Hallituskanslian asevarkauden tutkinnat lopetetaan

Ruotsin eduskuntatalon alaisuudessa olevasta hallituskansliasta varastettiin vuoden 2019 aikana ainakin kolmessa eri yhteydessä aseita.

Kansliassa säilytettiin Clock-pistooleita ja patruunoita sitä varten, että jos jossain tilanteessa esimerkiksi terrori-iskun yhteydessä tarvitaan vahvistusta.

Kaiken kaikkiaan kymmenkunta asetta ja pussillinen patruunoita on varastettu.

Tapahtumasta oli kiinniotettuna Securitaksen vartija, joka kuului Securitaksen siihen ryhmään, joka piti huolta aseista ja toimi hallituskanslian turvamiehinä.

Vain yksi pistooli on saatu takaisin. Yksi löytyi nuorukaiselta, joka istuu tällä hetkellä murhasta epäiltynä kiinniotettuna. Toisen aseen kuva löytyi ryöstögangsterin puhelimesta kuvamuodossa, mutta konkreettisesti pistoolia ei saatu takaisin.

Dagens Juridikan mukaan syyttäjä on nyt päättänyt lopettaa asian tutkinnan, koska se ei etene. Asia voidaan ottaa uudestaan esille, jos jotain konkreettista saadaan.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Jotain konkreettista = raatoja siellä täällä?

kanander

Ettei vain suojeltaisi jotain vahvasti epäiltyä.

juhaII

Eikö kysymyksessä ollut itsensä valtakunnan pääministerin virka-ase?

Vassarit kirkuvat kaikkialla aseiden poisottamisesta lainkuuliaisilta iuhmisiltä, joilla on aseenkantolupa ja harrastavat ampumistab 6tavalla tai toisella.

Ajatus on pähkähullu, koska se ei reaalisesti muuta mitään yhteiskunnassa, koska pahikset käyttävät aseita niin kuin ennenkin. Sen sijaan amerikan malliin kunnon kansalaiset eivät voi puolustaa itseään aseellisesti, koska poliisit muutaman korttelin päässä ”käyvät ripillä” tietyn väristen huligaanien ””totuus”” -komissiossa, joka on mitä vasemmistolaisinta politiikkaa.

Toki valkoisillakin käydään politiikkaa, mutta se vastaa ainoastaan 1:1 korppikotkien liitelyä!

timo

Tullut monta kertaa mieleen että uhkaileekohan muslimit ja jengiläiset päättäjiä Suomessa ja Ruotsissa. Mitään infoa?

Sami

Uhkailee. Swerigedemokraatteja ja Persuja uhkaillaan mutta poliisi ei aloita tutkintaa. Kulttuurimarxisti sisäministeri on kieltänyt poliisia tutkimasta.

Daavidin poika

En olekaan kuullut tämän tyylin varkaudesta. Oliko Securitaksen vahti oikein riikinruotsalainen.?

NOKKKOKS

Täällä hyvä uutiskanava Ruotsin tapahtumista ja politiikasta:

https://m.youtube.com/channel/UC92Oxzg1gRXf7awoRX3GG8g

Kannattaa seurata!