Tukholman poliisi varoittaa nuoria mustaihoisista ryöstäjistä

Tukholman eteläisen Huddingen poliisi kertoo, että Stuvstan/ Snättringen alueella nuoriin teineihin kohdistuneet ryöstöt ovat lisääntyneet selvästi. Poliisi varoittaakin nyt mustaihoisista ryöstäjistä.

 

Poliisin mukaan tekokaava kaikissa ryöstöissä tai yrityksissä on samankaltainen. 15-18-vuotiaat nuorukaiset, joita yleensä on 3-5 henkilöä, pyrkivät kaveeraamaan itseään nuorempien kanssa ja näyttelevät reilua kaveria. Kysellään esimerkiksi paljonko kello on, jotta nuori saadaan ottamaan puhelin esille.

Poliisi kertoo tuntomerkit, joita ovat seuraavat. Useissa tapauksissa tekijät ovat olleet mustaihoisia ja puhuneet joko englantia tai murtaen (ulkomaalaiskorostuksella) ruotsia. Pitkiä hujoppeja, 170-180 cm ja monissa tapauksissa tekijöillä on ollut kasvomaski kasvojen peittona.

Poliisi kehottaa kaikkia alueella liikkuvia nuoria erityiseen varovaisuuteen jos havaitsee mainittua käytöstä, jossa vanhemmat nuoret hakemalla hakevat nuorempia, kyselevät kelloa jne. Poliisi kehoittaa myös esimerkiksi koirankusettajia ja lenkkeileviä aikuisia ottamaan ylimääräisen kierroksen Stuvstan paikallisjuna-aseman ympäristössä, jotta aikuisia saataisiin liikeelle.

 

Viimeksi viime yönä 10 uusruotsalaista hyökkäsi ruotsalaisen nuoren kimppuun ja tämä ryöstettiin kaikesta arvotavarasta ja vaatteista juuri Stuvstan paikallisjuna-aseman ympäristössä.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie
Dickie
7.3.2021 20:13

Svitusta

Suomi Finland
Suomi Finland
7.3.2021 20:18

No joo. Poliisiko kannustaa ihmisiä katupartiointiin? Ei kestä kauaa, kun joku hoksaa, että hommat lipsahtaa vähän turhan natsahtavaan suuntaan ja aikuisia kehotetaan sen sijaan sulkemaan silmät ja korvat, että nuorukaiset saavat toimia ilman pelkoa rasistisesta partioinnista.

Nykyvasemmisto pitäisi kieltää
Nykyvasemmisto pitäisi kieltää
7.3.2021 21:08
Vastaa...  Suomi Finland

Jopa natsismi oli parempi yhteiskunnan ja kansan kohdalla kuin sosialismi/kommunismi vaikka natsit aloittavitkin 2MS:n.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
7.3.2021 23:26

Toinen MS alkoi samaan aikaan kuin ensimmäinenkin, paitsi jos taas jälleen kerran tyytyy siihen ettei viitsi ottaa asioista selvää.

Kryptinen vihje perustuu mm. siihen, että voittajaosapuoli kirjoittaa historian. Voittajaosapuoli on yleensä omistanut rahajärjestelmän siinä kuin poliittisenkin järjestelmän, sekä median ja koululaitoksen. Kun on vallan kolmijako taskussa ja neljäntenä valtiomahtina oma ämyri, voi omat totuudet painaa ja iskostaa virallisiksi. Soraäänet leimataan valtion ja ihmiskunnan vihollisiksi, koska muutoin hegemonia kärsii.

T
T
8.3.2021 08:14

Ja mikähän mahtoi olla syynä Puolaan hyökkäämiseen? Historian kirjoissa kummasti unohdetaan tuhansien saksalaisten kansanmurha sen aikaisen Puolan alueella. Syy Puolan raakaan toimintaan taas perustui Brittien antamiin turvatakuisiin. Mielenkiintoinen kysymys taas on halusiko Churchill sotaa. Kirjailija Mike Kingin mukaan kyllä halusi.

Ilmari
Ilmari
8.3.2021 18:25
Vastaa...  T

Tämä on täyttä roskaa. Puolan alueella ei ollut mitään saksalaisten kansanmurhaa.

T
T
8.3.2021 20:06
Vastaa...  Ilmari

Saksan entisiä alueita liitettiin Puolaan ensimmäisen maailmansodan rajasiirtojen johdosta. Näille alueille jäi paljon etnisiä saksalaisia. Näitä saksalaisia puolalaiset kohtelivat hyvin huonosti. Koska Puolalla oli suurvallan eli Iso-Britannian turvatakuut, mitään pidäkkeitä ei ollut. Saksa siis hyökkäsi Puolan sille alueelle joka oli historiallisesti ollut Saksaa, mutta joka varastettiin Saksalta 1 maailmansodan johdosta. Tällä alueella myös murhattiin julmin tavoin tuhansia saksalaisia.
Kysymys sinulle: Olisiko ollut väärin jos Suomi olisi vastaavassa tilanteessa toiminut kuten Saksa? Eli kuvitellaan että varastetun Karjalan alueella olisi ollut käynnissä suomalaisten kansanmurha, joka voitaisiin estää hyökkäyksellä?

Juha
Juha
8.3.2021 08:45

Toinen maailmansota alkoi Ison-Britannian ja Ranskan julistettua sodan Saksalle. Tätä ennen oli vain Saksan ja puolan välinen konflikti. Syytä ”kirkkomäkeä” älä niitä mystisiä natseja 😀

T
T
8.3.2021 10:41
Vastaa...  Juha

Mielenkiintoinen aspekti on myös että salamurhattiinko tunnettu sodanvastustaja T. E. Lawrence, eli Arabian Lawrence.

Ilmari
Ilmari
8.3.2021 18:27
Vastaa...  Juha

Älä puhu roskaa. Sota alkoi kun Saksa hyökkäsi Puolaan. Siihen asti Hitlerin valloituksia oki vain katsottu päältä.

T
T
8.3.2021 20:10
Vastaa...  Ilmari

Saksa liitti itseensä Tsekkoslovakian saksalaisalueet + Itävalta oli äänestänyt Saksaan liittymisestä. Suosittelen sinulle dokumenttia The Greatest Story Never Told.

Eräs
Eräs
8.3.2021 21:12
Vastaa...  Ilmari

Iso-Britannia ja Ranska aloittivat Toisen maailmansodan julistamalla sodan Saksaa vastaan. Saksan hyökkäys Puolaan oli puhdas tekosyy ja Saksa ei ollut kohdistanut aggressiota kyseisiä suurvaltoja vastaan. Neuvostoliiton hyökättyä Puolaan minkäänlaista sodanjulistusta ei tullut, vaan Neuvostoliitosta tuli virallisesti myöhemmin liittolainen.

Saksalla oli sinänsä oikeus julistaa Puolalle sota, sillä Puola oli aloittanut etnisiin puhdistuksiin viittaavat toimet maan saksalaista väestöä vastaan (Puolaan oli liitetty suuria saksalaisia alueita Versailles’n rauhassa). Puola vei saksalaisiin kohdistuneen etnisen puhdistuksen loppuun Toisen maailmansodan jälkeen.

ajopuuteoreetikko
ajopuuteoreetikko
9.3.2021 08:41
Vastaa...  Eräs

Hitlerin kaltaisen diktaattorin nälkä olisi kasvanut syödessä ja verukkeita lisävalloituksiin olisi Saksassa kyllä keksitty.
Sen pysäyttämiseksi oli vain ajan kysymys milloin jokin vahva valtio julistaa sodan Saksaa vastaan. Niinhän sitten kävikin.

T
T
9.3.2021 09:23

Yksi näkemys on että Hitler oli kerrankin maansa etua ajanut valtiomies, joka vapautti Saksan velkavetoisesta rahajärjestelmästä. Gaddafi päätti että Libyan tulisi siirtyä kultakantarahajärjestelmään ja hänet tapettiin melko pian sen jälkeen.

puuristin ritari
puuristin ritari
9.3.2021 12:54
Vastaa...  Eräs

Pelkkää ”oikeutta” hakenut Saksa olisi tyytynyt vaikkapa Puolaan, sillä suurempi ahneus olisi johtanut sotaan niin monia maita vastaan että
häviön mahdollisuus olisi kasvanut suureksi.
Saksa oli toisen maailmansodan hyökkäävin valtio, sillä eihän se muutoin olisi ottanut valtavaa sotilaallista riskiä lähtiessään valloittamaan Venäjän loputtomia aroja.
Neuvostoliitto pisti kylläkin sodan jälkeen vielä paremmaksi kun pystytti rautaesiripun.

T
T
9.3.2021 14:41
Vastaa...  puuristin ritari

Hitler teki useita rauhanehdotuksia Isole-Britannialle, jotka Churchill hylkäsi. Iso-Britannia myös aloitta Saksan pommittamisen paljon ennen kuin Saksa vastasi niihin.
Joka ainoaan hyökkäykseen Saksa oli pakotettu. Kyllä, myös Norja.

Eräs
Eräs
9.3.2021 15:36
Vastaa...  puuristin ritari

Saksa oli pakkoraossa, sillä Neuvostoliitto teki joukkokeskityksiä rajan läheisyyteen ilmeisenä tarkoituksena hyökätä Saksaan. Jos Neuvostoliitto olisi ehtinyt hyökätä ensin, Saksalla ei olisi ollut toivoa sodan voittamisesta. Se, että Saksa sai valtavasti sotavankeja sodan alussa, koska Neuvostoliitto yllätettiin, tukee tätä.

Viktor Suvorov on kirjoittanut asiasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Icebreaker_(Suvorov)

Mainilan haukotukset
Mainilan haukotukset
9.3.2021 18:09
Vastaa...  Eräs

Mitä Venäjä olisi saavuttanut hyökkäämällä silloin kun Saksa oli vielä sotilaallisessa huippukunnossa ?
Suomeen hyökkäämisen kyllä ymmärtää, sillä vastustajan armeija oli paljon pienempi ja palkintona olisi ollut Itämeren herruus jolla sitten painostaa rautamalmi-Ruotsia ja vesivoima-Norjaa.

Pah
Pah
7.3.2021 21:01

Kylläpä onkin ikävän rasistinen asenne Ruotsalaisella virkavallalla..

Silkkaa natsismia moinen!?!!

Tämän tyyppisiä ihonväristä varoittelevia hihamerkkitekstejä lukiessa moni herkempi suorastaan voi kuulla jo uuninluukkujen kolinan..

Pate
Pate
7.3.2021 22:11
Vastaa...  Pah

Tosiaan todella rasistista!!! WW2:sahan sveduilla oli kovat natsi sympatiatiat ja se näkyy edelleen. Tosi GAUHEETA!!! Nyt äkkiä lisää rahaa kotouttamiseen, batiikkipesää joka papu-ukolle ja triplataan kela gold:n limiitti niin matukat ei pura pahaa oloaan ryöstöinä. Toisaalta ei se uunivaihtoehtokaan huono ole!

Nuoret on tulevaisuuss
Nuoret on tulevaisuuss
7.3.2021 21:06

Siinä sitä vasemmistosuvakkien niin rakastamaa uutta orastavaa työvoimaa.

Mr X
Mr X
7.3.2021 21:10

Kas vain,SUURI ULLATUS,että mustat jopa ryöstää.
Uutinen kannattaa ilmoittaa Hutisalolle.
Myös Juhalle,hän on jo ollut Shokissa useammin viime päivinä,ja nyt vielä tämäkin.
Unohtamatta Forssan experttiä.

Pertti
Pertti
7.3.2021 21:33

Olisikohan poliisin aika jalkautua ja selvittää asiat? Vai onko Löfen pääministeri esteenä rikostenkin selvittämisessä?
Muistuttaa jo Ohisalon kelvottomuutta näissä asioissa.

seant
seant
7.3.2021 22:11

Pelkään pahoin poliisi joutuu ottamaan takapakkia puheistaan, kuten kaikista muistakin mikä vähänkin viittaa maahanmuuttajiin. Vähän aikaan sitten eräs poliisi mainitsi ulkomaalaisista varkaista, jotka tekevät varkauksia Ruotsissa ja häipyvät. Niin sana ulkomaalainen oli suvakeille liikaa.

Mr X
Mr X
7.3.2021 22:48

Entä kuinkahan monia Rystöjä kumiluiset notkujat ovat saaneet aikaan esim Hki kontula,vuosaari,LÄHI-itäkeskus ja lukemattomat muut paikat pitkin Suomea ???
Määrä ilmeisesti lähellä 0,kun ei ole IL,IS,HS ja muut TOTUUDEN torvet kansalle kertoneet.
JOU JOU MÄÄÄN.

Yllätys
Yllätys
8.3.2021 02:08

Tämäpä taas oli yllätys. Tämä ei tietenkään ollut taaskaan, maahanmuuttoon mitenkään liittyvä.

Löhveni
Löhveni
8.3.2021 06:40

Tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa

Jaakko
Jaakko
8.3.2021 08:35

Näin se on nykään ruotsissa, kanta-asukkaat joutuu pelkäämään, varomaan ja piileskelemään muualta tulijoilta. Onpa kiva maa asua ja elää. Kohta on sama suomessa, eikö tätä edesvatuutonta suutausta voi kukaan pysäyttää?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.3.2021 14:31
Vastaa...  Jaakko

Kyllä voi. Äänestämällä Ruotsissa valtaan Svrigedemokraternan ja Suomessa Perussuomalaiset.
Mutta koska näin ei saa tai haluta tehdä, kärsitään sitten nahoissamme mekin, jotka niin teemme.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.3.2021 09:47

”…. . 15-18-vuotiaat nuorukaiset, joita yleensä on 3-5 henkilöä, pyrkivät kaveeraamaan itseään nuorempien kanssa ja näyttelevät reilua kaveria.”

Muslimeillahan on oikeus teeskennellä, jos se auttaa islamin asiaa. Espoon bussitapauksen yhteydessä joku kommentoi, että mamuthan on mukavia. Kyllähän ne tiettyyn pisteeseen ovat. Sitten, kun on aika ottaa valta, eivät enää ole.

Ummikon Uunon Uraputki
Ummikon Uunon Uraputki
8.3.2021 10:05

Poliitikot, ensin Reiniksen porukka ja nyt Lööperin klaani, ovat aiheuttaneet meille hirveän matuongelman jota hallitus koppavasti kieltäytyy käsittelemästä.
Ainoa mitä saadaan aikaan on turhanpäiväinen, tekopyhä pälpätys.

Hyvin sanottu Åkessonilta:

”nykyisen ja edellisten hallitusten anteeksiantamaton munaus oli/on pitää Ruotsin vanhustenhoitoa jonkinlaisena integraatio- ja työmarkkinaratkaisuna matuille joilta puuttuu mm) tarvittava kielitaito”

”nuvarande och tidigare regeringars oförlåtliga misstag (är) att betrakta vården och omsorgen om Sveriges äldre som en integrations- och arbetsmarknadslösning för migranter som saknar erforderliga språkkunskaper. ” (Expressen)

juhaII
juhaII
8.3.2021 12:49

Suomessa ei mitenkään voitaisi kakaista, että tekijät ovat ”mustaihoisia”, saatika edes sitä että ryöstöjä edes tapahtuu ollenkaan suomaliassa!

Ja kun lopulta asia valuu ”vaipoista” julkisuuteen. Syyllisiä ovat kantasuomalaiset, koska ovat rassisteja.

Hauska knoppitieto, että Vantaalla v. 2020 ryöstöt ovat lisääntyneet 80%. Poliisin mukaan syypäänä eivät ole tekijät vaan korona, joka sekin on joidenkin inhorealistien mukaan vain tekosyy kaikelle.

Mutta se on ainakin on varmaa, että Vantaa kustantaa ”voimavarojensa” elonpolkua
350 miljuunalla eurolla. Vantaa nosti kunnallisveroaan, koska ”monikulttuurisuus on rikkaus”!

???
???
8.3.2021 14:52

”sosiaalidemokraatit ovat tehneet Ruotsista paremman”
Pääministeri Löfen.

?????