Sysmäläinen pikkugangsteri terrorisoi koko koulua

Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa alkoi oikeudenkäynti sysmäläistä pikkugangsteria vastaan, joka terrorisoi useita itseään nuorempia henkilöitä.

Sysmäläistä gangsterinalkua syytetään seitsemästä pahoinpitelystä, joista kaksi oli törkeitä. Teot ajoittuvat loppukesälle ja syksylle 2019. Asianomistajia eli uhreja tapahtumasarjassa on kymmenkunta, joissa kaksi poikaa ja yksi tyttö olivat erityisiä kohteita gangsterinalulle.

Merkittävää tapahtumassa on se, että epäilty oli tekohetkellä viittä vaille täysi-ikäinen, mutta hän etsi uhreikseen aina itseään nuorempia henkilöitä. Uhrit olivat 13-vuotiaita.

Epäilty oli pahoinpidellyt uhrejaan hyvin laajalla repertuaarilla. Uhreja lyötiin nyrkein ja potkittiin ympäri vartaloa, kun nämä makasivat maassa. Yksi uhreista pahoinpideltiin siten, että tämän solisluu oli parantumassa edellisestä pahoinpitelystä, niin hän joutui uudestaan vielä pahemman pahoinpitelyn uhriksi.

Niin ikään samaa uhria oli poltettu palavalla tupakalla mm. käsivarsiin. Pahin nöyryytys lienee ollut se, kun nuoren kädet oli teipattu selän taakse ja epäilty oli laittanut hirttoköyden nuoren kaulaan. Sen jälkeen nuori nostettiin roikkumaan siten, että jalat eivät hetkeen ottaneet maahan. Teko keskeytyi kun muut nuoret puuttuivat tilanteeseen. Syyttäjän mukaan teko oli erityisen törkeä, koska ensinnäkin uhrin hengitys salpaantui hetkeksi eikä uhri voinut mitenkään puolustautua. Lisäksi paikalla oli uhrin kavereita, joka omiaan lisäsi teon nöyryyttävyyttä.

Yhtä uhria niin ikään kiusattiin systemaattisesti. Epäilty oli mm. laittanut huivin uhrin suun ja nenän eteen niin, että uhri ei voinut hengittää. Sen jälkeen uhria potkittiin, lyötiin ja revittiin muutenkin ympäri vartaloa.

Pikkugangsterin repertuaariin kuului muitakin tekotapoja. Nuorempien lasten päitä tungettiin vessanpönttöön, kuristettiin, nostettiin kaulasta kiinnipitäen ilmaan jne jne jne. Syyttäjän mukaan tekosarja on ollut törkeä, koska epäilty oli kaikissa tapauksissa etsinyt pienempikokoisempia ja nuorempia uhreja. Väkivalta oli ollut päivittäistä ja uhreja oli uhattu mm. tappamisella.

Syyttäjä vaatii epäillylle pieniä nuhteita.

Subscribe
Notify of
guest
57 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44

Kyllä suomalaisetkin voivat olla psykopaatteja.

...

Jos olisi oma lapsi tuo ali-ihminen löytyisi elävältä nyljettynä metsäautotien päästä.Perheineen.

MattiS

Jos rehellisesti puhutaan, niin jos tuo ongelmajäte olisi tehnyt minun lapsilleni vastaavaa, ei tuo sälli kävelisi enää ikinä ja saisi myös unohtaa kaiken vähänkin käsillä tarkkuutta vaativan harrastuksen.

Jätteen perheen jättäisin rauhaan koska tulisi liian iso juttu, kuten myös jätteen toimittaminen loppusijoituspaikkaan.

Eva Diu-diu

Olen vaatimaton, tyytyisin iskemään tekijän pään muutaman kerran betoniseinään.

MattiS

Tuokin toimii kunhan sen tekee asiaan kuuluvalla voimalla.

Väkivaltaa en ihannoi, mutta tämä on hyvä esimerkki siitä että jos väkivaltaa pitää käyttää, käyttää sitä tälläisten sadistien poistamiseen.

Loistava esimerkki psykopaatista josta tullaan vielä traagisia otsikoita lukemaan. Ja jokaisen traagisen otsikon takana on ihan oikeita ihmisiä jotka joutuvat suremaan ja kärsimään.

Siksi koska oikeuslaitos on heikko eikä kykene edes vähimmissä määrin luomaan pelotetta. Siksi koska maahanmuuttopolitiikka on täysin epäonnistunut. Siksi koska lapsista tehdään sekopäitä jo tarhassa. Siksi koska erilaiset mielen sairaudet normalisoidaan ja siitä on tehty valtavirtaa.

Ei mikään ihme että kaikkialla voidaan pahoin kun kaikki entiset, hyvät arvot on heitetty romukoppaan.

Noin, sainpas vuodatettua, heti helpotti!

Qroquius Kad

Ja taas kerran:
sitten kun se sattuu omalle kohdalle, kukaan ei tee mitään.

Kukaan ei ole tähän asti tehnyt mitään.
Eivät isät, eivät veljet, eivät sedät, enot, serkut, ei kukaan.

Miten te muka olisitte jotenkin nohevampia?

MattiS

Usko pois, minä olisin.

Samaa minäkin olen ihmetellyt, kun ei enää löydy miestä rankaisemaan tekijää kun oikeuslaitos ei sitä tee.

Kuohittu kansa nykyään.

Kuten Ruotsi (edit)

Last edited 3 vuotta sitten by MattiS
Eva Diu-diu

Olen takonut päätä, ei ole pelkkää puhetta

Hmm

Jätepuristin käynnistyisi minuutiksi.
Ongelma ratkaistu ja verorahoja käytetty 0 euroa.

Sekatyömies, ehkä noin 40v

vieläpä kirurgisella tarkkuudella, että olisi vielä hengissä

Isän Käsi

Minäkin olen sitä mieltä että koko kylän pitää lapsiaan opettaa. Jos seassa on mukana tuollainen yleistä mielipahaa aiheuttavaa ja väkivaltainen, psyykkisesti köyhä ja sosiaalisilta taidoiltaan täysivammainen alkukantainen luola-apina niin tavatessa jokainen aikuinen voisi ladata siltä pari hammasta kurkkuun. Kylillä liikkuminen ja leveily ei olisi enää mitenkään kivaa. Jätkä ruotuun, samalla kielellä minkä se ymmärtää: väkivallalla. Kyllä, lyökää lasta. Hakatkaa siltä se kusipäisyys helvettiin niin kaikilla on mukavampi olla. Nyt tämä saatanan päänsilittelykulttuuri saa riittää, toikin vitun mulkku tulee olemaan kusipää just niin kauan kuin sen annetaan olla kusipää. Saatana.

Sissi82

Kyllä, turpaan niin että soi

Dickie

tärkein. eli tekijän rotu jäi mainitsematta…luulis että edes tässä julkaisussa oleellisin tuotaisiin julki

Rullattu

Valmaedian kertomana, totuus vain ottä aika musta on naama.

MattiS

Luultavasti onkin. Mutta onko kukaan muu kuin minä miettinyt sitä että miksi hitossa nykynuoriso voi noin pahoin, ja pystyy tekemään tuollaista toiselle?

Minulla on teoria. Sotien jälkeen Suomi rakennettiin vahvaksi menestyjäksi konservatiivisilla arvoilla ja sillä kuuluisalla sisulla. Nykyään lapset suorastaan opetetaan kyseenalaistamaan sukupuolensa, pelotellaan maailmanlopulla ja kerrotaan kuinka paska maa Suomi on ja kuinka paskoja ihmisiä täällä asuu,ja toisaalta kuinka ihania ihmisiä Afrikka ja Lähi-Itä tänne tuottaa.

Saa olla eri mieltä.

timo

Jos tekijä on umpisuomalainen mikset mainitse sitä jutussa? Sivusto käsittelee yleensä matuja joten kaikki varmaan olettavat ettei ole suomalainen.
Toisekseen on syytä mainita että kantasuomalainen koska esim. valtamedia saattaa käyttää esim somaleista nimitystä “suomalainen”. Miten tämä voi kaikkien vuosien jälkeen olla vieläkin epäselvää että termeissä on syytä olla hyvin tarkka?

Last edited 3 vuotta sitten by timo
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Toivottavasti uhreista tulee isoina rasisteja.

Åkenpoika

Googlasin: Sysmä kiusaamistapaus. Sieltä löytyi mm. tuo Ylen juttu, josta saa käsityksen, että tämä ongelmajäte on ihan paikallista. Muissa jutuissa haukuttiin koulun rehtoria jne.

https://yle.fi/uutiset/3-10593663

Sysmä on Suomen koulujen kiusaamistilastoissa pistesijoilla viidentenä.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cb431f91-b8cd-4aef-8366-09025e2239df

Mr X

Mahtaisiko ko. Rikastaja olla itsensä alaikäiseksi ilmoittanut yli 30v PARTALAPSI ???

tappernoje

Oliko ns. maahamuuttaja tausta?

Pah

Kai se nyt kuitenkin on rokote-kriittisten lapsi? Tai ainakin 5g-kriittisten jälkikasvua?

Pah

Tai juoppojen tai peliriippuvaisten kupeiden hedelmä??? Olihan Pate, olihan?

Joppos123

Tässäpä oiva syy siihen miksi itse jo nyt kolmen aikuisen pojan isänä opetin pojat nyrkkeilemään ja joitakin katutappelun perusteita.
Silloinen vaimoni ei asiaa hyväksynyt mutta on jälkikäteen kiitellyt.
Väkivalta lopettaa vittuilun ja jos tuollaiselle mulkulle mitä uutisessa oli annetaan valtaa niin sehän ottaa sen.
Tuloksena voi olla jopa raatoja.
Mielestäni jokaisen isän velvollisuus on opettaa jälkikasvulleen itsepuolustusta.
Se ei tarkoita sitä, että pitää aina olla nyrkit ojossa vaan sitä,että tarvittaessa tappelee eikä alistu kiusattavaksi.
Kyllä siihen kiusaajaankin sattuu kun sitä lyö tai potkii munille.

Raaistuu vain

Juu. Sama täällä. Sehän on selvää ollut jo pitkään, että ne ajat jolloin ns reilusti vähän painittiin ovat ohi. Omille on tehty selväksi, että ketään ei kiusata. Mutta jos ns silmille hypitään ,on hyvä jotain osata. Ja hauista pitää sen verran olla, että nousee sitten muutakin kuin itsetunto.

Joppos123

Terve meininki. Lapset ovat aika julmia toisilleen. Näin on aina ollut ja on varmaan edelleekin.
Uutta on se ,että kiusaaminen lähtee lapasesta.
Itse joskus vuonna kivi ja sakset opin tappelemaan Västeråsin kouluissa.
Faija vainaa sai tarpeeksensa kun joka päivä mulla oli nokka veressä kotiin tullessa. Tappelin kyllä mutta tuli kuokkaan.
Faija opetti mut tappelelemaan yhden kesäloman aikana ja sitten alkoi muilta tulla senkka nokasta. Olin 12v.
Saman olen taitoina välittänyt omille pojilleni, peinestä pitäen.

Raaistuu vain

Itse olen saanut iskua. Mutta, koskaan en ole lyönyt. Ketään. Vältän sitä loppuun asti. Olen käyttänyt ns painitekniikka. Pohjanmaalta opittua.. Kävi kerran niin, että hyvä ystäväni taksijonossa vetäisi oikean suoran. No, siinähön kävi niin, että kuoli ja ystävän hyvältä orasranut elämä mureni siihen iskuun. Raskauttava tekijä tekijä itsepuolustuksen harjoittaminen. Hän puolusti itseään mutta niinpä niin. Kaikki tapaukset ovat yksittälsiä .

Jii

Aivan samaa mieltä ja hyvää kevään aikaa.
JouniS

Heh hee

Näillä kokeillaan suomalaisten “veyvyyttä” kultamunien suojelussa. Pääsee maahanmuuton suosijoiden- avoimet rajat- siipien suojaan. haliitus komppaa ja näyttävät “merkkejä” muotilehtien sivuilta. Vain toverit ymmärtävät salaisen viestinnän.

MattiS

Sekopäiseksi mennyt meidän omakin nuoriso. Jatkuvasti saa näistä lukea. Tälläiset sankarit voisi laittaa julki ihan nimien ja kuvien kanssa. Enkä tarkoita että PT:n pitäisi, vaan yleisesti. Moderni häpeäpaalu.

Hunsvotti

Onko tämä sitä kuuluisaa, modernia “oireilua” jota ennenvanhaan virheellisesti kusipäisyydeksi luultiin? Tässä täytyy nyt muistaa että ainut uhri on tämä tekijä, eikä hänen vikansa ole yhtään mikään ikinä koskaan missään asiassa. Tämä on nykypäivää. Tervetuloa.

Ali Kessu

Kyllä niitä pahoja ihmisiä oikeasti on olemassa, voi niitä nimittää rivatuiksi tai kusipäisiksi.

juhaII

Jos olisi tuon isä. Hoitelisin sen päiviltä omin käsin!!!

PJT

Kotimainen tai ei, mutta meillä vedettäisi auton perässä narussa niin pitkään että ulina loppuu.

Eva Diu-diu

Taidat olla manselaisia 😀

Muistissa on

Porissa oli tälläinen tapaus. Joskus aikoinaan. Olin itse töissä siinä paikassa, missä tapaus kävi . Ja johti marssiin. Mikään ei ole muuttunut. Valitettavasti. Eli täysin tavallinen nuori päähänpiston kautta ns teilattiin. Onhan näitä.

PJT

Olen kyllä, mites arvasit? 😃

Eva Diu-diu

Eräs työkaveri pääkaupunkiseudulla kertoi joskus kavereineen hinanneensa köydessä mustalaista ladalla ympäri jalkapallokenttää tampereella kun oli potkinut alaikäisiä päähän, kuulemma loppui tanssikengänheiluttelut.

(Rikos on jo vanhentunut)

Anna-Maria Korhonen

Elämme väkivaltaista ja nurinkurista aikaa. Itsen, läheisten ja isänmaan puolustamista pidetään tuomittavana ja siitä rankaistaan. Kaikenlainen vahva ja suora kielen käyttö on netissäkin heti tikun nokassa, vaikkei se olisi ilkeää tai maalittavaa. Hyväksyttävää taas on kaikenlainen henkinen diktatuuri, syyllistäminen, nöyryytys, halveksunta, kiristäminen ja painostaminen aina hallitusta myöten. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Alentunut syyllisyys

Näinhän se on. Kehitys on selvä. Sanotaan näin, että jos/kun vaikkapa poikani vetäisi lättyyn kaveriensa kanssa muutamaa päälle käyvää kunniakansalaista, niin välitön keskustelu lasun kanssa. Syynä väkivaltaisuus, kasvatus, rasismi, jääkaapin sisältö, lapsuuden traumat siis äidin ja isän osalta, pölykoirat sängyn alla, työpaikan ongelmat alkaen teini-iästä, nukkuma järjestys, eli jos nukutaan eri huoneissa vaikkapa puolison kuorsaamisen takia, koulu asiat alkaen ala -asteelta, mahdolliset sakot esim autolla, mahdolliset muut mistö voisi fabrikoida sekä tehdä assosiaatiota. Ja sen jälkeen, kun syyllisyys on todettu, että olet paskakasa, vaikka totuus olisi toinen, kysytään mielipudettä. Ja lopuksi tekijä, mikäli on vaikkapa matu, saa lievän tuomion. Ja valtio ( lue veronmaksajat ) kustantavat kaiken. No ehkä meni sivu aigeen. Mutra tälläinen purkaus tällä kertaa.

Qroquius Kad

Missä mielessä epätoivo?

Mummeli 63

Raukkis mikä raukkis kun käy pienten kimppuun. Toivottavasti karma kostaa !

Ali Kessu

Eikö enää tunneta keinoa: sakinhivutus. Kai löytyisi joku ympyräjengi, joka ojentaisi vähän tyyppiä!

Qroquius Kad

Valitettavasti nykyään niihin ympyräjengeihin kuuluvat juuri tämän tapauksen sankarin ja heidän kavereidensa kaltaiset.

Enkä ole mitenkään vakuuttunut, että muulloinkaan olisivat asiat olleet kovin paljon toisin;
ei niitä sakinhivutuksia ole annettu yhteisön pahimmalle Nyrkki-Pukarille, joka tulisi kostamaan yhdelle kerrallaan.
Ei, ne ovat olleet niitä, joita kurmuutetaan nykyäänkin, koska kehtaavat olla jollain tavalla erilaisia.

Setä

Eläintarhaan mokoma.

Elina

Tekijälle sama kohtelu millä rääkkäsi uhrejaan.
Meitä suomalaisia on aina opetettu ‘kohtele toisia niin kuin toivot että sinua kohdellaan’.

Jookosta joo

Jälkiabortti ratkaisisi monta ongelmaa ja tulevat ongelmat.

a.paltturi

Haemme supon poliittisen osaston etsiviksi Sysmäläisen hampparin kaltaisia sairaita ja vasemmistolaisen ajattelun sisäistäneitä yksilöitä.
Toimenkuvaan kuuluu marxilais-kgb:läisen agendan edistäminen ja suojelu, kansallismielisten tahojen korruptointi, laiton kyyläys, sosialistisen myyräntyön ja propagandan harjoittaminen, ei sosialististen tahojen solutus ja haltuunotto, sosialistisen tyrannian rakentaminen, venäjän vastaisuuden kitkeminen, suvakkimielisairauden moskovaperäisyyden peittely, konservatiivien leimaaminen ja ujuttaminen ryssänkätyreiksi, kgb-sanan käyttäjille rottailu, kgb-mafian vastustajien ja ryssän rikosten muistelijoiden terrorisointi, demareiden ja vasemmistoliiton vaalimenestyksen turvaaminen, persujen sapotointi ja solutus. ym.
Liity maailmanlaajuiseen toveriyhteisöömme, tarjoamme rajattomat etuisuudet ja rajattoman vallatunteen. Maailma on meidän.

s.titinen

Näin on.

o.v.kuusinen

Kiitos yya-toveriasiamme edistämisestä.

joe kgb piideni

Sama toimenkuva se meillä amerikoissakin on. Cia:lla, fbi:llä ja nsa:lla.

Vikaa kiveksissä, aivoissa, vai molemmissa?

Saikohan pervo äijä seksuaalisia orgasmeja kiduttaessaan lapsia? Mahd. myös raukkamainen eläinrääkkääjä? Hei, ettei vaan kuulu tämäkin demareihin?! Aktiividemareistahan löytyy insesti-isät, kissojen elävältä hiillostajat ja Arabianrannan joulunlapsen pään irtisahaajat, poliittisine demarisuojelijoineen. Tosin näistä ei ollutkaan kantasuomalaisia kukaan, ellei tiuhalla kammalla se lappilainen kissanhiillostaja-demari. Toivottavasti tuo, nyt lapsia vastaan rikoksia tehtaillut herra Kantasupisuomalainen saa jonain päivänä kaikki omat tekonsa takaisin, itse kerralla koettaviksi. Mikä sillä vislaa korvien välissä? Ei oo ihan hetero? Kunhan ikää tulee, varmaankin myös rikosrepertuaari laajenee avoimemmin itse seks. puolelle.

Särmääjä

Ihan Koskelan tasosta sairasta paskaa, jolla ei ole mitään tekemistä kiusaamisen kanssa vaan nää on väkivaltarikoksia.