Höganäsissä vuoden isoin asuntopommi

Skoonessa Höganäsissä tehtiin vuoden näyttävin pommitus. Kerrostalon eteiseen viritettiin pommi ja 40 huoneistoa vahingoittui enempi tai vähempi.

Långarödsvägenillä klo 01.30 aikaan tapahtunut räjähdys rikkoi kaikki lähialueen ikkunat ja käytännössä koko rappukäytävä lensi pihamaalle. Kiinteistön vauriot olivat siis melkoisia ja varmaa on se, että moni kerrostalon asukkaista ei pääse pääsiäiseksi kotiin.

Talon 40 huoneistoa evakuoitiin ja asukkaat on tilapäismajoitettu koulun tiloihin.

Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Lisää kuvia paikanpäältä: SVT.

 

Alamaailman vinkkimies kehotti katsomaan talon asukaslistaa ja kas kas, talossa ei asu yhtään ruotsalaista. Asukaslistalta nousee kuitenkin esiin eräs muuan mielenkiintoinen sukunimi.

Nimittäin talossa asuu useita erääseen Albani-klaaniin kuuluvia henkilöitä, joiden suuntaa on varmasti antipatiaa.

Yksi heistä sattui ryöstöhommiin vuonna 2017. Reilu parikymppinen jorkki kaappasi autoonsa itselleen tuntemattoman ohikulkijan. Uhri pakotettiin automaatille, mutta kun rahaa ei saatu, niin jorkki ajoi uhrin tämän kotiinsa ja pakotti siirtämään rahaa nettipankissa. Kun raha oli siirretty, niin takaisin automaatille.

Matkalla automaatille jorkki yritti ryöstää vielä yhden ihmisen ihan noin vain lennosta. Näistä teoista mies tuomittiin pikku vankeuteen.

Voi olla, että tällä ryöstöllä ei varsinaisesti suoraan ole tekemistä nyt pommi-iskun kanssa, mutta melko varmaa on se, että pommi oli suunnattu tälle klaanille.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tästä albaanimafia vaan suivaantuu entistä enemmän. Noiden ganstereiden pitäisi rakentaa itselleen vartioidut kasarmialueet. Ruotsalaiset veronmaksajat tietenkin kustantaisivat sen. Palleroiden turvallisuus ennen kaikkea.

Näyttäisi tosiaan siltä, että normaalit rauhallisen yhteiskunnan asumismuodot eivät mafiasodassa ole kovinkaan käytännölliset.

Monikulttuuria on haluttu ja monikulttuuria on saatu.

Asian valoisa puoli

Mutta yleisen turvallisuuden kannalta on hyvä että yhteiskunta asuttaa kaikki pommitettavat samaan kerrostaloon, näin tulee vähemmän sivullisia uhreja.

HyvaJatkaa

Tuossahan olisi ratkaisu ongelmiin. Eri klaanit&jengit&köörit&heimot viereisiin kerrostaloihin samaan ghettoon. Sossu tarjoaa kela-gold:n lisäksi rajoittamattoman määrän a-tarvikkeita ja r-aineita. Moni matkaisi taivastaaseen ihan fyysisestikin.

Ennen kaikkea ONNEA sveduapinoille, kun ovat saaneet rakennettua kehitysmaatunnelman ihan omaan maahansa!!!

Löhveni

Pyhä sota on alkanut

Suomalainen

Googlen kuvien mukaan tuo paikka vois olla todellinen onnela, rauhallinen miellyttävä pikkupaikka jossa on kaikkien mukava ja turvallinen asua.

Prozac

Roxette ”crash, boom , bang” vai menisikö tässä tapauksessa bang, boom, crash.

Jack

hauska siinä mielessä että Per setä kotoisin vähän tosta kulmilta

Nuku Pommiin a la Sverige

Eipä ihme että Ruotsin arvostus naapurimaiden silmissä laskee kuin lööperin häntä sekä koronajuttujen että migranttihimon vuoksi. Ruotsi on paikoittain muuttunut tunkioalueiksi joilla voi tapahtua mitä tahansa.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/coronastrategi-formorkar-sverigebilden

Eikä kaikki talossa asuvat ole edes välttämättä nimitaulussa vaan mistä hyvänsä rapusta saattaa löytyä yllätysyllätysasukki jota joku toinen jorkki lähtee pommittamaan muitten asukkaitten pahaa aavistamatta.

HyvaJatkaa

Tosiaan ihan Riki Sorsa meninkiä! Nuku pommiin -biisi voittaisi varmaan nyt Euroviisut kun se on niin ajankohtainen ja monikulttuurinen.

Rajat ja talot auki- Tervetuloa!

Tämä talo on nyt sellainen uusi, ”avoimien ovien ja ikkunoiden talo” johon kuka tahansa mistä tahansa maailmankolkasta voi muuttaa sisälle 24/7.

Aika hyväkuntoinen sentään vielä verrattuna moneen Raqqan tai Beirutin pömpeliin mutta ajatus ja tyyli on oikea.

juhaII

Tässä on taas uusi esimerkki siitä kuinka tärkeää on kieltää Ruotsidemokraatit Ruotsissa ”levittämästä vihaa” ja ”luomasta turvattomuutta yhteiskunnassa”.

Kun valkoisten turvat tukitaan vauvasta vaariin muullakin kuin vain maskilla. Tietää se tälle pohjolan kukkeimmalle valtion rähjälle sateettomia päiviä eikä näin ollen ”kattoa tarvitse korjata”. Vaan sitä voidaan kutsua aivan tuliteräksi!

Punavihernatsimafia

Mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä! Tervetuloa! Meillä on tilaa!