Video: Nainen heittää sössöttäjän pihalle persniskaotteella

Seuraava filminpätkä on kuvattu vantaalaisella huoltoasemalla. Filmiä kuvaavat henkilöt eivät suostuneet ottamaan edes myyjän tarjoamaa kasvomaskia, joten myyjä heitti sössöttäjät ulos.

 

Pakko myöntää, että myyjänaisella on kunnon asennetta.

– Ala mennä nyt jumalauta, nainen kivahtaa ja vippaa sössöttäjän persniskaotteella pihalle.

Sössöttäjä yrittää jatkaa jotain perustuslaki- ja ihonvärisössötystä, mutta nainen ei yksinkertaisesti kuuntele.

10 pistettä naiselle. Seuraavan kerran kun käyn pääkaupunkiseudulla, niin käyn tankkaamassa auton tankin täyteen menovettä ja ostan muutkin nesteet ko. asemalta ja tarjoan naiselle kahvit.

Subscribe
Notify of
guest
117 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Minkähänlainen ulina tuosta olisi tullut jos tekijät olisivat olleet somppuja. Joku bussikuskihan menetti työpaikkansa vaatiessaan lippua pari vuotta sitten muutamalta keharilta

Isä Pilvinen

Kun ei riitä että on hölmö niin vielä kuvaa sen ja julkaiseekin…

rellinen

Googlatkaa ”koronarealistit”.

Qroquius Kad

K-Kaupan Annako se siinä? Jokunen kilo tullut vuosien myötä, mutta paino on voimaa, ylipaino ylivoimaa.
Mutta oliko tuon sössöttäjän videon lopulla kuvassa vilahtavalla kaverilla duunarivaatteet?

Big l

Selkeesti antifa räkis jutuista päätellen. Perustuslaki sitä, mulla on oikeus ja syrjintä tätä. Perustuslaki takaa myös ettei tollasia kusiaivoja kenenkään tarvi katsella työpaikallaan

Geenmutaatiot

Suomessa ei ole maskipakkoa. Toisaalta, kauppias saa valita asiakkaansa mutta yhdenvertaisuuslain perusteella ei saa syrjiä ketään. Ei ole osoitettu että korona olisi pandemia joten tämä video satoi duunarin laariin. Jatkossa en käy enää tuolla asemalla, en vaikka polttoaina maksaisi 10c/litra.

Kun ei tämä emako, anteeksi femakko, enää muuhun pystynyt niin se turvautui siihen viimeiseen konstiinsa: huutamiseen. Naiset huutavat kun eivät muuten osaa ratkaista asioita tai jäävät alakynteen asiassa joka niiden mielestä pitäisi voittaa, vaikka tietävätkin olevansa väärässä.

Tämä video todistaa Duttonin teorian mutageeneistä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kuoleman pelkoinen , valtamedioiden aivopesemä hysteerikko.

ggg

vvvvvv

HenkkaR

Syrjintää ei ole se että vaatii maskin käyttöä. Asiakkaat saa laillisesti valita paljon heppoisemminkin perustein, esim. ravintoloilla useinkin pukukoodi.

Ja tuo ettei koronapandemiaa olisi osoitettu, on denialistien levittämää huuhaata. Kyllä se on monissa maissa todellinen katastrofi, jolta toivottavasti vältytään Suomessa, maskeja käyttämällä..

Jotkut höpisevät tilastoliioittelusta, sitä ehkä tehdään jossain maissa, mutta kyllä tämä tunnustettu ja nimenomaisesti koronasta johtuva katastrofi vallitsee myös kansallismielissä maissa, joista ainakaan kaikki eivät taatusti väärentele tilastoja globalistien eduksi. Samaiset maat myös noudattavat tiukasti maskien käyttöä ja muita varotoimenpiteitä, eivätkä todellakaan globalisteille nöyristelläkseen, vaan päinvastoin – suojautuakseen globalistien agendaa palvelevalta, yhteiskunnat pysäyttävältä virukselta!

Maskeja käytetään Venäjällä, V4-maissa, Brasiliassa, kaikkien muiden kansallismielisten valtioiden muassa. Maskien käyttö on siis todellinen kansallismielinen teko ja ele parhaimmillaan!

Ja mitä tulee tuohon huutamiseen, mitähän öykkärille sitten olisi pitänyt tehdä, joka ei ystävällistä puhetta kuuntele? Mätkiä suoraan turpiinko? (Joo älä ainakaan sano että olisi pitänyt antaa jatkaa öykkäröintiään ilman maskia.) Naisen toiminta oli tilanteessa 100% oikeaa, ja noin pitäisi vastaavassa tilanteessa kaikkien toimia!

Me kansallismieliset laitettakoon kyseinen huoltamo suosittavien ja tipitettävien listalle!

Noilla kulmilla ajellessani tankkaan tästedes tuolla vaikka maksaisi useamman euron/litra.

Ilmari

Kohta säädetään maskipakko kaikkiin sisätiloihin. Sitten nähdään kun vahtimestarit heittää Turusen niskaperseotteella istuntosalista ulos.

rocky

Mutta jos olisi ollu hevosmies niin myyjä olisi syytettyjen penkillä.

oikeus henkittää

Usko nyt jo ettei Suomessa ole maskipakkoa, eikä maskien hyödystä löydy oikein näyttöä tutkimusten valossa.

Last edited 3 vuotta sitten by oikeus henkittää
Rami

Tämä on mainittu myös STM:n selvityksessä.
Samoin pääministeri sanoi sen olevan kosmeettinen signaali.

Ahola

”Virus” on globalistien agendaa, siinä olet aivan oikeassa. Miksi sitten hyväksyt globalistien agendan ja suorastaan vaadit sitä? Ja samaan aikaan väität olevasi kansallismielinen? Voiko enää olla skitsofreenisempää.
https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf

KKi

Ja siellä taas hintahtavalla hipsteripellellä on niin vitusti oikeuksia. Niiku vaikka oikeus tartuttaa tappava tauti toisiin koska mulla on niin …tun oikeus.

Ottaa jonkin verran pattiin nämä ”korona ei ole epidemia” ja ”mulla on oikeus lääppiä naamaa ja bilettää” pellet. Näiltä dna talteen ja koronahoitokielto.

Ratkaisis luonnonvalinta tuonkin.

Ahola

Mistä tarttuvasta taudista puhut?
Missä olet havainnut sellaista?
Olet uskomuksen uhri johon järkiargumentit eivät tehoa, et halua uskoa sitä mitä näet, mutta uskot sen mitä sinulle tuputetaan.
Se on tyhmyyttä, ihmisen pitää uskoa siihen mitä näkee ja kokee.

Loppumaton luonnonvara

Milloin olet nähnyt saturnuksen? Karhukaisen? Olavi virran? Kekkosen? Vihurirokon? Hinkuyskän? Kuuntoisen puolen? Lapamadon? Kilkin? Sydänveritulpan? Kaverisi paksusuolen?
Niin juuri kusetusta aivopestyt idiootit uskoo, että kaverilla olisi joku paksusuoli….

Ilmari

On osoitettu että korona on pandemia. Hyvä kun heitti häiriköt pihalle.

Tupunainen

Menepä kuule teholle katsomaan, kun ihminen menehtyy covidiin hengityskoneessa letkut keuhkoissaan, muuttuisi äänesi kellossa. Eikä tauti katso, oletko perusterve vai vanhus, sille kelpaa liha kuin liha. Olen itse seurannut läheltä, miten uupuneita nää covid-hoitajat ja lääkärit ovat olleet. Työtunnit yhtäjaksoisesti ovat olleen enemmän kuin ne duunarin kahdeksan-kymmenen tuntia päivässä Se on uskomattoman rankka tauti. Voit tehdä toivomuksen omiin terveydenhuollon papereihisi, ettei sua saa elvyttää eikä hoitaa, jos sairastut covidiin, koska ilmeisesti et usko tautiin. Olen täysin huoltiksen naisen puolella, joka kilahti totaalisesti mussuttajiin. Ehkei niin asiallisesti toiminut, mutta ymmärrettävästi kyllästyneenä turhanpäiväiseen sössötykseen.

T

Itse lähinnä toivon että kansallismielinen kenttä ei jakaantuisi koronan takia. Itse olen yllättynyt miten paljon hiiltymistä korona aiheuttaa kun olen asiasta keskustellut, ihan normojenkin kanssa.
Mitä tulee naiseen, niin on tuossa ainakin se hyvä puoli että tämä ei ole surkea nahjus. Vaikka olenkin eri mieltä asiasta hänen kanssaan.

Ilmari

Miksi olet hänen kanssaan eri mieltä? Miksei soijapoikaa olisi saanut heittää ulos?

Ei pelolle valtaa

Mikä oikeus tuolla muijalla oli syrjiä ja käydä päälle?

Täysjärkinen

Paljos te juhlisette jos olisi heittänyt pihale poskea soittavan somalin? Nyt heitti valkoisen nillittäjän ja kauhea itku.

Ilmari

On täysin normaalia että häiriköt heitetään ulos, jos he eivät tottele.

polpo

Operaatiomme ”hajoita ja hallitse koronakirveellä” toimii.

Terhomatti Hämeenkorpi

Joo, Hyvin tehty noilöle saatanan sössöttäjille ! Pisteet perille! K-unhan sais tietää tuon huoltarin, niin vaikka kävis sitä varten Vantaalla…

Saastamaski

Miksi kukaan täysjärkinen ottaisi kenenkään törkyisissä käsissä ollutta maskia naamalleen, etenkin kun kyseinen naamahärpäke ei edes suojaa viruksilta?

Saastamaski

Juu, kunhan mainitsin sivujuonteena, kun videolla esiintyvä nainen ilmeisestikin oli tarjonnut käsissään saastunutta maskia ennen tilanteen eskaloitumista. Ja onhan tuollainen touhu erittäin epäloogista, että viruksen torjunnan vuoksi vaaditaan pitämään maskeja, mutta sekin sitten kelpaa jos naamalla on virusten suhteen turha maski. Kuten kyseisellä naisellakin on.

Täysjärkinen..

Teikäläiset jos joutuu sairaalaan niin toivottavasti kirurgit kunniottaa teidän ajatusmaailmaa ja leikkaavat teikäläiset ilman maskeja..

Unelma K. Painajainen

Just. Kirurgit käyttävät maskeja, jotta eivät sylkisi suustaan bakteereja avohaavoihin. (Tai nesteitä turskahtaisi potilaasta heidän suuhunsa.)

Täysjärkinen

Mutta eihän maski suojaa pisaroilta!!! Eikä se suojaa miltään suuhun menevältäkään! Siksi niillä on pleksi, ettei ne nesteet lennä, mutta noihin muihin ei auta mikään!! Kondomin käyttökin on turhaa koska hiv(korona virus) on niin pieni, että maahtuu kortsun kumista läpi.

skeptikko

Oletko kuullut että HIV ei ole olemassa.
https://www.youtube.com/watch?v=W08qjvrbtnc

Kondomi suojaa sukupuolitaudeilta, mutta miten se maskeihin liittyy? Tietenkään hiv ei mene kondomista läpi kun ei ole hi -virusta olemassakaan.

Jurtsi

Olet ilmeisesti käyttänyt maskia jo syntymästäsi lähtien etkä ole ikinä sairastanut yhtäänmitään.
Meidänkaikkien olisi pitänyt seurata esimerkillistä toimintaasi ja suurtaviisautta jota meillä ei ole ollut.

Täysjärkinen

Kun älli ei riitä… Ei niiden vihreidenkään kanssa kannata mitään jauhaa nekään ei tajua milloin ovat jo hävinneet ja aloittaa alusta.Vittuillaikkaan ei kannattaisi voi kohde tuntea myötähäpeää, mutta tuota tuskin tajuatte.

Siinä mielessä kyllä teette vaan huonoa työtä, että jos joskus on vahingossa joku hyvä ajatus niin ääliöiden suusta se menee vähän huti ja voi olla, että leimataan ennekuin ihmiset sitä on tarkemmin ajatellut se kai se putkosen tarkoitus onkin kun syöttää teille noita juttuja.

Kansallismielisiksi itsenne mainostaminen on erästuollainen, lampaiksi ei kannattaisi haukkua jos ei ole katsonut hyvin tarkkaan peiliin muut huomaa sen kyllä heti.

Rami

No et todellakaan ole nimimerkkisi mukainen. Leikkaus on hyvin paljon eri asia. Jos olisin huonotapainen, toivottaisin sinun saavan haittavaikutuksia rokotteesta.

Täysjärkinen

Niin miten niin eri asia, eihän se maski sieläkään mitään auta miksi auttaisi? Ja kyllä se hivkin on korona virus.

Rami

Kyse on asenteesta, alistamisesta ja hysteriasta.
Korona, uusia tartuntoja… Ei vaan testauksia testillä, mitä ei ole siihen tarkoitettu, jolloin vääriä tuloksia.
Korona, tauti jota täytyy promota jokapäivä mm. julkisten rokotus kuvilla.
Olikohan Anthony Hopskins, kun muka rokotettiin ja lopussa hoitaja tyhjentää ruiskun lattialle.
Korona, johon varauduttiin jo 2017 ostamalla testejä.
Korona joka loppuu vasta 2025.
Maskin käyttö voi aiheuttaa keuhkokuumetta.
Dr. Fauchi Sanoi maski hyvä, kaksi parempi ja viikonpäästä ettei niistä mitään hyötyä. Samoin oli itse tutkinut espanjantaudin ja sanoi suuren osan kuolleen maskin käytöstä johtuvaan keuhkokuumeeseen.
Rokote, joka ei estä saamasta tautia ja voit edelleen levittää sitä.
Jo

HenkkaR

Höpö höpö. Kyllä maski suojaa virustartunnoilta varsin tehokkaasti – varsinkin maskin käyttäjästä ulospäin.

Tuo on koronadenialistien pullasta poimimia rusinoita ettei maski muka suojaisi, perustuen siihen että viruksen koko on pienempi kuin maskin silmäkoko.

Moinen peruste ei ole pätevä, koska virukset eivät kantajastaan lentele itsenäisinä partikkeleina, vaan etupäässä limapisaroihin sitoutuneina. Ja nämä viruksen kokoa paljon suuremmat limapisarat viruksineen kyllä pysähtyvät maskiin valtaosin.

Jos maskit olisivat hyödyttömiä tai haitallisia tai alistumista globalismille, niin ei sellaisia käytettäisi Venäjällä, Unkarissa, Tsekissä, Brasiliassa, Israelissa, Iranissa, ja AIVAN KAIKISSA KANSALLISMIELISISSÄ MAISSA.

Mutta nimenomaan kaikissa em. maissa käytetään maskeja, enemmän ja vähemmän pakotettuna ja kansan suosimina, ja johtajat käyttävät itsekin. Maski päässä on kansallismielisyyden symboli!

Pojot tosiaan tälle naiselle ja asemalle, pitääkin panna heti suosimislistalle!

Saastamaski

Videon naisella naamalla ja kädessä oleva maski ei todellakaan suojaa viruksilta. Jos et tuota faktaa viitsi selvittää kuntoon, niin en minäkään viitsi ryhtyä oikaisemaan virheitä vilisevää kommenttiasi.

T

Muistaakseni nämä alkeelliset maskit poistavat 40% uloshengitetyistä viruksista… Eli on niistä hyötyä minkä tahansa taudin hillitsemisessä, mutta kunnollinen suojaus vaatisi paremman tason suojaimen

Ei pelolle valtaa

Mihin tutkimukseen viittaat? Vai saitko luvut omasta päästäsi kuin Stubb?

Last edited 3 vuotta sitten by Ei pelolle valtaa
skeptikko

Missä on tieteellinen todistus viruspuheillesi? Paljon tekstiä vailla mitään järkeä. Venäjällä ei ole enää globalistien rajoituksia. Valko-Venäjällä ei niitä ollut koskaan.

Tuukka Oksonen

Sivuston ylläpitäjä on lammas. Bäääääää

Ruotsalainen

On kyllä ihme tyyppi tämä Tajukangas. Ei mikään ihme että asuu Ruotsis.

Amano

Niinkö meinaat.
Olet kyllä säälittävä.

Haha haa

Noi pöljien juttujen peukuttajat on peukuttanut tätä, vaikka tohon lammas juttuun onkin vastattu 🙂

skeptikko

Koronapsykoosi ei hellitä järkipuheella. Kognitiivinen dissonanssi on voimakas ilmiö. Kyllä Tajukangas vielä herää!

rellinen

Olipas sairaan hysteerinen akka.

Admin Pt-media

Joskus se lasketaan hysteeriksi kun toimii, joskus ei.

Täysjärkinen..

Täys ääliö suorastaan idiootti tuo ”jätkä” joka sinänsä hyvä koska fiksumpi ei olisi tuollaista julkaissut emmekä olisi saanet todistaa kuinka tyhmiä ihmiset ovat, vihreiden ja muiden ääliöden juttuja ihan tarpeeksi saa lukea lehdistä, välillä muitakin idiootteja.

Stalin

Mielenkiintoista kun ennen ihan hyvääkkn odjektiivistä uutisointia ko. Sivuilla. Mutta näin ne vaan hiljennetään annetaan tarjous josta ei voi kieltäytä. Säälittävää

uskomaton immeinen

Jos istut linjaautossa, toisen ihmisen vieressä joka pieraisee, haistatko pas**n jos haistat niin eikös hengitysilma ole sman lämpöistä ja leviää yhtä tehokkaasti ympäristöön kuin suolikaasu. Olin tuossa kaupassa käymässä,minulla ja toisella osapuolella maskit päässä , kuitenkinpystyin selkeästi haistamaan aikaisemman alkoholinkäytön . Ettämitäkö se maski estää se estää suoran pisaratartunnan.

Ei päivää näitä ääliöitä.

Niin ne rikkiyhdisteethän on just sama asia, tuliko sulla ripuli pisaroita suuhun jos ei tullut niin silloinhan maski toimi.. Entä tulitko känniin? Ymmärtäkö yhtään muutaamasta atomista koostuvan kaasun kokoeroa johonkin hengityksestä tuleviin pisaroihin? Ei se oppivelvollisuuden pidentäminen mitään autaa. Luuletko, että koli tarttuu toisten pieruja haistelemalla bussissa?

trump.2024

Paavo se jaksaa globalistien koronahuijausta hehkuttaa

Mikko K

Käytähän Paavo järkees.Se perkeleen kankaanriekale suojaa yhtään mitään ja tämän on myös myöntänyt lääketieteen ihmiset. Nyt valoja päälle ja hame pois päältä.

Aisteeni

Kirurgit leikkaa avohaavoja ja suojautuvat siltä että sylki yms erite ei pääse haavoihin. Hyvä verrata kirurgeja ja heidän työtä kaupassa asioivaan henkilöön joka ei käytä maskia.

noname

Kirurgit myös heittävät sen maskinsa heti roskiin. Kuvottaa ajatella, että miten vaikka jossain kaupassa kassa pitää sitä maskia koko päivän. Jotkut ehkä useamman päivän samaa maskia ja siinä kasvaa sitten kaikki paska ja maskin pitäjä hengittää sitä paskaa ja tekstiilikuituja keuhkoihinsa. Siitä kun vedät bakteereja suoraan kipeisiin keuhkoihin niin ei ihme, jos tulee kovempi jälkitauti. Teorian mukaan espanjantautiin kuoltiin ehkä juuri noiden maskien takia, mistä saatiin bakteereja keuhkoihin.

kanander

Älä kirjoita noin vaikeasti. Ei nämä maskifoobikot ymmärrä.

skeptikko

Itseasiassa maskin hyöty jopa leikkaussalissa on kyseenalainen. On näyttöä että ilman maskiakin voi suorittaa leikkauksen eikä potilaaseen tulee mitään tauteja. Suojaa lähinnä sitä ettei tekohampaat putoa leikkaushaavaan, estää tietysti myös syljen lentämisen suusta. Mutta ei sillä mitään tekemistä ole viruksilta suojautumisen kanssa.

Protocols elders of zion

Paavon sivulla kommentoijat suurin osa juutalaisten aivopesemää roska sakkia! Ei ole mitään koronaa olemassa kontrolli väline valhe jolla siirretään loppukin ihmisten omaisuudesta juutalais vapaamuurari eliitille pilkka hintaan! Te lammas massat olette kujalla!

rellinen

Myyräkuumeesta tiedän, että toiset tuskin huomaa sitä sairastaneensa mutta jotkut jopa hyväkuntoiset ja terveet yskivät verta kuolemankielissä sen saatuaan.
Korona lienee samankaltainen. Ennalta ei voi tietää sairastaako sen lievänä vaiko vakavana.

skeptikko

Paavo hyvä. Jos sinulla on ollut flunssa, mistä tiedät oliko se koronan aiheuttama? Et voi tietää mistään. Kaikki ovat joskus kipeänä, lähes aina flunssan syy jää tuntemattomaksi. Ei voi varmuudella sanoa aiheuttiko flunssan virus ensinkään, puhumattakaan mikä virus.

Tämä on kuuma keskustelunaihe lääketieteen maailmassa. Ihmisestä toiseen tarttuvat taudinaiheuttaja virukset voi hyvinkin olla muutaman vuoden päästä myytti johon kukaan ei enää usko.

Ilmari

Aivan sairasta paskaa

Jurtsi

Myymälänpitäjä saa riehua aamusta iltaan tuolla asenteella… mitenkähän siinä sitten käy kun käy ulkomaalaisten kimppuun.

Ei pelolle valtaa

Tuskin, koska tietää ulkomaalaisia koskevan eri säännöt.

Sellaista

Juu, kyllä ihan kunnon nainen sanoo mielipiteensä yleensä suoraan. Eikä pakoile vastuuta ja kiertele kuten Sanna Marin toimii, sekä hallitus. Tietysti emme tiedä, mikä oli tämä tilanne ennen kuvaamista mistä tilanne sitten eskaloitui. Sekä naiset kyllä alkavat huutamaan joskus myös jostain sellaisistakin, mitä ei itse ymmärrä. Taikka vähäpätöisestäkin.

Kukavaan

Jos maski suojaa käyttäjäänsä, niin myyjätär oli turvassa. Koska hän maskillisena ajoi maskittomat ulos, niin hän ei itsekään uskonut maskien suojaavaan vaikutukseen.

Jos maski estää tartunnan saanutta levittämästä virusta ja nainen olisi ollut maskiton, niin silloin naisen toiminnassa olisi ollut järkeä.

Nainen oli selvästi hädissään. Nuori mies pysyi asiallisena. Tosin olisi voinut ottaa huomioon toisen pelkotilan.

Mutta mitä tekevät maskit. Estävätkö ne virusten leviämistä. Vai ovatko ne vain turvallisuuden tunteen antajia.

skeptikko

En näkisi että tilanteessa vittuilusta oli kysymys. Tyypit ovat asiakkaita eivätkä ole tehneet mitään väärä. Sitten tulee psykoosissa oleva myyjä joka alkaa vaatimaan ulos. Silloin kamera esiin ja kuvataan kaikki jotta kyseinen epäasiallisuus tulee julki. Epäasiallista kohtelua ei tarvitse sietää.

juhaII

Nesteen pääkonttorilla työntekijöitä valvoo korona-stasi, joka kyttää, ettei edes erillisessä olotilassa yksin ollessaan edes vähän koske maskiin tavalla, joka päästää henkeä edes vähän kulkemaan, Koko työpäivä maski ja palkattu korona-upseeri äkseeräämässä. Tämä on totta ja työntekijät ovat väsyneitä ja stressaantuneita itse työstä ja vielä enemmän ”kolmannesta valtakunnasta”,

Turussa ekaluokkalaiset pakotetut pitämään maskia aina, vaikka THL ei määrää. 8-vuotiaan isä sanoo lapsensa kärsivän jatkuvasta päänsärystä ja väsymyksestä.

100-vuotta sitten espanjalaistaudin aikaan kuoli huomattavan suuri määrä ihmisiä bakteerikantaiseen keuhkoputkentulehdukseen, koska tuolloin ei ollut vielä keksitty antibiootteja. Maskien käyttö tuolloin lopetettiin mainitusta syystä. Maski estää hengenvaarallisen hiilidioksiidin poistumisen hengitysprosessin tuotoksena.

Maski on todellinen bakteeripesä ja ellei niitä vaihda tai pese usein niihin tulee pieniä matoja. ”Löydöksistä on videoita, Madot ovat todella pieniä, mutta nähtävissä hyvässä valossa ja suurennuslasin avulla. Kiinasta ja Intiassa valmiustetut ovat täyttä paskaa laadultaan ja työntekijät räkivät ja pyyhkivät niillä lattiaa.

skeptikko

Kyllä kouluissa pidetään maskeja, valitettavasti.

juhaII

Turussa asiat näin ovat. Hulluus leviää joukkopsykoosin avulla, joka vahvistuu kuin syöksykierre.

Kouluissa vaikuttavat feministiopettajat, jotka noudattavat Sanna Marinin hallituksen antamia ukaaseja kirjaimellisesti, koska kaikki he ovat ”kympintyttöjä”, jotka eiväyt kykene soveltamaan mitään eli käyttämään omaa luovaa järkeään. Ja, jos opettaja ”lipsuu” annetusta linjasta, Voi menettää työpaikkansa yhtä kirein perustein kuin virallista maahanmuuttoa kritisoivaa opetusta antavaa opettajaa kohtaava vaino ”rasismin”, ”valkoisen ylivallan” tai kaikkein pahinta: kansallismielisyyden esittämistä positiivisena asiana.

Lopuksi en ole koskaan hypännyt sinun silmille ainoassakaan asiassa. En edes koronan suhteen, vaikka edustat eri linjaa, joka perustuu henkilökohtaiseen mielipiteeseen, joka ollaan riistämässä ihmisiltä pois kuten myös sananvapauskin,

En ole koskaan kirjoittanut ”valheellista paskaa”’, jota kyllä valtamedia tekee työkseen. On turha aliarvioida ihmisen kykyä tulla ”pikku-hitleriksi” ja määräilijäksi, joka alkaa jopa tuottamaan eräänlaista perverssiä tyydytystä kun saa käskyttää ja pomottaa muita. Siviilissä näitä kutsutaan ihmisiksi, joilla on ”noussut kusi päähän”, Armeijassa tätä kutsutaan ”simputukseksi”, johon syyllistyvät esimieasemassa olevat kapiaiset, jotka ovat luonnevikaisia.

Lapsia on helppo määräillä ja silloin aikuisen on oltava vastuullinen sekä hyväntahtoinen ymmärtäen lapsen haavoittuva asema ja riippuvuusasema suhteessa aikuiseen. Koulut ja yhteiskunta ovat vieneet vallan vanhemmilta suhteesta omiin lapsiinsa ja lapsi voidaan jopa huostaanottaa vain siksi, että vanhemmat kasvattavat lapsiaan valtavirtaista poliittista agendan vastaisesti. Vaikkapa arvostamaan omaa valkoista rotuaan ja kansallisuuttaan, joka menee edelle kulttuurimarxistisesta suvakismista ja ”valkoisen miehen syyllisyydestä” kaikkeen tässä maailmassa ennen ja nyt.

Ilmari

Näkyy olevan Nesteellä työsuojelu hallinnassa. Hyvä!

noname

Nyt alat jo kannustamaan väkivaltaan omia lukijoitasi kohtaan, jos eivät pidä sidä maskia naamallaan? Kuinka sekaisin voit mennä?

Näistä maskeista alkaa olla nyt aika paljon juttua, että niitä on turvallista käyttää vain pikaisesti ja sitten ne pitäisi heittää pois, koska niissä alkaa kasvamaan kaikenlaiset bakteerit ja taudit. Eli ne sopivat lähinnä lääkäreille, ketkä tietävät mitä tekevät. Tavalliselle kansalle myydään sitten jotain valmiiksi likaisia intialaisilla lattioilla pyörineitä maskeja, mistä on todennäköisesti vain haittaa. Ja sinä iloitset, kun käydään väkivaltaisesti maskittomien kimppuun?

Jotain rajaa idiooteillekin

Rispektiä myyjälle. Sössöttäjän sietäisi saada reippaasti pataan, ihan vaan sen takia, että on niin idiootti, että ei tajua sitä itse ilman apua.

Mitä vielä

Nainen syyllistyi laittomaan estämiseen, syrjintään sekä pahoinpitelyyn, MEILLÄ EI OLE MASKIPAKKOA.

Ei päivää näitä ääliöitä.

Niin, että joka puolelle saa mennä länkyttämään ja soittaa poskeaan jos kaikki ei ole mukanaa niin se on syrjintää kauanhan toikin oli länkyttänyt ennen kuin alkoi kuvaamaan. Kuinka monta kertaa myyjä oli sitä pyytänyt poistumaan… Jos olisi ollut mustalainen mitä te sanoisitte?

Mitä vielä

Olkoon vaikka raidallinen poliisi Uranukselta, nainen syyllistyi pahoinpitelyyn kun löi.

rellinen

Moisesta lyönnistä Sipilä olisi ollut shokissa, märissyt kurkku suorana, sätkytellyt pari tuntia potkupalloilijan tyyliin huoltsikan pihalla mitä milloinkin kohtaa pidellen ja valtamedia huutanut hoosiannaa sipilän kimppuun käyneestä provosoivasti kluk klux-klaanin, huppuun naamioituneesta valkoista ylivaltaa kannattavasta vihanaisesta.

Prozac

Hieno nainen. Ettei vaan olisi e-pohjanmaalta lähtöisin. Täällä ne on tuollaisia.

Ilmari

Saattaa ollakin. Vaasassa pohjalaiset naiset pisti puukkosomalin kuriin.

Mitä vielä

Nyrkit ojossa hakkaamaan miestä ja sitten kun saa itse nyrkistä niin ihmetellään kun tuli ”sovinistilta” turpiin.

Kuinka kanapää nainen oikein voi olla?

Mitä vielä

Keskusteluketjussa huomaa hyvin kuinka suuri osa miehistä nuolee ja mielistelee naista vaikka nainen käyttäytyisi kuinka huonosti tahansa, kyllä huomaa että pillun saamisen eteen ollaan valmiita nielemään mitä tahansa sontakäyttäytymistä.

Suurin osa miehistä on täysiä hiiriä, esittävät jotain ritaria ja samalla antavat naisten kävellä ylitseen vain koska naisilla on pillut.

Pahimpia sönkkääjiä ovat lisäksi yleensä peräkammaripojat jotka eivät ole edes koskaan hässineet, poikuus tallella ja ollaan niin vitun äijää.

Kasvakaa saatana aikuisiksi.

Karzan

Turha toivo.

IsoMyy

Maskipakkoa en kannata. Liikkeellä on tietenkin oikeus valita asiakkaansa.

Tuskin olisi myyjän toiminta ollut tuollaista, jos maskiton olisi ollut mustempaa sorttia.

Räjähdysherkkä naisihminen. Kohteleekohan muitakin eri mieltä olevia samalla tavalla?

Antti Tifa

Käärikää nuo naamavaipat rullalle ja tunkekaa rectuumiinne.
Auttavat siellä ehkä enämpi.
Paskanhajua levittävät pisarat toivottavasti jäävät tuohon vaippaan eivätkä tavoita kanssaihmisten kärsää.
Siinä mielessä nuo maskit on hyviä, ettei persenaamat näy ja näkymät ovat esteettisesti mielestäni kauniimpia.
Alkaa psykoosit ja hysteriat olla vahvasti tulilla kun tällaisia tapauksia tulee julkisuuteen pian jo päivittäin.
Seinäjoella jo jahdataan jotain maskitonta jolla kuulemma oli positiivinen PRC-testitulos. Elämme mielenkiintoisia aikoja, iloa ja riemua dorkien touhuista riittää.

rellinen

”Koronasta kansantajuisesti 23.2.2021lääkäripäivät OYS infektioidentorjuntayksikön infektio-osaston ylilääkäri Teija Puhto”.
Käykääpä kurkkaamassa.

skeptikko

Kumpi on uskottavampi väite:
– Koronaa EI OLE olemassa KOSKA sitä ei ole eritetty.
– Korona ON olemassa VAIKKA sitä ei ole eristetty.

https://andrewkaufmanmd.com/sovi

Ahola

Miksiköhän Pt-media pitää maskin vaatimista hyvänä asiana? Terveydellisistä syistä syrjintä on kielletty perustuslaissa. Järjellistä tai lääketieteellistä syytä ei ole vaippojen käytölle. Ainoa syy on se että Rockefeller foundation ja muut maailman ”johtajat” ovat määränneet pitämään maskia. Kuinka joku itseään kansallismielisenä pitävä voi kannattaa maskipakkoa? Tuohan on pahinta kansan sortamista. On huomattu että tämä ”kriisi” erottelee jyvät ja akanat toisistaan. Haloo hei, nyt herätys sinne.

skeptikko

Ne ihmiset jotka eivät mediaa seuraa, eivät ole havainneet tautia missään, ja ihmettelevät mitä nuo mediaa seuraavat ihmiset pelkäävät. Onko tämäkin toteamus salaliittoteoriaa.

Braatvurst

Monta sydäninfarktia olet havainnut? Entä munuaisten vajaatoimintaa? Onko edes genitaaliherpestä olemassa onko havaittu, entä oletko nähnyt ikinä kierosilmäistä närpiöläistä? Onko nekin vaan kusetusta?

Loppumaton luonnonvara

Veikkaan, että se tarkoittaa idioottia tai papukaijaa ainakin nämä saavat sen kuulostamaan siltä toistellessan parin henkilön juttuja

Loppumaton luonnonvara

Onko ne rokkkefellerit siis noita aasialaisiakin määränneet pitämään maskia jo ammoisina aikoina kun ovat aina käyttäneet jos ovat olleet kipeänä tai influenssa kausina muutenkin? Eli siis rokkefeller on käynyt kiinankin johdolle sanomassa, että pitäkää maskeja kun olette kipeänä ja nämä ovat kumartaneet ja sanoneet kyllä herra? Miksi ne vasta nyt sitten tänne eurooppaan käski tuon miksei jo silloin kun tuonne idän suuntaan antoi tuon määräyksen?

ilmansaasteet

Luulin että aasiassa on pidetty ilmansaasteiden takia maskia. Ehkä sinulla on parempaa tietoo?

Braatvurst

Niin sielä ne pitää niitä silloin kun on kipeä, ettei tartuta muita eikös toi ole ihan yleistä tietoa?

Braatvurst

Peukutuksista päätellen jonkun marcon ennenaikaset siittiöt ovat oppineet peukuttamaan tai tässä on joku salaliitto tai muutaa kieroa. Onhan se mahdollista, että lukijakunta on vähän simppelimpää.. Ainakin himo peukutetut jutut on vailla mitään logiikkaa.

Muuten hitsaus maski ei suojaa säteilyltä ja hitsatessa tulee sähkömagneettista säteilyä kukaan tiedemies esimerkiksi U.S.A:ssa ei ole todistanut hitsauskypärän ehkäisevän säteilyä. Se on täysin turha sähkömagneettisen säteily aallon pituus on monesti niin vaihteleva ja moni”ääninen”, ettei se pysähdy maskin lasiin tai muoviin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Näkee ettet tiedä hitsauksesta mitään. Koetapa hitsata puikolla , tigillä tai migillä ilman uv-säteilyä poistavaa hitsausmaskia. Pieni säteily annos riittää hitsarin sähkösilmään. Tulee tuskallinen yö. Itse sain sähköä silmään yli 40v sitten . Sen jälkeen maski AINA silmillä. Itselläni 2 puikkokonetta, 2 mig-konetta ja tig.

Braatvurst

Heh todistin juuri aikasemmat kirjoitukseni teidän älystänne, Kuten sanoin oppivelvollisuuden kasvattaminen ei auta mitään jos on siellä gaussin käyrällä vasemmalla puolella vedän muuten 112 45 rosteriputkeen c-saumaa….

Braatvurst

111 siis

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja ilman maskia silmät kiinni . Tarviitko edes käsiä? Kasvata nulikka edes aivot.

Mika

Myyjältä suoraselkästä ja oikeutettua toimintaa!!! Sais olla enempi hänenlaisiaan myyjiä.