Monikulttuurisuus: Miesjoukko pahoinpiteli alaikäisen tytön

Monikulttuurisuus on hienosäikeinen asia, joka pyörii ympärillämme. Sen voi huomata perustavanlaatuisesti, mutta yhtä hyvin sen voi olla huomaamatta. Riippuu vähän.

Tiistai-iltana pahoinpideltiin alaikäinen tyttö todella huonoon kuntoon Helsingborgissa. Poliisi sai klo 17.30 aikaan ilmoituksen Helsingborgin eteläpuolella tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tietojen mukaan usea mies oli pahoinpidellyt hänet.

Poliisi otti samana iltana kiinni 25-vuotiaan miehen epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Poliisi kertoo asiasta:

– Poliisi on vaitelias mitä on tapahtunut, mutta on ottanut kiinni 25-vuotiaan miehen, jota tullaa kuulustelemaan keskiviikon aikana. Mies on tytön tuttu, mutta heillä ei ole ollut (rakkaus)suhdetta.

 

Artikkelista voi lukea paljon rivien välistä. Helsingborgin eteläpuoli tarkoittaa ns. ongelma-alueita, eli suomeksi maahanmuuttajaghettoja.

Seuraavaksi voidaan kysyä, että millainen miesjoukko pahoinpitelee alaikäisen pikkutytön? Pt-median monikulttuurisuusasiantuntija vastaa kysymykseen:

– Emme tiedä mitä on tapahtunut, mutta melko selvältä se näyttää näiden tietojen valossa. Tyttöä pahoinpidelleet miehet ovat tytön veljiä ja serkkuja. Tyttö taas on sattunut esimerkiksi hengailemaan ruotsalaisten poikien kanssa, mahdollisesti tytöllä on ollut seurustelusuhde ”väärän” miehen kanssa tai jotain sellaista. Voi olla, että tyttö on lähtenyt kotoaan huivi päässä, mutta hänet on yhytetty sukulaisten toimesta kaupungilla ilman huivia.

– Jo yksi nämä seikat saavat kunniakulttuurista tulleet miehet kilahtamaan. Suvun maine pitää puhdistaa, rispekti pitää palauttaa. Kunniakulttuurissa suvun miehet kärsivät eniten, jos joku nainen tekee sellaisia tekoja,  jotka kunniakulttuurin miehet kokevat häpeäksi, itselleen.

 

34 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Riku Rantala
Riku Rantala
13.3.2021 04:13

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!

Mohammed Ladybeater
Mohammed Ladybeater
13.3.2021 04:10

Ei kai tyttö luullut että voisi itse päättää mistään? Hänen kuuluu olla isin ja veljien ja serkkupoikien käytettävissä mihin vain ja milloin vain! Turpaan vaan, se on oikein miehekästä! KUNNIALLISTA! IHAILTAVAN MASKULIINISTA!

Daavidin poika
Daavidin poika
13.3.2021 02:07

Kyllä Pate pukkaa vahvaa journalismi:ä..On nämä uutisoinnit niin uskomattomia, että eihän näitä usko kohta edes vanha Erkkikään.Voi v###u mä vain sanon.

Nyt jos koskaa niin Kokkolan Eu:n blondin Jutta Urpilaisen pitäisi välittömästi tulla hätiin. Sekään ei tietenkään onnistu koska Jutta Urpilaisen nimitettiin Afrikan ministeriksi Eu:n kokouksessa Brysselissä joku aika sitten.

Sorry::Voi v###u tätä tilannetta mihin me ollaan tahtomatta ajautunut.

Mr X
Mr X
12.3.2021 19:48

Onko ruotsissa kylää-kuntaa-kaupunkia,missä ei notku LÖYSÄÄ JOU JOU Sontaa ???

Joppos123
Joppos123
12.3.2021 19:47

Voihan taustalla olla myöskin kehareiden tapa nussituttaa siskojaan serkuille ja mimmi laittoi reidet kiinni. Joutaahan tuostakin hakata paskaksi.
Kehareiden puuttuvan järjenjuoksu ei vain meille maksajille avaudu.
Niillä kun on silleen niinqu laajentunut käsitys seksuaalisuudesta ja ainainen panohätätila.
Siksi ne panee kaikkia joilla on vielä toimiva aineenvaihdunta. Ihan sama on se kohde ihminen, aasi, siili, koira tai kameli. Kaikki menee.
Elukka on elukka ja sen on aika montasataatuhatta Eurooppalaista saanut huomata.
Mikään ei väestönvaihdossa kuitenkaan ole liikaa. Me ollaan päättäjien silmissä lampaita ja he ovat siinä oikeassa, valitettavasti.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
6.4.2021 14:59
Vastaa...  Joppos123

Joku suomalainen kanapää ämmähän tosiaan lausui jostain pikkupoikaan kohdistetusta perseraiskauksesta että tekijällä on laajempi käsitys seksuaalisuudesta kuin meillä junteilla, tekijää pitää siis ymmärtää ja jättää tuomitsematta.

Kyseessä oli joku politiikan kana, joka tapauksessa aivan dille tapaus.

Mr X
Mr X
12.3.2021 19:29

Tanskassa vaikuttaa alan mies,RASMUS PALUDAN _ Stram kurs.
KURAAAni kirjat palaa,kertoo mutakuonoille,aika poistua Tanska.
Mistä löytyy ALAN MIES Ruotsi-SUOMI ?????

Mr X
Mr X
12.3.2021 19:21

Miltä tahansa kantilta katsoo,mitä HYVÄÄ ovat <<<<muslimistit tuoneet – saaneet aikaan Eurooppa ????????????
Ei HEVOSMIEHEN KAKKAA . EI YHTÄÄN MITÄÄN HYVÄÄ !!!

juhaII
juhaII
12.3.2021 18:46

No, oli kuitenkin huojentavaa ettei taas ollut ruotsalainen tyttö uhrina. En ole psykopaatti tai kyvytön empatiaan vaan sydämeni on vain rodullisesti lähimpänä olevan ihmisen luona, koska niin ruotsalainen ja suomalainen kierountunut ja perin sairas suvakismi on kylmä kuin palkkamurhaaja omiaan kohtaan iästä ja sukupuolesta riippumatta!

Se,että muslimit pahoinpitelevät oman tyttö sukulaisensa on normaalia ja kuuluu kulttuuriin. Lähtökohtaisesti en halua puuttua siihen edes tunnetasolla, koska valtaosaltaan musliminaiset ja -tytöt ovat yhtä radikaaleja vihassaan läntistä kristittyä maailmaa kohtaan, joka huokuu heistä ”espoolaisena” ylimielisyytenä ja pilkallisuutena vääräuskoisia kuffareita vastaan. Tämä ilmenee jo silkan ihmisararvon kiistämisenä meiltä suomalaisilta, jotka elätämme nämä vihan ja väkivallan kyllästämät sekasikiöt!

Kun ollaan vielä niin härskejä, että leikitellään ajatuksella musliminaisten vapauttamisesta tunnustettavasti epäreiluista ja heitä kahlehtivista kahleistaan omassa kulttuureissaan. Johtaa se äkkiä tai varmasti aikojen kuluttua länsimaiseen telaketjufeminismiin, jota voi kuva James Bond elokuvan nimellä: ”Kun mikään ei riitä!!!”

timo
timo
12.3.2021 17:47

Kunnia on kyllä täysin väärä sana koska kehitysmaamuslimeilla ei ole mitään kunniaa vaikka mistä kulmasta katsoisi. Tuossa ”kunniassa” on kysymys lähinnä naisen alistamisesta ja kontrolloimisesta. Tuo on myös yksi islamin doktriini. Nainen ei voi seurustella vääräuskoisen kanssa tai synnyttää tälle lapsia mutta mies voi ottaa vääräuskoisen jalkavaimon ja kasvattaa lapset muslimeiksi. Näin muslimien määrää voi kasvattaa myös vääräuskoisten kustannuksella. Jos nainen yrittää samaa tai jättää yhteisön se käy hengen ja terveyden päälle. Tällaiset säännöt ovat syy miksi islam valtaa alaa ja sitä on hyvin vaikea pysäyttää. Esim. puolet afrikasta on jo islamin alla ja toinen puoli työn alla.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.3.2021 17:33

 Voi olla, että tyttö on lähtenyt kotoaan huivi päässä, mutta hänet on yhytetty sukulaisten toimesta kaupungilla ilman huivia.”

Espoossa asuessani näki lähes päivittäin juuri kävelemään oppineita taaperoita huivi päässä. Tuossa jutussa ei mainita, minkä ikäinen tuo alaikäinen tyttölapsi on ollut. Liekö Aysha 3 v erehtynyt leikkimään hiekkalaatikolla samanikäisen pojan kanssa. Toisaalta, jos eri klaaniin kuuluva Muhammed 56 v on käyttänyt Aysha 3 v:tä hyväksi niin sekin riittäisi pahoinpitelyn syyksi.

En kyllä ymmärrä, millä tavalla Maahanmuutto muslimimaista rikastuttaa meitä, minusta muslimien tavat ovat brutaaleja ja julmia.

kamelikokki
kamelikokki
12.3.2021 18:23

En kyllä ymmärrä, millä tavalla Maahanmuutto muslimimaista rikastuttaa meitä, minusta muslimien tavat ovat brutaaleja ja julmia.”

Miten olis törkeen siisti safka? Ja kaarnalaivat?

Drank
Drank
12.3.2021 19:37

Kandee muistaa, että allah käskee peittämään hiukset siinä iässä kun tyttö alkaa näyttämään kiihottavalta, ettei miehet joudu kiusaukseen.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
6.4.2021 14:55
Vastaa...  Drank

Että himoitsevatko siis ihan sylivauvojakin?

Ei paluuta
Ei paluuta
12.3.2021 16:53

Nyt niitätte sitä mitä olette kylväneet jo vuosia.Turha ulista kun peto on irti.Tätä tulee tapahtumaan ympäri Eurooppaa ja Helsinki on JO tällä tiellä. En sääli yhtään, koska asialle OLISI vielä voinut jotain vaikkapa 10 vuotta sitten, nyt on myöhäistä ja olot käyvät noilla matu alueilla yhä vittumaisimmaksi.

Sinu suuta
Sinu suuta
12.3.2021 16:50

On tämä niin ns huvittavaa. Lainataan vaikkapa päivän teeman Mukaan. Pekka Kataja. Suomessa ei uhrit saa oikeutta. Niin. Minun sympatiat menevät ajan kulusta huolimatta grilli, jotka ovat tästä matu invaasiosta kärsineet. Ja tulevat kärsimään. Muistissa on, esim Seinäjoki. Jossa joukkoraiskattiin Pohjanmaalainen hyväuskoinen tyttö by insinöörit. Tai miten olisi grillausta elävältä. Kun muslimi loukkaantui.. tai hämeenlinna. Tai miten olisi Pori. Pää irti. Mussukka on mussukka. Sukupuoli tauditkin leviävät. Niin. Eräs tuttavani labista totesikin, että asiakas kunta on sanotaanko kauniisti, edistenyitä.

Mr X
Mr X
12.3.2021 15:56

Rajoille PIIKKILANKA,passit pöytään.

Irmeli
Irmeli
12.3.2021 15:36

Tässä taas nähdään että islamin uskoisia ei pidä Eurooppaan ollenkaan päästää. Heidän uskonto ja kultuuri sotii kaikessa meidän länsimaista vapautta vastaan. He eivät ole kuten me, eivät ulkoisesti eivätkä ajatuksiltaan. Puhun nyt näistä jotka ovat syvästi uskossaan ja eivät hyväksy esim. Ruotsalaista vapaata yhteiskuntaa eivätkä anna naisille/tytöille ihmisoikeuksia. Tähän pitäisi puuttua ja karkeella kädellä. Jokainen nainen/tyttö on vapaa ja itsenäinen astuessaan johonkin länsimaalaiseen maahan, sitä eivät omat veljet, isät, eivät muualla asuvat sukulais miehet voi muuksi muuttaa. Outoa että joidenkin annetaan sortaa naisiaan ja tyttöjään, eikä siihen puututa ennenkun jotain pahaa tapahtuu, sama koskee tyttöjen silpomista. Tämä on suuri ihmisoikeusloukkaus, ihmisoikeus josta täälläkin huudetaan turpa vaahdossa kun on kyse näiden oikeudesta läpsytellä maahamme ja heitä vielä pitäisi kutsua suomalaisiksi. Sanokaa mulle mikä heissä on suomalaista tai yleensä eurooppalaista, minä kerron EI MIKÄÄN.

Mr X
Mr X
12.3.2021 15:12

Islam on kuin tauti,jota kukaan TERVEJÄRKINEN ei halua Eurooppaan – Pohjoismaihin.
Suuren poikkeuksen tekevät Suur SUVAKIT ja ne,jotka lukevat vain IS,IL,HS ym .
Ne lehdet kertovat yleensä pyöreän 0,ainoastaan pakon edessä sivuavat akut asiaa.
PT-media on oik hyvä tietoasema. Kiitokset Paavolle.

erikoisrikastaja
erikoisrikastaja
12.3.2021 14:11

Kunniakansaloisilla on kaltaistensa käytöstavat. Se on sitä monikulttuuria. Ja sitten vasta kivaa onkin kun se tulee viimein vierailemaan jätte bra -lähiöihin.

murre riepunen
murre riepunen
12.3.2021 13:25

Kunniattomat paskiaiset kahlittiin kirkon jalkapuuhun jossa kirkkoon menijät saivat kohdella ilkimystä ivahuutojen ja syljen kera, tämän ajan henkeen sangen sopiva eräille kunniaansa etsiville vieraille.

Vähintään kilometrin välimatka OK
Vähintään kilometrin välimatka OK
12.3.2021 12:41

Monikulttuurisuus on kuin korona:

kun pysyy tarpeeksi pitkän välimatkan päässä siitä eikä millään tavalla missään välissä pyri sen kanssa tekemisiin niin saattaa selviytyä täysin terveenä.

Minä
Minä
12.3.2021 12:18

Ruotsin ns. suvaitsevaiset tolkuttavat lapsilleen, että pitää tutustua oikeauskoisiin ja olla niille kiltti. Sitten tapahtuu tällaista.

Oikeauskoiset tolkuttavat lapsilleen, että ei pidä missään nimessä seurustella ruotsalaisten kanssa, jotka ovat vääräuskoisia koiraakin saastaisempia olioita. Sitten tapahtuu tällaista.

Hyvät ovat edellytykset monikulttuuriselle yhteiskunnalle tai Mona Salinin sanoin ”uudelle Ruotsille”, jota hän halusi kaikkien ylistävän.

Last edited 1 month ago by Minä
Moonman
Moonman
12.3.2021 16:39
Vastaa...  Minä

Kumpa kantistenkin serkut ja veljet puuttuisivat asiaan ankarasti, jos joku tyttö hengailee tunkeutujien kanssa. Ei siis pahoinpitelyllä, mutta jonkinlaisella sosiaalisella interventiolla, joka estää kyseisen toiminnan jatkumisen. Yle, svt, ja kaikki muut laatumediat lobbaavat tunkeutujia naisille väsymättömästi, mutta jos tuhannet miehet nostaisivat matupatjan tikunnokkaan sosiaalisessa mediassa yms, tällainen ”shaming” toimisi pitkällä tähtäimellä jos sen viesti olisi ”olet kelvoton nainen, emme halua sinua yhteisöömme enää”

Kriittinen Kansalainen
Kriittinen Kansalainen
13.3.2021 10:32
Vastaa...  Minä

Muna Sählin muistetaan erityisesti näistä legendaarisista lausahduksistaan.

”Teillä on kulttuuri, identiteetti, historia ja jotain, mikä yhdistää kansanne. Meillä ruotsalaisilla ei ole kuin juhannus ja jotain muita yhtä tyhmiä asioita.”

”Jos kaksi yhtä pätevää ihmistä hakee työpaikkaa yrityksestä, jossa on vähän maahanmuuttajia, työ täytyy antaa sille jonka nimi on Muhammed.”

”Ruotsalaisten pitää integroitua uuteen Ruotsiin, vanha Ruotsi ei tule takaisin.”

jne.

https://fi.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

Antti Tifa
Antti Tifa
12.3.2021 12:06

Keharilla ei muuta ole kuin tämä kunnia. Hän tietää olevansa täysi nolla ja elätti jota ei tarvita oikeasti mihinkään eikä hänellä ole edes aikomusta tulla tarpeelliseksi osaksi yhteiskuntaa. Hän tietää ettei Unelma toteudu. Jää vain oma pikku piiri ja sen ikivanhat säännöt mihin takerrutaan, kunniaan.

Matut hiiteen loisimasta ja suvakit perään
Matut hiiteen loisimasta ja suvakit perään
12.3.2021 18:22
Vastaa...  Antti Tifa

vai tajuaako kehari edes tuota. Tutkitustihan niillä on alhainen ÄO ja osittain siksi ovat tuollaisia puoliapinoita.

timo
timo
12.3.2021 20:09
Vastaa...  Antti Tifa

Juuri näin. Tartutaan KUVITELTUUN kunniaan. todellisuudessa tuolla toiminnalla ei ole mitään tekemistä kunnian kanssa. Enemmän pelon ja häpeän.

Matut hiiteen loisimasta ja suvakit perään
Matut hiiteen loisimasta ja suvakit perään
12.3.2021 23:14
Vastaa...  timo

Kivikautista kunniaa. Silloin perheen, suvun ja klaanin kunnia oli tärkeä ja piti vetää yhtä köyttä, kun ruoka piti metsästää kivikirvein ja kepukoin ja asuttiin luolissa ja majoissa. Entä nykyisin etenkin täällä pohjolassa? noh ajat ovat mielestäni muuttuneet, mutta noi ihkut matut vaan vetää sitä sitä kivikauttaan iphonet taskussa. On ne pöljää sakkia.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.3.2021 05:22
Vastaa...  Antti Tifa

Hakkaat vaimoasi, olet mies. Ellei ole vaimoa, et ole mitään. Jotenkin näin.

h44
h44
12.3.2021 11:59

Miehet ilman kunniaa joutuvat tyytymään projisoituun häpeän negaatioon.

Mr X
Mr X
12.3.2021 11:55

On kulttuuri ja ko. väki sairasta.
Ja näitä lisää Eurooppaan ???

2021 salaa keskellä yötä
2021 salaa keskellä yötä
12.3.2021 14:29
Vastaa...  Mr X

Juu. Taitaa olla niin, että Kreikka, kroatia ja Unkari ovat ns etulinjassa tätä paskaa estämässä. Muistamme sisäministerimme lausunnot, koskien Kreikan rajakriisiä. Voidaan kysyä, mitä pirua Suomen sisäministeri puuttuu siihen, että Kreikka estää haitta matujen tulon. Ai niin. Ulkoministerillä oli kiire. Isis VIP lennot. Jne. Mutta joka tapauksessa. Ruotsilla on Ylva jne. Meillä on urpulainen sekä Haaviston oletettu. Joka muuten on ollut hiljaa viimeiset kuukaudet. Vaikka maailmassa tapahtuu niin, hiljaa on.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.3.2021 04:47

Kreikkaan kannattaa luottaa. Kunhan saavat miljardeja, aukeavat rajatkin, sitten niitä vasta piisaa. Eiköhän muutkin maat ota pakolaiset vastaan, jos vaan pääsevät niistä eroon.