Monikulttuurinen kepposleikki: sormi ahterin luukkuun

Kuvituskuva pixelöity.
Varbergin käräjäoikeus tuomitsi 15-vuotiaan Lähi-idästä kotoisin olevan nuorukaisen pieniin nuhteluihin koulukiusaamisesta. Tarkasti ottaen syyksi luettu rikos oli pahoinpitely.

Hyvin mielenkiintoinen ja monikulttuurinen tapahtuma. 15-vuotiaan uhrina oli 14-vuotias poika, jonka päälle 15-vuotias hyökkäsi. 15-vuotias potkaisi ensin 14-vuotiasta pari kertaa selkään. Kun tämä kaatui mahalleen maahan, niin 15-vuotias istui pojan selän päälle, lukitsi tämän kädet selän taakse ja repi pojalta housut alas.

Sen jälkeen 15-vuotias työnsi etusormensa 14-vuotiaan aunukseen.

Oikeudessa 15-vuotias yritti selittää asiaa. Hän kertoi, että tekoa kutsutaan nimellä ”dajma”, ruotsiksi hyvin leikkisä ”jag bara skojade”. Puhtaalla suomen kielellä siis poikien kepposleikki. 15-vuotias myös kertoi, että tällainen keppostelu, eli sormien työntäminen koulukaverien pers´reikiin, on hyvin yleistä koulussa, ”monet tekevät niin”.

Oikeudessa oli myös todistaja, nuorukainen, joka niin ikään todisti, että ”tätä tapahtuu koulussa usein, sitä tehdään siksi, että keppostellaan toisen kustannuksella”.

Syyttäjä katsoi, että kyseessä oli pahoinpitely eikä seksuaalinen ahdistelu. Oikeus oli samaa mieltä ja tuomitsikin 15-vuotiaan 35 tunnin nuorisopalveluun ja 15 000 kruunun uhrille maksettavaan kipukorvauksiin.

Tätä juttua kirjoittaessa tein pienen googletuksen ja ällistyin. Vastaavia juttua on vaikka kuinka paljon. Eli on tosiaankin kepposleikki, monikulttuurinen kepposleikki.

Asiasta kirjoitti myös Fria Tider.

 

♥   ♥   ♥   ♥

Keväinen gallup tähän loppuun.

Haluaisitko sinä joutua leikkimielisen kepposen kohteeksi, jossa henkilö työntää pilailumielessä sormensa pers´reikääsi?

Loading ... Loading ...
Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ville Pettu

Raukkis!

Sakari Rajamäki

Alapeukuttajien kannattaa muistaa, että MV-lehti osan tuomioista keskusteluosioon kirjoitetuista viesteistä. Jos ei minkään muun, niin ainakin sen takia Haavisto pilkkavat viestit kannattaa poistaa. Eipä tuo Haaviston pilkkaaminen mitään hyödytä Korkeintaan sillä voi olla viihdearvo.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ovatko kaikki ”erään Pekan” sukuninimet Haavistoja ? Jos minulla on Matti kukkarossa , onko se Vanhanen?

Ali Kessu

Ei olisi tullut mieleenkään.

Perkele

Tää on täys suvakki mokutus sivu nykyään.mitään ei saa sanoo tai banni heiluu.ei ois uskonu

Last edited 3 vuotta sitten by Perkele
Jokke

Arvatkaa mitä pekka ha….

Kumpi: Maraboun vai matun DAJM?

Asiat muuttuvat ehkä vasta sitten kun joku läpsy onnistuu dajmaamaan hitsarin?

Qroquius Kad

Oi voi, eihän hitsari sellaisesta pahastu;
pelkkää kivaa monikulttuurista keppostelua! – Ainakin niin hän sanoisi, jos joku sellaisen tempun pystyisi tekemään.

Sitä on turha toivoa, on hitsarilla sen verran turvaväkeä ympärillään, ettei kukaan pääsisi uusimaan annalindejä, palmettamisesta puhumattakaan.

Jarkko

Tarkotatteko sitä tapiirin näköstä hitsaria?

Anna-Maria Korhonen

Ennenvanhaan sormien työntäminen ilman molemminpuolista yhteisymmärrystä saatettiin tulkita raiskaukseksi. Nykyään sitä pidetään kepposteluna. Maahanmuuton myötä myös leikinlasku saa uusia olomuotoja ja niin rikastuu sekä leikkimiskulttuuri, että leiki laskun kohteenakin olevat.

MattiS

Täytyy kyllä olla iloinen että koulut kävin 80- ja 90-luvun aikana, kun leikkimiset olivat silloin niitä tylsiä perinteisiä. Uimahallissakin käynti oli varsin tapahtumaköyhä kokemus niinä aikoina.

Nykynuoret sitten saavatkin tuutin täydeltä (voi ottaa sanaleikkinä) tätä värikästä, monikulttuurista kaameutta. Joka ikävä kyllä on nuorille vissiin ihan normielämää, eivät tiedä paremmasta enää.

Qroquius Kad

Liekö monikulttuurin rikastuttavaa vaikutusta, kun parast’aikaa käydään käräjiä kolmea vitivalkoista kantasuomalaista hellsinkiläispoikaa vastaan.

He kun olivat keppostelleet ikätoverinsa kanssa vähän läpsimällä ja pikuisen päälle hyppimällä ja lopuksi työntämällä peppuun rautaputken sekä räjäyttelemällä peppulaaksossa ilotulitteita niin, että kaveri vain pikkuisen kuoli.

Ihanan väreilevän monikulttuuriseltahan tuo kuulostaisi, vaan lienevätkö keksineet sittenkin ihan issekseen?

Big l

Katkoisin kädet välittömästi jos joku moista yrittäis

Simo

Onpa keksineet kivan leikin, pitää lähteä jo tänä iltana kaupungille kokeilemaan, mutta ensin aion syödä mieliruokaani kus-kusta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuossa voisi käyttää slingikeinua apuna. Varmasti erään Pekan lapsuuden leikkejä. Ja minkä nuorena oppii , sen vanhana taitaa….

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kuka Haavistosta on maininnut?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Eräs Pekka.

Screenshot_2021-03-09-08-52-19.png
Röppö

Paljonko mahtoi olla sormen ”PH-arvo” tempun jälkeen?

Sherlokki suvakko

Pekka, siis kuka tahansa Pekka, itse toit esiin että Haa….

Niilo 55v.

Peliä voisi myös kehittää kivemmaksi niin, että peräaukkoon työnnettäisiin legoja, koronanappuloita, bingispalloja tms, näin lapsen sosaalinen kehitys ja mielikuvitus kasvaisi entistä enempi.

musta sormi

…tai ”Kuka pelkää mustaa sormea?”

Elmo

Kovat pojat voisi leikkiä rajummin kuin mammanpojat ja työntää toistensa peräaukkoon uistimia.

Unelma K. Painajainen

Siis onko tämä vain poikainvälinen hupsutteluleikki?

MattiS

Luultavasti, sillä heillä on tyttöjen varalle ihan erilaiset leikit. Periaate kyllä sama; vastaanottava osapuoli ei ole kovinkaan tyytyväinen.

Kukavaan

Leikin ideana lienee vastaanottavan osapuolen alistaminen ja nöyryyttäminen. Tuskinpa sormen työntäjää pidetään homona vaan päinvastoin kulmakunnan sankarina. Vastaanottava osapuoli on sitten homo ja kaikin puolin halveksuttava. – Menisikö se näin?

Jurpo

Näinhän se juuri menee, se ei ole homo, joka panee. Tämä periaate käytössä usein vankiloissa, mistä se on siirtynyt naakereiden mukana rikastuttamaan myös koulumaailmaa

PSn äänestäjä

Matujen tekemät murhat lavastetaan onnettomuuksiksi tai itsemurhiksi
Esim. Ruotsissa on käsite balkongkvinna eli balkonkinainen, joka tarkoittaa suvun maahan parvekkeelta heittämää naista, joka on häpäissyt suvun kunnian
https://projektsanning.com/2021/01/12/ny-balkongkvinna-i-malmo-kvinna-hittades-dod-pa-rosengard-utreds-som-mord/
Balkonkinaisia on tietenkin paljon Malmössa Rosengårdissa ja muissa matulaskeutumissa

Ja tilanne ei tule parantumaan, esim. Malmön Rosengårdin kaupunginosassa on 15 prosenttia nuorista saaneet tuomion, suurin luku Ruotsissa
Rosengård hade med 14,7% den högsta andelen dömda i sin ungdomsbefolkning i Sverige

Antti Tifa

Tästä inspiroituneena sain loistavan idean. Bongataan kehitysmaalainen hunnutettu. Kaveri kameran kanssa valmiina ja toinen menee ja vetää burkan korviin. Häpäisy suoritettu. Kuva nettiin ja akka lentää parvekkeelta. Veronmaksajat kiittävät.

Khmm

Nauraahan tuolle ei saisi….

juhaII

Kuten voimme nähdä jutun ja äänestyksen tuloksen perusteella (vaikka se ei ole edes vielä päättynyt), että meillä on vielä paljon opittavaa meiltä ylemmällä tasolla olevilta kulttuureista. Mainittu ”vitsi-huumori” taitaa jotenkin asemoitua hyvin kaukaisella ”sukujuurella” härmäläiseen nk. pieru-huumoriin, jossa aiheutettu huumori pläjäys rajoituu tuoksunalliseen aspektiin!

Mutta kuten tunnettua. Me suomalaiset kaihdamme läheistä kosketuksellista kontaktia toiseen suomalaiseen, joten kulttuurisidonnaisesta syistä johtuen persreiät ovat vähemmän tunnettu fyysinen kohde joka päiväisessä kanssakäymise4ssä.

Ainakin täällä kairalla! Hellsinki ja ruottalaiset ovat sitten aivan toinen juttu!

timo

Suomessa tuo on raiskaus. Ilmeisesti Ruotsissa ei?

timo

No nyt ymmärrän miksi tietty porukka toivottaa nämä tervetulleiksi. Kyseessä on seksuaalipervertikot ja muu häiriintynyt porukka.

kuli

Tämä on nyt sitä kuuluisaa kulttuurin rikastumista. Pohjoismainen kulttuuri rikastuu jokaisella elämän osa-alueella. Tällä kertaa leikkisissä koulukepposissa.
Oikeastaan kaikesta tästä rikastumisesta pitäisi tehdä tietokanta kategorioineen.

Big l

Persereikä rikastuu. Ohisalo on kateudesta vihreä

rellinen

Killarakkien killa aika.

pöh

Yhtä ällöttävää se olisi työntää sormi jonkun persreikään, on ne ählämsählyt kipeetä sakkia..

Riku Laine

Onpas taas keksitty kiva leikki ihan itsekö keksineet vai suvakit opettaneet?

Hurja kutsu

Suvakit opettivat miten veistetään kaarnalaiva ja työnnetään persuksiin. Hiekneeke ei ymmärtäneet ja käytti vaan käsiään.

Setä

Se pitää olla vasemman käden etusormi jolla tuikataan peppuun, muuten teko on haram. Suomessa ei taideta olla vielä yhtä kekseliäitä keppostelijoita. Voisi vinkata punavihreille uudeksi leikiksi illanviettoihin.

Kilttimies

Tällaista monikulttuurivärinää se Kirsi Piha stadiin toivoo. Oikea sivistysporvari😂

Valkoinen heteronatsirasisti islamofobikkomies

Onhan ne nokkelia selittelemään homoilujaan. ”kaikki tekee sitä”, ”dajmaus” ja se paras: ”ainoastaan se joka ottaa lerssiä hanuriin on homo, ei se joka sen sinne työntää”. Voisipa melkein sanoa että muslimeilla on laajamittainen kaappihomo-ongelma yhdistettynä ankaraan, väkivaltaiseen homofobiaan. Lisätään yhtälöön vielä akat jotka kulkevat piilotettuina säkkeihin, ja miesten tapa hakata niitä kaikkia niin vinksahtanut maailmansa on täydellinen. Ilmankos ne on ihan sekaisin. Ehkäpä moni moni moni ongelma muslimimaailmassa katoaisi jos ensin laittaisivat mies/nainen-kanssakäyminen/kunnioitus sellaiseen kuntoon minkä luonto on tarkoittanutkin. Olisi maailma paljon mukavampi paikka kaikille jos joka nurkka ei olisi täynnä kiimasta hulluja ja seksuaalisuudestaan totaalisen sekaisin olevia naistenhakkaajia jotka eivät omaa pienintäkään hitusta sosiaalisista taidoista ja korvaavat sen väkivallalla ja sekasorrolla.

Sherlokki suvakko

Ennen leikittiin omalla pers-reiällä, nyt sitten multikulttuuri on tuonut uusia ulottuvuuksia. Rikkaus sen kun lisääntyy, aaah aahh aaöööh..hyi vitt………..

Jones

Kun Suomessa ulkomaalainen laittoi sormensa pikkupoikien peräreikiin ja touhusi heidän pippeleidensä kanssa, niin korkein oikeus katsoi sen kuuluvan hänen kulttuuriinsa ja ei antanut rangaistusta. Olisi vain kiva tietää, keiden kulttuuriin tämä kuuluu. Se nimittäin salattiin lehdissä.

Kukavaan

Jos asiaa haluaa selvittää, niin sen on tapahduttava kirjallisesti. Ensin on saatava oikeusjutun perustiedot. Niiden avulla voi laatia korkeimmalle oikeudelle kyselykirjeen, joka lähetetään viraston kirjaamoon. Kirjeessä tulisi mainita myös ne lainkohdat, jotka edellyttävät vastaamista kohtuullisessa ajassa. Erittäin tärkeää on, että kirje on virastolle ei jollekin virkamiehelle.

Luultavasti tekijän kulttuuri selviää, jos hänen nimensä ja alkuperänsä on tiedossa. Rangaistuksetta jättäminen tarkoittaa, että vastaisuudessakin kyseiseen kulttuuriin vedoten voi työntää sormiaan lasten peräreikiin. Tällainen mahdollisuus tulee poistaa täsmentämällä lakeja. Asia kuuluu oikeusministerille. Eli kirjattu kirje oikeusministerille oikeusministeriöön. Prosessi voi viedä vuosia.

Asian luonteeseen kuuluu, että vastauksia ei tule tai jos tulee, ne kiistävät kaikein tai ovat tarkoituksella tehty hyvin vaikeaselkoisiksi eivätkä todellisuudessa tarkoita yhtään mitään..

Tärkeintä viranhaltijoille on oma kuukausipalkka ja kahvitunnit sekä lounastauot. Kokouksissa syödään pullaa ja ollaan samaa mieltä pomon kanssa.

Qroquius Kad

Ei oile tarpeen vaivata Korkeinta oikeutta, jos tietää missä ja milloin asia oli käräjillä:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=10&t=12223

Kukavaan

Kiitos hyvästä linkistä.

Jones

Tästä oli aikoinaan Iltasanomissa tai Iltelehdessä juttu. Kesällä tai keväällä joskus 2-3 vuotta sitten. Olen yrittänyt etsiä netistä tätä juttua, mutta en ole löytänyt. Mutta näin vaan korkein oikeus päätti, ettei antanut tuomiota vedoten kulttuuriin.

PSn äänestäjä

Matutus on merkittävä rikollisuuden lisääjä, irrallisia, köyhiä, syrjäytyneitä toisen polven matuja kadunkulmissa seisoskelemassa ilman työtä, ilman tekemistä, ilman muuta tästä joutilaisuudesta seuraa karmeita

https://www.suomenuutiset.fi/tuore-tutkimus-ruotsissa-puolet-raiskauksista-tuomituista-ulkomailla-syntyneita-maahanmuuttajatausta-viela-useammalla/#comment-915860
maaliskuu 09, 2021 10:30 
Tuore tutkimus Ruot­sissa: Puolet rais­kauk­sista tuomi­tuista ulko­mailla synty­neitä – maahan­muut­ta­ja­tausta vielä useam­malla

Suomi Finland

Voi hellanlettas. Ranskan opettajamurhan tiimoilta on tullut nyt julkisuuteen niin paljon lieventäviä asianhaaroja, että kaikilla tuomareilla, syyttäjillä ja lautapäillä sormet jo syyhyään armahdusnapin päällä.

Kohta alkaa valitusvirsi, että miksi tsetseeninuorukaisen piti kuolla.

Tulos: poliiseilta kerätään tuliaseet pois. Tilalle he saavat jouskarin ja imukuppinuolia.

Täytyyhän sitä nyt ymmärtää, jos kaikkein hartaimpia rauhanuskonnon edustajia verisesti loukataan, että se tietää väkisinkin ymmärrettäviä ja oikeutettuja vastatoimia, jotta loukkauksilta voitaisiin tulevaisuudessa välttyä.

kanander

Eikö sormen luvaton työntäminen toisen ihmisen persiiseen ole Suomessa nykyään raiskaus?

Valottaja

Keli muovautuu käyttäjiensä mukaan. Tänään on opittu uusi termi dajma, joka mitä ilmeisimmin liittyy samaan kulttuuriin joka tuntee muun muassa käsitteen taharrus. Jotain tämä kertoo kulttuurista itsestään.

Dajmaajat takaisin Dajmaahan

Ilmiölle voisi antaa nimen ”DAJMAN TUHERRUS”.

EI, me EMME todellakaan tarvitse tänne tyyppejä raakalaismaisesta, brutaalista paskakulttuurista jossa normaali järjenjuoksu ja käytös puuttuu kokonaan.

avaruus-ananas
Sakari Rajamäki

Voiko suvakit sanoa enää tämän jälkeen etteivät kehitysmaa muslimit perseile?

herba

Last edited 3 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Mr X

Mitähän esim tämä,oletettavasti PARTALAPSI,mahtaisi tykätä,jos vastavuoroisesti saisi itse maistaa pientä keppostelua,vaikka pätkä kakkos kakkosta,höyläämätöntä,hänen ko. osoitteeseen ihan hupimielessä.Puutavara saattaa aiheuttaa hiertymiä.Huutaisiko Allahu Ak… ???

Ali Kessu

ka niin,RUOTSISSA!

Ali Kessu

Enpä ole kuullut koko elinaikanani moisesta keppostelusta.( no ehkä lasten lääkärileikkejä lukuunottamatta ).

Kilttimies

Nyt Vituttaa. Kolme kertaa jo äänestänyt ja vasta 17%😂

Ukkomies

On tämä maailma mennyt sairaaksi, korona on siinä vain pikanttina höystönä. Älylaitteetko ne on poistaneet sen vähisenkin järjen normikansalaisilta? Veikkaan että tällekkin asialle löytyy sankoin joukoin ymmärtäjiä.