Tanska lopettaa Astra Zeneca-rokotteen jakamisen toistaiseksi

Tanskan terveysministeri Magnus Heunicke (S) kertoo, että Tanska lopettaa toistaiseksi Astra Zenecas-rokotteen jakamisen yhden kuolemantapauksen jälkeen.

 

Lisäksi AZ on aiheuttanut useita veritulppia, joiden yhteyttä rokotteeseen halutaan selvittää enemmän. Veritulppa-riskin takia rokotteen jakaminen lopetetaan kahdeksi viikoksi, jonka aikana aiotaan selvittää tarkasti, että onko veritulpilla ja rokotteella yhteyttä toisiinsa.

– Toimimme heti ajoissa ja tutkimme tämän asian perinpohjaisesti, Heunicke kertoo.

Subscribe
Notify of
guest
58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Södertäljematujen COCKaama COCKtaili?

Aika hupaisaa että EU yritti kinua USAlta AstraZeneca- annoksia. Astrahan on ruotsalainen lääkeyhtiö, tehdas Södertäljessä, joka meni yhteen englantilaisen Zenecan kanssa.

Hupaisaa myös että ensin AZlla ei saanut rokottaa 65+ mutta yhtäkkiä saikin kun tuli rokotepula.

Tukholmalaiset eivät saa luvattuja määriä Astran rokotetta vaikka tehdas sijaitsee Tukholman läänissä? Hallå! Tyypillista SosDemSwedestanin logiikkaa.

Nåväl, monellehan on AZ aiheuttanut myös kovaa, yli 40 asteen kuumetta, kovaa lihas- ja nivelsärkyä ja sairaudentunnetta. Saksassa oli typ viikko-pari sitten yli miljoona AZ- annosta käyttämättöminä koska ihmiset eivät halunneet sitä.

Qroquius Kad

Miksei tuota rokotteen aiheuttamaa kuolemaa rekisteröity koronan aiheuttamaksi, kun sitä kerran tehdään muutenkin tilastojen muokkaamiseksi halutunlaisiksi?

Pasi Vello

Kaikki ei terveydenhuollossa toimi globalistien ohjauksen mukaan, vain johtavat urapoliitikot ja virkamiehet.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Melkoista foliohattuilua. Nämähän ovat turvallisia ”rokotteita” , joista ei mainitavaa sivuhaittaa. Muistan ”jostain” lukeneeni tämän. Taisi olla joku valeuuti$$ivusto.

Ei oo häpee olla nopee

Mää oon kuullu et jos runkkaa iha perkuleesti nii ei saa koronaa.

Qroquius Kad

Minäpä tiedän, että jos kuuntelee kaikki Arja Korisevan levytykset vanhimmasta tuoreimpaan takaperin voi kuulla loitsun, joka pysäyttää korinan.
Ja minäpä keksin tämän ihan issekseni!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Minä taas uskon , että jos runkkaa kerran päivässä , pysyy eturauhassyöpä loitolla. Oon runkannut 7 eri vuosikymmenellä , eikä syöpää. Taidan jatkaa . Kivaa hommaa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Minäpä vemppaan Lullefjälletistä Turkuun. Matkaan menee 14h koppiautolla vempaten. (Lievä ylinopeus)Kotona on muutakin kipeenä liikkeestä kuin ranne. Innolla odotan passitonta rajojen yli matkailua kesällä. Jos (rokote)passiton ei enää tulevaisuudessa onnistu , aloitan yöttömän yön kotipihavemppaamisen ensi jussina.

Pasi Vello

Viherfeministisinivuokot kun saa sunt kiinni, niin sulla on tiedossa PUSSITON rajan ylitys.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Miksi?

Pasi Vello

Ota etuiskarit pois ja teippaa eristysputkenpätkä rattiin sojottamaan alaspäin. Ohjauskorjaukset ja vellova etupää tekee gutaa ja matka joutaa ilman pysähdyksiä.

Pasi Vello

Leuhkit vaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Niin tein.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tosiasiassa meni melkein 18h. Eikä sillä turbottomalla vanhalla matkailuautolla pääse ylinopeutta kuin Norjan alamäissä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mulla edelleen 88- mallia 2.5 litran nokileka. Norjan ylämäet mennään max 40km/h Scanian logo takaikkunassa kiinni. Tasasella 80 saadaan lasiin reippaassa myötätuulessa. Kyllä siinä hermoja kysytään takanaolijoilta. Itsellä hermot on menneet jo ajat sitten, eli paljoa paina.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

…eli EI paljoa paina.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei täällä mitään kannata ottaa vakavasti.

rellinen

Hevostako???

Pastori

Varoitan, että moisen iljettävyyden harjoittamisesta seuraa sokeutuminen tai killuttumien mätäneminen!!!

Lukkari

R…käden yhtenä oireena on kämmenpuolen karvoittuminen. Mistä tulikin mieleeni pizzapohjia läpyttelevät karvatassut.

kanander

Eikö tämä AstraZeneca todettu eilen sopivaksi suomalaisille vanhuksillekin.Ja nyt näinpäin.

Suomi-Kustu

Tiedetään 22 verenhyytymiseen liittyvää tapausta/3 miljoonaa rokotettua. Nyt pitää vielä selvittää onko rokotteella ja veritulpilla jotain yhteyttä. En ole kovin huolesunut.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Vikoja on monenlaisia. Itse pystyn tappamaan itseni syömällä paljon lehtikaalia. Lehtikaalissa on PALJON K-1 vitamiinia , jonka syöminen aiheuttaa kaltaiselleni APC – resistenssille massiiviset veritulpat. Voin siis hyvin välttämällä Vihreitä.

Kake

Kahdeksan muuta maata ovat seuranneet perässä. Mukana ainakin Italia, Viro, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja ja Islanti. Lista on kasvanut nopeasti.

https://www.zerohedge.com/markets/astrazeneca-slides-denmark-suspends-vaccinations-blood-clot-fears

juhaII

Olen lievän optimistinen sen suhteen, että Tanskalta voi odottaa kaipaamaani suoraselkäisyyttä asiassa.

juhaII

Se, että lopettaa kokonaan kyseisen myrkyn pistämisen ihmisiin edes eläinsuojelujl.ain perusteella. Pyydän, että striimaat suorana sen kun itse otat omasta vapaasta tahdosta koronapiikin olkoot ”merkki” ja ”malli”b mikä hyvänsä.

Ihmisen elämällä ja terveydellä tulee olla niin suuri arvo, että viisi epäilyttävää kuoleman6tapausta suorilta jaloilta riittää laittamaan stopin! Elämä on ainutkertainen ja jokainen ihminen on arvokas, vaikkakin Ruotsissa iloitaan avoimesti wanhojen pirujen kupsastamisista. koska ”Nyt tulee rahaa!” -tyyliin.

Venäläinen Sputnik -rokote on turvallinen, koska se on valmistettu perinteisillä tavoilla eikä uudella Rna-tegnologialla, jota ei ole edes kunnolla testattu ennen ”ihmiskäyttöä”. Nünrbergin sotarikostuomioistuin päätti v. 1945 nojaten saksalaisten ”tiedemiesten” tekemiin kiudutuksellisiin ”tieteellisiin” kokeisiin keskitysleirivangeilla, , joiden mieletön kauheus on unohdettu. Joka tapauksessa silloin päätettiin kaikkien voittajavaltioiden voimin, ettei ihmisiä saa käyttää minkäänlaisissa tieteellisissä kokeissa vaan ne on tehtävä ensin pitkään ja kattavalla tavalla eläimillä!

Jokainen päättää itse mitä ”suuhuns laittaa”, mutta en aio olla rottaa tyhmempi, sillä jos se näkee toisen rotan kuolevan hetikohta kun se on syönyt näkemältään lautaselta. ”Naapuri” ei sen jälkeen koske siihen annokseen edes kuonon päällänsäkään. Olen ajatellut tätä samaa haittamaahanmuuton yhteydessä verrattuna Ruotsin tilanteeseen ja Suomeen. Suomi on uskollisen pääfttäväisesti päättänyt syödä saman ”myrkyn” kuin Ruotsinkin.

Jos kyseenalaistat valtamedian suhteessqa haittamaahanmuuttoon ja olet nähnyt joka päivä sen suunnattoman kuilun, joka on maahanmuuton tuoman todellisuuden ja valtamedian antaman Taivaan Valtakuntamaisen (en tuputa uskontoa / vertauskuva) glorialistisen onnen tyysijan!

Mutta tässä tapaukseesa nielet purematta saman tahon antaman virallisen tiedon, jonka takia patologiset valehtelijat ovat muuttuneet kuin taikaiskusta ”totuuden torviksi”!

Lääketeollisuus on kolminkertaistanut voittonsa koronan aikana kuten myös miljardööri Bill Gates ja muut raharikkaat kuten ”naamakirja” sensori Mark Zuckerberg, joka päättää kuka saa äänensä kuuluviin ja ketkä on pyyhittävä pois. Tästä on enää ”kukonaskel” Stalinin Neuvostoliittoon, jolloin ”kansanviholliset” hoidettiin fyysisesti” pois tai viettämään ”reipasta ulkoilma elämää Eli siirrettyä kuolemista!

Vielä haluan selventää etten haasta tällä riitaa vaan vastaan kommenttiin. Periaatteeni on, että asiat riitelevät (olevat eri mjieltä) eivät ihmiset!!!

Pasi Vello

Olet vaan liian nuori ja kokematon.

juhaII

Mitä tuokaan tarkoittaa? Olen wanha kuin Taivas! Tanska on ainoa edes vähän tervejärkisyyttä osoittava maa tässä hulluinhuoneessa nimeltä Eurooppa ja se on ollut sitä aina.

Ynhdysvaltain on jo ollut pakko tulla kahdessa maailmansodassa tapattamaan sotilaitaan Euroopan mantereelle sen umpityhmissä sodissa, jossa nämä huithapelit ovat ensin murhanneet satoja miljoonia ihmisiä jonninjoutavista arvovalta syistä ja maakappaleista.

EU, tämä ”rauhanjärjestö” sovussansa ei ole yhtään sen parempi tai vieläpä edes viisaampi. Eurooppa oni kuinen luuseri, joka ”kurnuttaa mättäällä kuin keväinen sammakko!”

Esimerkkeinä Ukrainan kriisi ja Venäjä suhteet, jossa itse ulkoministerimme Pekka Haavisto kävi viisaasti uhoamassa kirjaimellisesti tyhjän päällä!

Pasi Vello

Kyllä ne molemmat sodat päätettiin ihan sieltä Yhdysvalloista käsin sytytyttää ja hyvinhän ne meni. USA on jo pitkään ollut maailman ainoa impeurimi. 130 vuotta sitten päättivät WarStreetin pankkiirit rakentaa USAsta imperiumin ja sillä tiellä ollaan. Tosin nyt on meillä historiallinen tilaisuus havannoida imperiumin kaatumista sisäiseen mätäänsä. Ottaako 15 vuotta, kuten tsaarin Venäjä vai enemmän ?

Rullattu

Älä helvetti houri.
Ei ole kun yksi syyllinen suomen sotaan ja se on neukkujen ylijeesus Stalin, joka tappoi tuhansia omiaa lavaessan suomen syylliseksi sodan aloittamiseen.

Pasi Vello

Imperialismi hoidetaan maailmansodilla ja vasta niiden jälkeen aluehallintasodissa.Talvisota oli selkkaus, jota ei USAn imperialistinen politiikka ota edes huomioon. Täysin Suomen kansallinen ongelma sivujuonteena isojen poliittisessa leikissä. Marskihan kiteytti sen hienosti: ”Erkon sota.” Mikäli kuitenkin haluat aloittaa ymmärtämisen WW2 asioista, luepa seuraava: https://archive.org/stream/RedSymphony/RedSymphony_djvu.txt

Ananananas A och O

AstraZenecan rokote on vähän niinkuin Jas Gripen eli ”Joka kuuhun kurkottaa se katajaan kapsahtaa”. Piti äkkiä tehdä rokote ja tienata paljon rahaa.

Ruotsi aikoo silti sinnikkäästi tökkiä kyseistä rokotetta riskiryhmiin ja 65+ henkilöihin aloittaen vanhimmasta päästä. Eli jos ei mummoa 85-95v saatu hengiltä vanhainkodissa niin AZn rokotteella uusi yritys. Säästetään eläkemaksuissa ja ne rahat voidaan käyttää ananaksien hyvinvointiin…

Kukavaan

”Victoria ja Daniel ovat saaneet koronatartunnan”
Sattuipas sopivasti. Olisikohan tämä propagandatemppu, jolla yritetään kannustaa alamaisia ottamaan rokote.

Hovi ilmoittaa, että pariskunnalla on lieviä oireita. Tämä on siinä mielessä hyvä juttu, että on helpompi selittää miksi kruununprinsessa on niin terveen näköinen.

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/victoria-ja-daniel-ovat-saaneet-koronatartunnan/ar-BB1eucwq?li=BBr5Fal

Tri Koni

Nämä kaikki rokotteet kehitetettiin kovalla kiireellä yhtä tiettyä virusta varten, mutta se on jo ehtinyt muuntautua moneen kertaan. Eihän influenssaankaan kelpaa edellisenä vuonna käytetty rokote, koska virus ei ole enää sama.

rellinen

Korona tuli jäädäkseen, eikä sitä rokotuksilla saada katoamaan. Tulee pyörimään joka vuotisena vitsauksena kuin flunssat konsanaan.
Kiitos, kiitos kinukit ja kiinan kommunistinen puolue. Eipä mediakaan paljon kiinaa kohti sormella osoittele. Ei näy räkyttäjiä kuten näkyisi mikäli sylttytehdas olisikin yhdysvalloissa ja syypää konservatiivi.
Olisi pakotteille ja kiinan tulleille tilausta.

Daavidin poika

Oikein kyllästyttää nämä asiat jotka pyörivät tämän Koronan ympärillä. On se kyllä suuri mysteeri kun nykyajan lääketiede ei saa kuriin tämän luokan virusta.

Ken muistaa kun Aids, Ebola, Hiv, virus riehui täällä pohjolassa:? Minun mielestä nämä kolme virusta kuuluu samaan kategoriaan kuin Korona. Kaiken kaikkiaan 35 miljoonaa ihmistä kuoli maapalolla näihin kolmeen virukseen, mutta kuitenkin lääkkeet löytyi vanhalla teknologialla. Tällöin elettiin vuotta 1987.

>>Aids / Ebola / Hiv. Väittävät edelleen, että nämä virukset tulivat 1980-luvulla Afrikasta sukupuolielinten varjossa. Virallisesti nämä kolme mainittua virusta sai kimmokkeen kun ihmiset Afrikassa sekaantuivat eläimiin. Suurin syntipukki tuolloin oli kuitenkin Apina<<

Mitä sanoo Pate / Fakta (vaiko) Fiktio.?

K. Lehto

Siis oikeasti, Koronaviruksiin on kehitelty hallintakeinoa 15+ vuotta ja 2 vuoden seurannassa joka kerta epäonnistuttu. Nimenomaan lääketieteen kokemus on, ettei koronan rokottaminen vaikuta mahdolliselta. Tämä on nyt kokeilu, jota ei ole vielä jatkettu 2 vuoden aikaa, kuinka luulet lääketieteen tietävän että hyvin menee tällä kertaa?

Ilmari

Sinun mielestä? Onko sinulla jonkin tason asiantuntemus tai tietämys asiasta?

Pasi Vello

Tämä lääke ei ole rokote, vaan geeniterapialääke.

” Moderna’s 2018 SEC filing, they offer a clearer, more legally precise explanation of their work, correctly referring to them therein as “gene therapies” and “transformative medicine”:

“Currently, mRNA is considered a gene therapy product by the FDA… We are creating a new category of transformative medicines based on messenger RNA, or mRNA, to improve the lives of patients. From the beginning, we designed our strategy and operations to realize the full potential value and impact of mRNA over a long time horizon across a broad array of human diseases.”

Pasi Vello

Kiitos kysymyksestä. Olen tanskalaisen sijoituspankin neuvoja ja ylikansallisen geopolitiikan asiantuntija erityisesti maankuoren varojen alalta. Täällä sivullasi on kiva käydä kommentoimassa ihan yhtenä jätkänä vaan.

Ilmari

Kerro mistä lainaus on ja tee meille siitä lyhyt referaatti suomeksi.

Pasi Vello

Lainaus on Moderna lääketehtaan selvityksestä Yhdysvaltain rahoitustarkastusvirastolle SECille. Moderna on saanut valtiontukea lääkkeen kehitykseen ja tässä selvityksessä kuvailee yleisesti mistä on kyse. Ei siis rokotteesta, vaan transformatiivisesta geeniterapialääkkeestä.

Åkenpoika
Pasi Vello
Ilmari

Kiitos tiedosta. Nyt haluaisin vielä tietää mitä tästä voidaan päätellä.

Tapiiri puikoissa

Tanska etsii yhteistyökumppania koronarokotuksiin mutta Ruotsia ei kelpuuteta.
Tanska pitää Ruotsia kauhuesimerkkinä koronan suhteen:

https://www.svd.se/soker-vaccinsamarbete–men-inte-med-sverige?

Tanska ja Norja pitävät Ruotsia kauhuesimerkkinä monen muunkin asian suhteen.

Nih

Eihän näissä pitänyt olla mitään, senkun piikittää ja päästää.

Eiku se kuoli johki muuhu

”Rokotekriitikkoja pilkannut puolalaistohtori kuoli otettuaan toisen pistoksen koronarokotetta”.

https://www.partisaani.com/news/health/2021/03/14/rokotekriitikkoja-pilkannut-puolalaistohtori-kuoli-otettuaan-toisen-pistoksen-koronarokotetta/

Nimetön

Rokottakaa toki itsenne korona-uskovaiset.
Sitä ennen etsikää tietoa seuraavista asioista:
Eu dokumenttien mukaan rokotuspakko tuleen ensi vuonna.
Thl tilastojen valossa meillä ei ole hengenvaarallista pandemiaa. Asiantuntijoiden mukaan kyse ei ole rokotteesta vaan geeniterapiasta.
Rokote pitää ottaa jatkossa joka vuosi, mikä on ilmiselvää rahastusta ja rokotteen riskit kasvavat joka rokotuskerralla.
Tutustukaa Rockefeller foundation lock-step suunnitelmaan vuodelta 2010
Sekä Bill Gatesin haastatteluihin ja videoihin vuodelta 2015 eteenpäin
Etsikää Gatesin ja Rotchilditin patentit ja miettikää miksi meille ollaan suunnittelemassa koronapassia, sähköistä valuuttaa ja ihon alle asennettavaa sirua.
Tutustukaa eun agenda 2030.
Kysykää samalla itseltänne onko länsimaissa tapahtumassa väestönvaihto, kommunismin uusi nousu ja eussa liittovaltio kehitys. Oliko demokraattien voitto usan vaaleissa manipuloitu ja todellinen.
Selvittäkää ketkä olivat venäjän kommunisti vallankaappauksen taustalla. Ja kuka tästä kaikesta eniten hyötyy.
Miettikää sen jälkeen mikä on harhaisten ihmisten salaliittoteoriaa ennenkuin naureskelette potkut saaneen terveydenhoitajan ulostulolle, jos se yleensä edes oli totta.
Linkkejä ei tipu, ne saatte etsiä itse.

Reka

Pt Media sortuu nyt itse samaan mitä vastaan taistelee. Väitettiinhän Ruotsin No Go zoneja aikonaan saduiksi jopa viranomaistasolla. Median aivopesemät ihmiset eivät pystyneet hyväksymään tosiasioita, vaikka heillä oli kaikki faktat nenän edessä. Nykypäivänä totuuden löytäminen on vielä haastavampaa.

Jokaisella sivustonpitäjällä on oma aatemaailmansa, joka heijastuu itse sivustoon ja omistaja saa tietysti vetää sellaista linjaa mitä haluaa. Nykytrendi on, jos ihmisten mielipiteet eivät miellytä ne täytyy moderoida pois tais saattaa jotenkin naurunalaisiksi. Parempi moderoida jutut pois kuin mennä lapsellisesti henkilökohtaisuuksiin.Sivustolla kielletyt aihe-alueet on syytä laittaa etusivulle nähtäville tai kommentointi estää kokonaan.