Pelastakaa lapset: Ruotsi ei tee kaikkeaan saadakseen isis-naisia Ruotsiin

Ruotsin hallitus saa kovaa kritiikkiä Pelastakaa lapset-järjestöltä. Organisaation mukaan Ruotsi ei tee kaikkeaan saadakseen isis-leireillä olevia Ruotsin kansalaisia takaisin kotiin.

Ruotsin hallituksen mukaan Ruotsi kuitenkin tekee kaikkensa saadakseen isis-terroristit takaisin kotiin. Ruotsin ulkoministeriö sanoo mm. SVT:n uutisille, että kaikki panokset ovat pelissä, kunhan lakia ei rikota.

– Niillä lapsilla, joilla on yhteys Ruotsiin, niin heidät kyllä haetaan kotiin siinä määrin kuin se on mahdollista, ulkoministeriöstä kerrotaan.

Naisten suhteen ei olla niin halukkaita, sillä välttämättä ei tiedetä millaisiin rikoksiin he ovat syyllistyneet.

Ruotsin ulkoministeriö sanoo, että maa auttaa kyllä Ruotsissa olevia kansalaisiaan, mutta on olemassa tilanteita, kuten isis, jossa Ruotsin toimet ovat hyvin rajalliset.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Eikös siellä monella alueella ole isis, al-shaabin pojat ym muiden terroristijärjetöjen lapsukaisia koulut täys muutenkin.?
Aja hiljaa isi nyt vaan biisi, voidaan kääntää muotoon aja kovaa nyt isis vaan scania ihmisjoukkoon..

PVS

Hei kaikki!
Tässä Punavihreän Siirtymän (PVS) uusi kampanjamateriaali. Saa ja pitää jakaa!
https://imgbox.com/g/XTBODqqxP3
https://postimg.cc/gallery/GDr6vHW
Galleriassa parikymmentä promokuvaa joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

comment image

Nähdään vaaliuurnilla! Muistakaa äänestää!

Kukavaan

Ruotsin ”Pelastakaa Lapset”-järjestön jäsenet voisivat itse tehdä jotain.

He voisivat kerätä kolehdin ja hankkia ISIS-naisille hienot asunnot jostain lämpimästä muslimimaasta sekä elättää heidät lapsineen.

Voisivat myydä vaikka koko omaisuutensa ja antaa jatkossa puolet nettopalkastaan. Ruotsissa lienee ainakin 100.000 ISIS-äitien ymmärtäjää. Jos jokainen osallistuu tuhannella eurolla kuussa, niin siitä saadaan 100 miljoonaa euroa kuussa. Tällä rahalla järjestää loisto-olot naisille, asunnot, intialaisia palvelijoita, siivojat, autot kuskeineen. Rahoja riittää myös asuinmaan hallinnon voiteluun ja suojelu pelaa.

Nyt nämäkin suvakit ovat menossa toisten kukkarolle.

Onko

Onko nämä niitä partalapsia joita Ruotsiin on tullut jo 2000-luvulla valtavat määrät..Jospa Ruotsi on jo yltäkylläinen partalapsista, jokaiselle ei enää löydy ”äityliä”

...

Mikähän se yhteys länsipaskastaniin niillä ”lapsilla” on?

Onko se,se etteivät he ole syntyneet siellä?
Onko se,se etteivät he ole koskaan edes käyneet siellä?
Onko se,se etteivät he puhu kieltä?
Onko se,se etteivät he edes tiedä missä länsipaskastan sijaitsee?

Ja samat kysymykset vihreille stalinistihuorille Suomessa.

Aiiiii niin – pidän muuten homoterroristi haavistoa ja kiilusilmästalinisti ohisaloa sotarikollisina ja maanpetoksellisina ISIS-yhteistoimintahuorina joiden tappaminen on jokaisen armeijan käyneen velvollisuus.

Pax vobiscum

Tuo tappamisyllytys ei mielestäni ole PT-median etiikan mukaista. Riittää kun nuo isänmaan petturit äänestetään pois vallasta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Nämä perkeleen järjestöt, mitä heitä on: pelastakaa lapset, punainen risti ja diakonialaitokset ja muut hölmöpersesuvakkien mailmanpahennusjärjestöt – painukaa murjaanin perseeseen.

Trampas

Juuri näin.
Alkaa pikkusen jo keittään nuo rahankerjuumainokset telkkarissa.
Niissä hoetaan sanoja: lapset ja sota.
Niitä kehoitetaan ajattelemaan ja lahjoittamaan rahaa, jonka pitäisi sitten auttaa.
Ehkäpä lahjoitus auttaa joitakin, mutta keitä ne jotkut ovatkaan.
Meni taas hyvä Top Gear-jakso piloille ja niin minä mieleni pahoitin.

Ruotsi ensin yllättää ja sitten taas peruu...

Miten voi olla mahdollista että Ruotsi sanoo jotakin järkevää ja jopa pisti hanttiin YKlle? Uskomatonta!

SVTssä on juttu miten karmeita akkoja Al-Holin telttamatamit ovat. Itseasiassa koko leiri on kalifaatti jossa matamit määräävät ja kiduttavat ja murhaavat muita naisia. Lapsia käytetään pelinappuloina:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/mordvag-i-is-lager

Ruotsalainen vanha hiihtäjälegenda Thomas Wassberg on siirtynyt afgaaniaisuriksi ja väittää että lapset lähetetään suoraan kuolemaan (moniko on kuollut?) jos heidät palautetaan. Hänellä ja vaimollaan on kaksi afga”lasta” ja ihanaa on. (Expressen)

Ei ole TW vissiin lukenut ollenkaan miten monta afgat ovat tappaneet, raiskanneet, pahoinpidelleet, ryöstäneet, saaneet huumekoukkuun, pedofiilanneet jne jne Ruotsissaoloaikanaan?

rellinen

Waspergistä tehty punikkisäpon kätyri. Tällaiseen punikkipolpot resursejaan käyttää. Sinikeltaisia värejä kiidättäneestä oiva propagandaväline kgb-agendan edistämiseksi.

Louvren Kummitus
rellinen

Teatterikritiikkiä. Samaa roskasakkia hallitus ja pelastakaa lapset-järjestö.

juhaII

Pyytäisivät ”virka-apua” Suomalian ulkomisteriltä Pekka Haavistolta. Erittäin huomattavaa taustatukea eli laupeudentyötä voi odottaa sisäministeri Maria Ohisalolta, joka itsekin on pukeutunut ”tummiin”!

kamelikokki

Jos ”Pelastakaa lapset”-järjestössä puuhailevat batiikkinoidat miettisivät oikeasti lasten pelastamista, niin ne keskittyisivät pottunokkalasten suojelemiseen. Tuontiväkivallan etelelän hetelmien kanssa harrastamallansa pimppajumpalla ei ole mitään lastensuojelun kanssa.