vastaa...  Sosiologi

Meidän nuoruudessa ei kapinoitu bussikuskeja vastaan, sen urpoilun hoiti nistit ja juopot.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.3.2021 21:54

Koska somalit menivät ihan pokkana vaan istumaan bussiin kuskin ja muiden matkustajien vastustuksesta luulen, että tuollainen toiminta on yleistä somaleille ja moni kuski ei jaksa alkaa niiden kanssa vääntään, vaan katsoo pummilla matkustamista läpi sormien.

Muutama vuosi sitten yksi venäläiskuski kyllästyi pummilla matkustaviin somaleihin ja kuvasi paria pummilla matkustanut somalia hän sai potkut. Ne videot on jo kadonneet youtubesta milloinhan tämäkin video katoaa?

Kukavaan
Kukavaan
6.3.2021 22:25
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tämä voi olla vasta alkua.

Ehkä seuraavaksi ylimystön edustajat menevät joukolla marketteihin ja vievät haluamansa maksamatta. Minkäs teet, jos tulee pari sataa etuoikeutettua, jotka kylmän rauhallisesti kärräävät täydet kärrynsä kassan ohi ja vievät ne katumaastureilleen.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.3.2021 22:50
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja oliko, niin että jollain alueella bussikuski ei kysy keneltäkään bussilippua, sillä muuten saattaa saada köniin? Jos noiden tyttöjen tilalla olisi ollut nuoria jätkiä, niin tossa olisi käynyt huonosti kuskille ja videon kuvaajalle.

Antti Tifa
Antti Tifa
6.3.2021 21:46

Onkohan kyseessä leikatut puikulapäät ?
Jos niin, ovat he ylimystöä joita ei samat säännöt koske kuin vääräuskoisia pottunokkia.
Miksi noille ei lyödä sossusta taksilappuja kouraan ettei näitä haisuleita tarvi katsella julkisissa liikennevälineissä ?
Puikulapäät ajaisivat puikulapään kyydissä ja molottaisivat puikulan kieltä.
Wallah brusha, inha-allah ja sillain.

KKi
KKi
7.3.2021 07:43
Vastaa...  Antti Tifa

Toi olisi kyllä pienimmän riesan tie. Puikuloille ja palleroille omat kuskit ja vaikka taksit.

aavikkouden tohtori
aavikkouden tohtori
7.3.2021 10:26
Vastaa...  KKi

Mutta tuokin ratkaisu voisi pahimpien sekomokuttajien mielestä olla rassinatsismia. Påttunåkat haluavat eristäytyä måniåsaajista(!)

Unelma K. Painajainen
Unelma K. Painajainen
6.3.2021 21:34

”Munki pitää päästä töihin.
– Etsä missään töissä käy.” 👍

Lauri Pajunen, Espoon Uurisvirta
Lauri Pajunen, Espoon Uurisvirta
6.3.2021 21:32

Hei, pieni oikaisu
Kuvaaja ja kommentoija ei ollut bussikuski vaan matkustaja.