”Parvekelentämiset” yleistyvät, taas nainen uhrina

Ruotsissa on monikulttuurisuuden myötä tullut uusi ja jännittävä ilmiö – parvekelentämiset. Ruotsissa sitä kutsutaan leikkisästi ”balkonflygning”.

Parvekelentämisellä tarkoitetaan tietenkin sitä, että joku vipataan parvekkeelta maahan. Yleensä näissä on uhreina nainen, ja erityisesti kolmansista maista tullut nainen, jota mies epäilee uskottomuudesta, tai miten milloinkin.

Parvekelentämiset ovat hyvin usein yhteydessä ns. kunniamurhiin, tai murhan yrityksiin. Miehen ja suvun kunnia yritetään pelastaa heittämällä nainen parvekkeelta alas.

Melko rentoa, vai? Tällainen parvekeheittelyn soisi yleistyvän enemmänkin.

Kävin hetki sitten tsekkaamassa Bromman Åkeshovissa paikkaa, jossa noin 30-vuotias nainen heitettiin kolmannen kerroksen parvekkeelta. Nainen jäi henkiin, mutta loukkaantui vakavasti.

Tapahtuma-aika oli iltapäivällä valoisaan aikaan. Naisen alastulopaikka oli lasten leikkipaikan vieressä. Lentoaikaan pihalla oli lapsiperheitä eli he näkivät lennon.

Tapahtumapaikka oli tällä kertaa ns. ruotsalainen alue Brommaplanin kupeessa Åkeshovissa. Juttelin paikanpäällä koirankusettajan kanssa, joka kertoi, että tietää kyllä mitä on tapahtunut ja kuulostaa kauhistuttavalta, että ihmisiä heitellään parvekkeilta.

Mies sanoin painokkaasti, että tällainen parvekeheittely on ”importerad problem” eli maahantuotu ongelma. Hän kertoi, että nyt kyseisessä tapauksessa heittäjä ja heitettävä olivat molemmat maahantulleita. Sen tarkemmin hän ei tiennyt keitä ja mistä.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Balkonkiheittelyn soisi todellakin yleistyvän ja samalla kehittyvän niin, että nyt heitettävien sijaan heitettäisiinkin nykyiset heittäjät.

Koba

Miehille toki kuullu hieman vaativammat olosuhteet,pari kerrosta ylempää vähintään.

Minä

Ei ole niin väliksi kerrosten määrällä, jos laittaa kaulaan narun, jotta ei tippuisi maahan asti ja loukkaisi itseään.

riisi-insinööri

Juhlapaikkailijan benji-hyppy.

Suvakit suck

Suvakit vois kans lentää.

Malmin Manne

Malmin lentokenttä lakkautettiin ja tilalle rakennetaan asuntoalue.
Mikäli sinne asutetaan runsaasti migrimatuja, niin voi hyvinkin käydä niin, että ”lentotoiminta” saakin jatkua alueella.
Kantasuomalaisten kanssa seurustelemaan erehtyvät muhammedin morsiammet saavat lentolipun suoraan parvekkeelta paratiisiin.

”Katso äiti, täti lentää!”

Matujahan sijoitetaan mielellään ruotsalaisille alueille ja se aiheuttaa vääjäämättömästi ennen täysin tuntemattomien ”nurmikkolöytöjen” yleistymisen. Mites tämä sitten ratkaistaan?

Ehkä Ruotsin feministihallitus alkaa panostaa tosissaan maahanmuuttajien omakoti- ja rivitaloasumiseen?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ruotsalaiset ovat fiksua porukkaa. Aikansa diskuteerattuaan he keksivät ratkaisun; poistetaan kaikki parvekkeet ja rakennetaan vain yhteen tasoon.

Kilttimies

Tämmöinen tapaoikeus pitää Suomessa ottaa huomioon etuoikeutettujen asuttamisessa; alimppiin kerroksiin kantiksia ja ylimpiin kunnianarvoisia👳‍♂️

Jones

Tässä esimerkki. Tämäkin siirtolainen tappoi, tai oikeastaan murhasi suomalaisen viisikymppisen miehen ja kehtasi sanoa vielä, ettei palaa kotimaahansa, sillä on vaarassa siellä. Mutta suomalaisethan ovat vaarassa, jos hänen annetaan jäädä.
Parvekelentämiskohtaus on videon kohdassa 10:59. Tosin siinä vasta harjoitellaan leikkimiellellä.
https://areena.yle.fi/1-3970491

Sherlokki suvakko

Hyi hitto, en pystyny kattoon videosta puoltakaa. Imeläkivee, valheita, kusetusta ja paskaa ihan riittämiin

Totuus ensin

comment image

Anna-Maria Korhonen

Yleensä tämäntyyppiset tapaukset saavat etenkin lapsiperheet muuttamaan pois, sillä he eivät halua lastensa joutuvan näkemään tällaista. Samalla tietysti alueen maine saa jo kolhun ja tilalle muuttaa sharia-perheitä.

Kehitysmaalaisten haja-asuttamisella on haluttu välttää segregaatiota eli maahanmuuttajien sijoittumista tietyille alueille. Lopputuloksena on kuitenkin vain segregaation hidastuminen, mutta samalla se laajenee koskettamaan useampia alueita.

juhaII

Suvakki puolueita tällainen ei hätkähdytä, sillä äänet vaaleissa ovat kaikkein tärkein ”arvopohja” ja prioriteetti!

Feministit kaipaavat loppujen lopuksi rajoja. Eli kohtelua, jossa heille asetetaan selvät rajat voimakastahtoisen miehen taholta niin, että hän tuntee olonsa turvalliseksi ja perin avuttomaksi tihkuen samalla avuttomuuden tunteesta koituvaa seksiä!

Antti Tifa

Uhrin vammat vaativat vuosien hoidot ja se on kallista puuhaa.
Samalla se on pois jostain muusta terveydenhoidon resursseista.
Tuo maahan kultamunia ja moniosaajia, voita helvetin huonoja palkintoja.

svante

Mutta tämähän on erinomaista lennättelyä.

7ng6U4lb0zY.jpg
Daavidin poika

Kohta varmaan feministi pääministeri Stefan Löfen kommentoi, juokaa Red Bull, Red Bull antaa siivet.

OKBet

Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts. Thank you for sharing great information to us.
Football Betting Types