Hovi vapautti murhasta, nyt epäiltynä murhan yrityksestä

Ostaisitko tältä mieheltä auton?
Vuonna 2015 Ruotsiin saapui muuan Ayman Alksh. Mies on sen jälkeen elänyt veronmaksajien sponsoroimana ja tehden koko ajan rikoksia.

Vuonna 2019 Alksh oli murhahommissa. Kolmen muun niin ikään kehitysmaasta tulleen tulijan kanssa puukotettiin 19-vuotiasta nuorukaista Bodenin rautatieasemalla useaan kertaan. Mies kuoli paikanpäällä.

Poliisi otti teosta kiinni neljä velikultaa. He kiistivät rikoksen, mutta tuomittiin oikeudessa siten, että Alksh sai murhasta 13 vuotta vankeutta ja kaksi muuta törkeästä pahoinpitelystä 3 vuotta ja toinen 2 vuotta ja 6 kk vankeutta. Neljännelle tuomittiin nuhteet avunannosta pahoinpitelyyn. Lisäksi Alksh tuomittiin elinikäiseen karkotukseen.

Juttu meni hovioikeuteen ja sielläpä homma kiepsahtikin aivan päälaelleen. Hovioikeuden päätös oli, että ketään ei voi tuomita murhasta, sillä syyttäjä ei pystynyt osoittamaan, että kuka miehistä oikeasti löi uhria puukolla.

Hovin mukaan voitiin todistaa vain se, että kaksi miehistä, Alksh ja toinen mies, olivat pahoinpidelleet uhria. Näin ollen hovi pudotti molempien tuomiot puolentoista vuoden vankeuteen. Myös karkotus peruttiin, sillä yhden lautamiehen mukaan Alksh on hyvin kotoutunut Ruotsiin.

 

Nyt Ayman Alksh on taas vauhdissa. Hänet vangittiin viime viikon perjantaina epäiltynä murhan yrityksestä ja todistajan uhkaamisesta. Tapahtumapaikka oli tällä kertaa pieni sivukylä Luleåssa.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka

Jos ei voi karkottaa, niin voisiko tuon lautamiehen lähettää tekijän sijaan siihen maahan, josta Ayman keksi lähteä Ruotsiin? Saattaisi edes hieman edesauttaa silmien avautumista.
Niin, ja en ostaisi tuolta ihmisoletetulta autoa…

Qroquius Kad

Ehkä tehokkaampaa voisi olla, jos Ayman saisi jäädä loppuiäkseen Ruotsiin, jos ko. lautamies ottaa hänet asumaan kotiinsa.

Ilmari

Lautamies saattaa olla kotoisin samasta maasta.

Kukavaan

”Hovioikeuden päätös oli, että ketään ei voi tuomita murhasta, sillä syyttäjä ei pystynyt osoittamaan, että kuka miehistä oikeasti löi uhria puukolla.”

Jos joukko tekee murhan, niin kaikki joukon jäsenet tulisi tuomita murhasta, kuin olisivat jokainen itse lyöneet puukolla. Näin siis itse järkeilisin.

Ruotsin hovioikeuden päätös mahdollistaa murhaajajoukon pääsemisen lähes rangaistuksetta, jos joukon jäsenet ymmärtävät jokainen kiistää tehneensä murhan itse ja eivät muka tiedä tekijää.

Hovioikeuden päätös mahdollistaa myös muiden rikosten tekemisen joukolla ilman vakavia seuraamuksia, jos joukon jäsenet eivät tiedä mitään ja kiistävät kaiken.

Tämä voisi toimia tietysti myös toisinkin päin. Kantaruotsalainen joukkio voisi valita rikoksen uhriksi jonkun rikastajan ja päästä seuraamuksitta. Olisiko ruotsalainen hovioikeus niin ovela, että se valmistelee hyvät oikeudelliset asemat kantaruotsalaisille tulevien etnisten väkivaltaisuuksien varalle.

Löperöt tuomiot kumminkin vähentävät oikeuslaitoksen uskottavuutta ja luovat kysyntää uskottaville oikeudellisilla ratkaisuille. Etnisten väkivaltaisuuksien vallitessa jokainen ryhmä toimii lopulta syyttäjänä, tuomarina ja tuomion täytäntöönpanijana. Ehkä syytettyä voidaan jopa kiduttaa ennen tuomiota.

Tulevaisuus voi olla hyvin paha. Kiitos hovioikeus!

Ihmettelijä

Jenkeissä jossain osavaltioissa on kollektiivinen syyllisyys, jos istut samassa autossa josta lähtee jamppa ryöstämään kioskin tms. olet syyllinen ryöstöön tai vaikkapa murhaan.
Ei se reiluu oo sekään jos kaveri menee ostaa röökii ja ryöstömurhaa ja saat saman tuomion.

Ilmari

Näin se meni pitseriamurhissakin. Miesten kuski tuomittiin myös murhasta, koska hän tiesi mitä lähdettiin tekemään.

Näytön paikka

Taitaa olla enempi urbaani legendaa. Kun esim. katsoo Investigation Discoverya niin ei tuo pidä paikkaansa. Vastikään tuli jakso jossa mies käytti kaveriaan tämän entisen vaimon luona ja odotteli itse autossa pihatiellä. Kaveri tietysti ampui vaimonsa. Kuski sanoi olleensa tietämätön eikä edes kuulleensa mitään koska kuunteli räppiä. Hän jäi syytteittä.

Kainuunkonkari

Olen aina itse tuntenut syvää vastenmielisyyttä eläinten rääkkäämiseen. Tästä johtuen koira-, kukko ja härkätaistelut, sekä hyönteisten ja kalojen tappeluuttamiset ovat minulle olleet aina hyvin vastenmielisiä. Seuraava tarina on kenties ”runollista oikeutta”, mutta sisältää makaabereja elementtejä.
Intiassa on voimassa laki, joka syyllistää jokaisen rikolliseen toimintaan osallistuneen ryhmän jäsenen, oli sitten kyse väkivaltaisesta pankkiryöstöstä, tai kuten tässä tapauksessa, laittomasta kukkotappelusta.
Koska kukkotappelut ovat onneksi Suomessa vähemmän tunnettuja, mainittakoon erikseen, että kyseiseen kulttuuriin kuuluu kiinnittää kukon jalkoihin ”kannukset”. Käytännössä tämä tarkoittaa vajaa kymmenen senttisten terävien veitsien sitomista kukon jalkoihin tappotehokkuuden lisäämiseksi.
Ryhmä paskiaisia oli kerääntynyt hylättyyn temppeliin kylän laidalle kukkotappelua seuraamaan.
Erään kilpailijan kukko olikin järkevä ja totesi itselleen: Olen mielisairaiden kusipäiden ympäröimä ja tuo toinen kukko on selkeästi psykopaatti – Minä otan ”ritolat”!
Omistaja riensi tietysti ottamaan kukkoa kiinni ja sai ”kannuksesta” nivusiinsa niin suuren haavan, että muut olivat pakotettuja kutsumaan ambulanssin, johon mies kuoli verenvuodon seurauksena. Jokainen iljettävään tapahtumaan osallistunut odottaa tällä hetkellä oikeuden päätöstä siitä, että saavatko he laittomaan kukkotappeluun ryhtymisestä syytteen lisäksi syytteen taposta vai kuolemantuottamuksesta.
Järkevä kukko elelee mukavasti paikallisen poliisiaseman takapihalla rupsutellen julistettuna todistuskappaleeksi, jota ei saa vahingoittaa. Syytelkää sydämettömyydestä, mutta minulle tuli tästä uutisesta hyvä mieli.

Huru-ukko

Kuule ei se niin mene, kyllä kantikset saa tuomion kovimman mukaan. Kas kun puuttuu se sujaväri ja paholaisstatus. Näkyyhän se meilläkin, kantis saa tuomion kiihottamisesta jos sanoo ruman sanan niin kuin se kirjoitetaan, tai jakaa vuosia vanhan ruman sanan. Sitten on näitä demarien kultapojuja, jotka saa korkeintaan, että soo soo, ei noin saa sanoa.

Olkaa varuillanne lasten suhteen

Huru- ukko. Asiaa kirjoitat. Lisätään vielä. Pahimmassa tapauksessa menetät työsi, lasten huostaanotto jne. Ja tämä ei ole vitsi. Tms. Kun muistellaan näiden mussukoiden tekemisiä 2015 jälkeen, aikajanalla juuri 2015 tähän päivään. Suurin osa on vapaalla nauttimassa Suomen kansalaisuudesta etuineen. Ja asianajajat neuvomassa. Tulkeista puhumattakaan. Pitseria pystyyn. Yms. Bemari ja Mersu alle. Ja tyttöjä houkutellaan Suomesta. Itse sain ajoissa tietää. Mulqvistit yrittivät vedättää 17 tytärtä. No jätkä lähti karkuun, kun muutama karju tuli kyselemään. Vitun koukkunokka.

Olkaa varuillanne lasten suhteen

Siis tyttöjä houkutellaan Somessa. Ja houkutellaan kahville kauppakeskukseen.

Olkaa varuillanne lasten suhteen

Lisätään tähän. Ne ovat ovelia. Eli tyttäreni houkuteltiin snapchatin kautta. Eli kyseltiin niitä heikkouksia kautta rantain. , mihin vedota. Lähetettiin kuva, missä on mussukka mukamas kuntosalilla ja oikein komea ihana tummukka. Ja oli oikein niin pitkälle menty, että lupasi auttaa tytärtäni matikassa. Onneksi ja luojan kiitos, senkkunsa oli hereillä. Sain tiedon ja oletetun kuvan. Väitti olevansa opiskelija. Ja auttavansa. Jätkä oli vähintäänkin 40 v. Vittu. Olkaa varuillanne.

Olkaa varuillanne lasten suhteen

Minulla on kuva. Mutta en sitä laita. Toistaiseksi.

Ilmari

Kun Lahdessa tapahtui ns pitseriamurhat, ampujina oli kolme miestä. Kaikki tuomittiin murhista vaikka yhden ase ei toiminutkaan.

Näin olisi tässäkin voitu tehdä. Kun kaikki sopii yhtä puukolla on usein mahdotonta selvittää kenen isku tappoi.

Sami

Suomessa ISIS-veljekset vapautettiin, ja maksettiin isot korvaukset koska syytettiin, mutta tappajien samannäjöisyydestä johtuen ei pystytty osoittamaan kumpi veljeksistä ampui kenet. Kumpikin vain yksinkertaisesti kiisti videotodisteet -”en se minä ainakaan ollut”. ”No oliko se ampuja veljesi?” Vastaus:”ei kiinnosta”. 1800 uhria teloitettiin, syytteitä ei annettu Suomessa Suomen kansan omien äänestys valintojen johdosta. Suomessa tuomitaan vain Suomen puolustajat, kansan viholliset palkitaan.

Ilmari

Tämä ei rinnastu edellisiin tapauksiin. Tässä oli kyse siitä että melko varmasti tiedettiin että toinen veljeksistä on syyllinen. Koska ei pystytty tunnistamaan, kumpi se oli, oli pakko vapauttaa molemmat.

Bisnes

Kallonmuodosta päätellen epäillyllä on suuret aivot, olisi takuulla parempi Pääministeri kuin nykyinen hitsari.

Anna-Maria Korhonen

No, kun läpsy sitten on hyvin kotoutunut Ruotsiin, kai hänet tuomitaan tuosta murhan yrityksestä samaan tapaan kuin ruotsalaiset. Ruotsin lainsäädäntöä en tunne, mutta Suomessa murhan yrityksestäkin voi saada 2 – 12 v linnaa.

Ihmettelijä

Suomessa. Tää tapahtu hannuhanhimaassa!

K J

Syrjäytynyt. Yksittäistapaus. Tekninen virhe. Valuvika. Onhan näitä.
Voi toista. Onneksi hovioikeus ei tahtonut näyttää itseään rasistisena toimielimenä, koska moni voisi luulla, että viranomaisilla olisi jotain moniosaajia ja rikastajia vastaan. Moniosaajalla on vahva suvakkikoneisto takanaan, kuka määrittelee lopullisesti ”rasistisen natsin” ja silloin on sellaisen ihmisen työt lopussa. Insallah.

Koeputkipoika Aaro

KUPPIKUNNAT YHTYKÖÖT!
Mikko on totisesti oikeassa siinä, että tarvittaisiin yhteinen kattojärjestö kaikista koronahuijauksen vastaisista järjestöistä taistelemaan yhteistä vihollista vastaan. Itse edustan pientä vähemmistöä, joka tietää Siionin Viisaiden olevan kaiken takana, kuten he ovat olleet kaikkien suurten maailmanpoliittisten mullistusten takana. Mutta se ei kelpaa kansan syville riville, jotka ovat vahvasti propagoitu holokaustivalheeseen. Tarvitsemme organisaation, joka keskittyy kahteen asiaan: koronahuijauksen lääketieteellis-sosiaaliseen puoleen ja juridiseen puoleen, eli todistetaan, että rokotteet, sulkutilat, turvavälit ja maskit aiheuttavat lääketieteellistä ja sosiaalista vahinkoa sekä että ne ovat laittomia eli rikollisia keinoja, jotka loukkaavat perustuslaillisia oikeuksiamme. Taistelukeinoina on esittää lääkärien todistukset, että kyseessä ei ole pandemia vaan kausiflunssa, joka ei edellytä rajoituksia ja että THL ja Suomen hallitus toimii rikollisesti ja on saatettava rikosoikeudelliseen vastuuseen pelkopandemian luomisesta ja taloudellisista vahingoista. Asiantuntijalausunnoista voitaisiin sitten laatia laaja tietopaketti. RT-PCR-testipakkauksia alettiin levittää miljoonia kappaleita ympärimaapalloa kaikkiin valtioihin jo vuonna 2017 ja näin ennakoitiin pandemiaa, joka on siis suunniteltu. RT-PCR-testi on helppo osoittaa tieteellisesti täysin pätemättömäksi ja virheellisiä tartuntalukuja antavaksi. Tällainen kattojärjestö voisi kerätä rahaa ja kustantaa joka kotiin menevän tietopaketin koronahuijauksesta.

Ilmari

Siionin Viisaiden pöytäkirja on väärennös ja holokausti on täysin todistettu. Mitäpä jos menisit takaisin sinne koeputkeen.

juhaII

Aika vaalea muslimiksi, mutta eipä se ole miestä muuttanut.

Olkaa varuillanne lasten suhteen

Niin. Tuli mieleen Urpilaisen kommentti tai ajatus. Suomalaisten geenit tarvitsevat uudistusta. Jostain se video löytyy. Ellei ole täysin Kadotettu. Tai sensoroitu.

Ilmari

Urpilainen ei sanonut niin vaan yksi yleisöstä.

K J

Voi olla nimen perusteella joku balkanin alueelta tullut islamilainen bosniakki, serbi tms. Sieltä löytyy paljon tällaisia. Joku isänsä ja veljiensä kanssa kulkenut kuka tahtoo veren verestä.

kanander

Irvokasta touhua oikeusvaltio Ruotsissa. Mie romahan.

Johan Steel

Täältä löytyy se video missä vanhempi nainen unelmoi laajemmasta geeniperimästä:
https://www.youtube.com/watch?v=jkaNXhQKoN4
Mamma alkaa noin 14min kohdalta, muutenkin koko video hyvää settiä.

Unelma K. Painajainen

Jurpilainen sai komissaarin viran palkintona ansiokkaasta mädätyksestä ja maansa pilaamisesta.