Turvapaikka-aktivistit kokevat sympatiaa Vetlandan puukkoafgaania kohtaan

Kirjoittelin aiemmin, että Vetlandan puukkoisku ei ole herättänyt niin suurta poliittista keskustelua kuin olisi odottanut. Mutta yksi asia on varma. Ruotsalaisissa rasisminvastusteluryhmissä ja fanaattisten turvapaikka-aktivistien keskusteluissa puukkoiskun tekijä saa sympatiaa.

”Ruotsi aiheutti itse tämän atakin kammottavalla turvapaikkapolitiikallaan. Hallitus on se todellinen pahantekijä, poika itse on varttunut hyvin traumaattisesti!”

 

 

”Kiitos, en tarvitse mitään alentavia pääntaputuksia kommmenteissa. Poikaa käy yhtä paljon sääliksi, mutta täällä tuskin kukaan välittää hänestä. Ruotsi on rasistinen paskamaa.”

 

 

(Yllä vastaus kommentiin, jossa joku kommentoija sanoi, että puukkoafgaani on päästään sairas, lisäksi hän vertasi afgaania Breiviikiin)

”Kommenttisi on ilmoitettu ylläpidolle. Toisten ihmisten kutsuminen sairaaksi ei ole tervettä käyttäytymistä. On kyllä vastenmielistä verrata Breivikiä tähän nuorukaiseen, sotatraumaiseen ihmiseen. Käytä aivojasi, kiitos!”

 

 

(Yllä vastaus kommentiin, jossa kommentoija kertoi tykkäävänsä huonoa tällaisista puukkoafgaaneista)

”Mitä oikeastaan edes teet tällä sivulla, jos tykkäät noin huonoa yksintulleista, joilla on traumoja?”

 

 

”En ymmärrä mitä tekemistä teillä vihaavilla ihmisillä on tällä sivulla? Empatian puute yksintulleita kohtaan, jotka kokevat paljon pahempia asioita kuin yksikään ruotsalainen, se on Ruotsin ongelma.”

 

 

”Luulen, että hänet olisi karkoitettu Ruotsista ja teki siksi tämän teon, ongelman Ruotsin politiikoille.”

 

 

 

”– Selvää, että tämä juttu saa aikaan paljon huhuja. Okesnnusvaroitus sille. Hän tarvitsee hoitoa ja haleja.

– Juuri näin. Haleja!

– Breivik tarvitsee myös. Haleja!”

 

Jne jne. Tässä summittaisia poimintoja. Jossain ryhmässä puuhattiin yksintulleille afgaanipalleroille rakkauspommitusta. Tarkkaan ei tullut selville, että mitä tämä rakkauspommitus olisi tarkoittanut. Avoimien reisien viikkoa vai pystyssä olevien pyllyjen päivää?

Joka tapauksessa kunnon rasisminvastustelija vastustelee rasismia henkeen ja vereen.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pamipäät
Pamipäät
7.3.2021 14:13

Teon ja tekijän puolustelijat pitäisi laittaa pakkolähetteellä sinne missä on vihreät peltikatot ja joka-aamuinen lääkkeidenjako

hieno homma
hieno homma
8.3.2021 05:50
Vastaa...  Pamipäät

Juuri näin, eikun erivärisiä pillereitä ja lepositeisiin ynnä B12 vitamiinia suoraan suoneen niin hermosto korjaantuu. Joskin epäilen nottei suvakismi ole parannettavissa millään keinoilla.

juhaII
juhaII
7.3.2021 14:26

Ottaen huomioon aivan kokonaisuudessaan tämänkin islamistisen terrori-iskun tapauksen laidasta laitaan niijn ei voi sanoa muuta kuin sairasta!!!

Tuo Breivik on ainoa valkoinen äärioikeistolainen terrori-isku, jota suvakit käyttävät vasta-argumenttina, joka on ainoa lajissaan ja tapahtui vuosikymmeniä sitten. En muista tarkkaan todettiinko kyseinen herra päästään vialliseksi, mutta joka tapauksessa hän oli aatteen miehiä.

Joka tapauksessa paljon on verta virrannut tuonkinn traagisen, vastenmielisen ja tuomittavan terririteon jälkeen ja niistä ovat vastanneet jihadistit, BLM ja Antifa, joista kaksi vm. ovat kommunistisia terroristijärjestöjä, joista kaikki kolme harjoittavat syvää rotuvihaa valkoisia kohtaan. Mutta vasemmistolaiset väkivaltajärjestöt kuten jihadistitkin toimivat eri maiden feministi -vasemmistohallitusten ja EU:n siipien suojassa saaden niiltä rahallista, ideologista ja oikeudellista suojaa samalla tavalla mädättyneioden oikeuslaitosten taholta.

petri orrainen
petri orrainen
7.3.2021 19:38
Vastaa...  juhaII

Paitsi että Breivik on vasemmistolainen ainakin omasta mielestään mutta ehkä suvakit tietää paremmin kun se ei oikein sovi niiden agendaan!

puosuvaari
puosuvaari
7.3.2021 15:15

Kun kulttuuri missä:
1) Mies saa hakata vapaasti vaimoaan ja tästä
2) Vaimot hakkaavat lapsiaan ja
3) Lapset pahoinpitelevät eläimiä
muuttaa 100-vuotisen rauhanruntelemaan Ruotsiin, niin jälki voi olla tosiaan tällaista rakkauspommituksineen.

Olisi tosiaan vakavan analysoinnin tarpeessa miksi juuri tämä kansa on niin suuren erityissuojelun ja rakkauden tarpeessa ja miksi poliitikot niin Ruotsissa kuin Suomessakin kaipaavat tällaisen afgaanikulttuurin rikastumisen riemun maahantuontia?

hieno homma
hieno homma
8.3.2021 05:56
Vastaa...  puosuvaari

Tästä kulttuurista olen kirjoitellut paljon ns.valtamediaan mutta tuloksena ompi ollut vain bännerit kun ei siellä ole sitä mielipiteen vapaata ilmaisua.

Big l
Big l
7.3.2021 15:32

Noi on vakavasti mielenvikaisia

Suomi Finland
Suomi Finland
7.3.2021 15:36

Breivik tietenkin on pahuuden ruumiillustuma ja tämä ihan pallero on viaton ja ihmisten kaulat aukesivat sattumalta hänen kulkiessaan ohi.

Sami
Sami
8.3.2021 12:48
Vastaa...  Suomi Finland

Rasistiset ohikulkijat juoksivat tahallaan Kehiksen puukkoon.

Pertsa
Pertsa
12.3.2021 22:37
Vastaa...  Suomi Finland

Breivikiä tietenkin niin sanottu v-media (väittävät v:n tarkoittavan sanaa vastuullinen,minulla olisi kyllä toinenkin ehdotus) pitää kauheana mörkönä ”tappoihan se norjalaisiakin”: Kyllä tappoikin,mutta tämä maahanmuuttosikailu ei olisi mahdollista ilman oman maan rikollisryhmien osallistumista kyseisen toiminnan harjoittamiseen.

pöh
pöh
7.3.2021 16:28

Suvakkius on mielisairaus.
Muuttuisikohan se mielipide edes jos oma perhe olisi rakkauspuukotettavana, kaulat auki leikattuna allahua huutavan ihan yksintulleen islamistin toimesta?

Sveriges Förklaring AB
Sveriges Förklaring AB
7.3.2021 17:45
Vastaa...  pöh

Globalisaatio yhdenmukaistaa yhteiskuntarakenteet maailman keskiarvon mukaiseksi. Pohjoismaille se tietää klaaneja, köyhyyttä ja katupartioita.
Suvakit ovat globalistien hyödyllisiä idiootteja.

Huru-ukko
Huru-ukko
7.3.2021 18:23
Vastaa...  pöh

Johan se takavuosina Saksassa tuli toteen, että ei ne suvakit parane siitä taudistaan. Siellä palleroinen tappoi suvakkipariskunnan suvakkityttären, mutta se ei suvakismia parantanut, taisi vaan pahentaa.

Daavidin poika
Daavidin poika
8.3.2021 08:48
Vastaa...  Huru-ukko

Kyllä asia on niin kuin kirjoitat. Kuristamalla, ja sitten hukutti..Tytön isä oli mukana politiikassa, en nyt muista mikä Saksan osavaltio oli kyseessä. Vai oliko niin, että tytön isä oli mukana Eu:ssa politikoimassa.

Olitko Pate sinä joka kirjoitit tästä tapauksesta.? 2-4 vuotta sitten.

Kukavaan
Kukavaan
8.3.2021 15:56
Vastaa...  Daavidin poika

Kyseessä oli Maria Ladenburgerin. Mustikuvani mukaan vanhemmat ehkä olivat jonkinlaisia vaikutusvaltaisia mokuttajia. Tyttö maksoi heidän huvinsa hengellään. Tappaja, Iranista tullut afgaani, istuu nyt elinkautista.

https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Maria_Ladenburger

Toinen vastaava tapaus oli 15 vuotiaan Mia Valentinin surma. Hänen vanhempiensa poliittisista kannoista ei ole tietoa. Syy surmaan oli, että tyttö oli päättänyt suhteensa afgaanirikastajaan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Mia_Valentin

Suhteen päättäminen ei ole ihan helppo asia. Mian kohtalo askarrutti toimittajia ja he matkusitvat Afganistaniin etsimään syytä.

//// ”Looking for answers, the filmmakers travel to Afghanistan where they are told that a woman who separates from her man ”must be killed.”////

Siis miehestään eronnut nainen kuuluu tappaa. Epsteinin kohtalo ei liene ainutlaatuinen. Mian surmaaja teki sellissä itsemurhan. Mian tapaus muistuttaa Hämeenlinnan teknistä vikaa, jossa nuoren tytön pää irroitettiin. Hämeenlinnan päänleikkaaja teki muistaakseni myös itsemurhan, mutta ilmeisesti ei sellissä.

Ovatkohan nämä itsemurhat vainajan itsensä tekemiä.

Kukavaan
Kukavaan
8.3.2021 03:28
Vastaa...  pöh

Jos rikastaja surmaa suvakkivanhempien lapsen, niin se vahvistaa heidän uskoaan suvakismiin. Mielipide muuttuu kiihkeämmän suvakismin suuntaan.

Tästä on esimerkkinä Amy Biehlin kohtalo.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.3.2021 16:17
Vastaa...  Kukavaan

Suvakeille voisi ruveta markkinoimaan tuotteita. Esim t- paita ’kiitos, että tapoit tyttäremme!’ tekstillä voisi nousta hitiksi. Jokunen vuosi vielä, niin volyymit sen kun vaan kasvavat. Ja suvakit varmasti haluvat noin suvaitsevasta tekstistä maksaa kunnollisen hinnan.

Ilmari
Ilmari
9.3.2021 19:06
Vastaa...  pöh

Ei se välttämättä kaikkien kohdalla muuttuisi.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.3.2021 18:42

Nyt täytyy nostaa kädet pystyyn. Minä en ymmärrä näitä suvakkeja tai heidän logiikkaansa vaikka kuinka yrittäisin. Heidän asemaansa asettuminenkaan ei onnistu, koska kaikki yritykset kuvitella itsensä työskentelemään väkivalta kulttuurista kotoisin olevien kiimaisten karvaranteiden kanssa tökkäävät heti alkuunsa itsesuojeluvaiston. Sähkölaumattimen kanssa tosin työskentelyä jossain vokissa voi jo ajatella vähän pidemmälle.

1. Siis Ruotsi/Suomi on paska ja rasistinen maa

2. On etuoikeus syntyä sellaisiin maihin kuin Ruotsi/Suomi, siis meidän velvollisuus on auttaa niitä, joilla menee heikommin

3. Ruotsi/Suomi olisivat parempia paikkoja, jos ne ottaisivat enemmän maahanmuuttajia, mieluiten kaikkein kehittymättömimmistä väkivaltakulttuurien maista

Anteeksi vain, mutta siis asumme suvakkien mukaan mitä paskimmissa mutta parhaimmissa maissa, joista saisi paremmat ottamalla mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia? Luulen, että lähimmäs totuutta pääsevät kommentaattorit, jotka epäilevät suvakkien mielenterveyttä.

timo
timo
7.3.2021 19:17

Mähän sanoin että ruotsalaista pillua ja pullaa on tiedossa loppuelämäksi.

Åkenpoika
Åkenpoika
7.3.2021 19:25

Vain yhdellä sadasta afgaanipakolaisesta on passi. Afganistanista ja Somaliasta tulevista pakolaisista lähes 100% ei esitä minkäänlaisia ​​asiakirjoja tullessaan turvapaikanhakijaksi Ruotsiin. Heistä ei tiedetä käytännössä mitään.

Pakko kysyä, että olivatko ne maahanmuuttajat, jotka ovat murhanneet, hyväksikäyttäneet, ryöstäneet, väärinkäyttäneet, raiskanneet ja vandalisoineet, rikollisia jo ennen kuin he valitsivat määränpääkseen Ruotsin vai ovatko he aloittaneet rikollisen uransa lyhyen maassaolonsa aikana?

Last edited 1 month ago by Åkenpoika
Kilttimies
Kilttimies
8.3.2021 02:41

”Ruotsi aiheutti itse tämän atakin kammottavalla turvapaikkapolitiikallaan. Hallitus on se todellinen pahantekijä,…” Tässä suvakki on oikeassa, loppu on lorua.

Ei tarvitse mennä merta edemmäksi tässäkään ilmiössä, hesarin kommenttipalstoilla suvakeilla sama meno. Suvakkinainen ajattelee sillä pankilla, jonka päällä istuu.

Hyvää naistenpäivää ihanille naisille.

Ps. Määre sulkee luonnollisesti osan mimmeistä joukosta vex.

Kukavaan
Kukavaan
8.3.2021 03:39
Vastaa...  Kilttimies

Oikeassa tuo svedusuvakki oli. Ruotsin turvapaikkapolitiikka on kammottava. Seuraukset ovat kammottavia. Mutta suvakki näkee ratkaisuksi hyysäämisen ja matujen määrän lisäämisen.

Toivo mennyt
Toivo mennyt
8.3.2021 03:22

Ruotsissa noita itsetuhoisia ja hulluja riittää. Vain todella kajahtanut puolustaa ja vaatii lähelleen lisää näitä joukkomurhaajia.

Sami
Sami
8.3.2021 12:54
Vastaa...  Toivo mennyt

Tuntemani suvakit eivät halua kehiksiä omaksi naapurikseen, vaan jonkun toisen naapuriksi. Tuntemani suvakit muuttavat toiseen paikkaan vasta kun ovat ensin selvittäneet ettei kehiksiä asu naapurustossa.

rellinen
rellinen
8.3.2021 13:55
Vastaa...  Sami

Terroria suvaitsevaisuudella ratsastellen, tuumaavat kommarit. Sitähän se mokutus on. Silkkaa tekosyihin piilotettua länsimaalaisen yhteiskunnan vastaista terroria.

Pekka
Pekka
8.3.2021 08:41

Kuinka sekaisin terveen kirjoissa virallisesti olevat ihmiset voi olla? Ei tuo ole enää oikean oikeustajun ja moraalin mukaista käytöstä. Nämä suvakit on oikeasti ihmishirviöitä.

Särmääjä
Särmääjä
8.3.2021 10:27

Veisivät vaan niitä afgaanipalleroitaan torille ”halaa minua” kyltit kaulassa ja sitten voisivat itkeä ringissä vielä sotalasten traumojen perään. Siinä olis sitä kunnon ehtaa ruotsisuvakkien pravuuria.

Kukavaan
Kukavaan
8.3.2021 12:04
Vastaa...  Särmääjä

Tuossa halaaja vaarantaa kaulaterveytensä.

Tomi
Tomi
8.3.2021 18:16
Vastaa...  Kukavaan

Ei siinä mitään vaaraa ole jos tekijällä on kirurgin veitsi ja jossain Paskastanissa väärennetyt lääkärin paperit.

Jones
Jones
8.3.2021 11:57

Taitavat nämä sympatiaa osoittavat ”ruotsalaiset” olla sekarotuisia tai Ruotsin kansalaisuuden saaneita. Kyllä joku tyhmäkin voi joukossa olla. Mutta kyllä hänen pitää olla aikamoinen idiootti,

Sami
Sami
8.3.2021 12:58
Vastaa...  Jones

Suvakit ovat kantaväestöä. Kehikset eivät siedä naapureinaan muita kuin omaan heimoonsa ja sukuunsa kuuluvia kehiksiä. Kehismaissa suku/heimo saattaa tarkoittaa yli kymmentä tuhattakin henkeä.

Jones
Jones
9.3.2021 08:07
Vastaa...  Sami

Tästä kirjoitti aikoinaan Hannu Rautakallio kirjassaan näin, Kirjoitus kuvassa,:

HANNU RAUTAKALLIO - WordPad 11.1.2021 20.15.33.png
Kukavaan
Kukavaan
9.3.2021 10:54
Vastaa...  Jones

Kiitos Rautakallion kirjan siteeraamisesta. Judische Rundschau olisi hyvä saattaa laajempaan tietoisuuteen. Ehkä lehti tai siitä otetut mikrofilmit löytyvät vielä jostain piilosta.

Jones
Jones
10.3.2021 10:57
Vastaa...  Kukavaan

Hannu Rautakallion kirjassa ”Holokaustilta pelastetut” lukee myös näin: ”Esimerkiksi entisen ulkoministerin ja lehtimgnaatin Eljas Erkon veli Olavi Erkko toimi OSS:n salaisen tiedusteluosaston (Secret Intelligence Branch) agenttina. Hän toimi yhdysvalloissa Delawaren osavaltiossa.”
Eli onko Erkoilla yhteyttä Amerikan juutalaisiin, ja todellisuudessa Suomen lehdistöä johtavakin amerikan juutalaiset.

Ali Kessu
Ali Kessu
8.3.2021 13:20

Valkopesukampanja

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
8.3.2021 15:33

Hiton hyvää trollausta. Rasistit laittaneet ison vaihteen silmään.

Antti Tifa
Antti Tifa
8.3.2021 16:35

Tamimista on kerrottu, että hän kävi sosiaalivirastossa pyytämässä rahaa palatakseen Afghanistaniin mutta kruunuja ei herunut.
Siksi sai raivarit ja puukotteli kaikkia tielleen osuneita pottunokkaisia ruåtsalaisia.
No just. Paikallinen sossu ei anna rahaa paluulentoihin vaan sellaisen hoitaa tietääkseni Migrationsverket.
Korjatkaa jos olen väärässä.
Sieltä saa yhdensuuntaisen lentolipun ja paluurahan.
Tamimin puolusteluksi Ruotsissa keksitään näemmä kaikki mahdollinen ja mahdoton niinkuin hyvien ihmisten psykoosiin kuuluu.

...
...
9.3.2021 08:30

On syytä lopettaa ”turvapaikka-aktivisteista” puhuminen.He ovat ISIS-yhteistoimintahuoria joita on syytä sellaisina kohdella.

Kukavaan
Kukavaan
9.3.2021 12:25
Vastaa...  ...

”On syytä lopettaa ”turvapaikka-aktivisteista” puhuminen”

Hyvä pointti. Tarvitaan uusi termi. Sen tulisi kuvastaa heidän toimintansa vahingollisuutta ja moraalittomuutta. Jos termiä ei voi johtaa suomenkielestä, niin ehkä sitten jokin latinalaisperäinen sana olisi hyvä.

Tero mikä tero
Tero mikä tero
18.3.2021 14:27
Vastaa...  Kukavaan

”Turvapaikkaterrorismi” ja ”turvapaikkaterroristit”?

Mietittävää
Mietittävää
11.3.2021 19:10
Lögnén kiiruhtii a-lupia
Lögnén kiiruhtii a-lupia
18.3.2021 13:46

Aftonblaadetti kertoo tänään että nyt Lögnénin hallitus on jättänyt sisälle ehdotuksen a-palleroiden respiitin pidennyksestä jotta heidän mahdollisuutensa saada PUT (onko se suomeksi POL?) paranisi.