Lakimies syyttää poliisia rasismista, ei näyttänyt ajokorttiaan ensin

Valtamedia on taas kerran saattanut itsensä niin noloon asemaan, että ei paremmasta väliä. Sillä iänikuisella rasismisössötyksellä.

Alkuviikosta sosiaalisessa mediassa lähti leviämään filminpätkä, jossa eräs lakimies Gabriel Barsoum, joutui poliisin otteisiin Botkyrkassa sijaitsevalla Hallundan Shellin pihalla. Lauantaiyönä filmatussa tapahtumassa poliisi retuuttaa lakimiestä, joka kaadetaan maahan kovanpuoleisen huudon säestyksellä.

 

Mistä koko tapahtumassa on kyse? Rasismista tietenkin, ainakin mikäli on uskominen Barsoumia. Hän pääsee ääneen mm. SVT:n uutisissa, jossa kertoo, että hän ei halunnut näyttää poliisille henkilöpapereita ilman laillista syytä.

Eikä siinä vielä kaikki, kuten sanottua, niin rasismistahan siinä on kysymys.

– Luulen, että kysymys on ennakkoluuloista. Kun katsoo ulkonäköäni ja miten oli pukeutunut kyseisenä iltana, niin näkee, että olen melko tavallinen kansalainen. Kyseiset poliisit ovat yksinkertaisesti rasisteja, Barsoum kyynelehtii SVT:ssä.

Yksikään media ei kerro koko totuutta niin kuin se oikeasti on: Poliisi pysäytti Barsoumin huoltoaseman pihalla lauantaiyönä ja pyysi saada nähdä ajokortin, kuten monilta muiltakin autoilijoilta. Barsoum kieltäytyi näyttämästä ajokorttiaan ja tästä seurasi, että poliisi repi miehen autosta ulos ja painoi maahan.

Toiseksi, Gabriel Barsoum on eräänlainen gangsterilakimies. Hän ei siis ole mikään tavallinen lakimies vaan Vårbymafian keulakuva. Hän hoitelee tämän gangsterijengin käytännön asioita rahaa vastaan.

 

Mikä tahansa, mikä vain saattaa olla rasismia, niin sillä on valtamedialle painoarvoa. Mikä tahansa tapahtuma voidaan kiepauttaa rasimiksi. Arvatkaa vain millaisen voiton gangsterikerho sai tässäkin tapauksessa, kun valtamedia lähti sössöttämään rasismista. Medioiden toimittajat eivät ole missään kohtaan esittäneet yhtään ainoaa kyseenalaistavaa kysymystä.