Minneapoliksen kaupunki maksaa George Floydin omaisille 22,7 miljoonaa euroa kipurahoja

Minneapoliksen kaupunki on päättänyt maksaa 27 miljoonaa dollaria, eli 229 miljoonaa kruunua eli 22,5 miljoonaa euroa, George Floydin perheelle korvauksina miehen kuoleman takia, jonka väitetään olleen poliisin syytä.

Minneapoliksen kaupunginvaltuusto äänesti perjantaina yksimielisesti korvausten puolesta, kun kaupunkia ja poliiseja vastaan nostettiin siviilikanne.

Amerikkalaisten medioiden mukaan Minneapoliksen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja loihe lausumaan päätöksen jälkeen syvimmät osanottonsa Floydin omaisille ja kertoi, että mikään rahasumma ei voi korvata sitä tuskaa ja traumaa, minkä Floydin kuolema on aiheuttanut perheelle ja kaupunkilaisille.

George Floydin sisko kertoi medioille, että perhe on tyytyväinen korvauksiin, sillä oikeus on toteutunut. Lisäksi hän kertoo, että perhe jatkaa väsymätöntä työtä paremman maailman hyväksi. Se ei tule esille, että mitä tämä tarkoittaa käytännössä.

Kuunnelkaamme tähän loppuun Jaakko Löytyn säveltämä haikea kappale George Floydin muistolle.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
miguel sanches

kannattaa alkaa käyttää fentanyyliä 🤘

Minä

Näkyy eräs tummahko hahmo istuvan tuolla pilven reunalla. Hän sanoo, että paras keikka ikinä.

hieno homma

Täytyypi alkaa käymään solariumissa ja liukastua kauppaketjun ovella samalla riitaa vartijoille haastaen niin saapi raheja.

Minä

Outo homma. Ei ole edes juttua kunnolla selvitetty, niin kaupunki jo ottaa veronmaksajiensa taskuista jättikorvaukset ideologisin perustein.

Normaalia olisi, että ensin selvitettäisiin asiassa totuus ja vasta sitten puhutaan korvauksista. On luultavampaa, että korvauksiin ei ole aihetta, mutta ideologinen into on hurja.

Mitä tulee tuohon parempaan maailmaan, tuskin hra. Floyd teki paljoa sen eteen.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Huru-ukko

No, saapahan seuraa sukulaisista sinne mustan pilven reunalle. Ja nythän on oikeassa paikassa, pilvenreunalla kuten pilviveikon kuuluukin.

rellinen

Vasemmisto hallitsee Minneapolisia. Korvausten tarkoitus on rohkaista ns. ”sorrettujen” aktivismia, hulinointia, kiihdyttää ”porvarillisen” väkivaltakoneiston vastaista toimintaa ja lamauttaa se, edistää rikollisuutta jne.
Eli, kyse on äärivasemmistolle tyypillisestä yhteiskunnallisesta myyräntyöstä ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta tapahtuvasta vallankumouksen edistämisestä.

Vai ei henkeä saanut

Mikäli ihminen ei saisi henkeä, niin silloin hän ei pystyisi puhumaankaan. Joten taisi sankari menehtyä ihan muuhun. Paljonko on maksanut näiden BLM ”rauhalliset” mielenosoitukset.

Fatwantarkistaja

Mä en pysty hengittään! Ostan korvauksilla koko kerrostalokompleksin, jolloin pystyn bilettään.

hieno homma

Paljon tulee maksamaan kauppaketjulle sekin kun liukastun ja vartija kuristaapi meikäläistä kun huudan notten henkeä saa.

Burn

JACKPOT! Voi että on hienoo kun RASISTIKORTTI tomii näinkin! =) Nyt sitten jännitetään mitä tapahtuu kun ne satojen tuhansien huumeihin kuolleiden mustien kaikki muut omaiset vaativat samaa. Ei sitä yhdelle voi antaa eikä kaikille muille! SE ON RASISMIA! Voi tätä mellakoinnin määrää.

hieno homma

Joo, näköjään taikasanalla asyl ei tulekkaan raheja yhtäpaljon kuin huutamalla nottei saa happea.

En voi hengittää kun kropassa on valtava huumeita

Väkisin ajettu ideologia käy kalliikis veronmaksajille. Myös rikolliset hyötyvät tästä kun ei ole pelko tulla pidätetyksi kun poliisi pelkää mahdollisia syytteitä.Sama suuntaus on myös Suomessa, ideologia sallii sen kannattajille erkoiskohtelua kantaväestöön verraten.

Niiden pitää laittaa vastuuseen rahan jakajat. Siellä kaupungilla on tikollisia neppe aktiiveja päätöksenteossa. Kaupungin kuuluisi hoitaa vain kaupungin asioita eikä anarkisti aktivistien asioita. Hallinnosta nuo rahan jakamiset määrätään. Sairas kaupunki ja sairaat päättäjät.
Kunnon ihmiset kärsii.

Prozac

Vähän kuin stalinin aikoina. Neuvostojärjestelmä oli niin hieno systeemi, että rikollisuutta ei ollut. Kun kapitalistisessa järjestelmässä on rikollisuutta , sosialistisessa ei. Sarkasmivaroitus.

Fatwantarkistaja

Ja vitut kuunnellaan! Kuitenkin juon itteni kiljulla hengiltä, jos saan määrätä ne sukulaiset, jotka saavat 27 miljuunaa euroa jaettavakseen. Sen verran osaan uhriutua minäkin.

timo

Kaikkien kultamunien äiti. Oikea jackpot. Täydellisin kunniakansalainen maan päällä. Aamen.

Last edited 3 vuotta sitten by timo
Pertti Keinonen

Rasisti maksaa. Jee jee.

Neppe

Ei nepellä ole muita tuloja koska työ ei ole oikein sopivaa oleskelussa.

Huh-huh huumeita

Hyvä bisnes; laittaa kamaavetävän sukulaisen koronapositiivisena ja kunnon fentanyylimömmöissä kylille riehumaan.

Kun nisti kuolee poliisin ottaessa kiinni niin yhteiskunta maksaa valtavat korvaukset jotta roskaihmiset eivät porukalla riehuisi ja murhaisi muuta väestöä.

Oikea onnela ja demokratian unelmakylä, Ameriikan päärsaukko.

rellinen

Puna”suvakkien” persreiäksi tekemä.
Länsimaalaisen demokratian heikkous on ja oli se, että se antoi punaiselle pirulle vapauden harjoittaa myyräntöitään. Siksipä todellista demokratiaa ei enään länsimaissa ole.
On tapahtunut hiljainen vallankaappaus(yhteiskunnan haltuunotto), jota nyt tuodaan pikkuhiljaa demokratian kulissien takaa esiin.

Särmääjä

BLM-mellakat jo sai Minnesotassa aikaan kymmenen kertaa totakin isommat vahingot.

hieno homma

Vuan tuon mustan narkkiukon omaiset korjasivat hyvän potin riehumisesta.

Kukavaan

Riehuminen kannattaa. Se on todistettu.

hieno homma

Ja meikäläinen menettäisi eurojackpot miljoonansa jos puolustautuisi hyökkäävää BLM, aktivistia vastaan. Siinäpähän lääkäriakkani joutuisi paljon työtä tekemään jos näille värillisille ei omaisuuteni riittäisi, nytkin akka paikkailee juoppoja itsensä teloneita ensiavussa kun on tämä viikonloppu.

Anna-Maria Korhonen

Suomessakin sattuu toisinaan niin, että putkaan selviämään tuotu lyö päänsä betonilattiaan, tukehtuu oksennukseensa tai menehtyy kovakouraisen käsittelyn seurauksena. Ei taideta leskelle ja mukuloille maksaa tuollaisia summia. Ehkä deekikselle lähtiessä kannattaisi lankata naama.

Tulee vähän sellainen olo, ettei tässä olla rakentamassa rodullista tasa-arvo, vaan uudentyyppistä herruutta, jossa ylimmäs hierarkiassa sijoittuu musta roskasakki. Pisteitä annetaan ihon pigmentin lisäksi rikoshistoriasta, päihteiden käytöstä ja bonusta tulee, jos on Malcom X:n tavoin muslimi.

Sherlokki suvakko

Vahinko vaa, ettei Floy pääse nauttimaan näistä milleistä. Jos olis, niin istuisi Plymoutin takapenkillä valkoiset kuteet yllä, Wilhelm Tellin lakki päässä, karhukettingin paksuinen kultaketju kaulassa, helavatan iso kultasormus (tai useampi) sormissaan. Nii ja jääkaapillinen tentsoja tietysti pitää olla, että pääsee nauttimaan rahoista. No, lopputulema tiedetään kyllä.

Moonman

Varmaan toivoivat että maksamalla enemmän kuin lottovoiton, asia saataisiin vihdoin haudattua ja voitaisiin palata normaaliin. Taitaa ennemmin käydä niin että joka kerta kun joggeri tapattaa itsensä pidätyksen yhteydessä, pitää maksaa uudet miljoonat tai kaupungit palavat taas

juhaII

Senkin käsitteen ”Ettei rikos kannata” saa sitten heittää romukoppaan.

1970-luvulla ”Aku Ankka” -lehdissä oli vielä vahva kasvatuksellinen ote lapsiin ja nuorisoon. Jokainen rikostapaus, jossa aina niin terävillä hoksottimilla varustettu Mikki Hiiri sai Pokliisipäällikkö Sisun suureksi iloksi rikollisen kiinni. Tarina päättyi loppukaneettiin: ”Rikos ei kannata!!!”

Qroquius Kad

Valitettavasti se riippuu rikoksesta…? Väää-rin!

Rikoksesta hyötyminen riippuu rikoksentekijän ja rikoksen tekopaikkamaan suhteesta;
eipä George Floyd olisi saanut perikunnalleen fyffeä enempää kuin kohtalolleen kansainvälistä ulinaa, jos olisi pättänyt perseillä perseilynsä Singaporessa.

Kyseinen valtio on kansainvälisesti ainoa malliesimerkki siitä, mten monikulttuurinen yhteiskunta muslimeineen voidaan saada toimivaksi:

käytännössä fascistinen poliisivaltio, joka pitää kansalaiset ruodussa ankarin rangaistuksin, kuten kepittämisin ja hirttämisin. – Juuri niillä keinoin, joita länsimaiset oikeusoppinet yhä uudestaan jaksavat hokea toimimattomiksi?

Jotain outoa tuossa yhtälössä on, mutta en oikein saa kiinni mikä.

Kukavaan

Näin runsaat korvaukset rohkaisevat mustia esittämään korvausvaatimuksia milloin mistäkin. Esimerkiksi valkoisen poliisin vääränlainen kasvojen ilme riittää. Kyllä siitä muutaman kymppitonnin saa. Todistajia löytyy toisista mustista pilvin pimein.

Johan Steel

Saako tätä upeaa live taltiointia ostaa vaikka cd-levynä?

BLM- allergia.

Ruotsi lähettää BLM-henkisen piisin Euroviisuihin kun voittajaksi saatiin tänään Tusse Kongo-Kinshasasta mustine tanssijoineen jotka laittoivat kättä sydämen päälle innokkaasti. Onneksi eivät sentään väittäneet olevansa George Floyd.

https://www.youtube.com/watch?v=qYcSLxCwfNE

Ei siinä mittään, hyvä piisi, mutta alkaa tämä BLM- veivaaminen pikkuhiljaa jurppia ja ärsyttää. Ei sitä tarvitse tulla nokan päälle kirjoittamaan jokaikinen päivä.

Kukavaan

Kiitos linkistä. Ensimmäinen klisee kappaleessa oli esiintyjä itse. Onko hän mies, nainen, kastraatti tai lesbo? Katselin esiintymistä ehkä neljä sekuntia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Klisee

Katsovatko oikeat ruotsalaiset oikeasti moisia esityksiä.

kanander

Kappas vaan, Jyväskylän Lounaispuistossakin oli muistotilaisuus.

Jos Floyd olisi kuollut työtapaturmassa, korvaus lapsille olisi ollut murto-osa tuosta jättisummasta. Työtapaurman edellytys on tietysti se, että on töissä.

Olavi

Aika korkea kilohinta tulee tuollekkin narkkarille. Mitä tästä opimme? Kaikki suhteellisuuden-ja oikeudentaju loistaa nykyaikana poissaolollaan.Maailmanhistorian arvokkain mies, heheheh.

Kyltyyri

Jaakko Löytylle valtion varoista palkinto tuosta hienosta laulusta, miten olisi 50 miljoonaa euroa, aluksi.