Ääri-islamilaisella Hizb ut-Tahririlla täysi värväyskampanja Tukholmassa

Ääri-islamistisella Hizb ut-Tahririlla on menollaan Tukholman Rinkebyssä värväyskampanja. Julkisille paikoille on liimailtu iskulauseita ja postiluukkuihin on jaettu tiedotteita.

Hizb ut-Tahrir on sunnimuslimien äärijärjestö, jolla on suurin jalansija erityisesti Kööpenhaminan seudulla. Järjestö on pitänyt vuosien aikana useita kohua herättäneitä konferensseja, joiden aiheena on ollut mm. sharia-lain ottaminen voimaan Pohjolassa. Muutama vuosi sitten Malmössä pidetyssä tilaisuudessa oli satoja osallistujia sekä Ruotsista että Tanskasta. Tuolloin teemana ”Otetaanko sharia voimaan Pohjolassa kerralla vai asteittain”.

Aikaisemmin Ruotsien vaalien aikaan Hizb ut-Tahrir on kehottanut muslimeja jättämään äänestämättä vaaleissa.

Nyt järjestö on viime aikoina pyrkinyt saamaan uusia jäseniä Rinkebyssä ja ainakin Tenstassa. Ilmoitustauluille on liimailtu lippulappusia ja koteihin on jaettu ohjeistuslehtisiä (kuva alla).

”Islamilaisen valtion (=isiksen), Kalifaatin, loppuminen on tehnyt lännestä rohkean islamia ja muslimeita vastaan. He hyökkäävät muslimien pyhiä asioita ja symboleja vastaan ja pilkkaavat allahia, hänen pyhää kirjaa ja hänen sananviejää, ja hänen ylistettyä sunnaa, kunnioitettua sahabahia ja muslimien moskeijoita. ”

Ja

”Imaamit ovat yksimielisiä, että imaamius on velvollisuus ja muslimeilla pitää olla yksi imaami, joka saattaa voimaan islamin riittejä, heidän joukossaan on mm. al-Juwaini jne…”

 

Rinkebyläisen moskeijan Ayshamoskén imaami kertoo ainakin SVT:lle, että heillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. He ovat itseasiassa huolissaan kehityksestä ja ovat saaneet paljon puheluita ihmisiltä, jotka kokevat lappusten jakamisen postiluukkuun uhkaavana.

Poliisi ei puutu asiaan, sillä teko ei täytä mitään rikoksen tunnusmerkistöä. Tietty tässä yhteydessä voidaan kysyä, että miten Vastarintaliikkeen lappusten jakaminen sitten täyttää kiihotusrikoksen tunnusmerkistön, jos Hizb ut Tahririn sanoma ei?

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.3.2021 15:19

Poliisi ei puutu asiaan, sillä teko ei täytä mitään rikoksen tunnusmerkistöä.”

No oikeassahan poliisi tietyllä tavalla on. Tämä täyttäisi vieraan vallan värväystoiminnan tuntomerkit ja kuuluisi armeijalle. Ja pienenä tarkennuksena ei täyttäisi, vaan täyttää. Siitäkin huolimatta, että poliittiset päättäjät ovat jaelleet turvapaikkoja, oleskelulupia ja kansalaisuuksia tämän vieraan vallan agenteille. Tai tuleville sellaisille.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.3.2021 15:20

Korjaan armeijalle ja suojelupoliisille.

Minä
Minä
8.3.2021 15:30

miten Vastarintaliikkeen lappusten jakaminen sitten täyttää kiihotusrikoksen tunnusmerkistön, jos Hizb ut Tahririn sanoma ei”

Vihervassuille käy kaikki, mikä ajaa heidän toivomaansa kaaosta yhteiskunnassa, mutta ei mikään, mikä pyrkisi lopettamaan kaaoksen.

Kaaos on reitti vihervasemmistolaiseen valtaan, tavoitteena totalitaristinen diktaturia. Tämän voi nähdä, jos katsoo tarkoin siihen, että mitä tapahtuu, mihin yhteiskuntaa ollaan viemässä ja mihin se lopulta johtaa. Se tie millä kuljetaan, kuljettaa sinne mihin se tie vie.

Suurin osa ns. suvaitsevaisista on niitä kuuluisia hyödyllisiä **ootteja, eivätkä tiedä mitä ovat edistämässä. Taustavoimat tietävät hyvinkin.

Tästä voi maistella tietoa, joka oli tarjolla jo 1980-luvulla:
https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI

Suomi Finland
Suomi Finland
8.3.2021 16:10

Allahin, muhamedin ja pyhien kirjoitusten mollaaminen jatkuu tasan niin kauan, kun käytös on tällä tasolla. Vihollisen on turha odottaa minkäänlaisia sympatioita.

Eikös tuo uhkaus sharian käyttöönotosta tarkoita jo jonkinlaista vallankumouksellista toimintaa, kun se tulee voimaan tasanmarkalleen meidän kantisten kuolleitten ruumiitten yli?

Lätty kyllä lätisee
Lätty kyllä lätisee
8.3.2021 17:15

Ja Linköpingin ”partatorpassa” ja kahdella muulla alueella etenee rinnakkaisyhteiskunnan muodostuminen:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/sakerhetschefen-om-de-tre-stadsdelarna

Mitä tekee sossuhallitus? Ei mitään. On vain tekevinään ja laittaa kulmat kurttuun lätistessään joutavia.

Nämä ongelmat olisi ratkaistu 20-30 vuotta sitten jos olisi haluttu. Ei haluttu.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
10.3.2021 08:59

Jakaahan se pullaa ja kaffetta ja lisää kotouttamista…

juhaII
juhaII
8.3.2021 18:08

Täysin laillista toimintaa, koska ”lappujen” liimailijat eivät ole Pohjoismaisen Vastarintaliikeen Ruotsin osasto!

...
...
8.3.2021 18:43

Sotatoimi.Jokainen pedarikulttilainen Tukholmassa on laillinen sotakohde.Samoin heitä paapovat punaiset fasistihuorat.

rellinen
rellinen
8.3.2021 19:14

”…on tehnyt lännestä rohkean islamia ja muslimeita vastaan…”. Missäköhän se rohkeus näkyy??

Antti Tifa
Antti Tifa
8.3.2021 23:55
Vastaa...  rellinen

Tällä ehkä tarkoitetaan tanskalaisen Rasmus Paludanin koraanipolttotalkoita Malmössä. Muu yhteiskunta on peruutusvaihde päälle juuttuneena ainakin Ruotsissa. Tanskassa uhataan avoimesti valloittajakulttuurin saamia etuisuuksia ja automaattista oleskelua täydellä sossurahalla.

Kilttimies
Kilttimies
9.3.2021 00:20

”… He hyökkäävät muslimien pyhiä asioita ja symboleja vastaan ja pilkkaavat allahia, hänen pyhää kirjaa ja hänen sananviejää, ja hänen ylistettyä sunnaa, kunnioitettua sahabahia ja muslimien moskeijoita. ”

Kaikesta päätellen lappuliisoja ottaa päähän ja rajusti, hyvä hyvä. Ei niillä ole tarjota kuin itsaripommittajia tai kurkunkatkontaa, mikä taas lisää väestön realiteettikytkentää suhteessa islamiin. Jengi on pahassa spiraalissa, mutta valitettavasti niiden kohtukone takoo täysillä ja maanpetturisuvakismi suojaa osaltaan imaamien ylivaltapyrkimystä.

Särmääjä
Särmääjä
9.3.2021 03:58
Vastaa...  Kilttimies

Kurkunkatkonta ja itsaripommitukset on enemmän isis ja al-qaida osastoo länsimaissa. Nämä tarjoo pikamiekkareita, kiihotustilaisuuksia ja koraanikouluja.

Särmääjä
Särmääjä
9.3.2021 03:45

Toi on vähän Hamasin kaltanen ja todella vanha klassinen islamistijärjestö, jolla ikuisena agendana on se perus shariajohtonen maailmankalifaatti ja joka eri maissa koittaa juuri luoda sen mahdollisimman suuren islamilaisen rinnakkaistodellisuuden. Monessa maassa kielletty, mutta pohjoismaissa näillä on aika vapaat kädet toimia.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
9.3.2021 06:52

Ei mitään uutta ja ihmeellistä, suvakkilauma ja musut ovat kuin paita ja perse. Aikaa sitten on nähty tää värvääminen ja kenen suostumuksella!!! Musut vittuun ja kouraan (kadonneitten tilalle) ainut paperi = VESSApaperi, pyyhkisivät perseensä, niin syvältä on tää homma!! Meikä on ihan vitun täynnä tätä keissiä !!!!!!

älykkyys-demari
älykkyys-demari
9.3.2021 13:31

Ja toiseen käpälään kinkkusämpylä, kainaloon suvakko, ja tuupataan puskutraktorilla mereen. Siellä voivat opetella uimaan keskenään. Normaaleja ihmisiäkin on erään älykön toimesta käsketty opettelemaan uimaan.

Aijoo
Aijoo
10.3.2021 07:30

Euroopan valtaus on ollut siirtolaistilanteen kehittymistä kriittisesti seuraavalle selvä jo vuodesta 2015 ja aikaisemminkin. Eurooppalaisten verovaroista maksetaan Euroopan tuho..

https://www.friatider.se/dold-kamera-har-planerar-muslimerna-i-rinkeby-att-ta-over-europa

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
10.3.2021 08:47

Tämähän tapahtuu ihan suvakkien tuella näköjään 😡😡

trackback

[…] Ääri-islamilaisella Hizb ut-Tahririlla täysi värväyskampanja Tukholmassa […]